Ľubľana – Znojmo 2:3 (kon.)
koniec
HDD Olimpija Ľubľana
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Nedeľa 13.11.2016, 17:30 • Hala Tivoli, Lublaň • bet-at-home ICE Hockey League • 18. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:26 LANGKOW - 2:3
     
    52:26
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Domácí ale rychle odpovídají! Po vyhraném buly v útočném pásmu vypálil Guimond, Schwarz vyrazil, k volnému kotouči měl nejblíže CHRIS LANGKOW a pohotově skóruje. Asistence: Sacha Guimond, Žiga Pešut.
    51:03 HUGHESMAN - 1:3
     
    51:03
    Orli právě vstřelili branku!
    Tahle spolupráce dnes funguje! ADAM HUGHESMAN předvedl výbornou práci v útočném pásmu, nejprve obral o kotouč obránce domácích, vyměnil si puk s Bartošem a následně zavěsil. Znojmo tak poprvé vede o dvě branky. Asistence: David Bartoš, Colton Yellow Horn.
    37:08 Adam HUGHESMAN - 1:2
     
    37:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborně! Důležitý gól nakonec opravdu střílí Bartošova formace, která je za svou aktivitu odměněna. Právě centr David Bartoš nejprve získal kotouč od soupeře, o pár chvil později narýsoval přesnou přihrávku rozjetému ADAMU HUGHESMANOVI, který překonává Frazeeho ranou k bližší tyči. Asistence: David Bartoš, Colton Yellow Horn.
    09:32 Maks SELAN - 1:1
     
    09:32
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají a využívají přesilovou hru. Puk se dostal na modrou čáru k MAKSU SELANOVI, ten prudkým nahozením švihem mířil na branku a kotouč zapadl až za záda Schwarze. Asistence: Žiga Pešut, Aleš Mušič.
    00:36 Libor ŠULÁK - 0:1
     
    00:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Hned v první minutě se Znojmo dostává do vedení, poté co se obranou prosmýkl LIBOR ŠULÁK, z ostrého úhlu vystřelil bekhendem na branku a Frazeemu puk proklouzl mezi betony za čáru. Asistence: Radek Číp, André Lakos.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 10. Selan (Pešut, Mušič), 53. Langkow (Guimond, Pešut) – 1. Šulák (Číp, Lakos), 38. Hughesman (Bartoš, Yellow Horn), 52. Hughesman (Bartoš, Yellow Horn)


    HDD Olimpija Ľubľana: Frazee (Raisp) – Harty, Guimond, Selan, Planko, K. Čepon, Bazevics, Groznik, M. Čepon – Pešut, Langkow, Bussiéres – Ropret, Mušič, Pem – Zajc, Koren, Gabor – Chvatal, Hadžić, Ograjenšek.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Nechvátal) – Šulák, Lakos, Řezníček, McMonagle, Stehlík, Biro, Kadeřávek – Vodný, Plíhal, Číp – Hughesman, Bartoš, Yellow Horn – Csamangó, Pucher, Šeda – Špaček, Wronka, Györi.

    Rozhodca: Babić, Gruber – Neméth, Raković