Buffalo – Minnesota 0:4 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:5 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 4:2 (kon.)
Toronto – Florida 3:2 (kon.) | Montreal – Tampa Bay 3:1 (kon.) | St. Louis – Detroit 1:2 (1:2 po s.n.)
Winnipeg – Dallas 4:1 (kon.) | San Jose – Columbus 3:1 (kon.) | LA Kings – Nashville 3:2 (po pr.)
koniec
Pittsburgh Penguins
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
New York Islanders
cz Piatok 28.10.2016, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:07 Phil KESSEL - 4:2
     
    58:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že je rozhodnuto! Penguins bleskově využívají přesilovou hru a vedou již o dva góly. Jevgenij Malkin našel mezi kruhy PHILA KESSELA, který si kotouč zpracoval a poté střelou po ledě našel skulinku mezi betony Haláka. Asistence: Jevgenij Malkin, Trevor Daley.
    57:35 Sidney CROSBY - 3:2
     
    57:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci si však velmi rychle berou vedení zpět! Střelu Scotta Wilsona si před Halákem zpracoval SIDNEY CROSBY a poté z bezprostřední blízkosti střílí důležitý gól svého týmu. Asistence: Scott Wilson.
    55:38 Shane PRINCE - 2:2
     
    55:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Fleury sice předvedl perfektní zákrok, ale po chvíli inkasuje podruhé. Hosté nahodili kotouč po mantinelu. Gólman Pens si pro něj povyjel za bránu, ale ke vší smůle se kus černé pryže odrazil od hrazení přímo na hůl SHANEA PRINCE, který trefuje odkrytou bránu Pittsburghu. Asistence: Brock Nelson, Travis Hamonic.
    52:48 Jevgenij MALKIN - 2:1
     
    52:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A domácí jsou opět o krok blíže vítězství! Kessel u pravého mantinelu přistrčil kotouč do jízdy JEVGENIJ MALKINOVI, který si puk zpracoval a následně jej z prostoru kruhu procedil mezi Halákovými betony až za brankovou čáru. Asistence: Phil Kessel, Chris Kunitz.
    35:13 Travis HAMONIC - 1:1
     
    35:13
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Nejprve Crosby ve velké šanci selhal a do přečíslení uháněli pro změnu hosté. Prince našel pěknou žabičkou TRAVISE HAMONICA, který úmístěnou střelou k pravé tyči srovnává skóre na 1:1. Asistence: Shane Prince, Brock Nelson.
    00:46 Patric HÖRNQVIST - 1:0
     
    00:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to je nástup jako hrom v podání Pens! Krásnou přesilovkovou kombinaci začal na levé straně Phil Kessel, který našel na pravé straně Sidney Crosbyho, jenž přesnou přihrávkou na brankoviště vybídl ke skórování PATRICA HÖRNQVISTA a ten trochu se štěstím dostává puk za ležícího Haláka. Asistence: Sidney Crosby, Phil Kessel.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 1. Hörnqvist (Crosby, Kessel), 53. Malkin (Kessel, Kunitz), 58. Crosby (S. Wilson), 59. Kessel (Malkin, Daley) – 36. Hamonic (Prince, B. Nelson), 56. Prince (B. Nelson, Hamonic)


    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury – Daley, Määttä, Cole, Dumoulin, J. Schultz, Warsofsky – Hörnqvist, Crosby (C), S. Wilson – Kessel, Malkin, Kunitz – Rust, Bonino, Hagelin – Fehr, Cullen, Kühnhackl.
    New York Islanders: Halák – Hamonic, Leddy, Boychuk, Hickey, Seidenberg, de Haan – Jo. Bailey, Tavares (C), Ladd – Beauvillier, B. Nelson, Lee – Quine, R. Strome, Prince – Clutterbuck, Cizikas, Chimera.

    Rozhodca: McIsaac, Hebert – MacPherson, Sericolo

    Diváci: 18 422