K. Vary – Slavia 5:6 (kon.) | Litvínov – Jihlava 8:2 (kon.)
koniec
HC VERVA Litvínov
8:2 (4:1, 2:0, 2:1)
HC Dukla Jihlava
cz Nedeľa 24.04.2016, 15:30 • ZS Ivana Hlinky • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:35 Richard DIVIŠ - 8:2
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    52:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá přesilovou hru a snižuje na 2:8! Seman našel u levé tyče zaparkovaného RICHARDA DIVIŠE, který dokázal trefit prostor u tyče, i když se Petrásek ještě rychle přesouval, gólu již zabránit nedokázal. Asistence: Filip Seman, Jan Kolář.
    48:46 Roman PŠURNÝ - 8:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    48:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdu galakoncert černožlutého orchestru! Pavlík ukázkově našel před brankou volného ROMANA PŠURNÉHO, proti kterému se Škarek nestihl přesunout. Pšurný tak zakončoval už do prázdné branky. Asistence: Filip Pavlík, Tomáš Pavelka.
    44:41 František GERHÁT - 7:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    44:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krásná souhra domácích v přesilové hře a máme tu další branku! Dvojice litvínovských hráčů ujížděla sama na Škarka. Domácí kapitán Trávníček na sebe mazácky strhl pozornost Škarka a pak poslal kotouč na u pravé tyče hlídkujícího FRANTIŠKA GERHÁTA, který v poklidu dopravil puk do prázdné branky. Asistence: Michal Trávníček, Rostislav Martynek.
    39:10 Filip PAVLÍK - 6:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    39:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se ve svojí přesilové hře opět prosazuje a vstřílí v pořadí již šestý gól! Od modré čáry tvrdě vypálil FILIP PAVLÍK, jehož střela propadla Škarkovi za jeho záda. Hostující gólman měl zakrytý gólman a střelu Pavlíka neviděl. Asistence: Radek Duda, Tomáš Pavelka.
    20:54 Karel KUBÁT - 5:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    20:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pátá právě teď odbila! Litvínov zkompletoval pověstného bůra! Krásná kombinace Šimečka s Kubátem, kteří byli před Škarkem sami! Šimeček na sebe stáhl pozornost a potom přhrál k levé tyčce, kde už číhal nikým nehlídaný KAREL KUBÁT, který dopravil puk do odkryté branky. Asistence: Jaroslav Šimeček.
    14:36 Rostislav MARTYNEK - 4:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    14:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme tu další litvínovský gól! Verva využila přesilovou hru a zahrála ji vážně bravůrně. Domácí dlouho Jihlavu motali. Po střele Pavlíka od modré čáry si odražený kotouč našel ROSTISLAV MARTYNEK, který už měl lehkou práci, jelikož měl před sebou prázdnou branku a to pro tohoho ostříleného borce nebyl žádný problém! Asistence: Filip Pavlík, Michal Trávníček
    11:42 Ivan ŘEHOŘ - 3:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    11:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    No, tak dnes máme zaděláno na gólové hody! Verva se opět prosazuje a zase se o to postaral mladík v litvínovském dresu! Tentokrát to byl IVAN ŘEHOŘ, který překvapil Škarka. Domácí útočník Škarka prostřelil mezi betony. Asistence: Filip Pavlík, Kamil Piroš
    10:04 Michal TRÁVNÍČEK - 2:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    10:04
    Litvínov právě vstřelil branku!
    První litvínovská lajna dělala Jihlavě obrovské problémy před její brankou a nakonec z toho vytěžila gólem. Radek Duda našel před brankou dobře zaparkovaného domácího kapitána MICHALA TRÁVNÍČKA, který tutou šancí nepohrdl a zblízka prostřelil již bezmocného Škarka. Asistence: Radek Duda, Tomáš Pavelka
    08:58 Michal DŮRAS - 1:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    08:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlava vzápětí srovnává! Po pravé straně se objevil z ničeho nic MICHAL DŮRAS, který překvapil Januse. Důrasovo nepříliš razantní střela propadla Janusovi mezi betony. Bez asistence.
    07:38 Jaroslav ŠIMEČEK - 1:0
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    07:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují ve svém vlastní oslabení! Trávníček našel na pravé straně dobře rozjetého JAROSLAVA ŠIMEČKA, který se s něčím příliš nemazlil. Na vrcholu pravého kruhu se rozhodl vystřelit a ukázal se jako správný kanonýr, když se dokázal trefit nad pravé rameno Škarka. Pro Šimečka je to tak první branka za litvínovské áčko! Asistence: Michal Trávníček, Zbyněk Sklenička.

    Sabina Šťástková

    Góly a asistencie: 8. Šimeček (Trávníček, Sklenička), 11. Trávníček (Duda, Pavelka), 12. Řehoř (Pavlík, Piroš), 15. Martynek (Pavlík, Trávníček), 21. Kubát (Šimeček), 40. Pavlík (Duda, Pavelka), 45. Gerhát (Trávníček, Martynek), 49. Pšurný (Pavlík, Pavelka) – 9. Důras, 53. Diviš (Seman, Kolář)


    HC VERVA Litvínov: Janus ( 31. Petrásek) – Kubát, Sklenička, Pavelka, Pavlík, Kokeš, Gula, – Lukeš, Šimeček, Duda – Trávníček (C), Gerhát, Martynek – Piroš, Pšurný, Stříbrný – Jurčík, Válek, Řehoř
    Trenér: Radim Rulík

    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Dobrovolný, Kaláb (C), Parýzek, Štěbih, Grebenyuk, Bilčík, Zadražil – Jergl, Skořepa, Důras – Diviš, Seman, Březina – Harkabus, Jícha, Kolář – Beránek, Melenovský, Anděl
    Trenér: Petr Vlk

    Rozhodca: Šindler, Polák – Jelínek, Pešek