Bohemians - NE – Olomouc 8:3 (kon.) | Chodov – ELITE PRAHA 15:1 (kon.) | Královské Vinohrady – Ostrava 9:10 (kon.)
Židenice – Ne 2:12 (kon.)
koniec
FbŠ pipni.cz Bohemians
8:3 (2:1, 2:1, 4:1)
FBS Olomouc
cz Nedeľa 09.10.2016, 14:00 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 5. kolo
     
    57:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kosmeticky teď upravuje skóre přesnou střelou po přihrávce Reimerové PETRA GRUFÍKOVÁ. Asistence: Tereza Reimerová.
     
    55:56
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Domácí hráčky si teď nešťastně dávají vlastní gól. Nešťastnici se stala MARIE GRUFÍKOVÁ. Bez asistence.
     
    44:18
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Sedmou branku domácího týmu přidává po přihrávce Slavíkoví KATEŘINA KALECKÁ. Asistence: Monika Slavíková.
     
    43:11
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Aktérky posledního gólu si své role nyní prohodily, neboť o šestou branku se po přihrávce Preisslerové postarala ADÉLA BOČANOVÁ. Asistence: Eva Preisslerová.
     
    40:50
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bohemka vstoupila dobře do poslední třetiny. O pátou branku se postarala přesnou střelou EVA PREISSLEROVÁ. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    39:12
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru a utíká do dvoubrankového vedení. Přihrávku Hyršlové využívá ADÉLA BOČANOVÁ. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    35:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hned vzápětí ale přichází snížení opět na jednu branku. O to se dokázala postarat přesnou přízemní střelou ALENA SKLENÁŘOVÁ. Asistence: Marie Grufíková.
     
    35:34
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Po přihrávce Kalecké se míček dostal k MONICE SLAVÍKOVÉ, která přesnou střelou navýšila vedení domácích a protrhla tak střelou impotenci domácího týmů v druhé třetině. Asistence: Kateřina Kalecká.
     
    17:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hostující hráčky v závěru prvního poločasu snižují zásluhou ALICE PAVLÍKOVÉ, která se dokázala prosadit přesnou střelou od mantinelu. Asistence: Kateřina Peterková.
     
    15:29
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Domácí hráčky v zápase vedou už o dvě branky. Se střelou Kalecké si Kluzová dokázala poradit, na dorážku IVETY HYRŠLOVÉ už nedosáhla. Asistence: Karla Kalecká.
     
    08:02
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    IVETA HYRŠLOVÁ dokázala využít přesné přihrávky zpoza brány od Moniky Slavíkové, když zamířila přesně za záda Kluzové. Domácí hráčky tak přetavují svůj tlak ve vedoucí gól. Asistence: Monika Slavíková.

    MCh

    Góly a asistencie: 9. Hyršlová (Slavíková), 16. Hyršlová (Kalecká), 36. Slavíková (Kalecká), 40. Bočanová (Hyršlová), 41. Preisslerová (Bočanová), 44. Bočanová (Preisslerová), 45. Kalecká (Slavíková), 56. M. Grufíková (vla.) – 18. Pavlíková (Peterková), 36. Sklenářová (M. Grufíková), 58. P. Grufíková (Reimerová)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Omelková (Veselová) – Šindelářová, N. Havlíková, Tůmová – Jelínková, Preisslerová, Hyršlová – Slavíková, Poláková, Kalecká – Chvátalová, Kašparová, Semeráková – Bočanová.
    FBS Olomouc: Kluzová (Franková, Králová) – M. Grufíková, Václavíková, Sedláková, Peterková – Reimerová, Pavlíková, Suchánková – Pařízková, Bouchalová, Oháňková – Mošťková, Sklenářová, P. Grufíková.

    Rozhodca: Václav John a Lukáš Starý