Třinec – Litvínov 2:1 (kon.) | Liberec – Sparta Praha 2:3 (kon.) | Chomutov – Plzeň 6:4 (kon.)
Zlín – Vítkovice 2:0 (kon.) | Olomouc – Pardubice 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
Hradec Králové – K. Vary 4:0 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
cz Utorok 13.09.2016, 18:00 • DRFG Arena • Tipsport extraliga (ČR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:05 Martin ZAŤOVIČ - 5:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    49:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    To už je pro hosty krutý výsledek. Brněnská formace totálně rozebrala boleslavkou obranu a na konci celé akce byl MARTIN ZAŤOVIČ. Ten už zakončoval v podstatě do prázdné brány. Asistence: Vojtěch Němec, Marcel Haščák.
    45:30 Martin ERAT - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tohle je už pro Kometu mnohem lepší a jistější výsledek. První lajna domácích hraje dnes parádně a je z toto další gól. Nečas přihrál kotouč o osmnáct let staršímu MARTINU ERATOVI, který nabídku využil. Prostřelil Lukáše a Brno vede již 4:1. Asistence: Martin Nečas, Marek Kvapil.
    29:02 Martin ERAT - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další přesilovka Komety ponese název – využitá. Štencel jemnou přihrávkou našel před bránou MARTINA ERATA a ten jemnou tečí poslal puk do protipohybu brankáře hostů Lukáše. Kometa v této třetině jasně dominuje, soupeř až příliš často faulu a toho ho stojí lepší výsledek. Asitence: Jan Štencel, Marek Kvapil.
    22:15 Vojtěch NĚMEC - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak teď už branka platí. Puk prošel za brankovou čáru a Kometa vede. V přesilovce si domácí vytvořili zámek a střelu VOJTĚCHA NĚMCE brankář Lukáš skutečně chytil do lapačky až za brankovo čárou. Dvě spektakulární situace, pro rozhodčího jedna lepší, než druhá. Videorozhodčí nakonec rozhodli a branka platí. Asistence. Jan Hruška.
    19:12 Marek KVAPIL - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno a nutno dodat, že zaslouženě. V přesilovce napřáhl z mezikruží MAREK KVAPIL a jeho rána zapadla do horních pater brány. Nebylo tam mnoho místa, ale útočník Brna našel místečko, aby srovnal skóre. Asistence: Martin Erat.
    04:06 Petr VAMPOLA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nejprve zkusil pálit z dobré pozice Orsava, ale kotouč Čiliak vyrazil do rohu. Toho se zmocnil PETR VAMPOLA a zkušeně zakončil z otočky do Čiliakovy klece. Asistence: Tomáš Voráček, Jakub Orsava.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 20. M. Kvapil (M. Erat), 23. V. Němec (Hruška), 30. M. Erat (Štencel, M. Kvapil), 46. M. Erat (Nečas, M. Kvapil), 50. Zaťovič (V. Němec, Haščák) – 5. Vampola (T. Voráček, Orsava)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Štencel, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Trška, Malec, L. Vágner – M. Kvapil, Nečas, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, Haščák – T. Vondráček, Čermák (C), Dočekal – H. Zohorna, Hruška, Dymáček – Dostálek.
    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – Stříteský, T. Voráček, Trončinský, Štich, Hanzlík, Pastor – Pacovský, Urban, Pospíšil – Orsava, Vampola (C), Žejdl – Hyka, Musil, Lenc – Látal, Ďurač, Jonák.

    Rozhodca: Čech, Hradil – Zíka, Kotlík

    Diváci: 7503