Chabarovsk – Novosibirsk 3:4 (0:2 po s.n.) | Vladivostok – Novokuzneck 3:2 (po pr.) | Red Star Kunlun – Omsk 3:4 (kon.)
Čerepovec – Jugra Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jekaterinburg 2:0 (kon.) | Petrohrad – Barys 9:0 (kon.)
Viťaz – D. Moskva 3:4 (0:1 po s.n.) | Soči – Metallurg Magnitogorsk 0:5 (kon.) | S.Moskva – Čeljabinsk 1:2 (1:2 po s.n.)
Záhreb – Dinamo Minsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Helsinki sk 2:1 (kon.)
po s.n. (0:2)
Amur Chabarovsk
3:4 (0:2, 1:1, 2:0 - 0:0)
HC Sibir Novosibirsk
cz Utorok 15.11.2016, 10:30 • Platinum Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Sergej ŠUMAKOV - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HK Sibir Novosibirsk.
    Autorem vítězné branky je SERGEJ ŠUMAKOV.
    53:14 Maxim KONDRATĚV - 3:3
     
    53:14
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    K obrovské radosti příznivců domácího týmu je vyrovnáno! Zohornovu přihrávku zužitkoval MAXIM KONDRATĚV, jehož projektil zamířil neomylně k levé tyčce. Taylor měl zakrytý výhled a absolutně nic neviděl. Až kotouč ve své síti, po němž se smutně otočil. Asistence: Tomáš Zohorna.
    46:14 Tomáš ZOHORNA - 2:3
     
    46:14
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Kuusela uviděl v předbrankovém prostoru číhajícího TOMÁŠE ZOHORNU a tomu stačilo pouze nastavit čepel hole, která puk usměrnila do sítě. Český hráč tak využitou přesilovkou přiblížil domácí výběr bodovému zisku. Asistence: Kristian Kuusela a Maxim Kondratěv.
    25:49 Alexej BYVALCEV - 1:3
     
    25:49
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru využil ALEXEJ BYVALCEV, která napřáhl ke střele z levého kruhu a domácí část publika rozjásal prudkou ranou k bližší tyči. Ani rybička některého z obránců rozvlnění sítě nezabránila. Asistence: Arťom Zub a Vjačeslav Ušenin.
    23:55 Sergej ŠUMAKOV - 0:3
     
    23:55
    Sibir právě vstřelil branku!
    Veselo je na opačné straně, kde si SERGEJ ŠUMAKOV na modré čáře zpracoval puk po dlouhé přihrávce o mantinel a zleva upaloval na Pečurského. Pro zakončení se protáhl ke vzdálenější tyči, odkud pak zasunul touš do sítě. Asistence: Stěpan Sannikov a Maxim Šalunov.
    19:28 Maxim ŠALUNOV - 0:2
     
    19:28
    Sibir právě vstřelil branku!
    Při signalizovaném trestu domácích hráli Sibiřané bez brankáře s šesti hráči v poli a tato varianta se jim vyplatila. Boychuk uviděl na pravé straně MAXIMA ŠALUNOVA, ten si nabruslil až před bránu a pohotovou střelou zápětím nad rameno Pečurského v závěru první dvacetiminutovky zdvojnásobil náskok svého mužstva. Asistence: Zach Boychuk a Nikolaj Gluchov.
    11:55 Fjodor BELJAKOV - 0:1
     
    11:55
    Sibir právě vstřelil branku!
    Polášek přenechal puk FJODORU BELJAKOVI a jeho pumelice byla usměrněna přesně k levé konstrukci brány. Pečurskij toho nejspíš moc neviděl, protože v době rány před ním projela trojice hráčů. Asistence: Adam Polášek a Maxim Šalunov.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 26. Byvalcev (Zub, Vj. Ušenin), 47. T. Zohorna (Kuusela, Kondratěv), 54. Kondratěv (T. Zohorna) – 12. Beľakov (Polášek, Šalunov), 20. Šalunov (Boychuk, N. Gluchov), 24. Šumakov (Šalunov), rozh. náj. Šumakov

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Konstantin Okulov (SIB)
    0:1   Teemu Ramstedt (CHA)
    2. séria:
    0:2   Sergej Šumakov (SIB)
    0:2   Vladislav Ušenin (CHA)


    Amur Chabarovsk: Pečurskij (24. Andrjuchov) – J. Kolář, Kondratěv (C), Zub, Aťušov, Malevič, Kamalov, Podzinš – Kuusela, Ramstedt, T. Zohorna – Byvalcev, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Stasjuk, Litovčenko, Romancev – V. Popov, Nazarov, Ruděnkov.
    HC Sibir Novosibirsk: Taylor – Beľakov, Polášek, Naumov, Menšikov, Vereščagin, Nekolenko, Mišarin, N. Gluchov – (C), Šumakov, Šalunov – Kemppainen, Arťomov, – A. Gluchov, Pervušin, Vorošilo – Zyrjanov, Okulov, Boychuk.

    Rozhodca: Daniel Konc, Maxim Sidorenko – Alexandr Otmachov, Stanislav Raming

    Diváci: 6500