Trnava – Žilina 3:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Skalica 2:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
2:0 (1:0)
MFK Skalica
Nedeľa 24.04.2016, 20:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 907 divákov) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Vittek zo stredu ideálne prihral na ľavú stranu šestnástky nabiehajúcemu Milinkovičovi. Domáci kapitán volil ostrú strelu z uhla, Fišan kryl.
     
    88
    Domáci kapitán Marko Milinkovič pri čiare tvrdo atakoval Hlavatoviča, od rozhodcu za zákrok vidí žltú kartu.
     
    85
    Slovan dal gól!
    Je zrejme rozhodnuté! Jakub Podaný prenikol po ľavej strane, vyslal prízemný center do stredu, kde bol VUKAN SAVIČEVIČ a v páde poslal loptu zblízka k pravej žrdi!
    Asistencia: Jakub Podaný
     
    82
    Obrovská šanca Skalice na vyrovnanie! Po centri z ľavej strany hlavičkoval na päťke zabudnutý Jakubek, ktorý už prekonal Muchu hlavičkou do protipohybu! Saláta však na čiare zázračne vyrazil na roh!
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Ondrej Neoveský, prichádza Peter Mazan.
     
    68
    Slovan takmer vyrobil Skalici šancu! Mucha, Saláta a Sekulič sa nedohodli pri dlhej lopte za obranu Slovana a bol z toho takmer problém. Mucha napokon loptu v sklze odvrátil spred Jakubeka do bezpečia.
     
    67
    Marek Hlinka zo Skalice škaredo zasiahol Savičeviča a vidí za to žltú kartu. Savičevič sa následne zvíjal na zemi, už však pokračuje v hre. Pripomínam, že Slovan už nemôže striedať.
     
    66
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Claude Dielna, prichádza Kornel Saláta.
     
    62
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Martin Vrablec, prichádza Daniel Šebesta.
     
    60
    Slovan zahadzuje šance, môže sa mu to vypomstiť! Savičevič našiel Milinkoviča voľného na ľavom rohu pokutového územia. Marko si loptu zasekol a ľavačkou tesne minul vzdialenejšiu žrď!
     
    58
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Ľubomír Ulrich, prichádza Pavol Masaryk.
     
    58
    Juraj Piroska dostáva za protesty žltú kartu.
     
    58
    V šestnástke Slovana bolo rušno! Dlhá lopta prepadla až pred päťku, kde bol Piroska. Mucha mu loptu vyrazil spod nôh, Piroska skončil na zemi a pýtal si penaltu. Rozhodca jeho priania nevyslyšal.
     
    54
    Pekná akcia Slovana. Savičevič zo stredu vyslal presnú krížnu prihrávku doľava na Milinkoviča. Domáci kapitán si zasekol loptu a vyskúšal Fišana k bližšej žrdi, brankár hostí kryl.
     
    48
    Tutovka Slovana! Podaný v tiesni lahôdkovo odcentroval od ľavej postrannej čiary na zadnú žrď. Vo vzduchu sa tam presadil Kele, sklepol Vittekovi, ktorý spred päťky prestrelil bránu!
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Nermin Crnkić, prichádza Vukan Savičevič.
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Joeri de Kamps, prichádza Granwald Scott.
     
    42
    A veru vytvorili a mohli vyrovnať! Záhumenský z ľavej strany ideálne našiel na úrovni bieleho bodu Jakubeka, ktorý pekne hlavičkoval k ľavej žrdi a Mucha končekmi prstov vytlačil loptu na roh!
     
    40
    Slovan dal gól!
    Veľký okamih pre ešte len 17-ročného KEVINA KELEHO! Mladík, ktorý prvý raz dostáva príležitosť v základe Slovana, totiž otvára skóre. Marko Milinkovič sa po štandardke Skalice ujal lopty ešte na vlastnej obrannej polovici a adresoval skvostnú prihrávku do behu práve pre Kevina Keleho. Kele prešprintoval obrancu a obhodil aj Fišana, ktorý vybehol veľmi ďaleko zo svojej brány!
    Asistencia: Marko Milinkovič
     
    30
    Slovan následne zahrával štandardku. Milinkovič vyslal z ostrého uhla od čiary prudkú loptu, ktorá doletela až na zadnú žrď. Voľný tam bol Crnkič, zle si však vypočítal krok a loptu nezasiahol!
     
    29
    Simovič vyslal krásny oblúčik na pravú stranu, kde bol v obrane Skalice voľný priestor. Kele si loptu prebral a z uhla napálil do vybiehajúceho Fišana, to bola veľká príležitosť pre domácich!
     
    24
    Vydarená akcia belasých. Simovič našiel prihrávkou medzi dvoch hráčov Milinkoviča, ktorý si na pravej strane zasekol obrancu a centroval na zadnú žrď. Tam sa hlavou oprel do lopty Vittek a Fišan v páde zasiahol!
     
    11
    Veľká príležitosť Slovana! Kotula prenikol po pravej strane a ideálnou prihrávkou našiel vo vnútri šestnástky Keleho. Kele z prvej vystrelil, lopta ešte bola tečovaná a Fišan zázračne na čiare na dvakrát vyrazil na roh! Dobiehajúci Vittek sa nestíhal čudovať, že lopta neskončila v bráne.

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly: 40. Kele (Milinkovič), 85. Savičevič (Podaný)

    Karty:   88. Milinkovič (SBA) – 58. Piroska (SKA), 67. Hlinka (SKA)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Kotula, Dielna (66. Saláta), Sekulić, Podaný – Simović, de Kamps (46. Scott) – Crnkić (46. Savičevič), Kele, Milinkovič (C) – Vittek.
    Náhradníci: Greif – Pliatsikas, Saláta, Scott, Kopičár, Savičevič, Zreľák.

    MFK Skalica: Fišan – Vrablec (62. Šebesta), Dobrotka (C), Hudák, Záhumenský – Hlavatovič, Hlinka, Neoveský (80. Mazan) – Piroska, Ulrich (58. Masaryk) – Jakubek.
    Náhradníci: Krnáč – Čermák, Mazan, Majerník, Šebesta, Masaryk, Hillary.

    Rozhodca: Mastiš – Hrčka, Galo

    Diváci: 842