Martin – Poprad 4:1 (kon.) | B. Bystrica – Košice 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 4:3 (1:0 po s.n.)
Trenčín – Zvolen 1:2 (kon.) | Nové Zámky – Žilina 1:0 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
MsHK Žilina
Nedeľa 11.09.2016, 17:05 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám pekné hokejové popoludnie a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z 2. kola Tipsport ligy. V tomto prenose sa budeme venovať stretnutiu HC Mikron Nové Zámky – MsHK Žilina, ktoré sa začína o 17:00.

    HC Mikron Nové Zámky
    Nováčik našej súťaže sa v otváracom kole nového ročníka predstavil na ľade Zvolena, s ktorým viedol vyrovnanú partiu. Zámky v 17. minúte inkasovali gól, ale následne dokázali so súperom držať jednogólovú stratu až do samotného záveru. Počas presilovky sa v 59. minúte presadil Čížek a zaznamenal tak premiérový gól Nových Zámkov v Tipsport lige. Prihrávali mu Sandgren s Brabencom. Zápas teda po vyrovnaní putoval do predĺženia, v ktorom však boli úspešnejší domáci Zvolenčania. Víťazstvo pre HKM zariadil druhým gólom Klhufek. Nové Zámky predviedli sympatický výkon, ktorým sa určite prihlásili o slovo do play-off. To je však ešte ďaleko.

    MsHK Žilina
    Žilinčania prichádzajú na juhozápad Slovenska nie veľmi pozitívne naladení. V predchádzajúcom zápase doma privítali Liptovský Mikuláš, s ktorým vôbec neodohrali dobrý zápas. Liptáci viedli v druhej tretine už 0:4. Žilinčania dokázali síce znížiť po góloch Holoviča a Stupku, no v tomto trende do prípadného vyrovnania nepokračovali. Inkasovali ďalšie tri góly a s Mikulášom napokon prehrali vysoko 2:7.

    Nové Zámky a Žilina sa už raz spolu stretli. Bolo to v príprave na prebiehajúcu sezónu. 9. augusta Žilina doma porazila súpera 3:2 po nájazdoch.

    Priebeh vzájomného ligového zápasu môžete sledovať v on-line prenose. Pekný športový zážitok!
    Nováčik dnes hostí Žilinu. Podarí sa mu bodovať?
     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: Šimko – Sandgren, Čížek, Ďurčo, Chovan, Maier, Cardwell, Tábi, Dubec – Semorád, Brabenec, M. Hudec – Fábry, Kytnár, Hvila – Paulovič, Lelkeš, Podstavek – Sucharda, Hegyi, Török

    MsHK Žilina: Tomek – Kříž, T. Slovák, D. Brejčák (A), Tserenok, Macejko, Drábek, Selan, Guttwald – Sýkora, Húževka (C), Matis – Konečný, Holovič, Švihálek – Rogoň, Ondruš, Gmitter – Handlovský, Stupka (A)

    Rozhodca: Stano – Orolin, Stanzel.
     
    Na ľadovú plochu až v tejto chvíli prichadzajú hokejisti oboch celkov. Domáci hokejisti odohrajú zápas v bielych dresoch, Žilinčania v žltých.
     
    V Nových Zámkoch prebehlo aj slávnostné otvorenie tisportligovej sezóne v tomto meste. Zápas sa začne o niekoľko desiatok sekúnd.
     
    Pred začiatkom stretnutia odznie ešte aj štátna hymna slovenskej republiky.
     
    V tejto chvíli je už všetko pripravené na začiatok stretnutia.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Hneď v úvodných sekundách sa domáci hokejisti dopustili zakázaného uvoľnenia, po ktorom sa vhadzuje pred Šimkom.
     
    00:32
    Žilinčania si uchránili útočné pásmo a podarilo sa im vypracovať strelu. Od modrej vypálil Tomáš Slovák a gólman Zámkov musel zasiahnuť.
     
    01:21
    Novozámčanom sa podarilo dostať do útočného pásma na dvakrát vďaka nahodeniu puku, no na nejakú dlhšiu dobu už tretinu neudržali.
     
    02:39
    Domáci rozohrali puk v obrannom pásme a Sandgren ho nastrelil po mantineli do útočného pásma. Nahodenie však hosťujúci hokejisti zachytili.
     
    03:12
    Kamil Brabenec strelou z ľavého kruhu vyskúšal pozornosť gólmana Tomeka. Gólmanovi Žiliny puk vypadol a o dorážku sa snažil Semorád, no bol obsadený.
     
    03:15
    V príležitosti sa ocitol Lukáš Hvila, ktorý získal odrazený puk a dostal k strele z ľavého kruhu, ale mieril tesne vedľa!
     
    04:15
    Paulovič obkorčuľoval útočné pásmo a následne sympaticky bekhdenovou krížnou prihrávkou našiel Lelkeša, ktorý strieľal od modrej. Tomek zasiahol úspešne.
     
    04:51
    Hegyi sa snažil predrať čo najbližšie k bránke a spomedzi kruhov si to už od neho pýtalo zakončenie. Nakoniec mu protihráč vypichol puk.
     
    05:26
    Obrovská šanca pre domácich! Zlú prihrávku Kříža vystihol medzi kruhmi Kamil Brabenec a okamžite strieľal. Gólman Tomek však vytiahol parádny semafor!
    05:26 Skvelý zákrok Tomeka.
     
    05:56
    Žilinčania sa za posledné dve minúty dostali pod tlak a aktuálne sa dopustili zakázaného uvoľnenia, čo im rozhodne nepomôže.
     
    06:21
    Húževkovi sa podarilo po pravom krídle preniknúť do pásma, no následne puk stratil, a tak aspoň telom "zbúral" protihráča.
     
    07:03
    Konečný našiel medzi kruhmi Švihálka, ktorý vypálil na bránu. Následne sa vlkom podarilo uzamknúť súpera v tretine a vytvoriť aj ďalšiu príležitosť. Drábekovu strelu musel Šimko podržať.
     
    07:29
    Boli sme svedkami nepríjemného bodyčeku! Nikita Tserenok tvrdým hitom zastavil Pauloviča. Hráčovi Nových Zámkov spadla aj prilba a má pravdepodobne aj krvavé zranenie. Hlavný rozhodca však rozhodol, že hit bol jednoznačne čistý. To je aj pravdou, pretože Tserenok nemal vysoko ani lakeť, prípadne nezaplietol do súboja svoju hokejku.
    07:29 Tvrdý hit Tserenoka.
     
    08:10
    Po predchádzajúcom incidente sa hrá tvrdšie. Do súboja sa dostal Brabenec s Holovičom. Všetko bolo v rámci pravidiel.
     
    09:17
    Cardwell posunul puk pred bránku Fábrymu, ktorý sa k nemu síce dostal, ale už nezakončil.
     
    10:45
    Po stratenom puku Paulovič napádal Rogoňa počas rozohrávky, ale puk sa mu už nepodarilo získať.
     
    11:15
    Marcel Holovič strelou z ostrého uhla otestoval Šimka. Gólman Nových Zámkov vyrazil pred seba a jeho spoluhráči upratali puk.
     
    12:28
    Domáci hráči sa opäť dostali k puku a budú začínať spoza Šimka. V poslednej minúte sme svedkami menšej aktivity od oboch tímov.
     
    12:54
    Priamo po vhadzovaní v obrannom pásme Žiliny strieľal švihom od modrej čiary Čížek. Jeho zakončenie gólman Tomek bezpečne zachytil v lapačke.
     
    13:49
    Vďaka efektívnemu napádaniu dokázali domáci získať puk. Podstavek posunul puk na modrú čiaru Maierovi, ktorý nahodil. Tomek musel vyťahovať svoj betón.
     
    14:52
    Na opačnej strane sa k strele dostal Daniel Brejčák, ktorého zakončenie od modrej čiary však smerovalo iba na ochrannú sieť, keďže bolo zablokované.
     
    15:24
    Domáci obrancovia dlho ustupovali Lukášovi Handlovskému, ktorý sa prebojovať až medzi kruhy a odtiaľ vystrelil. Šimko si svoju bránu postrážil.
     
    15:33
    Lukáš Handlovský sa však následne ešte poobsekával s Patrikom Maierom. Obaja dostávajú dve minúty za krosček.
     
    16:01
    Tomáš Sýkora zachytil puk v medzikruží po nepresnej prihrávke protihráča. Musel si však pripraviť pozíciu, prišiel k nemu ďalší domáci hokejista a už to nemal ľahké. Vystrelil nad bránu.
     
    17:35
    Oba tímy už v tejto chvíli hrajú s piatimi hráčmi a tretina sa dostáva do svojej záverečnej fázy.
     
    18:19
    Húževka vyhral vhadzovanie na Sýkoru a zablokoval protihráča. Následná strela Sýkoru smerovala iba priamo do brucha gólmana Šimka. Žilinčania však predviedli pekný a jednoduchý signál.
     
    18:37
    Domáci ako keby teraz okopírovali svojho súpera. Taktiež vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme, po ktorom pálil z vnútornej strany kruhu Hudec, ale mieril vedľa.
     
    19:28
    Črtalo sa žilinské prečíslenie. Drábek vykorčuľoval s pukom po pravom krídle, naznačil strelu a následne chcel prihrávať krížom na Konečného. Čížek však obsadil na opačnej strane Konečného a Drábek musel len z tesnej blízkosti zakončovať. Šimko prichádzajúcu strelu pokryl.
     
    19:56
    Čiarový rozhodca odpískal ofsajd a prvá tretina sa teda bude dohrávať v strednom pásme.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej dvadsaťminútovke sme videli svižný hokej so šancami na oboch stranách. V tej najväčšej bol v 6. minúte Brabenec.
    Druhá tretina sa začína približne o 17:55.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:28
    Žilinčania sa dostali k prvej strele v prostrednej časti hry. Od modrej čiary nahadzoval na bránku Brejčák. Strela letela na gólmana Šimka.
     
    20:56
    Novozámčania sa snažili rozvinúť útočnú akciu. Veľmi im to nevyšlo, keďže z toho bolo len zakázané uvoľnenie a ťažisko hry sa dostane opäť pred Šimka.
     
    21:42
    Novým Zámkom sa to na ďalší pokus podarilo už bez icingu, no tentokrát domáci došli len po útočnú modrú čiaru, kde si Semorád nevšimol prichádzajúci puk.
     
    22:09
    Je tu však ďalšie zakázané uvoľnenie domáceho tímu, ktorým úvodná tretina z hľadiska rozohrávok veľmi nevychádza.
     
    22:53
    Domáci sa dostali už do útočnej tretiny. Hudec posunul puk od zadného mantinelu na modrú čiaru Paulovičovi, ktorý nastrelil na bránku. Strela bola asi aj tečovaná a letela vedľa.
     
    23:26
    Žilina bude hrať presilovú hru. Michal Hudec dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    23:50
    Holovič vnikol s pukom do pásma a prenechal Handlovskému. Jeho následná spätná prihrávka k modrej čiare bola veľmi nepresná a vyhnala Žilinčanov z tretiny.
     
    24:31
    Nikita Tserenok napriahol na modrej čiare a tvrdo vypálil. Delovka letela vedľa Šimkovej svätyne.
     
    24:52
    Následné zakončenie z ľavého kruhu od Sýkoru skončilo na Šimkovej maske a hlavný rozhodca rozhodol, že hru kvôli potrebám gólmana Šimka preruší.
     
    25:11
    Následne po založení útoku otestoval gólmana Šimka strelou od modrej opäť Tserenok. Jeho projektil brankár domácich vyrazil.
     
    26:29
    Lukáš Hvila sa kľučkou popod súperovu hokejku uvoľnil pri zadnom mantineli a vykorčuľoval na ľavý kruh. Odtiaľ z otočky strieľal a Tomek musel zasiahnuť.
    26:29 Tomek podržal svoje mužstvo.
     
    27:02
    Veľká príležitosť pre Zámky! Hvila sa zastavil s pukom na ľavom kruhu a skvelo si všimol na opačnej strane nabiehajúceho Martina Chovana, ktorý po spracovaní švihom strieľal, no Tomek sa taktiež dokázal skvelo presunúť a inkasovaniu zabrániť!
     
    27:38
    Na opačnej strane klziska vypálil z ľavého kruhu Tomáš Sýkora. Šimko jeho zakončenie vykopol smerom do rohu hracej plochy.
     
    28:23
    Drábek našiel z pravého kruhu z druhej vlny prichádzajúceho Švihálka, ktorému sa podarilo spracovať puk, ale následne mu ho už po pár stotinách sekundy vypichol protihráč.
     
    29:34
    Ondrej Gmitter sa po prihrávke od Rogoňa ocitol zoči-voči gólmanovi Šimkovi. Zakončenie to však nebolo ideálne, mierilo vedľa.
    29:34 Gmitter nedokázal skórovať.
     
    29:43
    Oddychový čas si berie tréner Nových Zámkov Miroslav Chudý.
     
    30:01
    Presilovku si zahrajú domáci hráči. Nikita Tserenok dostáva dve minúty za držanie hokejky.
     
    30:24
    Ku gólu sme v tejto chvíli boli blízko! Domáci vyhrali vhadzovanie a od modrej čiary tvrdo vypálil Martin Chovan. Jeho delovka Tomekovi vypadla do bránkoviska a následne ju musel gólman Žiliny priľahnúť. Puk sa však ocitol len pár centimetrov od bránkovej čiary.
     
    30:45
    Následne sa prekvapivo do príležitosti dostal Matúš Matis, ktorý zvíťazil v korčuliarskom súboji nad Martinom Chovanom a vystrelil švihom spomedzi kruhov. Šimko musel použiť svoj pravý betón.
    30:45 Matis neprekonal Šimka.
     
    31:32
    Semorád nezachytil rozohrávku od Sandgrena a Handlovský mohol teda z obranného pásma pokojne vyhodiť puk.
     
    32:10
    Po prerušení hry nasleduje krátka reklamná prestávka, počas ktorej bude aj dobrovoľníkmi zozbieraný sneh z priestorov oboch bránkovísk a mantinelov pri striedačkách.
     
    32:45
    Rogoň hľadal spätnou prihrávkou z rohu klziska Gmittera pred Šimkom, no nepodarilo sa to. Z následného protiútoku ťažil Hvila, ktorý strieľal spomedzi kruhov, ale Tomek zachytil strelu. Potom začala medzi hráčmi oboch tímov viacpočetná šarvátka.
     
    32:54
    Trojica rozhodcov dlho premýšľala o trestoch pre hráčov. Na trestnú lavicu nakoniec putuje domáci Hvila a hosťujúci Rogoň. Obaja dostávajú 2+2 minúty. Štyri plus desať minút za opustenie striedačky dostáva Andrej Sucharda.
     
    34:03
    Počet hráčov na hracej ploche sa vyrovnáva. Matúš Matis dostáva dve minúty za držanie.
     
    34:07
    Hosťujúci Konečný vyštartoval do príležitosti a z pravého krídla napokon nahodil puk na bránku. Gólman Šimko puk ukryl v lapačke.
     
    34:52
    Paulovič sa dostal do útočného pásma a jeho individuálny prienik nevyšiel navnivoč. Hráč Nových Zámkov obkorčuľoval bránu a snažil sa prekvapiť Tomeka. Gólman Žiliny mal čo robiť.
     
    35:22
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia z nie nebezpečne vyzerajúcej situácie. Sandgren vrátil od modrej čiary prihrávku na ľavý kruh Fábrymu, ktorému ju uchmatol MICHAL HUDEC a strelou pod brvno skóroval!
    Asistencie: Branislav Fábry, Fredrik Sandgren.
    35:22 M. HUDEC - 1:0
     
    36:11
    Žilinčania sa po inkasovanom góle snažili niečo vymyslieť a prekonať brankára Šimka, domáci však nebezpečenstvo zažehnali.
     
    36:47
    Nové Zámky budú hrať presilovú hru. Marcel Holovič dostáva trest za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    37:41
    Táto presilovka domácich zatiaľ nie je veľmi vydarená. Žilinčania sa už na viackrát oslobodili a zatiaľ nemá Tomek, pochopiteľne, ani veľa práce.
     
    38:30
    Fábry krížom našiel na ľavom kruhu Hvilu, ktorý sa ešte snažil dokončiť signál strieľanou prihrávkou na betón gólmana, kde si ju pýtal Cardwell, no už dorážať alebo tečovať nedokázal.
     
    39:15
    Handlovskému sa podarilo natlačiť sa pred bránku, ale Šimko pracoval účinne so svojou hokejkou a puk vypichol.
     
    39:29
    Tomáš Slovák to urobil výborne s prihrávkou od modrej čiary na Stupku k pravému kruhu, ale jeho delovku gólman Šimko s istotou zachytil!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná časť hry priniesla tiež konštruktívny hokej okorenený o jednu početnú šarvátku a viacero trestov. Diváci videli aj otvárací gól stretnutia, ktorý v 36. minúte zaznamenal Hudec.
    Tretia dvadsaťminútovka sa začne približne o 18:56.
     
    Začiatok tretej tretiny sa nám predlžuje kvôli nie úplne zmrazenému ľadu. Voda na niektorých miestach ešte nie je zmrazená.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:14
    V úvode tretiny sa Žilina dopustila icingu. Vhadzuje sa pred Tomášom Tomekom.
     
    40:25
    Nové Zámky vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme a Tomek musel byť v pohotovosti. Po strele si pripísal úspešný zákrok.
     
    40:57
    Nové Zámky budú hrať presilovú hru. Matúš Matis dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    41:09
    Čížekovu strelu z pravého kruhu bezpečne betónom vyrazil brankár Tomek. Bude sa však vylučovať opäť.
     
    41:20
    Nové Zámky si svoju presilovku užili iba 25 sekúnd. Jan Semorád totižto v týchto chvíľach odchádza na dve minúty za hákovanie.
     
    41:49
    Lukáš Hvila sa ocitol v dobrej príležitosti. Dostal sa tesne pred brankára Tomeka, ktorý však jeho strelu skvelo zachytil do svojej lapačky.
    41:49 Tomek vytiahol výborný zákrok.
     
    42:51
    Sýkora sa dostal do útočného pásma a následne sa snažil niečo vymyslieť. K zakončeniu sa však napokon nedostal, Novozámčania ho bližšie k Šimkovi nepustili.
     
    43:31
    Konečný vystrelil od mantinelu v útočnom pásme. Jeho zakončenie švihom Šimko jasne videl, mal prehľad v hre a zachytil ho do lapačky.
     
    43:54
    Žilina získava presilovú hru. Albín Podstavek dostáva trest za nedovolené bránenie.
     
    44:29
    Slovák švihom nastrelil puk od modrej čiary. Šimko veľa toho nevidel, no nemusel zasahovať, keďže strela letela vedľa bránky.
     
    45:25
    Žilinčania prenikli do útočného pásma, no len na krátky moment. Domáci hokejisti okamžite vyhodili po nepresnosti súpera.
     
    46:32
    Drábek vystrelil puk na bránu spomedzi kruhov, ale bránku gólmana Šimka netrafil presne.
     
    47:12
    Martin Chovan si počkal na pohyb Patrika Rogoňa a udelil mu tvrdý hit, ktorý nebol vôbec pekný a taktiež nebol v súlade s pravidlami. Rogoň sa zotavuje na striedačke a Chovan v tomto zápase končí.
     
    47:53
    Chovan to svojim spoluhráčom vôbec neuľahčil. Jeho tím síce vedie o jeden gól, no Žilinčania majú pred sebou päťminútovú presilovku, v ktorej môžu vyrovnať!
    47:53 Chovanov tvrdý úder.
     
    48:39
    Sýkora hľadal na ľavom kruhu streleckú pozíciu. Aj sa priblížil k bráne, no puk predsa len vrátil na obrancov.
     
    49:05
    Tserenok vypálil od modrej čiary z prvej. Šimko vyrazil jeho delovku do rohu klziska ľavou nohou.
     
    49:22
    Šimko si na svoje konto pripísal ďalší úspešný zákrok, keď s prehľadom zlikvidoval strelu od Michala Gutwalda z osi ihriska na modrej čiary.
     
    50:04
    Čížek zblokoval strelu od Maksa Salena a odpálil puk cez všetky čiary. Žilinčania sa neponáhľajú po puk, majú dostatok času.
     
    50:35
    Handlovského strela spomedzi kruhov bola zblokovaná Hvilom, ktorý vyrazil dopredu a vďaka strele z pravého kruhu získal útočné pásmo. Tomek totižto puk prikryl.
     
    51:06
    Vlci si vytvorili príležitosť. Húževka našiel z pravého kruhu pred bránkoviskom Sýkoru, ktorý dokázal vystreliť, no nedostal ideálnu prihrávku. Puk aj preto teda letel mimo brány.
     
    51:41
    Fábry sa dostal k puku v rohu klziska a jednoduchým spôsobom ho poslal von cez všetky čiary až k Tomekovi.
     
    52:11
    Domáci hokejisti vydržali toto päťminútové oslabenie bez straty vedenia a môžu svojim fanúšikom ukázať aj niečo v ofenzíve.
     
    53:11
    Handlovský nahodil puk na bránku, pred ktorú sa postavil Stupka a ten prinútil brankára Šimka, aby prikryl a hra bola prerušená. Nasleduje reklamná pauza.
     
    53:47
    Tomáš Sýkora vyštartoval dopredu a snažil sa na ľavom kruhu vytvoriť si streleckú možnosť s pomocou sebavedomej kľučky, ktorú však vystihol pozorný Maier.
     
    54:23
    Videli sme ďalší zákrok telom, ktorý bol z kategórie čistých. Domáci Čížek nastavil stoličku Švihálekovi a zrazil ho k ľadu.
    54:23 Čížkov úspešný obranný zákrok.
     
    55:14
    Od modrej čiary vystrelil hosťujúci Slovák. Jeho zakončenie Šimko pre istotu pozoroval, no zasahovať nemusel.
     
    55:38
    Hudec vyviezol puk von z obranného pásma, v útočnej tretine ho prenechal Fábrymu, ktorý vystrelil na Tomeka. Žilinský brankár bol v strehu a puk zachytil.
     
    55:56
    Hlavný rozhodca venuje Novým Zámkom odmenu. Nikita Tserenok fauloval, dostáva dve minúty za sekanie.
     
    56:20
    Hudec od modrej čiary nebezpečne nahodil puk na bránku, ktorú si Tomek postrážil. Puk skončil v rohu klziska a Žilinčania ho vyhodili.
     
    57:10
    Cardwell od modrej čiary vystrelil na bránku, ale Tomek zasiahol. Konečný nevymýšľal a poslal puk ihneď von z obrannej tretiny.
     
    58:21
    Novozámčania zatiaľ zvládajú herné činnosti v defenzíve, no žilinskí vlci sa snaži vytvárať čo najväčší tlak.
     
    58:56
    V tejto chvíli sa domáci dopustili icingu a tréner hostí Milan Jančuška si vzal oddychový čas.
     
    58:56
    Tomáš Tomek ostáva na striedačke a Žilina po vhadzovaní začne svoju power-play!
     
    59:06
    Žilinčania v tejto chvíli zažehnali aj tú poslednú možnosť na vyrovnanie. Hudec získal po vhadzovaní puk, vyštartoval za ním po pravom krídle, no Tomáš Slovák ho fauloval a odsedí si dve minúty za hákovanie.
     
    59:17
    Po odpískanom ofsajde sa vhadzuje v strednom pásme a Tomek ide na striedačku. Hostia teda budú riskovať aj v pätici.
     
    59:21
    Frustrácia Žilinčanov je jasná. Lukáš Handlovský dostáva dve minúty za držanie a domáci majú presilovku o dvoch hráčov.
     
    59:44
    Sandgren vypálil od modrej čiary, no zlomil hokejku a puk dokázal Macejko vyviezť von z obrannej tretiny.
     
    Koniec zápasu.
     
    Nové Zámky vďaka úspešnej tretej tretine zaknihovali svoje prvé víťazstvo v našej najvyššej hokejovej súťaži. Jediným strelcom dnešného zápasu je Michal Hudec, ktorý rozhodol o výsledku v druhej tretine.

    Ďakujeme za pozornosť. Ostaňte verní nášmu portálu. (19:37:47)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 36. M. Hudec (Fábry, Sandgren)


    HC MIKRON Nové Zámky: Šimko – Sandgren, Čížek, Ďurčo, Chovan, Maier, Cardwell, Tábi, Dubec – Semorád, Brabenec, M. Hudec – Fábry, Kytnár, Hvila – Paulovič, Lelkeš, Podstavek – Sucharda, Hegyi, Török
    MsHK Žilina: Tomek – Kříž, T. Slovák, D. Brejčák (A), Tserenok, Macejko, Drábek, Selan, Guttwald – Handlovský, Stupka (A) – Sýkora, Húževka (C), Matis – Konečný, Holovič, Švihálek – Rogoň, Ondruš, Gmitter

    Rozhodca: Stano – Orolin, Stanzel