Dunajská Streda – Senica 0:0 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
0:0 (0:0)
FK Senica
Štvrtok 25.08.2016, 19:00Niké liga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Bohužiaľ, dnešný zápas potvrdil slabšiu výkonnostnú úroveň oboch mužstiev. Najmä výkon Senice je pre mňa veľkým sklamaním, pretože ani raz nevystrelila smerom na bránu. Dunajská Streda bola lepšia, ale nepremenené tutovky Ákosa Szarku či Petra Štepanovského ju stáli víťazstvo. Je to škoda, pretože v Senci si dnes tri body jednoznačne zaslúžila. Každopádne hrá sa na góly a tie v dnešnom zápase nepadli. Oba tímy si do tabuľky pripisujú po jednom bode. DAC je naďalej na poslednom mieste, Senica sa vďaka ultra defenzívnemu výkonu dostala na senzačnú štvrtú priečku. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný večer. (20:57:20)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Po zmätkoch v šestnástke hostí sa dostal k strele Roland Čermák, no trafil len zhluk tiel pred brankárom Michalom Šullom.
     
    90+2
    Dunajská Streda bude mať zrejme poslednú šancu rozhodnúť. k dispozícii má priamy kop. Jeho exekútorom bude Kristopher Vida.
     
    90+1
    Domácim sa teraz nedarí, Seničania dokonale kúskujú hru a znemožňujú tlak zverencov Krisztiána Németha. Prvá nadstavená minúta je preč.
     
    90
    Štvrtý rozhodca Mário Vlk signalizuje, že v dnešnom zápase sa budú nadstavovať ešte tri minúty. Dokáže Dunajská Streda strhnúť víťazstvo na svoju stranu?
     
    89
    Branislav Ľupták sa previnil nedovoleným zákrokom, a tak Senica môže získavať cenné sekundičky. Zdá sa, že jej defenzívna taktika bude úspešná.
     
    88
    Volejom to spoza šestnástky skúšal Branislav Ľupták. Jeho pokus ale mieril len k nebesiam. Po nevydarenej strele nasleduje odkop.
     
    87
    Pappe Macou Sarr poslal výborný prízemný center do nebezpečného priestoru. Ákos Szarka sa naťahoval aký bol dlhý, no loptu nedokázal tečovať.
     
    86
    Ani teraz z toho nebola šanca pre Dunajskú Stredu. Tá ale neúnavne pokračuje vo svojej útočnej aktivite a ide si za troma bodmi.
     
    85
    Kristopher Vida bol faulovaný, a tak majú domáci ďalšiu možnosť strhnúť víťazstvo na svoju stranu. Seničania sa už totálne stiahli pred svoju šestnástku.
     
    84
    Róbert Pillár má nejaké zdravotné problémy, a tak sa na ihrisku nehrá. Miroslav Mentel ešte stále má k dispozícii jedno striedanie.
     
    83
    Ákos Szarka mohol rozhodnúť dnešné stretnutie. Domáci kanonier si nabehol na pekný center Jakuba Brašeňa, ale jeho hlavička mierila tesne vedľa.
     
    82
    Na druhej strane sa nepresadil ani Alain Richard Ebwelle, ktorého bez väčších problémov odstavil skúsený Ľubomír Michalík.
     
    81
    Ákos Szarka sa nedostal do šestnástky súpera, pretože pred ním loptu nekompromisne odkopol do bezpečia stopér David Březina.
     
    80
    Domácim futbalistom chýba väčší pokoj v koncovke. Pappe Macou Sarr mal dostatok času na to, aby poslal dobrý center do päťky, ale nakoniec je z toho len vhadzovanie pre Senicu.
     
    79
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Peter Štepanovský, prichádza Roland Černák.
     
    78
    Ani center Petra Štepanovského sa nestretol s úspechom. Nasledovať bude len odkop od brány Michala Šullu, ktorý stále drží čisté konto.
     
    77
    Pre domácim sa črtala možnosť dostať sa do šance. Kristopher Vida mal na druhej strane voľného Petra Štepanovského, ale adresoval mu nepresnú prihrávku.

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly:

    Karty:   12. Kosorin (SEN), 45. Ebwelle (SEN), 49. Pirulo (SEN)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 6:1. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 5:4.
    DAC 1904 Dunajská Streda: Tofiloski – Huk, Michalík, Pačinda (66. K. Vida), Ľupták – Sarr, Kwin Kwin, Nagy (57. Pambou), Brašeň – Štepanovský (79. Černák) – Szarka (C).
    Náhradníci: Slávik – Szépe, K. Vida, Pambou, Černák, Polievka, Šabala.

    FK Senica: Šulla (C) – Březina, Delgado, Gonchar, Ebwelle – Pirulo – Andrés Lopéz (73. Turyna), Mráz – Pillár, Kosorin (34. Blažek), Kratochvíl.
    Náhradníci: Plach – Krč, Astray, Červeňák, Blažek, Quaye, Turyna.

    Rozhodca: Filip Glova – Radoslav Bobko a Martin Špivák.