Lotyšsko – USA 1:12 (kon.) | Dánsko – Fínsko 1:4 (kon.) | Rusko – Lotyšsko 7:0 (kon.)
Švajčiarsko – Švédsko 1:8 (kon.)
koniec
Rusko
7:0 (4:0, 2:0, 1:0)
Lotyšsko
cz Pondelok 18.04.2016, 19:00 • Ralph Engelstad Arena • Majstrovstvá sveta U18 • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
    44:06 Maxim MARUŠEV - 7:0
     
    44:06
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové využívají i dvojnásobnou přesilovku a přidávají už sedmý gól. MAXIM MARUŠEV dostal dobrou přihrávku od Kuzněcova od vrcholu kruhů na pravou stranu, kde našel skulinku mezi tyčkou a Grigalsem. Asistence: Vladimír Kuzněcov, Alexander Alexejev.
    34:35 Maxim MARUŠEV - 6:0
     
    34:35
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové přidávají další gól dokonce ve vlastním oslabení. Hráči v červených dresech vyrazili ve dvou do útoku, Kuzněcov vyvezl puk po levé straně až před branku, kde poslal kotouč MAXIMU MARUŠEVOVI. Ten pak z hranice brankoviště neměl problém dostat puk za záda Grigalse. Asistence: Vladimír Kuzněcov, Dmitri Samorukov.
    25:49 Michajl BITSADZE - 5:0
     
    25:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové ale rychle otáčí hru. MICHAJL BITSADZE dostal dobrou přihrávku do jízdy, rozhýbal Grigalse a našel skulinku mezi jeho pravým betonem a tyčkou. Asistendce: Klim Kostin, Alexander Alexejev.
    18:55 Mark RUBINČIK - 4:0
     
    18:55
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové využívají i oslabení a uskakují Lotyšsku o čtyři branky. MARK RUBINČIK ujel lotyšské obraně a z mezikruží poslal puk přesně mezi betony Grigalse. Asistence: Alexej Lipanov.
    17:57 Michajl BITSADZE - 3:0
     
    17:57
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Velmi rychle přidávají Rusové další gól. Lotyšský obránce ztratil u vlastní branky puk, čehož si všiml Kostin a poslal jej na druhou stranu MICHAJLU BITSADZEMU, který mířil přesně k pravé tyči. Asistence: Klim Kostin.
    17:43 Alexej LIPANOV - 2:0
     
    17:43
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ALEXEJ LIPANOV si našel skulinku mezi třemi vracejícími se hráči a od vrcholů kruhů střílel. Puk pak přes Mitensovo rameno propadl až do sítě. Asistence: Ivan Čechovič, Benjamin Baranov.
    11:09 Andrej SVEČNIKOV - 1:0
     
    11:09
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Teď už se ale Rusové gólu dočkali. Netrvalo dlouho a v přesilovce ujel lotyšské obraně ANDREJ SVEČNIKOV, který rozhýbal Mitense a poslal puk z pravé strany za přesouvajícího se lotyšského brankáře. Asistence: Pavel Djomin, Dmitri Samorukov.

    Zuzana Spurná

    Góly a asistencie: 12. Svečnikov (Djomin, Samorukov), 18. Lipanov (Čechovič, Baranov), 18. Bitsadze (Kostin), 19. Rubinčik (Lipanov), 26. Bitsadze (Kostin, Alexejev A.), 35. Marušev (Kuzněcov, Samorukov), 45. Marušev (Kuzněcov, Alexejev)


    Rusko: Tarasov (Žukov) – Zajcev, Sergačjov, Rubinčik, Baranov, Alexejev A., Samorukov, Josin, Kozlov M. – Čechovič, Lipanov, Kozlov I. – Alexejev J., Bitsadze, Kostin (C) – Maximov, Djomin, Svečnikov – Lobanov, Marušev, Kuzněcov.
    Lotyšsko: Mitens ( od 18. Grigals) – Zeile (C), Svars, Kalkis, Komuls, Udris, Selickis, Berzins, Smons – Vulkanovs, Krastenbergs, Klavins – Apfelbaums, Ezitis, Blugers – Egle, Nazarovs, Strombergs – Smirnovs, Sicevs, Gegeris.

    Rozhodca: Hribik (CZE), Hunnius (GER) – Davis (USA), Nothegger (AUT)