Boston – NY Rangers 2:5 (kon.) | Montreal – Philadelphia 5:4 (kon.) | Ottawa – Buffalo 1:2 (kon.)
Tampa Bay – NJ Devils 4:1 (kon.) | Washington – Florida 4:2 (kon.) | Toronto – Vancouver 6:3 (kon.)
NY Islanders – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Columbus 2:1 (po pr.) | Nashville – Carolina 2:3 (0:1 po s.n.)
Dallas – Chicago 2:3 (kon.) | LA Kings – Calgary 5:0 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Detroit – Edmonton 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 5:1 (kon.)
koniec
Dallas Stars
2:3 (2:1, 0:2, 0:0)
Chicago Blackhawks
cz Nedeľa 06.11.2016, 01:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    27:40 Patrick KANE - 2:3
     
    27:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks využívají přesilovou hru! Panarin nahrál před bránu Anisimovovi, jenž se otočil a přihrál ještě PATRICKU KANEOVI, který už jen trefil odkrytou bránu Dallasu. Asistence: Arťěm Anisimov, Artěmi Panarin.
    22:59 Ryan HARTMAN - 2:2
     
    22:59
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A tak se Hawks přeci jen dočkávají, když Motte ještě napálil puk do břevna, odkud se odrazil na pravou stranu, kam si najel RYAN HARTMAN, jehož dělovka už skončila v bráně Dallasu. Asistence: Tyler Motte, Markus Krüger
    09:49 Curtis MCKENZIE - 2:1
     
    09:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí stav utkání! Stars uzavřeli hostující celek v jeho obranném pásmu, kde od modré vystřelil Johns a jeho pokus Crawford vyrazil před sebe, kde dorážel Smith, který vstřelil puk do hostujícího brankáře, od něhož se puk odrazil na nohu CURTISE MCKENZIEHO a od té už puk mířil do brány Chicaga. Asistence: Gemel Smith, Stephen Johns.
    07:24 Brett RITCHIE - 1:1
     
    07:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vyhráli následné vhazování a ihned vletěli do útočného pásma, kde nakonec Roussel nahrál mezi kruhy BRETTU RITCHIEMU, jehož střela prošla Crawfordovi mezi jeho rukou a tělem. Asistence: Antoine Roussel.
    00:08 Richard PÁNIK - 0:1
     
    00:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se ihned dostali do útočného pásma, kde Kane vystřelil z levé strany a Niemi puk vyrazil před sebe, kde se k němu dostal RICHARD PÁNIK, jenž už ho dostal za záda finského brankáře. Asistence: Jonathan Toews, Patrick Kane.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 8. B. Ritchie (Roussel), 10. McKenzie (G. Smith, Johns) – 1. Pánik (Toews, P. Kane), 23. Hartman (Motte, Krüger), 28. P. Kane (Anisimov, Panarin)


    Dallas Stars: Niemi – Lindell, Klingberg, Oduya, Johns, Hamhuis, Jordie Benn – Jamie Benn (C), Seguin, Eaves – Roussel, Faksa, Spezza – Korpikoski, D. Shore, B. Ritchie – McKenzie, G. Smith, Cracknell.
    Chicago Blackhawks: Crawford – Kempný, Seabrook, Keith, B. Campbell, Forsling, Hjalmarsson – Pánik, Toews (C), P. Kane – Panarin, Anisimov, Hossa – Hartman, Krüger, Motte – Rasmussen, Schmaltz, Tootoo.

    Rozhodca: St. Pierre, Nicholson – Driscoll, Cormier