Montreal – Detroit 5:0 (kon.) | Tampa Bay – San Jose 1:3 (kon.) | NJ Devils – Buffalo 4:2 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Washington 5:1 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – Toronto 4:1 (kon.) | Columbus – St. Louis 8:4 (kon.) | Nashville – Anaheim 5:0 (kon.)
Arizona – Boston 1:2 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:4 (kon.) | Winnipeg – LA Kings 3:2 (2:1 po s.n.)
Vancouver – Dallas 5:4 (po pr.) | Ottawa – Minnesota 1:2 (po pr.)
koniec po predl.
Vancouver Canucks
5:4 (1:2, 0:1, 3:1 - 1:0)
Dallas Stars
cz Nedeľa 13.11.2016, 22:10 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:27 Markus GRANLUND - 5:4
     
    61:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks vyhráli vhazování ve svém útočném pásmu, kde nakonec vystřelil MARKUS GRANLUND, jenž vyslal nechytatelnou střelu do vzdálenějšího růžku hostující klece! Canucks tedy v prodloužení dokonávají svůj obrat! Asistence: Brandon Sutter.
     
    60:15
    Sutter jel z pravé strany zcela sám na Lehtonena, kterého chtěl prostřelit pod jeho betony, ale finský brankář zastavil jeho střelu i následnou dorážku!
    58:20 Troy STECHER - 4:4
     
    58:20
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Dallasu se nepodařilo vyhodit puk ze svého obranného pásma, když STECHER udržel puk před modrou čárou a následně si nabruslil až do pravého kruhu kde napřáhl a prostřelil Lehtonena mezi jeho betony. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
     
    58:14
    Miller letí na svou střídačku a domácí to tak zkusí v šesti!
     
    55:42
    Lindy RUff (DAL) si bere svůj oddechový čas.
    52:54 Neuznaný gól velice důrazného Alexandreho Burrowse.
     
    52:54
    Vancouveru se podařilo vstřelit čtvrtou branku, jenže ta nakonec po konzultaci s videem neplatí, protože Burrows natlačil Lehtonena do jeho brány.
    51:58 Antoine ROUSSEL - 3:4
     
    51:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Roussel nahodil puk do útočného pásma, kde puk objel kolem mantinelu až na druhou stranu a Eaves jej následně poslal přímo na Millera, kterému zůstal ležet někde vedle jeho betonu, čehož využil ANTOINE ROUSSEL, který poslal DAllasu do vedení. Asistence: Patrick Eaves, Tyler Seguin.
    45:58 Brandon SUTTER - 3:3
     
    46:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají svou přesilovou hru! Daniel Sedin nahrál přesně mezi kruhy, kam si najel BRANDON SUTTER, jenž se následně trefil přesně do růžku hostující klece. Asistence. Daniel Sedin, Henrik Sedin.
     
    44:46
    John Klingberg (DAL) oslabuje hostující celek, když dostává dvě minuty za hákování.
     
    44:22
    Henrik Sedin byl nyní zcela sám před hostujícím brankářem, avšak Lehtonen jeho střelu dokázal vyrazit, a drží tak Dallas ve vedení!
    43:27 Loui ERIKSSON - 2:3
     
    43:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Oleksiak nedokázal vyhodit puk z obranného pásma Dallasu, když jej daroval Granlundovi, který poté zpoza brány našel LOUIHO ERIKSSONA, jenž se trefil přesně mezi betony Lehtonena. Asistence: Markus Granlund.
     
    41:00
    Roussel jel z pravé strany zcela sám na Millera, když nejdříve mířil pod břevno, ale to domácí brankář vyrazil a francouzský útočník i dorážel, ale i tohle si brankář Vancouveru pohlídal.
    35:04 Patrick EAVES - 1:3
     
    35:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars dostali puk do útočného pásma, kde nakonec Seguin parádně našel PATRICKA EAVESE, jenž už jen poslal puk do odkryté brány Vancouveru. Asistence: Tyler Seguin, Antoine Roussel.
     
    24:23
    Hostující hokejisté si nyní vykombinovali obranu domácích, když Jordie Benn měl před sebou zcela prázdnou bránu, avšak obránce Dallasu klec minul!
     
    22:34
    Gaunce (VAN) v rohu kluziště trefil Shorea holí do obličeje, takže si odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    19:26
    Hosté se následně dostali do útoku, kde mohl Nemeth přidat třetí branku Dallasu, avšak hostující obránce nedokázal usměrnit přihrávku McKenzieho do brány Canucks.
     
    18:19
    Brett Ritchie (DAL) hodně zbytečně hákoval jednoho z obránců Vancouveru v útočné třetině Dallasu, a dostává tak v závěru první třetiny dvě minuty.
     
    08:12
    Dallas si zahraje svou první přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za držení hole dostává Alexandre Burrows (VAN).
    06:25 Lauri KORPIKOSKI - 1:2
     
    06:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Stars si ihned berou své vedení zpět! Hostující ujeli ve dvou na jednoho, když celou akci nakonec řešil LAURI KORPIKOSKI střelou a finský útočník se trefil přesně k vzdálenější tyči Millerovy brány. Asistence: Radek Faksa, Jamie Benn.
    06:05 Bo HORVAT - 1:1
     
    06:05
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí však bleskově vyrovnávají! BO HORVAT Si přebral puk ve středním pásmu, odkud následně najel do útoku, kde udělal kličku Hamhuisovi a následně prostřelil Lehtonena. Asistence: Alexandre Burrows, Sven Baertschi.
    05:43 Patrick EAVES - 0:1
     
    05:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hokejisté Dallasu se zaslouženě dostávají do vedení! Před bránou Canucks vznikla velká skrumáž, odkud se puk dostal na modrou k Hamhuisovi, jehož střelu domácí sice zblokovali, ale bylo to přímo na hůl PATRICKA EAVESE, jenž neměl problém vstřelit puk do brány domácích. Asistence: Dan Hamhuis, Tyler Seguin.
     
    00:19
    Jamie Benn (DAL) v útočném pásmu srazil svého bývalého spoluhráče Erikssona, a tak si Vancouver velmi rychle zahraje přesilovou hru.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 7. Horvat (Burrows, Baertschi), 44. Eriksson (Markus Granlund), 47. Brandon Sutter (D. Sedin, H. Sedin), 59. Stecher (D. Sedin, H. Sedin), 62. Markus Granlund (Brandon Sutter) – 6. Eaves (Hamhuis, Seguin), 7. Korpikoski (Faksa, Jamie Benn), 36. Eaves (Seguin, Roussel), 52. Roussel (Eaves, Seguin)


    Vancouver Canucks: R. Miller – Stecher, Edler, Gudbranson, B. Hutton, Trjamkin, Sbisa – Eriksson, H. Sedin (C), D. Sedin – Dorsett, Brandon Sutter, Markus Granlund – Burrows, Horvat, Baertschi – Skille, B. Gaunce, Chaput.
    Dallas Stars: Lehtonen – Klingberg, Hamhuis, Johns, Oduya, Jordie Benn, Oleksiak – Korpikoski, Faksa, Jamie Benn (C) – Eaves, Seguin, Roussel – B. Ritchie, D. Shore, McKenzie – Cracknell, Dowling, G. Smith.

    Rozhodca: Watson, Nicholson – Rody, Cameron