Novokuzneck – S.Moskva 0:3 (kon.) | Novosibirsk – Novgorod 1:4 (kon.) | Omsk – Soči 4:0 (kon.)
Barys – HC Slovan sk 5:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Kazaň 2:3 (0:1 po s.n.) | Čeljabinsk – Togliatti 1:2 (0:1 po s.n.)
Ufa – Nižnekamsk 4:1 (kon.) | Dinamo Minsk – Red Star Kunlun 3:4 (kon.) | Helsinki – Vladivostok 2:1 (kon.)
Riga – Chabarovsk 3:2 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 10.11.2016, 14:30 • Nový Palác športu, Astana • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Slovan zápas v Astane nezvládol, do tretej časti nastupoval s dvojgólovým mankom, no produkoval faul za faulom a tie arbitri objektívne trestali. Zbytočne sa hostia hnevali a protestovali, akurát to rozhodilo ich psychiku, Barys dnes bol lepším tímom a do tabuľky si právom zapíše tri body. Dva góly v presilovkách v tretej tretine už len kozmeticky upravili výsledok. Pomer striel medzi žrde v tretej tretine 13:9, na túto prehru musíme zabudnúť a Slovan môže a musí bodovať na ľade v Chanty-Mansijsku. Pekný večer priaznivcom športu a ľadového hokeja želá Vladimír Korduliak. (16:59:39)
     
    Koniec zápasu.
    59:49 Brandon Bochenski - 5:1
     
    59:49
    Barys Astana dala gól!
    Kapitán domácich BRANDON BOCHENSKI na ľavej strane pri bránkovisku poslal puk do bránky, ktorý mu z pravej strany cez bránkovisko adresoval Dawes. Asistencie: Nigel Dawes a Kevin Dallman.
     
    59:29
    Barys točí hostí v pásme ako na kolotoči snažiac sa vypracovať si palebný priestor.
     
    59:11
    Podrazenie v podaní Švarného, Slovan pôjde do trojky, Barys hrá hokej lahodiaci oku domáceho diváka.
     
    58:25
    Savčenko vystrelil z ľavej strany a opäť pomohla Poggeovi konštrukcia jeho bránky, Barys drží hostí v pásme a kontroluje puk na svojich hokejkách.
     
    58:00
    Slovan vyhodil puk von z pásma a miestny hlásateľ oznámil posledné dve minúty tretieho perióda.
    56:23 4:1
    56:23 Roman Starčenko - 4:1
     
    56:23
    Barys Astana dala gól!
    Krásna akcia domácich, Rymarev puk ťahal z ľavej strany na pravú za bránkou a poslal ho späť na ľavý kruh do protipohybu hráčov, kým sa stihli všetci spamätať a Pogge presunúť späť, z ľavého kruhu pálil do odkrytej časti bránky ROMAN STARČENKO. Asistencie: Jevgenij Rymarev a Ivan Kučin.
     
    55:42
    Za seknutie dostal päť minút Meszároš, a keďže kapitán belasých to prehnal s emóciami, putoval aj do šatne. Trest odsedí opäť Lušňák.
     
    55:04
    Hostia v plnom počte a Cheechoo dostal puk do brejku, rútil sa sám na gólmana domácich, Karlsson puk zrazil za svoju bránku.
     
    54:57
    Pogge likviduje puk domácich, Chuďakov si chcel niečo vysvetliť so Smoleňákom, čiaroví arbitri boli proti a šarvátku nepripustili.
     
    54:25
    Valský dostal puk do brejku, cez Savčenka sa nepredral, no umne podržal puk s dvojicou domácich v rohu klziska za bránkou Karlssona.
     
    53:44
    Hostia poslali puk von z pásma a odišli striedať, Barys následne vyrobil na modrej ofsajd, príliš sa ponáhľal s pukom pred bránku Poggea.
     
    53:04
    Držanie a dve minúty dostal Cheechoo, opäť teda presilovka pre Astanu.
     
    52:49
    Opäť vylúčenie hostí, tak to signalizuje hlavný rozhodca, Karlsson na striedačke, power play domácich.
     
    52:06
    Hostia v plnom počte, Lušňák, ktorý sedel na trestnej za Chipchuru je už späť na ľadovej ploche.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 5. R. Starčenko (Kučin, Lipin), 15. Dawes (St. Pierre, Bochenski), 36. Kučin (Savčenko, R. Starčenko), 57. R. Starčenko (Rymarev, Kučin), 60. Bochenski (Dawes, Dallman) – 24. Lušňák (Vopelka, M. Hlinka)


    Barys Nur-Sultan: Karlsson (Poulin) – M. Semionov, Dallman (A), Triasunov, Barker, Šalapov, Lipin, Savčenko – St. Pierre, Dawes, Bochenski (C) – Rymarev, Starčenko (A), Kučin – Paňukov, Markelov, Trivino – Belgibajev, Chuďakov, Grents – Ivanov
    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – F. Novák, Meszároš (C), Plastino, Švarný, Starosta (A), Ďaloga, Bačík – Smoleňák, Taffe (A), Cheechoo – Nedorost, Jeglič, Šťastný – Valský, Chipchura, Kopecký – M. Hlinka, Vopelka, Lušňák

    Rozhodca: Belov, Morozov – Kučava, Novikov

    Diváci: 4.220