Michalovce – Senica 2:1 (kon.) | Podbrezová – Ružomberok 3:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 1:0 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:0 (0:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
Sobota 30.04.2016, 20:00 • Štadión FC ViOn • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:00.
     
    Vážení diváci!
    Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 30. kolo Fortuna ligy, kde sa stretnú domáce Zlaté Moravce s hosťujúcou Dunajskou Stredou. Poďme si teda v krátkosti predstaviť oba celky.

    FC VION ZLATÉ MORAVCE: Takýto priebeh sezóny si určite nepredstavovali. Zlaté Moravce sa v aktuálnej sezóne nachádzajú na desiatej priečke so ziskom 24 bodov po piatich víťazstvách, deviatich remízach a pätnástich porážkach. Dovedna svojim súperom nastrieľali 32 gólov, ale až 53 inkasovali, čo z nich robí druhý najhorší, brániaci tím. Horšie je už iba na tom posledná Skalica, ktorá inkasovala 56 gólov. Zlaté Moravce sa v poslednom zápase predstavili na ihrisku Spartaku Myjava, kde nedokázali vsietiť ani jeden gól a po prehre 1:0 cestovali smutný domov. Je to presne 11 zápasov, čo hráči Zlatých Moraviec nedokázali zvíťaziť. Podarí sa im to práve dnes proti favorizovanej Dunajskej Strede?

    Posledných 5 zápasov:
    29. kolo – Myjava 1:0 Zlaté Moravce
    28. kolo – Skalica 1:0 Zlaté Moravce
    27. kolo – Zlaté Moravce 0:0 Podbrezová
    26. kolo – Michalovce 1:1 Zlaté Moravce
    25. kolo – Zlaté Moravce 0:2 Trenčín

    FC DAC DUNAJSKÁ STREDA: Momentálne sa hráči Dunajskej Stredy nachádzajú na peknom šiestom mieste so ziskom 43 bodov. To sa im podarilo po svanástich výhrach, siedmych remízach a po desiatich porážkach. Svojim súperom nadelili 37 kúskov, ale aj 33 inkasovali. Posledný zápas odohrali pred vlastnými fanúšikmi, ktorých potešili vydrením víťazstvom 1:0 proti slabo hrajúcej Podbrezovej. Jediným strelcom zápasu sa stal Ljubicić, ktorému asistoval Horvháth. V tomto zápase nedokázal Pačinda premeniť nariadenú jedenástku. Dunajská Streda sa chce rozhodne dostať pred štvrtú Trnavu, na ktorú stráca iba dva body a tým si zaistiť miestenku v Európskej lige.

    Posledných 5 zápasov:
    29. kolo – DAC 1:0 Podbrezová
    28. kolo – Michalovce 1:1 DAC
    27. kolo – DAC 1:0 Trenčín
    26. kolo – Žilina 4:1 DAC
    25. kolo – DAC 0:2 Slovan Bratislava

    Miernym favoritom sú teda hostia, na ktorých je vypísaný kurz 2.25, na remízu 3.20 a na prípadné víťazstvo domácich 2.80. O priebehu zápasu vás bude informovať Róbert Gašpárek.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč (C) – Majkić, Tipurić, De Souza, Pintér – Krznarić, Bariš – Orávik, Slančík, Gešnábel – Kuzma.
    Náhradníci: Novota – Cebara, Rejdovian, Perišić, Kupec, Karlík.

    FC DAC Dunajská Streda: Tujvel – Živković, Ljubicić (C), Egri, Pambou – Horváth, Huk – Pačinda, Sarr, Štepanovský – Stephens.
    Náhradníci: Milošovič – Michalík, Straka, Ľupták, Kwin Kwin, Černák, Polievka.

    Rozhodca: Vlk – Hancko, Kováč.
     
    Obaja tréneri sa dnes rozhodli zvoliť zhodný typ zostavy a to 4-2-3-1. Pohodlne sa usaďte, zápas sa o necelých päť minút začne.
     
    Hráči aj s doprovodom rozhodcov už vchádzajú na hraciu plochu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Hráči Dunajskej Stredy mali možnosť úvodného výkopu. V strede pola ihneď stratili loptu.
     
    2
    Sledovali sme sme center domáce hráča z ľavej strany, ktorý síce prepadol do šestnástky, ale nenašiel nikoho z domácich. Pri lopte sú hostia.
     
    3
    Hostia chvíľu kombinovali v strede poľa a neskôr sa rozhodli celú akciu posunúť bližšie ku vápnu, ale stroskotali hneď u prvého brániaceho hráča a o loptu prišli.
     
    4
    Videli sme šikovnú prihrávku na Orávika, ktorý ale nebude mať možnosť sa presadiť, pretože si postranný rozhodca všimol postavenia mimo hry. Bol odpískaný prvý ofsajd tohto zápasu.
     
    5
    Hostia si vymieňajú série krátkych prihrávok na vlastnej polovici a premýšľajú nad založením nejakej útočnej snahy.
     
    6
    Po nepresnej prihrávke Huka skončila lopta až za postrannou čiarou. Pri lopte, tak zostanú domáci hráči.
     
    6
    Živković centroval loptu do vápna súpera, keď ju ešte mierne tečoval jeden z brániacich hráčov, ale jeho center našiel iba hlavu pripraveného Tipurića, ktorý loptu poslal do bezpečia.
     
    7
    Vlk pískol do svojej píštalky a odpískal útočný faul, ktorého sa dopustil Slančík.
     
    8
    Lopta sa po niekoľkých prihrávkach dostala až ku Pavlovi Kováčovi, ktorý ešte loptu podržal a preposlal ju k svojmu spoluhráčovi. Môžu, tak pokračovať vo svojej útočnej snahe aj naďalej.
     
    9
    Tipurić sa snažil spoločne s loptou pretlačiť dopredu, ale Pačinda bol proti a loptu mu šikovne zobral.
     
    10
    Hostia si poslednú minútu iba prihrávajú na vlastnej polovici spoločne aj s brankárom. Zatiaľ sa im nedarí prechádzať cez dobre koncentrovanú defenzívu domácich. Je pravda, že im nedávajú veľa priestoru na trávniku.
     
    11
    Hostia sa po dlhšej dobe dostali s loptou na polovicu súpera, ale dlho sa tam nezdržali. Ljubicić prihrával dopredu s cieľom nájsť nabiehajúceho spoluhráča, ale jeho prihrávka bola pridlhá a skončila iba u brániaceho hráča, ktorý sa už o ňu postaral po svojom.
     
    12
    Pri lopte sú momentálne domáci, ktorý sa ihneď vrhali do rýchleho útoku. Strela Slančík bola tečovaná Živkovićom a tak uvidíme prvý rohový kop.
     
    13
    Centrovaná lopta po rohovom kope našla iba hlavu dobre postaveného Egriho, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    14
    Hlavný arbiter si všimol nedovoleného zákroku hosťujúceho hráča a tak domácim ponúkol možnosť voľného kopu z väčšej vzdialenosti.
     
    15
    Centrovaná lopta našla vo vápne toho správneho adresára. Jeden z domácich hráčov sa dostal k hlavičke, ale tento pokus mieril iba do miest, kde stál pripravený Tomáš Tujvel, ktorý si tak pripisuje prvý úspešný zákrok.
     
    16
    Hráči Dunajskej Stredy kontrolujú priebeh hry. Ich cieľ je zatiaľ jasný. Držať loptu na kopačkách, čo najdlhšie a to nám teraz dokazujú prihrávkami na vlastnej polovici ihriska.
     
    17
    Práve skončila sedemnásta minúta stretnutia a stále čakáme na vážnejšie ohrozenie brány. Zatiaľ to je z oboch strán veľmi taktická hra. Chcelo by to útokov smerom dopredu.
     
    18
    Hostia majú veľký problém nájsť pri rozohrávke aspoň jedného voľného hráča a veľmi sa trápia smerom dopredu.
     
    19
    Obranca hostí vyslal dlhú prihrávku až do vápna súpera, kde sa snažil nájsť nabiehajúceho Štepanovského, ktorý sa snažil loptu zachytiť sklzom. To sa mu nepodarilo a o loptu prišiel
     
    20
    Budeme sledovať rohový kop. Túto výhodu môžu využiť hráči Dunajskej Stredy.
     
    21
    Pačinda sa rozhodol rohový kop vyriešiť rozohrávkou nakrátko a tak môžu pokračovať v obliehaní súperovej polovici.
     
    22
    Dunajská Streda si dokázala vypracovať menšie ohrozenie, ale centrovaný pokus skončil iba u brániaceho hráča. Napriek tomu sú aj naďalej pri lopte hostia.
     
    23
    Defenzíva Dunajskej Stredy urobila menšiu chybičku, čo sa snažil využiť Kuzma. Živković si nakoniec loptu postrážil a dokázal aj presne prihrať.
     
    24
    Pačinda dokázal zachytiť odkop domáceho hráčaa snažil sa to ihneď využiť. Prihrával lepšie postavenému spoluhráčovi, ktorý ale nedokázal prejsť cez Pintéra.
     
    25
    Mário Vlk si všimol nedovolený zákrok domáceho hráča na Horvátha a nariadil priamy voľný kop zo strednej vzdialenosti.
     
    25
    Tento voľný kop neznamenal vážnejšie ohrozenie. Strelecký pokus skončil iba v dobre postavenom múre domácej defenzívy.
     
    26
    Žltú kartu dostáva Tomáš Huk (FC DAC Dunajská Streda) za zbytočné držanie protihráča.
     
    26
    Ďalšia nepresnosť hráča hostí. Pačindová hlavička skončila za postrannou čiarou a zbytočne sa, tak zbavujú lopty.
     
    27
    Momentálne sú pri lopte domáci, ktorý si prihrávajú na vlastnej polovici a premýšľajú nad založením útočnej akcie.
     
    28
    Pintér sa teraz dopustil faulu na Pačindu. Za tento nedovolený zákrok môže byť rád, že nevidel aj napomenutie v podobe žltej karty.
     
    29
    Pačinda posielal loptu na lepšie postaveného Štepanovského, ktorý ale v súboji so svojim protihráčom spadol a dožadoval sa voľného kopu. Mário Vlk však necháva hru pokračovať bez prerušenia.
     
    30
    Kuzma sa snažil prihrávať na Gešnábela, napriek tomu, že bola lopta prihrávka tečovaná sa ku Gešnábelovi dostala, ale ten si ju vo vápne moc predkopol a lopta, tak skončila až za brankovou čiarou. Nasleduje odkop od brány Tomáša Tujvela.
     
    31
    Hostia si opäť prihrávajú na vlastnej polovici, ale zatiaľ sa im absolútne nedarí nájsť recept na výbornú defenzívu Zlatých Moraviec.
     
    32
    Marko Živković sa dostal s loptou až do vápna súpera, kde následne v súboji spadol a dožadoval sa pokutového kopu. Aj v tomto prípade Mário Vlk mlčí a necháva hru pokračovať. To sa hlavne nepáči fanúšikom Dunajskej Stredy, ktorý merali cestu na štadión, aby podporili svojich miláčikov.
     
    33
    Slančík si zbehol na odrazenú loptu, následne sa dokázal uvoľniť a vyslal svoj tvrdý projektil na Tomáša Tujvela, ktorý nemusel zasahovať. Lopta totiž letela nad brvno.
     
    34
    Pačinda dobre reagoval na prihrávku od svojho spoluhráča, ale možno troška nezmyselne strieľal z väčšieho uhlu aj vzdialenosti. Lopta skončila mimo brány.
     
    35
    Hostia opäť kombinujú na vlastnej polovici. Nedarí sa im nájsť voľných spoluhráčov v strede pola. Možno by to chcelo viac pohybu.
     
    36
    Sledovali sme prízemný center, ktorý vyslal Pačinda a svojim centrovaným pokusom našiel Štepanovského, ktorý sa snažil skórovať sklzom. To sa mu však nepodarilo. Jeho strelecký pokus bol zblokovaný.
     
    37
    Pačinda skúsil šťastie strelou z väčšej vzdialenosti. Strela síce bola tvrdá, ale nie presná. Pavol Kováč nemusel zasahovať. Bude nasledovať odkop od brány.
     
    38
    Na výkone oboch tímov je cítiť nepokoj a ani jeden z tímov sa nechce dopustiť väčšej chyby, čo je vidieť aj na hre smerom dopredu. Zatiaľ sledujeme len veľmi opatrný futbal z oboch strán.
     
    39
    Hostia sa snažili dostať dopredu prihrávkou po krídle, ale tú dokázal zachytiť jeden z brániacich hráčov Vionu.
     
    40
    Lopta opúšťa ihrisko po ďalšej nepresnosti domáceho hráča. Bol to Orávik, ktorý poslal loptu mimo hracej plochy.
     
    41
    Ljubicić teraz ponúkol domácim skórovať po rohovom kope. Uvidíme, či to dokážu využiť.
     
    42
    Centrovaná lopta po rohovom kope našla voľného Kuzmu, jeho hlavička mierila ku pravej tyči, ale tam stál pripravený Pambou, ktorý loptu poslal do bezpečia.
     
    43
    Mário Vlk pískol do píštalky po tom, čo Pambou fauloval svojho protihráča. Domáci, tak majú možnosť voľného kopu z veľkej vzdialenosti.
     
    43
    Voľný kop sa rozhodli ihneď rozohrať a to znamená, že môžu aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    44
    Peter Orávik bol faulovaný v blízkosti vápna Dunajskej Stredy, čo si hlavný arbiter všimol a nariadil voľný kop zo zaujímavej pozície.
     
    45
    Peter Orávik bol tým mužom, ktorý sa postavil k voľnému kopu. Jeho nebezpečný center do hĺbky vápna našiel iba Egriho, ktorý loptu poslal ďaleko od vápna.
     
    45
    Erik Pačinda sa dostal k streleckému pokusu. Jeho ľavačka iba presvišťala veďla pravej žrdi. To bola asi najväčšia šanca celého zápasu.
     
    45+0
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Hvizd Mária Vlka ukončil prvú polovicu zápasu, v ktorej sme zatiaľ toho moc nevideli. Sledujeme zatiaľ veľmi podpriemerné futbalové divadlo, ktorému chýba viac pohybu smerom dopredu, viac šancí a streleckých pokusov na oboch stranách. Oba celky hrajú veľmi opatrne a nechcú sa dopúšťať chýb. Domáci sa spoliehajú na pevnú defenzívu a následné rýchle kontry a naopak hostia sa snažia ohrozovať súpera dlhými prihrávkami a centrovanými loptami do pokutového územia. Dúfajme, že nám druhá polovica zápasu toho prinesie viac a dočkáme sa úvodného gólu.
     
    O malú chvíľu sa nám začne druhý polčas. Hráči sú už pripravený na hracej ploche.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Domáci sa ihneď po rozohrávke snažili dostať s loptou, čo najbližšie k vápnu súpera, ale to by nemohol byť na ihrisku Egri, ktorý dokázal celú akciu prekaziť.
     
    47
    Egri sa teraz činil nepekným zákrokom a ponúkol domácim skórovať z voľného kopu.
     
    47
    Bol z toho zaujímavý center až na hranicu malého vápna, kde sa k hlavičke dostal Gešnábel a Tomáš Tujvel musel zasahovať. Pripisuje si tak druhý úspešný zákrok v dnešnom zápase.
     
    48
    Erik Pačinda má na svojom konte deväť presných zásahom a momentálne je najlepším strelcom na ihrisku. Podarí sa mu skórovať aj dnes?
     
    49
    Orávik sa dostal k centru, ktorý smeroval na De Souzu a bol to práve Živković, ktorý nedovolil prienik lopty až ku De Souzovi.
     
    50
    Žltú kartu dostáva Marko Živković (FC DAC Dunajská Streda) za podkopnutie. Marko Živković bol v dnešnom zápase niekoľko krát upozorňovaný a teraz už Mário Vlk neváhal a udelil mu žltú kartu. Domáci majú možnosť voľného kopu.
     
    51
    Žltú kartu dostáva Peter Orávik (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    51
    Zlaté Moravce strelili gól! Strelcom sa stal Tipurić, ale gól nebol uznaný, pretože sa strelec nachádzal v ofsajdovej pasci. Domáce publikum sa, tak tešilo zbytočne.
     
    52
    Majkić teraz dobre zapracoval v zadných radoch, keď nepustil za seba rozbiehajúci sa útok hostí. Loptu dokázal zachytiť a založiť rýchly protiútok.
     
    53
    Domáci držia loptu na svojich kopačkách a na vlastnej polovici si vymieňajú krátke prihrávky. Premýšľajú nad založením nejakej útočnej snahy.
     
    54
    Krznarić dokázal zachytiť prihrávku, ktorú mu poslal Bariš a následne skúsil šťastie strelou z väčšej vzdialenosti. V tomto prípade nemusel Tomáš Tujvel zasahovať. Lopta smerovala mimo brány.
     
    55
    Ku ďalšiemu streleckému pokusu sa dostal Róbert Gešnábel a v tomto prípade už Tomáš Tujvel zasahovať musel. Tomáš Tujvel nemal s týmto pokusom väčšej problémy, pretože pokus Róberta Gešnábela smeroval presne doňho. Takže ani z tohto mráčiku nezaprší.
     
    56
    Hostia budú mať možnosť ohroziť súpera po rohovom kope.
     
    56
    Rohový kop sa rozhodli rozohrať nakrátko. K lopte sa dostal Erik Pačinda, ktorý následne vyslal do vápna Zlatých Moraviec centrovanú loptu, ktorú dokázal obranca Zlatých Moraviec zachytiť a upratať do bezpečia.
     
    57
    Daniel Majkić sa po súboji ocitá na trávniku, ale vyzerá to tak, že bude v hre bez problémov pokračovať aj naďalej.
     
    58
    Lopta sa po niekoľkých prihrávkach dostala až ku Pavlovi Kováčovi, ktorý radšej zvolil odkop, čo najďalej od jeho brány.
     
    59
    Stephens sa ocitá na trávniku a nedovoleného zákroku sa dopustil Tipurić. Tipurić sa Stephensovi ospravedlňuje a hra pokračuje.
     
    60
    Živković teraz svojim nepresným centrom daroval domácim outové vhadzovanie.
     
    60
    Živković teraz dokázal zblokovať súperovu prihrávku, ale ponúkol domácim možnosť rohového kopu.
     
    60
    Orávik teraz veľmi zle zahral rohový kop a tak sa domáci pripravili o loptu.
     
    61
    Na ihrisku zostáva ležať otrasený Slančík, ktorý sa drží za tvár. Potrebuje opateru lekarnikov. Uvidíme, či bude v hre aj naďalej pokračovať alebo bude radšej striedať.
     
    62
    Vyzerá to tak, že bude Slančík v hre aj naďalej pokračovať bez nejakého väčšieho problému.
     
    63
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Peter Štepanovský, prichádza Róbert Polievka.
     
    64
    Hráči hosťujúceho celku opäť kombinovala na vlastnej polovici a rozhodli sa celú akciu posunúť smerom dopredu. Zvolili dlhý pas na nabiehajúceho Róberta Polievku, ktorý ale tento pokus nedokázal zachytiť.
     
    65
    Na štadióne Vionu je hlavne počuť fanúšikov z Dunajskej Stredy, ktorý po celý zápas tvoria svojim povzbudzovaním dvanásteho hráča na ihrisku.
     
    66
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Fabián Slančík, prichádza Marko Perišić.
     
    67
    A znova nepresná prihrávka smerujúca na Sarra, ktorý ju nedokázal zachytiť a skončila až za postrannou čiarou. Dúfajme, že sa čoskoro dočkáme úvodného gólu.
     
    68
    Polievka sa po pravej strane ihriska dostal až ku rohovej zástavke, kde ihneď volil centrovanú loptu do pokutového územia. Tam našiel iba pripraveného De Souzu, ktorý loptu poslal do bezpečia.
     
    69
    Mali sme možnosť sledovať ďalšiu nepresnú rozohrávku domáceho tímu, keď Gešnábel nedokázal zachytiť prihrávku, ktorú mu adresoval Tipurić.
     
    70
    Na informačnej tabuli svieti už sedemdesiata minúta dnešného stretnutia a stav 0:0. Futbal je pre oko diváka až nudný, bez nejakého vážnejšieho ohrozenia. Oba celky hrajú veľmi opatrný futbal.
     
    71
    Po nepresnej prihrávke bude Majkić zahrávať outové vhadzovanie na súperovej polovici.
     
    72
    Domáci hráč sa dostal vo vápne k lopte a z veľmi zlého uhľa skúsil ohroziť Tomáša Tujvela. Strela bola zblokovaná a bude z toho aspoň rohový kop.
     
    73
    Aj tento rohový kop bol defenzívou Dunajskej Stredy odvrátený. Rohový kop zahrával Róbert Gešnábel.
     
    73
    Orávik centroval loptu z voľného kopu, ale našiel iba pozorného Ljubicića, ktorý svojou hlavou poslal loptu preč z vápna.
     
    74
    Kuzma sa teraz troška pohral s obranou Dunajskej Stredy. Hodil si loptu na svoju slabšiu nohu a zakončil. Jeho strelecký pokus skončil vedľa ľavej tyčky. Ani v tomto prípade nemusel Tomáš Tujvel zasahovať. Nasleduje odkop od brány Dunajskej Stredy.
     
    75
    Róbert Gešnábel dokázal zachytiť prihrávku od svojho spoluhráča a snažil sa loptu prepasírovať cez dvoch brániacich hráčov. Róbert Gešnábel dokázal cez nich prejsť, ale loptu niekde zabudol. Pri lopte, tak sú hostia, ktorý sa ihneď vrhajú do útoku.
     
    77
    Sarr sa dokázal s loptou dostať až ku vápnu súpera, kde následne centroval do vápna, ale iba do priestoru nikoho. O loptu sa, tak pripravili.
     
    78
    Odpískal sa faul v strede pola. Faulovaný Peter Horváth zostáva otrasený ležať na trávniku. Hostia, tak zostanú pri lopte.
     
    78
    Veľká príležitosť Dunajskej Stredy! Centrovaná lopta po voľnom kope prepadla do šestnástky Zlatých Moraviec, kde sa nachádzalo hneď duo hráčov hostí. K strele sa, ale nakoniec nedostali.
     
    79
    Teraz sme sledovali veľa emócii vo vápne Zlatých Moraviec a je tu možnosť, že Mário Vlk siahne aj po žltých napomenutiach.
     
    80
    Žltú kartu dostáva Alfredo Stephens (FC DAC Dunajská Streda).
     
    80
    Žltú kartu dostáva Toni Tipurić (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    80
    Hostia mali možnosť rohového kopu. Ale ešte skôr ako centrovaná lopta dopadla do šestnástky Zlatých Moraviec bol odpískaný útočný faul Dunajskej Stredy.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Marko Perišić (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    81
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Alfredo Stephens, prichádza Gábor Straka.
     
    82
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Damián Bariš, prichádza Karol Karlík.
     
    83
    Znovu len zahodená lopta po nepresnej prihrávke domáceho hráča. Domácim hráčom sa len veľmi ťažko dostáva do nejakej šance. Nasleduje odkop od brány Tomáša Tujvela.
     
    84
    Straka sa s loptou dostal až ku rohovej zástavke na polovici súpera, kde následne poslal prízemný center, ktorý sa dostal ku voľnému Erikovi Pačindovi, ktorý ale odmietol byť strelcom úvodného gólu. Jeho strelecký pokus skončil nad brvnom Kováčovej brány.
     
    85
    Po nedovolenom zákroku majú domáci možnosť voľného kopu z väčšej vzdialenosti.
     
    86
    Zlaté Moravce dali gól!

    MARQUES DE SOUZA si na centrovanú loptu po voľnom kope vyskočil najvyššie a svojim hlavičkovým pokusom dostáva svoj tím do vedenia 1:0! Asistencia: Peter Orávik.
     
    87
    Kuzma dokázal získať outové vhadzovanie na polovici súpera, čo teraz domáci potrebujú. Zbierať cenné minútky na polovici súpera.
     
    88
    Erik Pačinda si dokázal spracovať prihrávku od svojho spoluhráča, ale nedokázal sa uvoľniť cez dotierajúceho brániaceho hráča a o loptu nakoniec prišiel. Domáca defenzíva teraz bude betónovať.
     
    89
    Hostia sa dopustili útočného faulu, čoho si Mário Vlk všimol a ihneď odpískal. Pavol Kováč sa s rozohrávkou nikde neponáhľa.
     
    90
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Marek Kuzma, prichádza Stefan Cebara.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nastavuje poslednú minútu.
     
    90+1
    Pavol Kováč si teraz pripisuje veľmi dôležitý zákrok po Polievkovej nepríjemnej strele. Hostia už pravdepodobne nedokážu vyrovnať.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:1.
    Střely mimo: 5:4.
    Rohy: 4:3.
    Ofsajdy: 4:0.
    Priame kopy: 17:13
     
    Zaznel záverečný hvizd rozhodcu, ktorý ukončuje toto stretnutie. Nesledovali sme príliš atraktívny duel, ale videli sme jeden gól domáceho celku, čo je podstatné. FC ViOn Zlaté Moravce si z dnešného zápasu odnáša všetky tri body. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (21:52:12)

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 86. De Souza (Orávik)

    Karty:   51. Orávik (ZMO), 80. Tipurić (ZMO), 81. Perišić (ZMO) – 26. Huk (DUN), 50. Živković (DUN), 80. Stephens (DUN)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 4:0.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč (C) – Majkić, Tipurić, De Souza, Pintér – Krznarić, Bariš (82. Karlík) – Orávik, Slančík (66. Perišić), Gešnábel – Kuzma (90. Cebara).
    Náhradníci: Novota – Cebara, Rejdovian, Perišić, Kupec, Karlík.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Tujvel – Živković, Ljubicić (C), Egri, Pambou – Horváth, Huk – Pačinda, Sarr, Štepanovský (63. Polievka) – Stephens (81. Straka).
    Náhradníci: Milošovič – Michalík, Straka, Ľupták, Kwin Kwin, Černák, Polievka.

    Rozhodca: Vlk – Hancko, Kováč