Taliansko – Česko 4:5 (kon.)
koniec
Taliansko
4:5 (0:2, 4:3)
Česko
cz Piatok 17.06.2016, 20:30 • Palaghiaccio Hockey Asiago • MS inline hokej juniorov • Finále
Partner:
     
    38:12
    Itálie právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku 4 na 2 využívají a tohle bude ještě obrovské drama! Stefano del Piccolo našel skvělým pasem ALESSIA LETTERU, který z ostrého úhlu dokázal trefit odkrytou klec – 4:5. Asistence: Stefano del Piccolo.
     
    34:01
    Itálie právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru využívají! Gól naděje vstřelil TOBIA VENDRAME, jenž vypálil z osy hřiště a Huf asi vůbec nic neviděl 3:5. Asistence: Stefano del Piccolo.
     
    28:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Uběhlo 41 sekund a FILIP KRÁL přidává další český zásah! Král se šikovně uvolnil mezi kruhy a přesnou střelou nedal Frigovi šanci. Je to už o tři branky.
     
    28:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nádherně to udělal NICOLAS WERBIK! Ten prošel mezi dvěma bránícími hráči a střelou mimo dosah Frigovy lapačky zvyšuje na 2:4 pro české juniory.
     
    21:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelný začátek druhého dějství! Jan Bartko nahrál na vzdálenější tyč, kde číhal DANIEL KLINECKÝ, který poslal puk do odkryté klece a vrátil také svému týmu vedení. Asistence: Jan Bartko
     
    21:04
    Itálie právě vstřelila branku!
    A je dokonce vyrovnáno! Tobia Vendrame nahodil puk před bránu, kde byl úplně volný THOMAS BERTHOD. Ten si stáhl kotouč na forhend a zasunul ho za záda bezmocného Hufa. Asistence: Tobia Vendrame.
     
    20:16
    Itálie právě vstřelila branku!
    Hokejisté z Apeninského poloostrova bleskově snižují! ALESSIO LETTERA vystřelil z levého kruhu a Hufovi prošel puk pod lapačkou. Asistence: Thomas Berthod.
     
    19:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je neskutečné! NICOLAS BUREŠ totiž skóruje zároveň se zazněním sirény a zvyšuje na 0:2 pro český tým. Rozhodčí se ještě poradili, ale gól platí. Burešovi parádně nahrál v přečíslení 2 na 1 Patrik Balcar. Asistence: Patrik Balcar.
     
    12:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborně! David Janiczek našel křížným pasem FILIPA KRÁLE, který z první propálil přesouvajícího se Friga. Asistence: David Janiczek.

    Martin Augustin

    David Šimon

    Góly a asistencie: 21. Lettera (Berthod), 22. Berthod (Vendrame), 35. Vendrame (del Piccolo), 39. Lettera (del Piccolo) – 13. Král (Janiczek), 20. Bureš (Balcar), 22. Klinecký (Bartko), 29. Werbik, 29. Král


    Taliansko: Frigo (29. Orlando) – Tabanelli, Cantele, Vendrame, Berthod, Codebo, del Piccolo, Raccanelli, Mazzoni, dal Ben, Sica, Lettera, Meirone, Vagliari, Sabaini.
    Česko: Huf (Kořének) – Vráblík, Janiczek, Balcar, Novotný, Král, Bureš, Bartko, Klinecký, Zdráhal, Gazda, Werbik, Kaukič.