HC Plzeň – Chomutov 3:5 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 3:5 (kon.) | Olomouc – Hradec Králové 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
HC Olomouc
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
Mountfield HK
cz Štvrtok 20.10.2016, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté těží z chyby domácích, když jeden z vracejících se hráčů upadl a DAVID CHALUPA mířil lapačku Pospíšila. Asistence: Aleš Dufek, František Hnik.
     
    45:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti znovu srovnávají, když bleskově využívají přesilovku po akci dvou obránců, když Jaroslav Škoda nahrával a MATĚJ HUDEČEK střílel. Asistence: Jaroslav Škoda.
     
    40:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield využívá zmatku před brankou a bere si své vedení zpět. Nad rameno Pospíšila mířil přesně TOMÁŠ ZAHRADNÍK. Asistence: František Hnik.
     
    31:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! I Kohouti ukázali, že umí využívat přesilovky. Na pravé straně napřáhl RADEK JELÍNEK a mířil přesně až za záda hostujícího brankáře. Asistence: Denis Šťastný.
     
    20:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec přesilovku čtyři na tři využívají, když střela hostujícího kapitána FRANTIŠKA HNÍKA odrazila od Pospšilovy výstroje a přes rameno olomouckého brankáře zapadla až do branky. Asistece: Aleš Dufek, Štěpán Havránek.

    Zuzana Spurná

    Góly a asistencie: 32. Jelínek (Šťastný), 46. Hudeček (Škoda) – 21. Hnik (Dufek, Havránek), 41. Zahradník (Hnik), 64. Chalupa (Dufek, Hnik)


    HC Olomouc: Pospíšil (Sonnek) – Štreit, Hudeček, Spurný, Dajčar, Beutl, Škoda – Zabloudil, Husták, Cach, Říčka, Beier, Macuh, Marek (C), Tomaník, Jelínek, Jeklič, Šťastný, Kuba.
    Mountfield HK: Bechný (Dvořák) – Hroudný, Kynčl, Havránek, Gaspar, Šalda, Moník, Lier, Bureš – Matouš, Dufek, Zahradník, Malík, Štohanzl, Hnik (C), Hofman, Jirásek, Řepík, Chalupa.

    Rozhodca: Přikryl – Hanzlík, Vengřín