Olomouc – Trenčín 5:0 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Slavia – Sparta Praha 2:3 (1:3 po s.n.)
Mladá Boleslav – Plzeň 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Hradec Králové 4:1 (kon.) | Havířov – Zlín 1:2 (kon.)
Frýdek-M. – Prostějov 5:2 (kon.) | K. Vary – Chomutov 6:2 (kon.) | Poruba 2011 – Vítkovice 3:9 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
Mountfield HK
cz Utorok 30.08.2016, 18:00 • DRFG Arena • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Martin Dočekal se ujal kotouče ve středním pásmu a jako buldok se hnal směrem na opuštěnou bránu, byl podražen, ale v pádu ještě stihl poslat kotouč na JOZEFA KOVÁČIKA, který úplně sám před hradeckou bránou neměl problém zvýšit na 4:1. Asistence: Martin Dočekal.
     
    53:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    A to se také daří. Vojtěch Němec dostal ideální křižnou přihrávku na levou stranu a okamžitě pálil, před bránou clonili hned dva brněnští hráči, Hruška tečoval kotouč, který nemohl zachytit Pavelka a HYNEK ZOHORNA jej dorazil do odkryté brány. Asistence: Vojtěch Němec, Martin Zaťovič.
     
    44:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané otáčejí vývoj utkání. Volného kotouče za hradeckou bránou se ujal Jan Hruška, urychleně jej poslal na TOMÁŠE VINCOURA před brankou, který prostřelil Pavelku pod vyrážečkou. Asistence: Jan Hruška.
     
    10:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Jan Štencel se pokoušel dostat kotouč před bránu na svého spoluhráče, nakonec však po sérii odrazů doputoval až na hůl MARKA KVAPILA, který z pravého kruhu střelou po zemi prostřelil Pavelku a srovnává stav zápasu! Asistence: Jan Štencel, Marcel Haščák.
     
    06:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    A gólová radost je nakonec k vidění na druhé straně hřiště! Brněnský rodák RICHARD JARŮŠEK se po důrazu v útočném pásmu dostal k dorážce a prostřelil Marka Čiliaka ranou nad lapačku. Hradec tak otevírá skóre utkání. Asistence: Jiří Šimánek, Tomáš Knotek.

    Matěj Laža

    Góly a asistencie: 11. Kvapil (Štencel, Haščák), 45. Vincour (Hruška), 54. Zohorna (Němec, Zaťovič), 59. Kováčik (Dočekal) – 7. Jarůšek (Šimánek, Knotek)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Štencel, Trška, Gulaši, Kováčik, Malec, Král, Mikyska – Kvapil, Nečas, Erat – Zaťovič, Hruška (A), Vincour – Dočekal, Čermák (C), Zohorna – Káňa, Němec, Haščák – Dymáček.

    Hlavní kouč: Libor Zábranský.

    Mountfield HK: Pavelka (Kacetl) – Dietz, Štajnoch, Vydarený (C), Plášil, Barák, Čáp, Havránek, Dvořák – Šimánek (A), Knotek, Jarůšek – Dej, Kukumberg, Červený (A) – Pavlík, Nedvídek, Bulík – Kopta, Miškář, Beránek.

    Hlavní kouč: Václav Sýkora.

    Rozhodca: Čech, Skopal – Komínek, Otáhal

    Diváci: 4841