Chabarovsk – Novosibirsk 3:4 (0:2 po s.n.) | Vladivostok – Novokuzneck 3:2 (po pr.) | Red Star Kunlun – Omsk 3:4 (kon.)
Čerepovec – Jugra Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jekaterinburg 2:0 (kon.) | Petrohrad – Barys 9:0 (kon.)
Viťaz – D. Moskva 3:4 (0:1 po s.n.) | Soči – Metallurg Magnitogorsk 0:5 (kon.) | S.Moskva – Čeljabinsk 1:2 (1:2 po s.n.)
Záhreb – Dinamo Minsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Helsinki sk 2:1 (kon.)
koniec po predl.
Admiral Vladivostok
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
Metallurg Novokuzneck
cz Utorok 15.11.2016, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:42 James WISNIEWSKI - 3:2
     
    60:42
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    JAMES WISNIEWSKI sice po přihrávce Jamese Wrighta z levého křídla a ostrého úhlu nejprve trefil z blízkosti pouze levý beton Andreje Karejeva, jeho následná dorážka už ale skončila v síti a bod navíc získal Admiral. Asistence: James Wright a Vadim Krasnoslobodcev.
    58:08 Alexandr KOMARISTYJ - 2:2
     
    58:08
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Nikita Ljamkin na pravém křídle krásně potáhl puk a zpoza brány ho předložil ALEXANDROVI KOMARISTYMU, který z blízkosti po ledě zamířil do odkryté brány a vyrovnal stav utkání na 2:2! Asistence: Nikita Ljamkin a Ignat Zemčenko.
    30:16 Arťom ZEMČJONOK - 2:1
     
    30:16
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    ARŤOM ZEMČJONOK si srovnal puk po kolmé přihrávce Jamese Wrighta do jízdy na hůl a nádhernou střelou zápěstím nad levé rameno Andreje Karejeva vymetl bližší pravý horní roh brány. Admiral vede 2:1! Asistence: James Wright a Vadim Krasnoslobodcev.
    17:55 Kirill SEMJONOV - 1:1
     
    17:55
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    KIRILL SEMJONOV skvěle vypíchl puk na levé straně středního pásma jednomu z domácích hokejistů a řítil se do samostatného úniku, během kterého naznačil bekhendový blafák a po přehození puku na forhend po ledě zasunul kotouč vedle pravého betonu Maxima Treťjaka k levé tyči. Nádherný gól, kterého hosté dosáhli ve vlastním oslabení!
    02:33 Vladimir TKAČJOV - 1:0
     
    02:33
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Robert Sabolič z pravého kruhu pro vhazování mířil ke vzdálenější levé tyči, kde se po zákroku Andreje Karejeva dostal k dorážce VLADIMIR TKAČJOV a z ostrého úhlu zamířil do odkryté části brány. Vladivostok využil přesilovou hru a ujal se v úvodu utkání vedení 1:0! Asistence: Robert Sabolič.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 3. Tkačov (Sabolič), 31. Zemčjonok (Wright, Krasnoslobodcev), 61. Wisniewski (Wright, Krasnoslobodcev) – 18. Semionov, 59. Komaristý (Ľamkin, Zemčenko)


    Admiral Vladivostok: Treťjak – Wisniewski, Bartulis, Grigorjev, Kurašov, Zemčjonok, Mnacjan, Gavrilenko – Fisenko, Tkačov, Sigarjov – Barbašev, Sabolič, Sajustov – Kazakov, Wright, Krasnoslobodcev – Makarenko, Mamin, Lugin – J. Jakovlev, Alexandrov (C).
    Metallurg Novokuzneck: Karejev – Ľamkin, Viksna, Kuklev, Arbuzov, Titov, Skutar, Michajlov, Vasilčenko – Lebedev, Komaristý, Zemčenko – Taratuchin, Solovjov, Semionov – A. Michejev, Jazkov, Razumov – Anisin, Poliščuk (C), Vicharev.

    Rozhodca: Michail Buturlin, Pavel Komarov. Čároví: Alexej Majtak, Jevgenij, Pronskich

    Diváci: 5 313