Příbram – Jihlava 1:0 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Hr. Králové – Jablonec 1:2 (kon.)
koniec
FK Příbram
1:0 (0:0)
FC Vysočina Jihlava
cz Pondelok 09.05.2016, 13:00 • Energon Aréna (rezervní hřiště), Příbram • Juniorská liga (CZ) • 31. kolo
Predzápasové kurzy
    Hráči si po obrovské bitvě podali ruce. O osudu utkání rozhodla jediná trefa Jana Vošahlíka, který vystřelil Příbrami tři body.
     
    V Příbrami je dobojováno, a to doslova. Domácí fotbalisté ve velice bojovném utkání přetlačili Jihlavu, které neodehrála špatný zápas, jenže ji scházel klid v koncovce. O osudu utkání rozhodl navrátil Jan Vošahlík, který se prosadil po nádherném centru Patrika Červeňáka. V prvním poločase došlo v pokutovém území Příbrami ke spornému okamžiku, po kterém Jihlavští volali po penaltě, jenže se ji nedočkali. Rozhodčí Olga Zadinová se několikrát stala terčem ostrých výrazů, a nutno dodat, že zaslouženě. Sporných okamžiků bylo příliš mnoho. Konečný výsledek. 1.FK Příbram 1 FC Vysočina Jihlava 0. (15:10:38)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Dominik Pedro (FC Vysočina Jihlava).
     
    89
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Vošahlík, přichází Jan Bouček.
     
    89
    Jihlavští fotbalistů dodržují pokyny svého trenéra a vzadu skutečně hrají na tři obránce.
     
    88
    Tohle je hodně sympatické gesto, o to cennější, že přišlo od hráče hostů v době, kdy Jihlava prohrává.
     
    87
    Lavička Jihlavy poté volala po rohovém kopu, k tomu ovšem nedošlo, protože jeden z hostů se přiznal, že míč tečoval.
     
    86
    Patrik Fiala napřáhl na levé straně šestnáctky k pohotové střele, která byla na vzdálenější pravé tyči zablokována.
     
    85
    Tento tah je naprosto logický. Jihlava už nemá na co čekat, navíc je směrem vpřed aktivnější a prohrává pouze o gól.
     
    84
    Následný rohový kop nic nepřinesl a Jihlava chystá přeskupení sestavy. Hosté by měli podle slov trenéra Josefa Vrzáčka dohrávat zbytek utkání v obraně se třemi obránci.
     
    83
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Patrik Červeňák, přichází Sergo Kurtiašvili.
     
    83
    Na první pohled nenápadný centr Jihlavy z levého křídla málem nadělal obrovskou paseku, když se z výšky snášel nebezpečně do brány a Ondřej Kočí měl co dělat, aby míč vytáhl na rohový kop.
     
    82
    Střídající Štěpán Maruš se snažil v blízkosti levé tyče prokličovat do zakončení, jenže vzápětí ho zastavil pozorný Patrik Růžek.
     
    81
    Trenér Jihlavy Josef Vrzáček si je toho sám dobře vědom a není to tak dlouho, co směrem ke svým svěřencům zakřičel, aby zachovali klid v koncovce.
     
    80
    Jihlava hraje během posledních minut dobře a snaží se hrozit především po levé straně, jediné, co hosty zatím výrazně trápí, tak to je koncovka.
     
    79
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Matej Mlakić, přichází Dominik Pedro.
     
    79
    Domácí kapitán Petr Ježdík zůstal ležet v blízkostí střídaček na hřišti, po pár okamžicích se ale zvedl na nohy a vypadá to, že bude v pořádku.
     
    78
    Střídající Roman Květ vypálil zpoza šestnáctky, jenže jeho následná přízemní střela byla sražena a Jan Kotnour rychle vyběhl z brány, aby míč stačil zastavit na brankové čáře.
     
    77
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Jakub Pěnkava, přichází Patrik Fiala.
     
    77
    Příbram prohrála v průběhu minulého týdne na hřišti Ostravy 6:2 a poté na Slavii 3:1.
     
    76
    Do konce utkání zbývá odehrát závěrečná čtvrthodina. Příbram vede nad Jihlavou 1:0 a je na dobré cestě ukončit sérii dvou venkovních porážek.
     
    75
    Jan Kotnour nyní skvěle přečetl hru, když z brány bleskově vystartoval proti míči a daleko za hranicí šestnáctky ho hlavou odvrátil do bezpečí. Skvělá práce.
     
    74
    Dnešní utkání je především o velkém množství osobních soubojích, než o nějakých vyložených šancích.
     
    73
    Hosté sice bezprostředně po standardní situaci nezahrozili, vzápětí ale přišel do šestnáctky nebezpečný centr z pravého křídla, po kterém se na vzdálenější tyči natahoval Jakub Pěnkava, míč ale promáchl.
     
    72
    Jihlava vybojovala ve středu hřiště standardní situaci a Příbram před jejím rozehráním sáhla ke střídání. Na hrací plochu přišel čerstvý Roman Květ.
     
    71
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jiří Junek, přichází Roman Květ.
     
    71
    Jan Šrain mohl poslat Příbram do dvoubrankového vedení, jenže jeho střela zpoza šestnáctky byla zablokována.
     
    70
    Jihlava vzápětí nevyužité přečíslení dva na jednoho Příbrami mohla potrestat, jenže střela z levé strany šestnáctky našla na přední tyči pouze brankáře Ondřeje Kočího.
     
    69
    Patrik Červeňák byl pravděpodobně hráčem, který se mohl řítit sám na bránu, jenže v rozhodující chvíli mu míč příliš odskočil od nohy a brankář Jan Kotnour si pro něj v pohodě došel.
     
    68
    Na lavičce Jihlavy to pořádně vře po ostrém zákroku jednoho z fotbalistů Příbrami. Došlo i na peprná slova a upřímně, ani se hostům nevidím. V utkání je až příliš mnoho sporných okamžiků.
     
    67
    Fotbalisté Jihlavy rozehráli na pravé straně hřiště rohový kop a po následném centru se dostal uprostřed šestnáctky k hlavičce Jakub Fulnek, jehož následný pokus zamířil vysoko nad.
     
    66
    Tomáš Duda dostal krásnou přihrávkou do běhu a na pravé straně šestnáctky se dostal ke střele, která byla tečována a skončila na boční síti!
     
    65
    Jihlava se často vydává do útoku po levém křídle, jenže tam cesta k ohrožení k příbramské brány nevede.
     
    64
    Příbram poslala z pravého křídla a ostrého úhlu před bránu přízemní centr, který na přední tyči ukryl v náručí na zemi Jan Kotnour.
     
    63
    Omlouvám se Vám, Matej Mlakić byl nakonec tím hráčem, který před pár okamžiky pálil v šestnáctce z ostrého úhlu.
     
    62
    Patrik Dementer byl zřejmě tím hráčem, který se na levé straně šestnáctky dostal ke střele, jeho pokus z ostrého úhlu byl ale na přední tyči odvrácen na rohový kop.
     
    61
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Jiří Klíma, přichází Štěpán Maruš.
     
    61
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Filip Novotný, přichází Marek Šerý.
     
    61
    Fotbalisté Příbrami skvěle sehráli rychlý protiútok a nad hosty z Jihlavy po hodině hry vedou 1:0.
     
    60
    Příbram sice neměla ze hry tolik jako v prvním poločase, z minima ale dokázala vytěžit maximum.
    58. Jan VOŠAHLÍK - 1:0
     
    58
    Příbram právě vstřelila branku!
    JAN VOŠAHLÍK se prosazuje po nádherné akci Příbrami hlavou a posílá domácí do vedení 1:0!! Patrik Červeňák nádherně odcentroval z pravé strany a na vzdálenější tyči našel nabíhajícího Jana Vošahlíka, který nádhernou diagonální hlavičkou zamířil k pravé tyči.
     
    58
    Výkony Patrika Brandnera jsou natolik dobré, že si řekl o místo v prvním týmu a z pozice střídající hráče nastoupil proti Spartě.
     
    58
    Příbrami dnes výrazně chybí Patrik Brandner, jakmile je totiž v sestavě, ofenzivní síla týmu rapidně vzroste. Není to tak dávno, co příbramský útočník vstřelil v Juniorské lize hattrick.
     
    57
    Hra se přelévá ze strany na stranu a nyní se v blízkosti šestnáctky dostal ke střele v pádu Jan Suchan, jenže jeho přízemní střela levačkou zamířila pouze doprostřed brány.
     
    56
    Jihlavští vyrazili na steč a z levého křídla posílali do šestnáctky dobrý centr, tam ovšem nebyl nikdo ve žlutém a Ondřej Kočí míč v pohodě stáhl ze vzduchu.
     
    55
    Jan Šrain po pravé straně mezi dvěma protihráči drze pronikl do šestnáctky a zpětnou přihrávkou poté našel na hranici pokutového území Jana Suchana, který se pokusil z první placírkou vypálit, jeho pokus byl ale zablokován.
     
    54
    Jihlava vzápětí obstarala autové vhazování a pokusila se zrychlit hru kolmou přihrávkou, ta ovšem zamířila do ofsajdu.
     
    53
    Tomáš Duba si nabíhal do šestnáctky na zpětnou přihrávku svého spoluhráče z pravé strany, jenže fotbalisté Příbrami ji dokázali odvrátit do bezpečí.
     
    52
    Před pár okamžiky došlo u prostranní čáry v blízkosti postranní čáry k tvrdému souboji, po kterém se hráči pustili do menší strkanice a inkasovali poté žlutou kartu, aby se uklidnili.
     
    51
    V průběhu prvního poločasu se hrálo poměrně čistě a hlavní rozhodčí Olga Zadinová sáhla pouze k jedné žluté kartě, kterou viděl v závěru prvního poločasu Patrik Růžek.
     
    50
    Žlutou kartu dostává Petr Ježdík (1.FK Příbram).
     
    50
    Žlutou kartu dostává Patrik Demeter (FC Vysočina Jihlava).
     
    50
    Stejně jako v úvodu utkání také na začátku druhého poločasu je hra hodně neurovnaná a na obou stranách k vidění mnoho nepřesností.
     
    49
    Ke kontaktu tam zřejmě sice došlo, jenže jihlavský hráč padal až podezřele dlouho poté, co byl zasažen do nohy.
     
    48
    Ještě se musím vrátit k penaltovému okamžiku z prvního poločasu, ono to až zas tak jasné nebylo a je klidně možné, že jeden z hostujících hráčů simuloval.
     
    47
    Domácí hráči podnikli po přestávce první útok po levém křídle a vzápětí se dostali k centru, tomu ovšem předcházelo ofsajdové postavení jednoho z fotbalistů Příbrami.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Suchan, přichází Adam Hájek.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jakub Moravec, přichází Nikola Karaklajič.
     
    46
    Jihlava právě rozehrála druhý poločas, do kterého oba týmy vstupují za bezbrankového skóre 0:0 a v průběhu prvního poločasu si vytvořily pouze jednu slibnou brankovou příležitost.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:15.
     
    Příbram měla během úvodní půlhodiny jasně na vrh, jenže ze své převahy vytěžila pouze jednu hlavičku končí těsně nad a dvě střely, které skončily v náručí pozorného brankáře Jana Kotnoura. Jihlava se probudila zhruba deset minut před přestávkou, kdy ji nejprve byla upřena jasná penalta a poté jeden z jejích hráčů hlavičkoval do tyče. V samotném závěru poločasu mohl prolomit bezbrankové skóre Patrik Dementer, jeho krásná diagonální střela ale zamířila vedle vzdálenější levé tyče. Skóre po prvním poločase. 1.FK Příbram 0 FC Vysočina Jihlava 0.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Patrik Růžek (1.FK Příbram).
     
    45
    Patrik Demeter napřáhl zpoza šestnáctky ke krásné diagonální střele, která těsně nad zemí zamířila vedle vzdálenější levé tyče!
     
    44
    Na domácí straně hlavičkoval těsně nad Jan Šrain, zatímco Jihlava deset minut před přestávkou orazítkovala tyč.
     
    43
    Oba týmy prožily několik horkých okamžiků, pokud bychom ale měli počítat jen skutečně velké šance, tak ty oba měly jednu.
     
    42
    Do konce prvního poločasu zbývají odehrát tři minuty a hosté se s přibývajícími okamžiky probudili, což není dobrá zpráva pro Příbram.
     
    41
    Jihlava před přestávkou pořádně kouše a nyní patří okamžiky utkání jejím hráčům.
     
    40
    Filip Novotný vybojoval pro Jihlavu standardní situaci, po jejímž rozehrání se dostal uprostřed šestnáctky k hlavičce Jiří Klíma, který míč jemně tečoval hlavou ke vzdálenější levé tyči, Ondřej Kočí byl u ní ovšem včas a slabé zakončení ukryl v náručí.
     
    39
    Tomáš Duba se snažil na pravé straně hřiště proniknout do šestnáctky Příbrami a podařilo se mu to, jenže poté byl rychle zdvojen a o míč přišel.
     
    38
    Domácí vlastně nemuseli dělat vůbec nic, protože když si zpětně vybavím, tak v prvním případě jim pomohla rozhodčí, která neodpískala penaltu, a vzápětí je zachránila pravá tyč.
     
    37
    Jihlava začíná nepříjemně utahovat šrouby a Příbram měla nyní co dělat, aby dvě nebezpečné situace přečkala.
    36. Jihlava mohla jít deset minut před přestávkou do vedení.
     
    36
    Vzápětí se jihlavští fotbalisté dostali uprostřed šestnáctky k hlavičce, která se ze vzduchu snášela přes hlavu brankáře Ondřeje Kočího do pravého horního rohu brány, nakonec ale skončila na tyči, od které se míč odrazil zpět do hry!
    35. Jiří Klíma se ocitl v kleštích a skončil na trávníku. Penalta?
     
    35
    Jiří Klíma byl evidentně faulován v pokutovém území, jenže píšťalka hlavní rozhodčí Olgy Zadinové zůstala němá!
     
    34
    Úvodní poločas pomalu spěje ke svému konci a oba celky se marně snaží dostat do nějaké brankové příležitosti. K vidění je mnoho nepřesností, zejména potom při centrech ze stran.
     
    33
    Jakub Pěnkava odcentroval po zpětné přihrávce svého spoluhráče bez přípravy z pravé strany hřiště, jenže jeho následný centr našel pouze hlavu jednoho z domácích stoperů.
     
    32
    Je ovšem potřeba říci, že Jihlava skvěle brání a vyplňuje volné prostory kolem šestnáctky. I proto se domácí fotbalisté Příbrami snaží hrozit především centry ze stran. Ve středu hřiště je prostoru hodně málo.
     
    31
    Klub z hornického města dnes usiluje o ukončení dvou porážek v řadě a zatím je herně výrazně lepší, do nějaké vyložené šance se ovšem nedostal.
     
    30
    Jihlavští se po ojediněle dobře sehraném útoku dostali ke střele zpoza šestnáctky, ta ovšem byla zablokována a brankář Ondřej Kočí mohl zůstat v klidu.
     
    29
    Příbram s obou stran posílá v dosavadním průběhu utkání do šestnáctky prudké centr, ty ovšem až na jednu výjimku končí na jihlavské obraně, která je bez větších potíží odkopává.
     
    28
    Protiútok Vysočiny byl ale zpomalen a vzápětí nic nepřinesl, stejně jako na opačné straně příbramský útok po další nepřesné kolmé přihrávce.
     
    27
    Štěpán Holý chtěl vrátit odražený míč v blízkosti půlící čáry do ohně, jenže trefil pouze jednoho z hráčů Jihlavy stojícího před ním a hosté mohli vyrazit do rychlého protiútoku.
     
    26
    Úvodní poločase se přehoupl do své druhé poloviny a zatím musíme konstatovat, že úvodních 25 minut jednoznačně patřilo domácím fotbalistům Příbrami.
     
    25
    Příbram vzápětí na levé straně šestnáctky vybojovala další z řady rohových kopů a následný centr se nebezpečně stáčel do brány, nakonec ale po teči jednoho z domácích hráčů zamířil vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    24
    Jan Suchan se pokusil zrychlit hru dlouhou kolmou přihrávkou ze středového kruhu, ta ovšem byla hodně nepřesná a zamířila do území nikoho.
     
    23
    Svěřenci Marcela Máchy se prezentovali na pravém křídle krásnou průnikovou kolmou přihrávkou, jenže následný přízemní centr našel uprostřed šestnáctky pouze obránce Jihlavy.
     
    22
    Příbram si začíná vytvářet obrovský tlak a Vysočina Jihlava se již několik minut marně snaží dostat přes půlící čáru.
     
    21
    Domácí v rychlém sledu rozehráli na pravé straně rohový kop, po kterém se uprostřed šestnáctky dostal k hlavičce nikým neatakovaný Jan Šrain, jeho pokus ovšem zamířil těsně nad!
     
    20
    Jan Kotnour vzápětí nedokázal zachytit tečovaný míč po centru z levé strany a Příbram rozehrávala rohový kop, do zakončení se ovšem po jeho exekuci opět nedostala.
     
    19
    Jan Suchan napřáhl zpoza šestnáctky ke střele, která letěla těsně nad zemí a uprostřed brány zamířila do náruče připraveného Jana Kotnoura.
     
    18
    Příbram na levém křídle krásně vykombinovala obranu soupeře a poté před bránu přilétl nebezpečný přízemní centr, po kterém se natahovali dva domácí hráči, ani jeden z nich ho ale na bránu usměrnit nedokázal.
     
    17
    Jan Vošahlík se snažil na vzdálenější levé tyči po centru z rohového kopu dostat k hlavičce, ve své snaze ale neuspěl a hosté z Jihlavy se ubránili.
     
    16
    Po čtvrthodině hry budou mít domácí fotbalisté další možnost k ohrožení jihlavské brány. Příbram vybojovala na pravé straně hřiště rohový kop.
     
    15
    Fotbalisté Příbrami si na konci čtrnácté minuty vytvořili první šanci, skórovat se jim ovšem nepodařilo.
     
    14
    Jakub Moravec byl zřejmě tím hráčem, který ze standardní situace napřáhl ke přímé střele na bránu a jeho pokus mířil těsně nad zemí k levé tyči, Jan Kotnour byl u ní ovšem včas a připsal si první zákrok!
     
    13
    Hra obou týmů je zatím hodně nerovnaná a na obou stranách marně čekáme na úvodní šanci. Příbram ovšem nyní bude moci zahrozit ze standardní situace, kterou rozehraje ve středu hřiště.
     
    12
    Příbram se pokusila prosadit na pravém křídle vysokým centrem do šestnáctky, ten ovšem vzápětí našel pouze hlavu jednoho z jihlavských fotbalistů, který míč odvrátil nikým neatakovaný.
     
    11
    Během úvodních deseti minut jsme na obou stranách zaznamenali jeden ofsajd, ovšem žádnou brankovou příležitost.
     
    10
    Fotbalisté z hornického města se rychle vrátili zpět k míči, jenže jejich následnou akci středem hřiště zastavila kolmá přihrávka, která zamířila do ofsajdu.
     
    9
    Příbram toho zatím směrem vpřed příliš mnoho nepředvedla a toto tvrzení trvá i nyní, kdy se Jan Vošahlík na levém křídle držel za tvář, jenže faul na jeho osobu odpískán nebyl a hosté z Jihlavy mohli v klidu vhazovat.
     
    8
    Domácí brankář Ondřej Kočí měl nějaký problém s rukavicemi a autové vhazování Jihlavy se uskutečnilo s delší prodlevou.
     
    7
    Příbram se vydala do útoku po pravém křídle, jenže akce domácích kromě nepřesné kolmé přihrávky nic nepřinesla a na opačné straně mohl v klidu vhazovat Jakub Pěnkava.
     
    6
    Patrik Dementer se vzápětí mohl po krásné kolmé přihrávce na levé straně hřiště řítit do samostatného úniku, jeho postup vpřed ale zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího.
     
    5
    Patrick Dementer rozehrál na pravé straně hřiště první standardní situaci Jihlavy a na vzdálenější levou tyč posílal pěkný centr, domácího ovšem hlavou odvrátili do bezpečí.
     
    4
    Jiří Klíma chtěl na hranici šestnáctky vypálit z otočky, jenže se ke střele zásluhou pozorné příbramské obrany nedostal.
     
    3
    Jan Vošahlík parádně přenesl hru diagonálním pasem doprava, jenže jeden z jeho spoluhráčů poté poslal do šestnáctky přízemní centr, kteří hosté na značce pokutového kopu bez problému odvrátili.
     
    2
    Hosté podnikli hned v úvodu utkání po zisku míče na pravém křídle rychlý výpad a do šestnáctky posílali z ostrého úhlu prudký centr, ten byl ovšem příliš prudký a na vzdálenější tyči zamířil do území nikoho.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Olga Zadinová právě dala pokyn k zahájení zápasu, jehož výkop obstarali domácí hráči Příbrami, kteří nastoupili v tradičních černých dresech, zatímco Jihlava ve žlutých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Vše už je připraveno a utkání v Příbrami může konečně začít.
    Hráči 1.FK Příbrami a hostující Jihlavy po nástupu na hřiště.
     
    V Příbrami dnes asi padne rekord, nepamatuji si, že by se v letošní sezóně čekalo na příchod rozhodčích déle.
     
    Ani dnešní zápas není výjimkou a v Příbram se tradičně čeká na příchod rozhodčích. Osobně by mě zajímalo, zda se někdy vůbec stane, aby utkání začalo včas.
    Fotbalisté obou týmů čekají již přes pět minut na rozhodčí, v Příbrami ale panuje krásné letní počasí a nebe vypadá jako z pohádky, takže to není takový problém. Déšť v nedohlednu.
     
    Fotbalisté obou týmů jsou již několik minut na trávníku, kde dokončují rozcvičení. Utkání 31. kola Juniorské ligy mezi 1.FK Příbramí a Vysočinou Jihlavou by mělo začít oficiálně za 5 minut. Favoritem duelu jsou domácí.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Kočí – Junek, Růžek, Holý, Ježdík (C), Šrain, Moravec, Suchan, Břížďala, Vošahlík, Červeňák.
    Náhradníci: Jedlička, Karaklajič, Květ, Hájek, Kurtiašvili, Bouček. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

    FC Vysočina Jihlava: Kotnour – Demeter, Mlakić, Duba, Fulnek, Kriegsmann (C), Rychetník, Vitásek, Pěnkava, Novotný, Klíma.
    Náhradníci: Kolář, Šerý, Maruš, Pedri, Fiala. Trenér: Josef Vrzáček.

    Rozhodčí: Olga Zadinová. Asistenti: Jaroslav Poživil, Michal Myška.
     
    Juniorská liga spěje do závěrečné fáze a hráči 1.FK Příbrami se v pondělí krátce po poledni budou doma snažit proti Jihlavě ukončit sérii dvou porážek v řadě, zatímco hosté se naladili na správnou vlnu hladkou výhrou 4:1 nad Českými Budějovice. Jihlavští se představí v Příbrami v dobré formě, když vyhráli tři z posledních čtyř utkání, zatímco hráči aktuálně sedmého celku tabulky jedno z posledních šesti. Duelem ze Energon Areny Vás provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Tomáš Reiner

    Góly: 58. Vošahlík

    Karty:   45+1. Růžek (PRI), 50. Ježdík (PRI) – 50. Demeter (JIH), 90. Pedro (JIH)


    FK Příbram: Kočí – Junek (71. Květ), Růžek, Holý, Ježdík (C), Šrain, Moravec (46. Hájek), Suchan (46. Karaklajič), Břížďala, Vošahlík (89. Bouček), Červeňák (83. Kurtiašvili).
    Náhradníci: Jedlička. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

    FC Vysočina Jihlava: Kotnour – Demeter, Mlakić (79. Pedro), Duba, Fulnek, Kriegsmann (C), Rychetník, Vitásek, Pěnkava (77. Fiala), Novotný (61. Šerý), Klíma (61. Maruš).
    Náhradníci: Kolář. Trenér: Josef Vrzáček.

    Rozhodca: Olga Zadinová. Asistenti: Jaroslav Poživil, Michal Myška