Bohemians - NE – Chodov 7:6 (po pr.) | Ne – Liberec 6:1 (kon.) | Vítkovice – ELITE PRAHA 13:0 (kon.)
Jičín – Olomouc 5:4 (po pr.)
koniec
Ne
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
Crazy girls FBC Liberec
cz Sobota 17.09.2016, 14:30 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 1 • 1. kolo
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Přeji Vám příjemný zbytek soboty a budu se těšit u dalších florbalových online přenosů (16:16:22)
     
    Statistiky utkáni:

    Střely na branku: 50:17
    Vyloučení: 0:2
    Využití: 1:0
    V oslabení: 0:0

    Nejlepší hráčky: Denisa Billá (HRB) – Oxana Šamaninaová (GIL)
     
    Třetí třetina a také celý zápas je u konce. Závěrečné dějství přineslo další dvě branky, o které se postaraly domácí Viktória Bobotová, pro kterou to byla premiérová trefa za Herbadent a Lucia Košturiaková. Herbadent zvítězil zcela zaslouženě, nicméně liberecké hráčky podaly statečný výkon a nemají se rozhodně za co stydět.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Leierová měla na pravém křídle čas i prostor, popošla si blíže k brance, mířila na zdaní tyč, ale trefila jen nataženou hůl Bobotové.
     
    58:16
    Bol'ová se ocitla sama před Štěpánovou, ale z těsné blízkosti ji nedokázala prostřelit.
     
    57:31
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:31
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Billá našla povedenou křižnou přihrávkou LUCII KOŠTURIAKOVOU, která zakončovala do prázdné branky. Asistence: Denisa Billá.
     
    57:19
    Kubišová našla nikým nehlídanou Billou, která trefila jen masku Štěpánové.
     
    55:49
    Bol'ová hledala před brankou Surou, která se přes svoji strážkyni k míčku nedostala.
     
    55:01
    Košturiaková nahrála na Procházkovou, která zůstala úplně sama před Štěpánovou. Štěpánová si ale povyjela a znemožnila Procházkové zakončení.
     
    54:29
    Liberecké hráčky nedokázaly z volného úderu nic velkého vytěžit. Naopak se musejí bránit protiútoku domácích.
     
    52:10
    Herbadent právě vstřelil branku!
    tentokrát už ale Štěpánová zasáhnout nestihla. Liberecký val dokázala přesnou střelou překonat VIKTÓRIA BOBOTOVÁ, která se tak prosazuje hned při své soutěžní premiéře v dresu Herbadentu a v české extralize vůbec.. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    52:04
    A znovu Štěpánová a to hned několikrát. Nejprve zachránila svůj tým zákrokem proti zakončení Polívkové a o chvilku později dokázala zlikvidovat střelu Billé.
     
    50:58
    Bolövá s edokázala probít ke střele. Štěpánová vyrazila míček před sebe, kde ho ze vzduchu poslala na branku Surá. Liberecká brankářka ale předvedla pěkný reflexivní zákrok.
     
    50:00
    Košturiaková dostala dobrou přihrávku, měla i dostatek času, ale z ostrého úhlu nedokázala zakončit přesně a trefila jen boční síť.
     
    48:53
    V hale to jen zahučelo po svižné střele Šamaninaové, která prolétla nad nohou Červové a jen těsně minula vzdálenější tyčku.
     
    47:57
    K vidění byly teď nepřesnosti na obou stranách, Nejlépe dokázala využít zaváhání svých soupeřek hostující Mlejnková, která dokázala zakončit. její střela byla ale sražena za branku.

    Lukáš Vacuška

    Góly a asistencie: 10. Čapková (Surá), 28. Billá (Košturiáková), 30. Košturiáková, 40. Billá (Skořepová), 53. Bobotová (Košturiáková), 58. Košturiáková (Billá) – 34. Šamaninová (Dlouhá)


    Ne: Červová (Christiánová) – Bobotová, Boľová, Skořepová, Kleinová, Billá, Suková, Hermanová, Šulanová, Machková – Surá, Pisárová, Zabavská – Steinbachová, Procházková, Kubišová – Polívková, L. Pilíková, Sádková – Košturiáková, Čapková (C), Šnajberková.
    Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová (Vokatá) – Koníčková, Loudová, Gruntová, Dlouhá, Klánová – Šamaninová, T. Šmídová, Veidlová – Leierová (C), Mlejnková, Tomanová – Pekárková, Kronychová, Plíšková – Pillerová.

    Rozhodca: Michaela Konečná a Veronika Wienerová

    Diváci: 56