Sunderland – Arsenal 0:0 (kon.) | Leicester – Swansea 4:0 (kon.)
koniec
Leicester City
4:0 (2:0)
Swansea City
Nedeľa 24.04.2016, 17:15 • King Power Stadium • Anglická Premier League • 35. kolo
Predzápasové kurzy
     
    82
    Jeffery Schlupp si tento potlesk zaslúžil, pretože po boku Ullou a Mahreza je azda najlepším hráčom dnešného zápasu. V závere zápasu jeho miesto zaujme Marc Albrighton.
     
    79
    Trávnik opustil za obrovského potlesku Leonardo Ulloa, ktorý zastúpil Jamieho Vardyho a fanúšikovia Leicesteru si to hádam ani nevšimli. V posledných 10 minútach zápasu si zahrá Andy King.
     
    75
    Gylfi Sigurðsson sa dnes staral o všetky štandardky hostí a teraz zaujal svoje miesto na lavičke. Do hry prišiel Kórejec Ki Song-jung.
     
    73
    Šindži Okazaki prepustil svoje miesto 19-ročnému Demaraiovi Grayovi, ktorý prišiel do hry ako náhradník po deviaty raz v prebiehajúcom ročníku.
     
    46
    Francesco Guidolin podnikol cez prestávku dve zmeny: v hre už neuvidíme Fera a Routledgea, namiesto ktorých prišli do hry Paloschi a Montero.

    Roland Hric

    Góly: 10. Mahrez, 30. Ulloa, 60. Ulloa, 85. Albrighton

    Karty:   81. Huth (LEC) – 63. F. Fernández (SWN), 72. A. Williams (SWN)


    Leicester City: Schmeichel – Fuchs, Huth, Morgan (C), Simpson – Schlupp (82. Albrighton), Drinkwater, Kanté, Mahrez – Okazaki (73. Gray), Ulloa (79. A. King).
    Náhradníci: Schwarzer – A. King, Albrighton, Amartey, Gray, Wasilewski, Chilwell.

    Swansea City: Fabiański – Rangel, F. Fernández, A. Williams (C), Taylor – Britton, Cork, Fer (46. Paloschi) – G.Þ. Sigurðsson (75. Ki Song-jung) – A. Ayew, Routledge (46. Montero).
    Náhradníci: Nordfeldt – Amat, Ki Song-jung, Paloschi, Montero, Naughton, Barrow.

    Rozhodca: Clattenburg – Beck, Collin