Kladno – Havířov 3:4 (po pr.) | Kadaň – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Most – Přerov 1:4 (kon.)
Třebíč – Prostějov 1:2 (1:2 po s.n.) | Jihlava – Motor ČB 2:1 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 0:3 (kon.)
Frýdek-M. – Litoměřice 2:0 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
cz Sobota 15.10.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance Liga (CZ) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    21:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté po 68 vteřinác druhé třetiny střílí kontaktní gól a jsou znovu v utkání. Esposito před brankou nikoho nenašel a už se zdálo, že puk přejde modrou, když jej ještě zachytil Pýcha. Po Pavlinově nahození se kotouč odrazil před branku na Chovana, který jej ještě posunul k MARTINU HEŘMANOVI. Ač byl útočník hostí zády k brance, obtočil se a s troškou potřebného štěstíčka zamířil pod horní tyčku. Asistence: Žiga Pavlin.
     
    04:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Motor asi hodně studená sprcha. Jihlava si vybojovala nahozením buly po pravici Gáby. Puk se po vhazování dostal na modrou pro Šidlíka, jehož tvrdou ránu gólman hostí neudržel mezi betony a všudybyl JOSEF SKOŘEPA potvrdil svůj střelecký instinkt – ne nadarmo byl loni nejlepším střelcem Dukly. Zblízka doslova dostrkal puk před dotírajícím hráčem Motoru do branky. Asistence: Petr Šidlík.
     
    04:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Čtyři a půl minuty se čekalo na první gól a dává jej domácí tým. Stoklasa zkusil z pravé strany nahodit puk na branku. Po jeho úmyslu se kotouč odrazil k Semanovi, jenž přihrál na modrou pro TOMÁŠE KALÁBA a jihlavský bek propálil vše, co mu stálo v cestě. Těžko říct, jak dobrý či špatný měl Gába výhled. Asistence: Filip Seman, Filip Stoklasa.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 5. Kaláb (F. Seman, Stoklasa), 5. Skořepa (Šidlík) – 22. Heřman (Chovan, Pavlin)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Sáblík) – Bilčík, Říha, Dundáček, Šidlík, Szathmáry, Kaláb, Dobrovolný (C) – Březina, Skořepa, Čachotský – Jergl, Zeman, Důras – Diviš, F. Seman, Stoklasa – Kondratěv, Jícha.
    Banes Motor České Budějovice: Gába (Bláha) – Suchánek, Pýcha, Vráblík, Pavlin, Žovinec, Fillman, Zíb – Doktor, Škoda, Čermák – Esposito, Heřman, Chovan – Rob, Nouza, L. Květoň (C) – Babka, Šulek, Kuchejda.

    Rozhodca: Wagner – Bosák, Kajínek

    Diváci: 4023