Fínsko – Česko 4:2 (kon.)
koniec
Fínsko
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Česko
cz Piatok 07.10.2016, 13:00Reprezentace žien U18
Partner:
    59:30 NYLUNDOVÁ - 4:2
     
    59:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Karolína Juřicová už odjela na střídačku, jenže náš tým neudržel útočné pásmo a Finky trefou do prázdné brány rozhodují o výsledku. Z vlastní modré čáry mířila nekompromisně JENNINA NYLUNDOVÁ – 4:2. Bez asistence.
    54:37 NIEMINENOVÁ - 3:2
     
    54:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Předchozí česká snaha bohužel přichází vniveč, neboť Finky si berou zpět ztracené vedení. Rychle přebruslily naše útočnice, obrana navíc pomalu střídala, a tak PETRA NIEMINENOVÁ mířila na Juřicovou nehlídána. Také ona předvedla přesný bekhend a je to 3:2. Asistence: Sini Karjalainenová, Linnea Melotindosová.
    50:43 Klára HYMLÁROVÁ - 2:2
     
    50:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góól, vyrovnáváme! Natálie Mlýnková dojela v obraném pásmu situaci u hrazení a zvládla puk vypíchnout dopředu. Ještě před vlastní modrou čarou ho vzala KLÁRA HYMLÁROVÁ, obhodila si obránkyni a uháněla dopředu úplně sama. Z levé strany vystřihla bleskurychlý bekhendový blafák, který zakončila do sítě, a je to 2:2! Skvěle! Asistence: Natálie Mlýnková.
    29:56 Magdalena ERBENOVÁ - 2:1
     
    29:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, v půlce zápasu oživujeme naděje na bodový zisk a vracíme se Finkám na dostřel! V rohu útočné třetiny bojovala Mlýnková, Hornická pak postrčila puk na MAGDALENU ERBENOVOU, která s ním udělala pár temp do středu pole. Od modré čáry vyslala přesnou střelu, která krásně zapadla do druhého růžku! Erbenová tenhle gól potřebovala, stejně jako celý český tým – 2:1! Asistence: Karolína Hornická, Natálie Mlýnková.
    20:34 AROVÁ - 2:0
     
    20:34
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky ale hned z následující situace zvyšují náskok. Petra Nieminenová vyhrála vhazování na střed, kde dojel na hokejku JANINĚ AROVÉ. Ta se s ničím nerozpakovala a tvrdou ranou ho poslala do růžku české branky – 2:0. Asistence: Petra Nieminenová.
    15:56 VESAOVÁ - 1:0
     
    15:56
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Čtyři minuty před první sirénou se finské juniorky bohužel ujímají vedení. Nieminenová rozjela ve středním pásmu Melotindosovou, která se povedeným způsobem zbavila naší obránkyně. Potom posunula kotouč na střed EMILII VESAOVÉ a ta před Juřicovou zamířila přesně ke druhé tyčce – 1:0. Asistence: Linnea Melotindosová, Petra Nieminenová.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 16. Vesaová (Melotindosová, Nieminenová), 21. Arová (Nieminenová), 55. Nieminenová (Karjalainenová, Melotindosová), 60. Nylundová – 30. Erbenová (Hornická, Mlýnková), 51. Hymlárová (Mlýnková)


    Fínsko: Silvonenová (Oksmanová) – Arová, Karjalainenová (C), Laitinenová, Tohilaová, Lahtimäkiová, Parkkonenová, Tervalaová, Mikkonenová – Melotindosová, Nieminenová (A), Vesová – Nousiainenová, Varpulaová, Nylundová – Yrjänenová, Liikalaová, Holopainenová – Rinneová, Vainikkaová, Hautamaaová.
    Česko: Juřicová (Štumbaurová) – Škrdlová, Zachová, Vozdecká, Martinů (A), Kotounová, Cornová, Erbenová (A) – Mlýnková, Hymlárová (C), Karlecová – Machalová, Zrnová, Exnerová – Matoušková, Hornická, Dýcková – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová. Trenér: Jan Fidrmuc.

    Rozhodca: Tauriainenová – Vainionpääová, Maijalaová (všechny FIN).

    Diváci: 56