Togliatti – Helsinki 5:2 (kon.) | Jaroslavľ – Viťaz 3:1 (kon.) | Kazaň – Riga 2:1 (kon.)
Nižnekamsk – Dinamo Minsk 2:4 (kon.) | Záhreb – HC Slovan sk 6:0 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Viťaz Moskovská oblasť
cz Piatok 30.09.2016, 18:00 • Arena-2000 Lokomotiv, Jaroslavl • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Viťaz Podolsk po čtyřech výhrách v řadě prohrál v posledním zápase na ledě Dynama Moskva a ve druhém venkovním utkání po sobě zavítá na led Lokomotivu Jaroslavl, proti kterému se bude snažit v západní konferenci proniknout mezi nejlepší osmičku.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Lokomotiv se vrací po dvouzápasovém tripu, během něhož zvítězil na ledě Soči a poté prohrál po prodloužení s Dynamem Moskva, zpět domů, kde vyzve Viťaz Podolsk. Tým z Jaroslavle táhne útočník Jegor Korškov, který během posledních pěti zápasů zaznamenal pět asistencí a je motorem svého týmu.

    Kanadské bodování (posledních 5 zápasů)

    1. Jegor Korškov 5 (0+5)
    2. Alexander Polunin 4 (3+1)
    3. Pavel Kraskovskij 3 (3+0)
     
    HC Viťaz Podolsk

    Podolsk se před posledním utkáním vezl na úžasné šňůře čtyř domácích vítězství, jenže poté přišlo vystřízlivění na ledě Dynama Moskva, kde Viťaz prohrál 3:0 a během posledních pěti zápasů vyšel poprvé střelecky naprázdno. Největší hrozbou Podolsku je Alexej Kopejkin, který během posledních pěti zápasů nasbíral 7 kanadských bodů za 2 góly a 5 asistencí.

    Kanadské bodování (posledních pět zápasů)

    1. Alexej Kopejkin 7 (2+5)
    2. Miro Aaltonen 4 (2+2)
    3. Alexej Makajev 4 (2+2)
     
    Vzájemné zápasy

    25.10.15 Podolsk – Jaroslavl 2:3
    05.10.15 Jaroslavl – Podolsk 3:1
    28.01.15 Jaroslavl – Podolsk 2:1
    23.12.14 Jaroslavl – Podolsk 4:2
    14.11.14 Podolsk – Jaroslavl 4:3
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Horák (VIT) 0+3, +/- -2
    Jakub Jeřábek (VIT) 1+5, +/- +2
     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Kronwall, Ljubuškin, Gavrikov, Manuchov, Pašnin, Rafikov, D. Osipov – Averin, Apalkov, Kontiola – Talbot, Čistov, Loktionov – Kozun, Mosaljov, Kadějkin – Fatějev, Kraskovskij, Korškov – Polunin.

    HC Viťaz: Säteri (Saprykin) – Golovkov, A. Semjonov, Katičev, Davidov, Voronkov, Gimajev, P. Lukin – Afinogenov, A. Nikulin, Makejev – Kopejkin, Kempe, M. Aaltonen – Soloduchin, Horák, Šitikov – Al. Stěpanov, Vyglazov, Džiošvili – Drugov.

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Alexander Sergejev. Čároví: Tornike Kučava, Nikita Novikov.
     
    V Areně-2000 právě probíhá představování hokejistů domácího Lokomotivu Jaroslavl a po seřazení hráčů obou týmů na modrých čarách zazní ruská hymna, po jejímž doznění bude moci utkání za okamžik začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Puk dopadl poprvé na led a v Areně-2000 bylo právě zahájeno utkání, v němž domácí Lokomotiv Jaroslavl hostí Viťaz Podolsk, který by se rád vrátil na vítěznou dráhu a pronikl mezi nejlepších osm týmů v západní konferenci.
     
    01:05
    Lokomotiv na levém křídle dokázal zachytit vyhození Iljy Davidova, vzápětí se ale do zakončení nedostal.
     
    01:22
    Mario Kempe se na opačné straně snažil středem hřiště mezi dvěma protihráči protlačit do zakončení, jenže byl pokryt a brankář Alexej Murygin u své pravé tyče puk pro jistotu přikryl lapačkou.
     
    02:37
    Lokomotiv vstoupil do utkání velice aktivně a vytvořil si územní převahu, zatím se ovšem nedostal do žádné vážné brankové příležitosti.
     
    03:01
    Alexandr Kadějkin si najel do levého kruhu pro vhazování na puk a po jemném přiťuknutí svého spoluhráče se snažil zamířit ke vzdálenější pravé tyči, jeho pokus byl ale zablokován.
     
    03:54
    Domácí hokejisté mají tlak, ale nějaká vážná branková příležitost stále nepřichází. Stejně jako na opačné straně, kde útok Viťazu zastavilo postavení mimo hru.
     
    04:46
    Alexej Murygin vyjel daleko ze své brány, aby na levém křídle kotouč po ztrátě svého spoluhráče na útočné modré čáře dopravil před jedním z hráčů Viťazu do bezpečí.
     
    05:36
    Hokejisté Lokomotivu poprvé nebezpečně vypálili na modré čáře z pravého křídla, Harri Säteri byl ale u své levé tyče připraven a puk ukryl po snadném zákroku v lapačce.
     
    05:49
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Michail Pašnin – 2 min., podražení).
     
    05:49
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Nikita Vyglazov – 2 min., podražení).
     
    06:25
    Jegor Averin šlápl do pedálů a po nádherné kolmé přihrávce za obranu se řítil do samostatného úniku, který se pokusil zakončit střelou nad pravý beton Harriho Säteriho, ten ovšem vytáhl fantastický zákrok a jeho pokus nadvakrát zneškodnil!
     
    07:14
    Daniil Apalkov využil volného prostoru na levém křídle ke krásné táhlé střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, jenže brankář Harri Säteri vytáhl další krásný zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    08:46
    Jaroslavl se po návratu obou vyloučených hráčů na hrací plochu dostala v rychlém sledu ke dvěma střelám, oba dva pokusy z pravého kruhu pro vhazování ale zamířily mimo.
     
    09:38
    Viťaz Podolsk vyrazil do rychlého protiútoku a po tvrdé střele z pravého křídla v pádu předvedl úžasný zákrok Alexej Murygin, který měl vzápětí plné ruce a nohy práce, hosté ale puk i přes obrovskou snahu a závar za jeho záda protlačit nedokázali!
     
    09:58
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    MAXIME TALBOT se skvěle zorientoval za bránou a po bekhendovém nahození vysokým obloukem v podání Michaila Pašnina zasunul puk v blízkosti pravé tyče za záda bezmocného Harriho Säteriho, který byl dezorientovaný a nedokázal se včas přesunout. Asistence: Michail Pašnin a Andrej Loktionov.
    09:58 Maxime TALBOT - 1:0
     
    10:48
    Jaroslavl vzápětí vyrazila do dalšího útoku a následná nebezpečná střela těsně minula levý horní roh brány. Nechybělo mnoho a Lokomotiv mohl vést rychle 2:0.
     
    12:00
    Lokomotiv je lepší a nutno říci, že vede zcela po zásluze.
     
    12:38
    Viťaz se marně snaží vymanit z tlaku domácích hokejistů, kteří mají vývoj utkání pevně ve svých rukou.
     
    14:45
    Viťazu se sice podařilo na levé straně obranného pásma vyhodit puk, jenže pouze za cenu zakázaného uvolnění. Hra se vrátí zpět před bránu Harriho Säteriho.
     
    14:55
    Lokomotiv vyhrál na levé straně vhazování a okamžitě se pokusil od modré čáry vstřelit druhý gól, následná táhlá střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji Harri Säteri ukryl v lapačce.
     
    15:48
    Blíží se závěr úvodního dějství a Viťaz je směrem dopředu až na jednu výjimku a obrovský závar bezzubý.
     
    17:26
    Hokejisté hostujícího Podolsku vyrazila do ojedinělé útočné akce, jenže jeho následná střela z prostoru mezi kruhy pro vhazování na bránu neprošla a byla sražena mimo.
     
    17:56
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Maxime Talbot – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:34
    Rušan Rafikov odvedl v obranném pásmu skvělou práci a po závěru Viťazu, během kterého se Alexej Murygin točil v bráně jako nudle v bandě, puk vyhodil až za hostující bránu.
     
    19:10
    Lokomotiv vyrazil v oslabení do přečíslení dva na jednoho, které se Pavel Kraskovskij po pěkné výměně kotouče se svým spoluhráčem pokusil zakončit bekhendovým blafákem, puk ale nad levý beton Harriho Säteriho zvednout nedokázal!
     
    19:10
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Alexej Makejev – 2 min., hákování).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Jaroslavl vstoupila do utkání výborně a vytvořila si řadu velkých brankových příležitostí, největší z nich měl jako první na hokejce Jegor Averin, jenže po samostatném úniku fantastického brankáře Harriho Säteriho překonat nedokázal, stejně jako vzápětí Daniil Apalkov. Viťaz mohl domácí vzápětí potrestat, po obrovském závaru před bránou Alexeje Murygina ale puk do sítě protlačit nedokázal, a tak přišel trest na opačné straně, když se po rychlém zorientování a vyjetí zpoza brány prosadil Maxime Talbot, na jehož gól mohl v závěru navázat Pavel Kraskovskij, jenže nádhernou výměnu puku se svým spoluhráčem nedokázal bekhendovým blafákem zakončit gólem. Skóre po první třetině. Lokomotiv Jaroslavl 1 Viťaz Podolsk 0.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:56.
     
    Statistiky po první třetině: nahození: 19-7; střely na bránu: 10-5; vhazování: 12-10; zablokované střely: 1-4; hity: 7-9; trestné minuty: 4-4.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:40
    Lokomotiv vstupuje do druhé třetiny s jednobrankovým vedením a navíc má k dispozici krátkou přesilovou hru.
     
    20:48
    Domácí se během zkrácené přesilové hry dokázali dostat ke střele, která z vrcholu pravého kruhu pro vhazování mířila k přední pravé tyči, brankář Harri Säteri ji ale ukryl v lapačce.
     
    21:33
    Alexej Makejev si najel na krásnou přihrávku svého spoluhráče z levého křídla a na vzdálenější pravé tyči se ocitl v obrovské šanci, jenže gól vstřelit nedokázal a z blízkosti orazítkoval brankovou konstrukci, od níž se puk odrazil zpět do hry!
     
    22:27
    Viťaz před pár okamžiky vyslal směrem k domácím hokejistům výrazné varování.
     
    23:44
    Zatím sledujeme velmi pohledné utkání a s podivem jsme byli svědky pouze jednoho gólu.
     
    24:05
    Andrej Loktionov nabral na pravém křídle obrovskou rychlost a zpětnou bekhendovou přihrávkou hledal mezi kruhy pro vhazování ze druhé vlny najíždějícího Vladislava Gavrikova, ten se ale ocitl pod tlakem protihráče, který ho tělem skvěle rozhodil, a do zakončení se nedostal.
     
    25:10
    Alexej Makejev nabral na levém křídle rychlost a zavezl puk do útočného pásma, kde z úhlu posílal puk před bránu, jeho přihrávka ale byla sražena do rohu kluziště.
     
    25:36
    Viťaz během první třetiny tahal za kratší konec lana, po přestávce se ale probudil z letargie a dokázal hru vyrovnat. Jsme svědky pohledného utkání, během něhož se puk nyní přesouvá z jedné strany ledové plochy na druhou.
     
    26:23
    Alexej Murygin po nepřesvědčivém zákroku dokázal vyrazit nahození hostů před sebe a měl štěstí, že před ním nestál některý z hráčů Viťazu, který by se dostal k dorážce.
     
    27:42
    Jegor Korškov si najížděl před bránu na přihrávku svého spoluhráče z pravého křídla, na puk ovšem těsně nedosáhl.
     
    28:50
    Viťaz vyrazil do protiútoku, jeho následná kombinace ale ztroskotala a dopředu se naopak mohli vydat hráči Jaroslavle.
     
    29:48
    Hokejisté Viťazu se pokusili založit na pravém křídle rychlý protiútok dlouhou kolmou přihrávkou, ta ovšem zamířila do území nikoho a skončila na zakázaném uvolnění.
     
    29:59
    Denis Mosaljov byl zřejmě tím hráčem, který v levém kruhu pro vhazování vypálil z ostrého úhlu a jeho následnou střelu mířící do předního levého horního rohu brány Harri Säteri pravým ramenem vyrazil do ochranné síti! Skvělý zákrok.
     
    31:09
    Závar Lokomotivu žádnou nebezpečnou střelu nepřinesl a hostům se podařilo osvobodit alespoň za cenu zakázaného uvolnění.
     
    31:36
    Lokomotiv se pokusil na levém křídle v blízkosti střídaček vyrazit do útoku, jenže jeho následnou akci zastavila nepřesná přihrávka, po které puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    32:54
    Ve druhé třetině se oba týmy soustředí především na hokej a rozhodčí během prostřední části zatím neudělili žádný trest.
     
    33:26
    Jaroslavl si vytvořila v útočném pásmu dobrý tlak, jenže její následná střela od modré čáry byla zablokována. Další snahu domácího týmu zastavilo postavení mimo hru poté, co jeden z hráčů Lokomotivu nestačil puk udržet na modré čáře.
     
    34:01
    Maxim Afinogenov se ocitl v blízkosti levé tyče ve skvělé šanci, jenže bránu minul, zatímco jeho spoluhráč Alexej Makejev po jeho zpětné přihrávce ze stejného prostoru trefil pouze pravý beton brankáře Alexeje Murygina!
     
    34:36
    Viťaz právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ KATIČEV na levém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na bránu a od brusle domácího obránce Vladislava Gavrikova se odrazil mezi betony bezmocného Alexeje Murygina. Rozhodčí ještě přezkoumali video a gól po delší odmlce správně uznali! Asistence: Alexej Kopejkin.
    34:36 Jevgenij KATIČEV - 1:1
     
    36:12
    Maxime Talbot se mezi kruhy pro vhazování snažil v obležení dvou protihráčů protlačit do zakončení a byl faulován!
     
    36:12
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Nikita Vyglazov – 2 min., podražení).
     
    36:44
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Brandon Kozun na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následná střela se od mantinelu za bránou odrazila k MAXIME TALBOTOVI, který v blízkosti levé tyče napálil puk pod horní tyč. Jaroslavl bleskově využívá přesilovou hru a bere si zpět ztracené vedení. Asistence: Brandon Kozun a Staffan Kronwall.
    36:44 Maxime TALBOT - 2:1
     
    38:00
    Do konce druhé třetiny zbývají odehrát dvě minuty a vypadá to vypadá, že i během druhé přestávky budou vést domácí hokejisté, tentokrát ovšem 2:1.
     
    39:26
    Jaroslavl vytvořila před bránou Viťazu velký závar, navýšit se ji ale jednobrankové vedení těsně před přestávkou nepodařilo.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Viťaz Podolsk vstoupil do druhého třetiny mnohem lépe a dokázal hru vyrovnat. A nejen to. Jevgenij Tkačev dokázal s přispěním teče domácího Vladislava Gavrikova odpovědět na úvodní gól Maxime Talbota, jenže ten se necelé čtyři minuty před koncem prostředí části prosadil podruhé a vrátil svému týmu v přesilové hře zpět ztracené vedení. Skóre po druhé třetině. Lokomotiv Jaroslavl 2 Viťaz Podolsk 1.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:52.
     
    Statistiky po druhé třetině: vhazování: 43-24; střely na bránu: 25-14; vhazování: 20-22; zablokované střely: 4-7; hity: 11-15; trestné minuty: 4-6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:35
    Jaroslavl vstoupila do závěrečné části zápasu pořádně zostra a po zpětné přihrávce Petriho Kontioly se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné šanci Staffan Kronwall, Harri Säteri ale dokázal jeho pokus skvělým zákrokem vyrazit a poté si vleže poradil i s následnou bekhendovou dorážkou prvního jmenovaného hráče!
     
    41:09
    Oba týmy se dostaly v rychlém sledu po rychlém protiútoku ke střele, jenže obě dvě zamířily mimo a v hledišti to jen zahučelo.
     
    42:03
    Brandon Kozun se pokoušel na levém křídle prodrat do zakončení, jenže ve své snaze neuspěl a hokejisté Viťazu mohli vyrazit do protiútoku, ani ten ovšem nic nepřinesl.
     
    42:52
    Jegor Korškov, který během posledních pěti zápasů zaznamenal pět kanadských bodů za pět asistencí, byl v útočném pásmu příliš rychle a akci Jaroslavle zastavilo postavení mimo hru.
     
    43:14
    Ve třetí třetině se na rozdíl od té prostřední často přerušuje a ani jeden z týmů si nemůže vytvořit souvislejší tlak. Hra je hodně vyrovnaná, domácí ovšem vedou 2:1.
     
    44:58
    Hra se i ve třetí třetině přesouvá rychle ze strany na stranu, zatím ovšem bez nějaké velké brankové příležitosti.
     
    45:14
    Alexej Semjonov ve snaze sebrat svému soupeři puk ztratil stabilitu a vleže posunul bránu, za což zřejmě uvidí dvě minuty!
     
    45:16
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Alexej Semjonov – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    46:08
    Jaroslavl má k dispozici přesilovou hru a ideální možnost rozhodnout dnešní utkání.
     
    46:32
    Michail Pašnin dostal krásnou přihrávku do levého kruhu pro vhazování, ze kterého tvrdě vypálil s příklepem, jeho následný pokus ale pozorný Harri Säteri vyrazil!
     
    47:18
    Domácí hokejisté se dostali na pravém křídle v blízkosti přední tyče ke dvěma střelám, ani jedna z nich ale na Harriho Säteriho neprošla a Viťaz Podolsk hraje v plném počtu.
     
    48:13
    Alexej Makejev se snažil mezi dvěma protihráči vypálit z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho následný pokus byl sražen vedle přední pravé tyče, kde se jeden z jeho spoluhráčů marně snažil dostat k dorážce!
     
    49:24
    Viťaz si po přečkání přesilové hry vytvořil slibnou šanci, jenže se mu před pár okamžiky vyrovnat nepodařilo.
     
    50:04
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých deset minut, což je ještě dostatek času na to, aby Viťaz vyrovnal.
     
    50:14
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Stanislav Čistov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    50:14
    Stanislav Čistov usedl na trestnou lavici a Podolsk má ideální možnost vyrovnat v přesilové hře. Podaří se mu to?
     
    50:49
    Viťaz v přesilové hře po třetí v zápase zapomněl na zadní vrata a málem za to byl potrestán, jeden z domácích hokejistů ale na pravém křídle v kruhu pro vhazování proti dvojnásobné přesile neuspěl.
     
    51:34
    Viťaz zavezl puk po pravé straně do útočného pásma, ve kterém se mu konečně podařilo usadit a rozestavit přesilovkový deštník.
     
    52:15
    Hokejistů Viťazu si v závěru přesilové hry vytvořili velice slušný tlak, jenže jeho střela od modré čáry zamířila vedle levé tyče a následný pokus z levého kruhu pro vhazování byl zablokován.
     
    53:20
    Jaroslavl se i po návratu vyloučeného Stanislava Čistova na led ocitá pod tlakem, zatím ale drží jednobrankové vedení.
     
    53:54
    Domácí hokejisté teď hrají hodně jednoduše a vyhazují puk na zakázané uvolnění, po kterém se bude vhazovat po levici Alexeje Murygina.
     
    55:00
    Do konce utkání zbývá odehrát pět minut a Viťaz se i přes výrazně zlepšenou hru snaží stále marně vyrovnat.
     
    55:40
    Jeden z hokejistů Jaroslavle krásnou střelou po ledě mířil ke vzdálenější levé tyči, jenže brankář Harri Säteri předvedl skvělý reflex a pravým betonem puk vykopl mimo tři tyče!
     
    56:31
    Jaroslavl si teď vytvořila velkou územní převahu a na několik desítek sekund se usadila v útočném pásmu.
     
    57:04
    Pomalu se blíží čas, kdy to hosté z Podolsku zkusí ve hře bez brankáře, jenže se marně snaží usadit v útočném pásmu.
     
    57:41
    A znovu hosté předvedli nepřesnou přihrávku, po které se Jaroslavl v pohodě osvobodila.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty dnešního utkání.
     
    58:14
    Kotouč po na první pohled nenápadném nahození skákal v blízkosti pravé tyče, ale Alexej Murygin s klidem sledoval, jak míří mimo.
     
    58:36
    Alexandr Polunin nabral na levém křídle obrovskou rychlost a po nádherné stahovačce se snažil zamířit mezi betony Harriho Säteriho, což se mu sice nepodařilo, byl ale faulován a následovat bude trestné střílení!
     
    58:36
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Harri Säteri – trestné střílení, hození hole nebo předmětu).
     
    58:36
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    ALEXANDR POLUNIN předvedl nádherný blafák do bekhendu a poté z forhendu zasunul puk vedle levého betonu Harriho Säteriho k pravé tyči.
    58:36 Alexandr POLUNIN - 3:1
     
    58:59
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Stanislav Čistov – 2 min., podražení).
     
    59:30
    Viťaz dohrává zbytek zápasu v přesilové hře umocněné šestým hráčem v poli. Brankář Harri Säteri sleduje zbytek utkání ze střídačky! Brána Podolsku zůstává prázdná.
     
    Konec zápasu.
     
    Viťaz se v prostřední část zlepšil a zásluhou Jevgenije Katičeva se mu podařilo odpovědět na úvodní gól Maxime Talbota, ten se ovšem v závěru druhé třetiny prosadil v přesilové hře podruhé a nakonec zaznamenal vítězný gól, na který ještě navázal necelou minutu a půl před koncem zápasu po nádherně provedeném trestném střílení Alexandr Polunin. Pokud bychom měli vybrat nejlepšího hráče utkání, tak pro mě osobně jím byl hostující brankář Harri Säteri. Nebýt jeho skvělých zákroků, odvezli by si hosté z Jaroslavli pořádný příděl. Paradoxem je, že největší šance Lokomotivu přicházely během přesilové hry Viťazu, který několikrát zapomněl na zadní vráta, a domácí se dvakrát dostali v oslabení do úniku. Konečný výsledek. Lokomotiv Jaroslavl 3 Viťaz Podolsk 1.
     
    Statistiky: vhazování: 58-42; střely na bránu: 32-24; vhazování: 30-29; zablokované střely: 7-10; hity: 13-17; trestné minuty: 8-8. (20:39:29)

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 10. Talbot (Pašnin, Loktionov), 37. Talbot (Kozun, Kronwall), 59. Polunin (t.s.) – 35. Katičev (Kopejkin)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Murygin (Sudnicin) – Kronwall, Ljubuškin, Gavrikov, Manuchov, Pašnin, Rafikov, D. Osipov – Averin, Apalkov, Kontiola – Talbot, Čistov, Loktionov – Kozun, Mosaljov, Kadějkin – Fatějev, Kraskovskij, Korškov – Polunin.
    Viťaz Moskovská oblasť: Säteri (Saprykin) – Golovkov, A. Semjonov, Katičev, Davidov, Voronkov, Gimajev, P. Lukin – Afinogenov, A. Nikulin, Makejev – Kopejkin, Kempe, M. Aaltonen – Soloduchin, Horák, Šitikov – Al. Stěpanov, Vyglazov, Džiošvili – Drugov.

    Rozhodca: Antonín Jeřábek, Alexander Sergejev. Čároví: Tornike Kučava, Nikita Novikov

    Diváci: 8500