Trenčín – Olomouc sk 0:4 (kon.) | Hradec Králové – Kladno 2:1 (po pr.) | Havířov – Žilina 2:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Motor ČB 6:0 (kon.) | Most – Füchse 2:1 (kon.) | K. Vary – Slavia 2:3 (kon.)
Martin – Miškovec sk 1:3 (kon.)
koniec po predl.
Mountfield HK
2:1 (0:0, 0:0, 0:0 - 2:1)
Rytíři Kladno
cz Piatok 02.09.2016, 17:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Hradec v prodloužení obrací skóre a co nešlo celý zápas, to teď najednou jde! Znovu to byla kombinace před odkrytou klec, Červený vyzval ke skórování MARTINA ŠTAJNOCHA a je to 2:1! Asistence: Rudolf Červený.
     
    63:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak pozor, ještě není konec. Oba týmy v prodloužení pokračují a Hradec vzápětí vyrovnává! Richard Jarůšek našel před prázdnou brankou JIŘÍHO ŠIMÁNKA, který neměl problém zakončit – 1:1. Asistence: Richard Jarůšek.
     
    63:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po 63 minutách a pěti sekundách se fanoušci přece jen dočkali gólu! Hradec už hrál v plném počtu, ale nestihl se ještě zformovat. Od modré čáry pak vypálil David Růžička a Kacetlovi vypadl kotouč z náručí před DAVIDA TŮMU, který ho dokázal dostrkat za brankovou čáru – 0:1! Asistence: David Růžička.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 64. Šimánek (Jarůšek), 64. Štajnoch (Červený) – 64. Tůma (Růžička)


    Mountfield HK: Kacetl (Pavelka) – Barák, Plášil, Štajnoch, Dietz, Čáp, Piegl – Bednář "C", Nedvídek, Červený – Jarůšek, Potulny, Šimánek – Beránek, Kukumberg, Dej – Bulík, Knotek, Miškář. Trenér: Václav Sýkora.
    Rytíři Kladno: Hanuljak (Cikánek) – Růžička, Kehar, Ulrych, Hořava, Ptáček "C", Matula – Ton, Havlůj, Tenkrát – Tůma, Zikmund, Pekr – Jánský, Přikryl, Strnad – Kružík, Machač, Cetkovský. Trenér: Pavel Patera.

    Rozhodca: Úlehla, Veselý – Blümel, Lučan.