Swansea – Liverpool 1:2 (kon.) | Hull City – Chelsea 0:2 (kon.) | Sunderland – West Bromwich 1:1 (kon.)
Watford – Bournemouth 2:2 (kon.) | West Ham – Middlesbrough 1:1 (kon.)
koniec
Sunderland AFC
1:1 (0:1)
West Bromwich Albion
cz Sobota 01.10.2016, 16:00 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+7
    Jermain Defoe po jemném přiťuknutí svého spoluhráče napřáhl k dělové střele, která zamířila těsně vedle levé tyče, a v dnešním zápase se už nic nestane!
     
    90+6
    Žlutou kartu dostává Jonny Evans (West Bromwich Albion).
     
    90+4
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází José Salomón Rondón, přichází Hal Robson-Kanu.
     
    90+2
    Nad rámec zápasu bylo nastaveno 5 minut!
     
    90+1
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Nacer Chadli, přichází James Morrison.
     
    90
    Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Wahbi Khazri, přichází Lynden Gooch.
     
    90
    Neúnavný José Salomón Rondón mohl střelou z levé strany šestnáctky strhnout vítězství na stranu West Bromu, jenže jeho následná střela zamířila vedle levého horní rohu!
     
    89
    Craig Dawson napřáhl na pravé straně hřiště zpoza šestnáctky ke krásné diagonální střele, která mířila přesně do levého horního rohu brány, jenže Jordan Pickford předvedl spektakulární zákrok a tygřím skokem jeho pokus vyrazil!
     
    85
    Matt Phillips hledal diagonální přihrávkou v blízkosti vzdálenější levé tyči Craiga Gardnera, ten ale na jeho pas těsně nedosáhl!
    83. Patrick VAN AANHOLT - 1:1
     
    83
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Sunderland po dlouhém nákopu West Bromu vyrazil do rychlého protiútoku a Duncan Watmore po nádherné kombinaci přihrávkou z levé strany šestnáctky našel uprostřed pokutového území nabíhajícího PATRICKA VAN AANHOLTA, který střelou o zem zamířil přesně do levého horní rohu brány. Asistence: Duncan Watmore.
     
    78
    José Salomón Rondón předvedl na levé straně pěkný běh a po ukázaní zad dvěma protihráčům zkusil vypálit na levé straně šestnáctky z úhlu, jeho následný přízemní pokus ale skvělý Jordan Pickford pravou nohou vyrazil na rohový kop!
     
    73
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází James McClean, přichází Craig Gardner.
     
    72
    Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Paddy McNair, přichází Jack Rodwell.
     
    71
    Jarmain Defoe se uprostřed šestnáctky ocitl po přihrávce Patricka van Aanholta z pravé strany v obrovské šanci, jenže jeho následná přízemní střela byla zablokována! Skvělý obranný zákrok si připsal Jonny Evans.
     
    69
    Žlutou kartu dostává James McClean (West Bromwich Albion).
     
    61
    Tlak Baggies pokračoval a z levé strany šestnáctky nebezpečně vypálil Nacer Chadli, který se pokusil vstřelit svůj druhý gól v dnešním zápase, jeho přízemní střela ale zamířila metr vedle přední levé tyče!
     
    60
    Darren Fletcher napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné střele, která mířila přesně do pravého horního rohu brány, jenže Jordan Pickford jeho pokus fantastickým zákrokem vyrazil a následná dorážka Josého Salomóna Rondóna byla zablokována!
     
    56
    Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Jan Kirchhoff, přichází Patrick van Aanholt.
     
    56
    Na hřišti jsou nosítka a s Janem Kirchhoffem to vypadá bohužel hodně vážně! Obránce Sunderlandu opouští hřiště na nosítkách a na už tak širokou marodku Černých koček přibývá další jméno.
     
    52
    Nacer Chadli na levé straně hřiště vypálil zpoza šestnáctky a jeho prudký pokus letící těsně nad zemí zamířil vedle přední levé tyče!
     
    50
    Jermain Defoe se středem hřiště nevydal neohroženě do pokutového území a těsně za hranicí šestnáctky po kontaktu s jedním z protihráčů upadl, penalta se ale nepískala!
     
    39
    Na opačné straně hřiště pálil zpoza šestnáctky Wahbi Khazri, jeho pokus ovšem zamířil pouze doprostřed brány, kde byl připravený Ben Foster.
     
    36
    Žlutou kartu dostává Jan Kirchhoff (Sunderland AFC).
    35. Nacer CHADLI - 0:1
     
    35
    West Brom právě vstřelil branku!
    Matt Phillips nádhernou kolmou přihrávkou našel na levé straně NACERA CHADLIHO, který míč zatáhl do šestnáctky a poté nádhernou krásnou přízemní střelou zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Matt Phillips.
     
    27
    Žlutou kartu dostává Claudio Yacob (West Bromwich Albion).
     
    26
    Wahbi Khazri rozehrál rohový kop a na vzdálenější levou tyč poslal velmi nebezpečný centr, po kterém si Craig Dawson málem vstřelil vlastní gól, Ben Foster ale pohromě zabránil!
     
    21
    Rohový kop West Bromu sice nic nepřinesl, vzápětí to ale zkusil na pravé straně James McClean, jehož táhlá přízemní střela mířila k bližší pravé tyči, jenže byla příliš slabá na to, aby brankáře Jordana Pickforda překonala.
     
    18
    Rohový kop Sunderlandu vzápětí nic nepřinesl a na opačné straně mohli naopak zahrozit Baggies! Matt Phillips napřáhl zpoza šestnáctky k táhlé přízemní střele, ta ovšem zamířila pouze doprostřed brány, kde stál připravený Jordan Pickford.
     
    13
    Nacer Chadli se na pravé straně šestnáctky ocitl v dobré střelecké pozici a napřáhl k přízemní střele, která mířila přesně k bližší pravé tyči, jenže Jordan Pickford předvedl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil!
    4. Jermain Defoe zahodil v úvodu zápasu obrovskou šanci.
     
    4
    Jermain Defoe si naběhl na kolmou přihrávku za obranu a ocitl se k překvapení všech tváří v tvář Benovi Fosterovi, jenže útočník Sunderlandu byl zřejmě zaskočen tím, že se nejednalo o ofsajd a jeho následná přízemní střela zamířila těsně vedle levé tyče!

    Tomáš Reiner

    Góly: 83. van Aanholt (Watmore) – 35. Chadli (Phillips)

    Karty:   36. Kirchhoff (SUN) – 27. Yacob (WBA), 69. McClean (WBA), 90+6. J. Evans (WBA)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 4:7. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 19:17.
    Sunderland AFC: Pickford – Denayer, Koné, O'Shea (C), Manquillo – Kirchhoff (56. van Aanholt) – Watmore, McNair (72. Rodwell), N'Dong, Khazri (90. Gooch) – Defoe.
    Náhradníci: Mika – van Aanholt, Djilobodji, Love, Rodwell, Gooch, Honeyman.

    West Bromwich Albion: Foster – Nyom, McAuley, C. Dawson, J. Evans – Phillips, D. Fletcher (C), Yacob, McClean (73. C. Gardner) – Chadli (90+1. J. Morrison) – Rondón (90+4. Robson-Kanu).
    Náhradníci: Myhill – J. Olsson, J. Morrison, C. Gardner, Leko, Robson-Kanu, Berahino.

    Rozhodca: Stuart Attwell. Asistenti: Stuart Burt, David Bryan. Čtvrtý rozhodčí: Martin Atkinson

    Diváci: 40043