Nové Zámky – Orange 20 7:1 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
7:1 (1:0, 2:1, 4:0)
HK Orange 20
Utorok 13.09.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej hokejovej súťaže. Tipsport liga má dnes na programe vložený zápas 3. kola, v ktorom do bojov prvýkrát zasiahne mužstvo HK Orange 20. Predstaví sa na klzisku nováčika z Nových Zámkov.

    Novozámockí hokejisti vstúpili do svojej premiérovej sezóny v najvyššej slovenskej hokejovej súťaži veľmi dobre a už v prvom zápase na zvolenskom klzisku bodovali. Získali tam bod za remízu 1:1 a následne inkasovali tesne pred koncom predĺženia a tesne prehrali 1:2. V druhom zápase si už chuť napravili triumfom. Dosiahli ho pred vlastnými divákmi, keď na domácom ľade zdolali Žilinu 1:0. V tabuľke majú aktuálne 4 body a celkové skóre 2:2, čo ich priebežne radí na piatu priečku.

    Pre hráčov HK Orange 20 to dnes bude tipsportligová premiéra v aktuálnom ročníku. Tím mladíkov vznikol ešte v roku 2007 po neúspešných majstrovstvách sveta juniorov ako iniciatíva Slovenského zväzu ľadového hokeja a jeho vtedajšieho viceprezidenta Jána Filca. Celok je tvorený mládežníckymi reprezentantmi Slovenska, ktorí medzi seniormi získavajú cenné skúsenosti a pripravujú sa na ďalšiu kariéru, ale najmä na svetový šampionát. Hlavnú kostru tímu totiž tvoria hráči, ktorí bojujú o záverečnú miestenku na MS juniorskej kategórie.

    Jednoznačným favoritom zápasu sú domáci hráči. Rozbehnuté Nové Zámky by pred vlastými fanúšikmi nemali zaváhať, takže bookmakeri stávkových kancelárií vypísali na ich triumf kurz iba 1.2. Ak veríte, že sa mladíkom z HK Orange 20 podarí prekvapiť, staviť si na to môžete s kurzom, ktorý sa pohybuje vo výške 7.5.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: Škorvánek – Čížek, Sandgren, Chovan, Ďurčo, Sucharda, Maier, Ficel – Lelkeš, Brabenec, Semorád – Paulovič, M. Hudec, Fábry – Hvila, Kytnár, Podstavek – Tábi, Hegyi, Dubec

    HK Orange 20: Durný – Grman, Trška, Košecký, Bdžoch, Vybiral, Jendroľ, Burzík, Danko – Hecl, Pätoprstý, Pataky – Váňa, Murín, Horvath – Sloboda, Oško, Struška – Koziot, Koyš, Mišuta

    Rozhodca: Müllner – Gegáň, Kacej.
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na ľadovej ploche a stretnutie sa o malý moment môže začať. Domáci hokejisti budú hrať v bielych dresoch, mladíci z HK Orange 20 nastúpia v modro-oranžovej kombinácii.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:09
    Prvé buly vyhrali novozámockí hokejisti a s pukom sa ihneď presunuli do svojej útočnej tretiny.
     
    00:37
    Nové Zámky sa v útoku nedokázali presadiť a o puk prišli. Mladíci sa nikam zbytočne neponáhľali, iba ho vysunuli z pásma a odišli striedať.
     
    01:12
    Nové Zámky sa vrátili do pásma. Strelou od útočnej modrej čiary to tam skúsil obranca Chovan, ale jeho pokus bol zblokovaný.
     
    01:59
    Mladíci vyviezli puk zo svojho obranného pásma na opačnú polovicu klziska, odkiaľ sa domáci pri pokuse o rozohrávku dopustili iba zakázaného uvoľnenia.
     
    02:33
    Domáci mohli vyhrávať! Po krížnej prihrávke prišla pred bránu strieľaná prihrávka, na ktorú siahal Kytnár, ale gólman Durný napokon s pomocou obrancu Jendroľa odolal a puk zachytil tesne pred čiarou.
     
    03:13
    Puk skončil mimo hracej plochy a rozhodcovia hru vykazujú do stredového kruhu na vhadzovanie.
     
    03:28
    Nové Zámky pokračujú v ofenzívnej aktivite, ale mladíci sa výborne bránia a odolávajú. Durný teraz dobre videl strelu od modrej čiary a schoval ju v lapačke.
     
    03:44
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti sa rýchlo ujímajú vedenia. Semorádovu strelu ešte Durný vyrazil, ale RICHARD LELKEŠ následne zakončoval do úplne odkrytej časti siete. Asistencie: Jan Semorád, Kamil Brabenec.
    03:44 Richard LELKEŠ - 1:0
     
    04:50
    Domáci už od úvodu potvrdzujú pozíciu favorita a rýchlo sa ujímajú vedenia. Zverenci hosťujúceho trénera Bokroša to teraz budú mať v Nových Zámkoch iba veľmi ťažké.
     
    05:22
    Prvá päťminútovka priniesla v postate iba hru pred Durným. Ten sa v bránke naozaj nenudí a v strehu musí byť aj po inkasovaní.
     
    06:33
    Mladíci sa pri pokuse o prechod do pásma previnili iba ofsajdom a nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.
     
    07:08
    Hosťujúci mladíci sa budú brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za sekanie obranca Jakub Burzík.
     
    07:25
    Hokejisti do 20 rokov hrajú v úvode vlastnej početnej nevýhody veľmi dobre a súpera vytlačili do stredného pásma, kde bude nasledovať vhadzovanie.
     
    07:57
    Nové Zámky sa do pásma vrátili a pokúsili sa roztočiť kolotoč prihrávok, ale hostia odolali a puk opäť vyhodili cez všetky čiary.
     
    08:16
    Aj do tretice letí puk von z tretiny. Reprezentanti do 20 rokov sa bránia veľmi dobre a súpera do väčšej šance nepúšťajú.
     
    08:39
    A mladíci sa budú 28 sekúnd brániť v trojici. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za narazenie na mantinel útočník Matej Murín.
     
    09:08
    Mladíci hrajú vo štvorici, z najhoršieh sú teda vonku. Novozámockí hráči ostávajú v útočnej tretine.
     
    09:18
    Hosťujúci Denis Pätoprstý sa teraz obetavo vrhol do strely Chovana a iba s ťažkosťami sa dvíha z ľadovej plochy, ale domáci stále útočia, takže mladý bojovník nemá vôbec na výber.
     
    10:28
    Domáci Brabenec sa prekľučkoval až do streleckej pozície a skúsil to prudkým švihom, ale Durný si poradil. Mladíci sa musia neustále brániť.
     
    10:36
    Medzičasom už ale hrajú zverenci trénera Bokroša v plnom počte, no aj naďalej sa musia brániť. Domáci celok je ofenzívne rozbehnutý.
     
    11:22
    Nové Zámky mohli vyhrávať o dva góly! Po nepríjemnej strele Tábiho hosťujúci gólman puk iba vyrazil pred seba, odkiaľ sa o dorážku snažil Hudec, ale Durný pohotovo zakročil.
     
    11:25
    Mladí reprezentanti si zahrajú presilovku! Na trestnú lavicu odchádza domáci Jan Semorád, krorý dostal dvojminútový trest za hrubosť.
     
    12:08
    Mladíci by sa radi usadili v útoku, ale Nové Zámky sa zatiaľ bránia bez akéhokoľvek zaváhania a puk vyhadzujú z pásma.
     
    12:40
    Mladíci sa po dlhej dobe presunuli do útoku a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Horvath sa pokúšal spoza bránky prihrávať medzi kruhy, ale tam nikoho zo svojich spoluhráčov nenašiel.
     
    13:25
    Novozámockí hráči sa bez akéhokoľvek nebezpečnejšieho ohrozenia svojej bránky ubránili a od tejto chvíle hrajú v plnom počte.
     
    13:39
    Puk vyletel z obranného pásma domácich na striedačku a vhadzovať sa bude pred gólmanom Nových Zámkov.
     
    14:17
    Domáci sa chceli presunúť do útoku, ale Hudec bol zastavený ofsajdovým verdiktom.
     
    14:40
    Hra sa opäť prerušuje, pretože reprezentanti sa dopustili iba zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude pred Durným.
     
    15:12
    Domáci ostávajú v útoku. Novozámockí hráči to teraz skúsili strelou spoza obrany, ktorá bola zrejme ešte tečovaná a napokon preletala iba tesne ponad Durného bránku.
     
    15:21
    Hokejisti HK Orange 20 vyhodili puk cez všetky čiary a je z toho iba ďalšie zakázané uvoľnenie. Sledujeme veľmi rozhádzaný úsek hry.
     
    15:37
    Hráči teraz pri mantineli prišľapli puk a hra sa opäť prerušuje. Durný sa vhadzovania pred svojou bránkou nezbaví ani v tomto prípade.
     
    16:07
    Čížek to skúsil pridkou strelou od útočnej modrej čiary, ktorú sa ešte jeden z jeho spoluhráčov pokúšal dorážať do siete. To však domácim nevyšlo a bránka Durného sa posunula.
     
    16:30
    Domáci pokračovali v ofenzívnej aktivite, ale puk napokon skončil na striedačke HK Ornage 20. Opäť sa bude vhadzovať v útočnom pásme Nových Zámkov.
     
    16:56
    Domáci Semorád sa prezentoval peknou individuálnou akciou, sám sa preštrikoval až medzi kruhy a chcel strieľať, ale hostia ho v poslednej možnej chvíli obkľúčili a nedovolili mu to.
     
    17:51
    Mohlo byť vyrovnané! Škorvánek puk nedokázal zachytiť a priamo spred neho sa o dorážky pokúšal Mišuta, ale na ležiaceho gólmana napokon nevyzrel.
     
    17:51
    Hosťujúci tréner Bokroš reklamuje Čížekov zákrok na madého Slobodu, ktorý má celú tvár od krvi, ale hlavný rozhodca Müllner nereaguje a situáciu nejde ani konzultovať. Vylučovať sa nebude.
    17:51 Čížekov zákrok na 18-ročného Slobodu
     
    18:09
    Začala sa posledná dvojminútovka tejto tretiny. Pri puku sú domáci a pokúšajú sa nasťahovať do pásma.
     
    19:13
    Novozámockí hráči sa presunuli do pásma, ale tam vynikajúco zastiahol Pataky a súperovi zobral puk.
     
    19:53
    Individuálne to opäť skúsil domáci Semorád, ale ani tentokrát mu to v zakončení nevyšlo. Všetko nasvedčuje tomu, že Durný udrží pred prestávkou najtesnejšiu jednogólovú stratu.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina zápasu je za nami. Madíci museli už od úvodu čeliť odhodlaným domácim hokejistom, ktorí sa rýchlo ujali vedenia a duel majú plne pod kontrolou, o čom svedčí aj strelecký pomer 16:4.

    Druhá tretina sa začne približne o 19:00.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:26
    Reprezentanti začali aktívne a ihneď sa dostali do útoku. Pred bránku sa nepríjemne tlačil Grman, takžeSkorvánek hru pre istotu prerušil.
     
    20:55
    Chovan chcel rozohrávať stredom ihriska spoza svojej bránky, ale našiel iba hosťujúceho Košeckého! Ten sa ihneď pokúšal zakončiť, no puk mu napokon v rýchlosti nesadol na čepeľ.
     
    21:40
    Nové Zámky preniesli hru na opačnú polovicu klziska, odkiaľ to strelecky skúsil Kytnár, ale Durný odolal.
     
    21:52
    Brankár HK Orange 20 bol teraz úspešný aj pri zákroku po Hvilovej strele z veľkého uhla. V úvode druhej dvadsaťminútovky sledujeme veľa zakončení.
     
    22:21
    Mladíci na moment prešli do útoku, ale následne sa z pásma nepresnou prihrávkou sami vyhodili.
     
    22:42
    HC Nové Zámky dali gól!
    Mladíci teraz úplne prepadli v defenzíve a inkasujú aj druhýkrát v zápase. Postaral sa o to DOMINIK HEGYI, ktorý si prebral prihrávku na útočnej modrej čiare a na gólmana Durného sa rútil úplne sám. Napokon zvolil zakončenie po bekhendovom blafáku a nemýlil sa. Asistencia: Lukáš Tábi.
    22:42 Dominik HEGYI - 2:0
     
    23:16
    Hokejisti HK Orange 20 prehrávajú na klzisku tipsportligového nováčika rozdielom dvoch presných zásahov, ale z pohľadu zverencov trénera Bokroša ešte rozhodne nie je nič stratené.
     
    24:05
    HK Orange 20 dalo gól!
    Je znížené! MATEJ MURÍN si od modrej čiary zbehol na hranicu pravého kruhu, odkiaľ to skúsil príklepom a trafil rpesne nad rameno domáceho gólmana. Asistencie: Marián Váňa, Peter Horvath.
    24:05 Matej MURÍN - 2:1
     
    25:20
    Hokejisti HK Orange 20 si zahrajú presilovku! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hrubosť domáci Maier.
     
    25:44
    Nové Zámky vytlačili puk preč zo svojej obrannej tretiny. Domáci hokejisti sa zatiaľ beánia veľmi dobre.
     
    26:30
    Novozámockí hráči sa aj naďalej veľmi dobre bránia a súperovi nič nedovoľujú. Mladíci sa vôbec nevedia dostať do zakončenia.
     
    27:18
    Domáci chceli ísť vo vlastnom oslabení dokonca aj do útočného pásma, ale dopustili sa iba ofsajdu a hra sa musí prerušiť.
     
    27:20
    Presilovka našich mladých reprezentantov je minulosťou. Zverenci trénera Bokroša v nej síce predviedli snahu, ale nedokázali nič nebezpečnejšie vymyslieť.
     
    28:24
    Domáci Chovan zaviezol puk do útočnej tretiny a pokúsil sa tam s ním niečo vymyslieť, no mladíci h rýchlo odzbrojili a strelu sme nevideli.
     
    28:58
    Rýchly prechod domácich sa skončil Paulovičovou strieľanou prihrávkou z pravej strany, ktorá mala ešte nájsť Hudeca, ale Durný puk pravým betónom bezpečne zastavil.
     
    29:22
    Domáci ešte ostávajú v pásme. Spoza bránky to bekhendovou prihrávkou skúšal Podstavek, ale nikoho zo svojich spoluhráčov nenašiel.
     
    29:46
    Nové Zámky sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Milan Kytnár.
     
    30:11
    Mladíci sa okamžite usadili v útočnej tretine a skúsili to aj strelecky. Z ľavej strany pálil Murín, avšak domáci odolávajú.
     
    30:27
    Novozámockí hráči napokon puk vyhodili cez všetky čiary a môžu si vydýchnuť, pretože ich súperi začali naozaj veľmi aktívne.
     
    30:38
    Hokejisti HK Orange 20 predviedli rýchly návrat do pásma zakončený strelou. O tú sa postaral Horvath, ale Škorvánek pokus dobre videl a zneškodnil ho.
     
    31:05
    Novozámockí hráči puk po dlhšom čase vyhodili cez všetky čiary a mladíci musia založiť novú útočnú akciu.
     
    31:44
    Reprezentanti sa vrátili do pásma a spred bránky sa chcel presadiť Sloboda, ale domáci ho napokon dobre pokryli. Sledujeme veľmi aktívny prístup mladučkých hostí.
     
    31:46
    Kytnárov trest sa v tejto chvíli skončil a Nové Zámky budú pokračovať v plnom počte.
     
    32:22
    Prebieha záverečná osemminútovka tejto tretiny. Musíme uznť, že sledujeme naozaj svižný hokej a mladí hokejisti neustále zvyšujú svoje tempo.
     
    32:54
    A prebúdzajú sa aj diváci, ktorým sa aktivita na ľadovej ploche musí páčiť. Mladíci teraz puk prestrčili do pásma súpera, ale Pätoprstý na neho nedosiahol.
     
    33:19
    HK Orange 20 sa musel bleskovo stiahnuť do defenzívy, pretože sa tam domáci nahrnuli v prečíslení dvoch proti jednému. Z nebezpečne vyzerajúcej situácie ale napokon nič nebolo, pretože Semorádovi prihrávka ušla.
     
    33:49
    Po prerušení hry reprezentačným gólmanom vidíme na ľadovej ploche zbytočnú strkanicu, v ktorej sa ocitol domáci Michal Hudec a hosťujúci Matej Murín. Do potýčky sa následne zapája aj Václav Čížek.
     
    33:49
    Domáci si po potýčke, ktorú podľa všetkého vyprovokoval Michal Hudec, zahrajú presilovku piatich proti štyrom. Hosťujúci Murín inkasoval dvojnásobný menší trest za hrubosť, domáci Čížek si za rovnaké previnenie odsedí iba dve minúty. Hudec obišiel bez trestu.
     
    35:13
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci celok využíva presilovku a zvyšuje svoj náskok na rozdiel dvoch gólov. Postaral sa o to LUKÁŠ HVILA, ktorý od modrej čiary vystrelil veľmi prudko a veľmi presne. Asistencia: Martin Chovan.
    35:13 Lukáš HVILA - 3:1
     
    35:56
    Mladíci budú hrať opäť v oslabení. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Adam Mišuta.
     
    36:23
    Hráči HK Orange 20 sa okamžite museli stiahnuť pred svojho gólmana a bránia sa. Nové Zámky obsadili útočnú tretinu.
     
    36:50
    Mladíkom sa teraz puk podarilo vyhodiť z pásma. Nové Zámky budú musieť založiť novú odenzívnu akciu.
     
    37:14
    Nové Zámky sa vrátili do útočnej tretiny, kde to prudkou ranou od modrej čiary skúsil Sandgren, ale gólman Durný si poradil.
     
    37:34
    Mladí reprezentanti puk opätovne vyhodili z pásma a už môžu odrátavať posledné sekundy do návratu vylúčeného spoluhráča.
     
    38:02
    Už proti plnému počtu hráčov prihral Chovan na strelu Kytnárovi, ale jeho prudký pokus skončil iba na plexiskle za bránkou.
     
    38:40
    Nové Zámky mohli vyhrávať o tri góly! Na hokejke to mal Paulovič, ktorý si puk potiahol spoza bránky a snažil sa prekvapiť Durného, ale ten zázračne odolal.
     
    39:10
    Začala sa posledná minúta druhej tretiny. Pri puku sú domáci hokejisti, ale útočnú akciu musia zakladať spoza svojej bránky.
     
    39:43
    Novozámockí hráči puk nahodili do pásma súpera, ale nedokázali ho dokorčuľovať. Mladíci sa už zrejme nikam ponáľať nebudú a počkajú na sirénu.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina priniesla do Nových Zámkov tri presné zásahy a vo vedení sú stále domáci hokejisti. Tí majú aktuálne dobre nakročené k zisku troch bodov. Pozitívnou správou pre mladíkov je okrem streleného gólu aj fakt, že útočník Marek Sloboda je po krvavom zranení z prvej tretiny späť na ľadovej ploche a pokračuje v hre.

    Tretia tretina sa začne približne o 19:55.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Domáci hráči sa okamžite presunuli do útoku, kde Semorád hľal spoluhráčov, ale napokon našiel iba súpera.
     
    40:20
    Domáci Brabenec sa iba ťažko dvíhal z ľadu, ale napokon sa postavil a odišiel na striedačku. Žiaľ, nepostrehli sme, čo presne sa mu stalo, ale našťastie sa zdá, že všetko bude v poriadku.
     
    41:07
    Domáci Podstavek puk zatiahol za bránku a spoza nej sa pokúšal prihrávať, ale jeho spoluhráči zakončiť nedokázali.
     
    41:33
    K puku sa dostal Hvila a obkrúžil polovicu svojej útočnej tretiny, ale jeho zakončenie napokon nebolo nebezpečné. Stále sa hrá pred Durným.
     
    41:56
    Hosťujúci Sloboda sa veľmi sympaticky individuálne dostal pred bránku súpera, ale na zakončenie nemal veľa času a skúšal to iba po ľade, kde bol pripravený betón domáceho gólmana.
     
    42:25
    Mladíci z HK Orange 20 vyhodili puk cez všetky čiary na zakázané uvoľnenie.
     
    42:53
    Domáci ostali v útočnej tretine a Ďurčo to skúsil prudkým príklepom od modrej čiary, po ktorom bol však puk zrejme iba obranou zrazený tesne vedľa bránky.
     
    43:43
    Reprezentační juniori puk opäť vyhodili iba cez všetky čiary a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    43:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci Kytnár vyhral buly v útočnej tretine, puk posunul za ľavý kruh a odtiaľ sa PATRIK MAIER prudkou strelou nemýlil. Asistencia: Milan Kytnár.
    43:47 Patrik MAIER - 4:1
     
    44:50
    Na opačnej polovici klziska sa pokúšal odpovedať hosťujúci Grman, ale jeho strela nemohla Škorvánka prekvapiť.
     
    45:00
    Prvá päťminútovka tretej tretiny je minulosťou. Musíme skonštatovať, že záverečná časť zápasu patrí jednoznačne domácim.
     
    45:34
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky strieľajú svoj piaty gól v zápase. Tentokrát sa do štatistík zapísal JAN SEMORÁD, ktorý sa preštrikoval pmedzi dvojicu hosťujúcich mladíkov a individuálne bezchybne zakončil. Asistencia: Juraj Ďurčo.
    45:34 Jan SEMORÁD - 5:1
     
    46:16
    O víťazovi tohto duelu je už rozhodnuté, ale mladíci rozhodne nemôžu prestať hrať. Aj v náročných chvíľach musia stále zbierať cenné skúsenosti.
     
    47:27
    Hosťujúci Peter Horvath sa zrazil so súperom a na striedačke ho musí ošetriť lekár. Pevne veríme, že to nebude nič vážne a mladík bude môcť pokračovať v zápase.
     
    47:50
    Novozámockí hokejisti sa vrátili do útočnej tretiny a pokračujú v ofenzívnej aktivite. Mladíci si musia v obrance dávať veľký pozor.
     
    48:55
    Domáci Kytnár sa pokúsil napodobniť Semoráda individuálnym prienikom, ale pred zakončením bol faulovaný a Nové Zámky si zahrajú ďalšiu presilovku.
     
    49:02
    HK Orange 20 sa bude brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Adam Mišuta.
     
    49:30
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná, ešte predtým sa ale mladíci pokúsia využiť avizovaný trest.
     
    49:49
    Na trestnú lavicu odišiel na dve minúty za hákovanie domáci Jan Semorád.
     
    50:07
    Hrá sa vo štvorici na oboch stranách a do útoku sa okamžite presunuli domáci. Nové Zámky pokračujú vo svojej aktivite, ktorú mali ešte pred vylúčením.
     
    50:34
    Hosťom sa však puk podarilo vytlačiť spred Durného a získavajú niekoľko cenných sekúnd, počas ktorých sa nemusia brániť.
     
    51:02
    Zverenci trénera Bokroša hrajú od tejto chvíle v plnom počte a k dispozícii majú skrátenú presilovku.
     
    51:36
    Nové Zámky však teraz puk dvakrát v rade vyhodili cez všetky čiary a bránia sa naozaj veľmi dobre. Mladíci sa vôbec nevedia dostať do pásma.
     
    51:49
    Semorád je späť na hracej ploche a pokračujeme v plnom počte na oboch strnaách.
     
    51:53
    Hokejisti HK Orange 20 vyhodili puk cez všetky čiary iba na zakázané uvoľnenie.
     
    52:21
    Hosťom nevyšla rozohrávka spoza svojej bránky a do dobrej streleckej pozície sa dostal Kytnár, ale v rýchlosti minul svätyňu svojho súpera.
     
    52:41
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci zavŕšili poltucet gólov v sieti mladíkov. Postaral sa o to MILAN KYTNÁR, ktorý po prihrávke spoza bránky puk po ľade nasmeroval za Durného. Asistencie: Albín Podstavek, Patrik Maier.
    52:41 Milan KYTNÁR - 6:1
     
    53:40
    O osude zápasu je už dávno rozhodnuté a domáci hokejisti pokračujú v ofenzívnej hre.
     
    55:43
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hráči pridávajú aj siedmy gól. Od ľavej žrde prihral Lelkeš popred bránku súpera na opačnú stranu, kde si počkal úplne voľný LUKÁŠ HVILA a bez prípravy sa presadil aj druhýkrát v tomto zápase. Asistencie: Richard Lelkeš, Milan Kytnár.
    55:43 Lukáš HVILA - 7:1
     
    56:00
    Začína sa posledná štvorminútovka tohto duelu. Na ľadovej ploche sa stále nič nemení.
     
    56:50
    Mladíci sa stále bránia a pokúšajú sa nenavýšiť počet gólov v Durného sieti. Mladí reprezentanti musia stále odolávať rozbehnutému nováčikovi.
     
    58:04
    Čížek vo vlastnom obrannom pásme bodyčekom zrazil k zemi Patrika Oška, ale ten sa našťastie rýchlo otriasol a postavil sa na nohy.
     
    58:56
    Zápas sa chýli ku koncu a domáce tribúny už začínajú oslavovať víťazstvo. Tri body ostanú po dueli v Nových Zámkoch, ktoré sa vďaka tomu posunú na líderskú pozíciu.
     
    59:31
    Vhadzovať sa bude v strednom pásme pri útočnej čiare domáceho tímu. Zápas sa podľa všetkého už iba dohrá.
     
    Koniec zápasu.
     
    Zápas sa skončil jednoznačným víťazstvom nováčika z Nových Zámkov, ktorý sa po zisku troch bodov posúva na líderskú priečku Tipsport ligy. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a želáme vám príjemný zvyšok večera. (20:31:43)

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 4. Lelkeš (Semorád, Brabenec), 23. Hegyi (Tábi), 36. Hvila (Chovan), 44. Maier (Kytnár), 46. Semorád (Ďurčo), 53. Kytnár (Podstavek, Maier), 56. Hvila (Lelkeš, Kytnár) – 25. Murín (Váňa, Horvath)


    HC MIKRON Nové Zámky: Škorvánek – Čížek, Sandgren, Chovan, Ďurčo, Sucharda, Maier, Ficel – Lelkeš, Brabenec, Semorád – Paulovič, M. Hudec, Fábry – Hvila, Kytnár, Podstavek – Tábi, Hegyi, Dubec
    HK Orange 20: Durný – Grman, Trška, Košecký, Bdžoch, Vybiral, Jendroľ, Burzík, Danko – Hecl, Pätoprstý, Pataky – Váňa, Murín, Horvath – Sloboda, Oško, Struška – Koziot, Koyš, Mišuta

    Rozhodca: Müllner – Gegáň, Kacej