Plzeň – Chomutov 2:1 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:1 (po pr.) | Třinec – Litvínov 2:3 (po pr.)
Pardubice – Olomouc 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:4 (kon.) | K. Vary – Hradec Králové 0:2 (kon.)
koniec po predl.
HC Oceláři Třinec
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
HC VERVA Litvínov
cz Piatok 28.10.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga (ČR) • 16. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:23 Miloslav HOŘAVA - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    61:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva rozhodla prodloužení a slaví zisk bonusového bodu! Trávníček se prosmýkl po levé straně a přihrál kotouč přesně na hůl MILOSLAVA HOŘAVY. Někdejší hráč Ocelářů usměrnil puk mezi betony přesunujícího se Hrubce a rozsekl osud dnešního utkání – 2:3 pp! Asistence: Michal Trávníček.
    49:18 Josef STŘÍBRNÝ - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    49:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši po dvou minutách vyrovnávají a znovu se ve třetí části vracejí do hry! Lukeš posunul puk mezi třinecké obránce na volného JOSEFA STŘÍBRNÉHO, který se octl sám před Hrubcem. Mladý útočník poslal puk neomylně mezi betony domácího gólmana – 2:2! Asistence: František Lukeš.
    47:02 Zbyněk IRGL - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přidávají druhou branku a poprvé v zápase odskakují do vedení! ZBYŇKOVI IRGLOVI první individuální akce nevyšla, ale třinecký útočník boj o puk nevzdal. Znovu jej získal u mantinelu, protáhl se před branku a šťastnou střelou o pravou tyčku překonal Januse – 2:1! Bez asistence.
    13:02 Rastislav ŠPIRKO - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po šesti sekundách využívají Třinečtí přesilovou hru a vyrovnávají! Po vhazování šel puk na modrou čáru, kde Hrabal nabil ke střele RASTISLAVU ŠPIRKOVI. Střela slovenského útočníka zapadla k levé tyči za záda Januse, clonící Irgl ani nemusel tečovat – 1:1! Asistence: Josef Hrabal, Zbyněk Irgl.
    04:19 Lukáš VÁLEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici se v páté minutě ujímají vedení v zápase! LUKÁŠ VÁLEK se po přihrávce od J. Doležala uvolnil od mantinelu, najel si na pravý kruh a nádhernou střelou o horní tyčku překonal Hrubce. Litvínov se poprvé usadil v útočném pásmu a hned vytěžil vedoucí branku – 0:1! Asistence: Jiří Doležal, Filip Pavlík.

    Ondřej Zoubek

    Góly a asistencie: 14. Špirko (Hrabal, Irgl), 48. Irgl – 5. Válek (J. Doležal, F. Pavlík), 50. Stříbrný (Lukeš), 62. M. Hořava (Trávníček)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec – Linhart, Nosek, M. Doudera, Hrabal, L. Galvas, Jank, L. Doudera – Petružálek, Marosz, Martin Růžička – Rákos, Kreps, Dravecký – Adamský, Polanský, Irgl (C) – Jašek, Špirko, J. Sýkora.
    HC VERVA Litvínov: Janus – Kubát, Gula, Sörvik, T. Pavelka, Z. Sklenička, Kokeš, F. Pavlík – Lukeš, V. Hübl, Stříbrný – Gerhát, R. Hanzl, M. Hanzl – Trávníček (C), Reichel, M. Hořava – J. Doležal, Válek, Jurčík.

    Rozhodca: Jan Hribik, Robert Čech – Stanislav Barvíř, Petr Blümel

    Diváci: 4 828 (93 % celkové kapacity)