Česko – Rusko 5:1 (kon.)
koniec
Česko
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
Rusko
cz Sobota 15.10.2016, 17:30 • Zimní stadion Příbram • Reprezentácia do 18 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Radim ŠALDA - 5:1
     
    59:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    RADIM ŠALDA v závěru utkání zamířil do prázdné brány a upravuje konečný výsledek na 5:1! Asistence: Jan Kalus a Jakub Pour.
     
    59:22
    Ruský trenér Sergej Golubovič si v závěru utkání ještě vyžádal oddechový čas, po kterém Dimitrij Rajko zůstal na střídačce!
     
    59:15
    Kirill Popov z levého křídla krásně přihrál do jízdy Maximu Maruševovi, který se dostal do samostatného úniku a pokusil se ho zakončit bekhendovým blafákem, jeho následná střela ale zamířila těsně mimo!
     
    57:03
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Česko (Jan Hladoník – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Česko (Martin Kaut – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Rusko (Nikita Alochovskij – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Rusko (Danijl Barinov – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    56:56 Únik Maruševa nekončí gólem!
     
    56:56
    Maxim Marušev se v oslabení dostal do samostatného úniku, jenže po forhendovém blafáku nedokázal v blízkosti pravé tyče puk zvednout nad levý beton Jakuba Škarka! Další výtečný zákrok českého brankáře, který si vysloužil obrovský potlesk.
     
    56:15
    Vyloučení v týmu Rusko (Daniil Jegorov – 2 min., podražení).
    54:14 Škvrně vystřelil, Rajko vyrazil!
     
    54:14
    Marek Škvrně ukázal, že je velice šikovným hokejistů, když z mezikruží pálil po ledě přesně k pravé tyči! Dimitrij Rajko ale předvedl další skvělý zákrok a levým betonem puk vyrazil.
     
    51:08
    Radim Šalda naskočil na led, Rusové ale pokračovali v tlaku a Matvej Zaseda z levého křídla pálil ke vzdálenější pravé tyči, Jakub Škarek ale skvěle zasáhl levým betonem a puk vyrazil!
    49:45 Výborná individuální akce Anochovského!
     
    49:45
    Nikita Anochovskij předvedl nádhernou individuální akci a samostatný únik se snažil zakončit forhendovým blafákem, Jakub Škarek se ale vytasil se skvělým zákrokem a poté si vleže poradil i s následnými dorážkami, když puk na brankové čáře na poslední chvíli zasedl a zabránil Rusku ve druhé gólové radosti!
     
    49:02
    Rusové zavezli puk do útočného pásma a po poskytnuté výhodě usedl na trestnou lavici Radim Šalda, který dostal dvouminutový trest za napadení.
    48:01 Další vynikající zákrok Rajka!
     
    48:01
    Jakub Pour se v blízkosti pravé tyče ocitl v obrovské šanci a dobře mířil pod horní tyč, jenže Dimitrij Rajko se vytasil s fantastickým semaforem a puk lapačkou v pádu vyrazil!
     
    45:50
    Naši si v útočném pásmu vytvořili obrovský tlak a Jan Hladoník se v blízkosti pravé tyče ocitl ve velké šanci, jenže puk ze vzduchu usměrnil nad horní tyč, a následnou střelu Martina Kauta od modré čáře skvělý Dimitrij Rajko vyrážečkou vyrazil mimo! Puk mířil přesně do levého horního rohu bránu, střídající brankář Ruska ale stále zůstává nepřekonán.
     
    43:31
    Češi před pár okamžiky nebezpečně vypálili z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, Dimitrij Rajko ale předvedl dobrý zákrok a vyrážečkou puk vyrazil do rohu ledové plochy!
    41:27 Rajko si poradil se střelou Nováka!
     
    41:27
    Matěj Novák z levého křídla mířil ke vzdálenější pravé tyči, Dimitrii Rajko ale předvedl skvělý zákrok a puk letící těsně nad ledem ukryl ve své lapačce!
     
    38:02
    Radim Šalda byl přímo před boxem časoměřičů tvrdě naražen na mantinel Nikolajem Kovalenkem, který po několikáté v dnešním zápase ukázal, že umí hrát tvrdě, a dostal dvě minuty za napadení. Hra pokračuje ve hře 4 na 4.
     
    36:47
    Filip Zadina se snažil v útočném pásmu vybojovat ztracený puk, jenže se provinil proti pravidlům a dostal dvě minuty za podražení.
    34:09 Maxim MARUŠEV - 4:1
     
    34:09
    Rusko právě vstřelilo branku!
    MAXIM MARUŠEV šel v těsné blízkosti levé tyče důrazně za dorážkou a pod ležícím Jakubem Škarkem puk propasíroval do brány. Rusko využívá přesilovou hru a snižuje na 4:1!
     
    32:49
    Marek Škvrně fauloval v pravém rohu obranného pásma, když jednoho z Rusů u mantinelu příliš okatě držel.
     
    31:38
    Kryštof Hrabík se snažil z pravého kruhu pro vhazování střelou zápěstím zamířit do bližšího horního rohu brány, pozorný brankář Dimitrij Rajko ale jeho pokus lapačkou vyrazil!
     
    29:56
    Matvej Zaseda si z levého křídla sjel mezi kruhy pro vhazování, odkud se snažil zamířit těsně nad ledem mezi betony Jakuba Škarka, ten ovšem rychle zaklekl a puk podržel ve své výstroji!
     
    28:06
    Rusko stáhlo ke střídání brankářů, místo Samila Šmakova nastoupil do brány Dimitrij Rajko.
    28:06 David KVASNIČKA - 4:0
     
    28:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    DAVID KVASNIČKA nádhernou střelou od modré čáry pod horní tyč využívá druhou přesilovou hru a Česko vede nad ruskou sbornou již 4:0! Asistence: Filip Zadina.
     
    27:29
    Vyloučení v týmu Rusko (Alexander Kovyrin – 2 min., podražení).
     
    24:11
    David Kvasnička nabral puk jako na vidle a vyhodil ho mimo ledovou plochu, za což následují správně dvě minuty.
    18:03 Filip ZADINA - 3:0
     
    18:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    FILIP ZADINA se dostal po krásné kolmé přihrávce do jízdy od Martina Kauta do samostatného úniku, který zakončil povedeným bekhendovým blafákem a zvedl puk pod horní tyč. To je lahoda! Asistence: Martin Kaut.
     
    17:07
    Hodně aktivní Matvej Zaseda se ocitl v pravém kruhu pro vhazování v obrovské šanci, mezi betony ale výtečného Jakuba Škarka nepropálil!
    10:50 Škarek předvedl vynikající zákrok!
     
    10:50
    Matvej Zaseda se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže nedokázal puk zvednout nad fantastického Jakuba Škarka, který si v Příbrami vysloužil po zásahu lapačkou obrovský aplaus!
     
    09:56
    Ondřej Buchtela dostal dvouminutový trest za držení protihráče a hra pokračuje ve hře 4 na 4.
     
    09:09
    Leonid Nikolenko dostává menší trest za podražení a Česko má k dispozici druhou přesilovou hru.
    05:53 Jan HLADONÍK - 2:0
     
    05:53
    Česko práv ě vstřelilo branku!
    JAN HLADONÍK si najel na krásnou diagonální přihrávku Martina Kauta z levého křídla a z blízkosti mezi vyrážečkou a pravým betonem Samila Šmakova zamířil k levé tyči. Česko vstřelilo dva slepené góly a vede 2:0! Asistence: Martin Kaut a David Kvasnička.
    04:29 Filip ZADINA - 1:0
     
    04:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Filip Kvasnička nabil puk na střelu FILIPOVI ZADINOVI, který z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zamířil bez přípravy ranou s příklepem přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Česko využívá přesilovou hru a ujímá se vedení 1:0! Asistence: Filip Kvasnička a Martin Kaut.
     
    03:12
    Alexander Ljachov neumožnil v blízkosti pravé tyče přesně zakončit Filipovi Zadinovi a dostal dvě minuty za hákování.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 5. Zadina (Kvasnička, Kaut), 6. Hladoník (Kaut, Kvasnička), 19. Zadina (Kaut), 29. Kvasnička (Zadina), 60. Šalda (Kalus, Pour) – 35. Marušev


    Česko: Škarek (Patera) – Kvasnička (A), Mikyska, Šalda, Buchtela, Bednář, Král, Horský, Gaspar – Kaut, Hladoník, Zadina (A) – Pour, Kern (C), Safin – Novák, Hrabík, Václavek – Kalus, Škvrně, Dvořák. Hlavní trenér: Václav Varaďa.
    Rusko: Šmakov (29. Rajko) – Ljachov, Barinov, Kozlov (A), Jegorov, Kovyrin, Kalabuškin, Lobanov (A), Pereljayev – Marušev, Anochovskij, Muranov (C) – Zaseda, Kuzmenko, Kovalenko – Šaškov, Nikolenko, Popov – Timirov, Šarifjanov, Šafigullin. Hlavní trenér: Sergej Golubovič.