Dunajská Streda – Trenčín 1:0 (kon.) | Ružomberok – Žilina 0:2 (kon.) | Trnava – Skalica 5:1 (kon.)
Myjava – Michalovce 3:0 (kon.)
koniec
Spartak Myjava
3:0 (1:0)
MFK Zemplín Michalovce
Sobota 16.04.2016, 19:00 • Spartak Myjava • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase napokon domáci celok pridal ešte dva góly a tento zápas tak vyhráva 3:0! V 50.minúte za stavu 1:0 zahodil ešte Peter Sládek penaltu, avšak v 72.minúte strelil druhý gól domácich Dávid Škutka a v 81.minúte pridal svoj druhý gól v tomto zápase Erik Daniel a stal sa tak hrdinom tohto zápasu!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte príjemný zvyšok sobotného večera! Dovidenia a dočítania nabudúce! (20:53:01)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Jaroslav Machovec (Spartak Myjava).
     
    90
    Hlavný rozhodca Kamil Horváth nadstavuje ešte jednu minútu!
     
    90
    Žltú kartu dostáva Marcos Perez Calero (MFK Zemplín Michalovce).
     
    89
    Momentálne čakáme na údaj o nadstavenom čase, zrejme sa veľa času pridávať nebude.
     
    88
    Hostia sa snažia aspoň o čestný zásah v tomto zápase a po zisku lopty sa tlačia do zakončenia, avšak nedarí sa im vyslať strelu na bránu domácich, Myjava dnes zvládla robotu v defenzíve až na menšie zaváhania na výbornú!
     
    87
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Erik Daniel, prichádza Dávid Copko.
     
    86
    Myjava sa s loptou dokázala za chvíľu opäť dostať pred pokutové územie hostí, avšak Michalovce si celú situáciu postrážili a nedovolili domácim nič zaujímavé vymyslieť.
     
    85
    Z pravej strany posielal do pokutového územia loptu Tomáš Kóňa, avšak vo vzduchu bol úspešnejší brankár hostí Keleman a loptu už má vo svojich rukaviciach.
     
    84
    Dopredu sa však tlačia domáci futbalisti, ktorí sú pri chuti a môžu si dovoliť skúšať aj zaujímavé a riskantnejšie prihrávky a situácie.
     
    83
    Tak ak nebolo rozhodnuté doteraz, tak teraz je už určite! Domáci vyhrávajú už rozdielom triedy a určite tento zápas dotiahnu to víťazného konca. Moc futbalovej krásy na ihrisku v závere zápasu nevidíme.
     
    82
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Martin Koscelník, prichádza Panagiotis Deligiannidis.
     
    81
    Myjava dala gól!

    Domáci diváci sa dnes radujú po tretíkrát! Skvelý center z ľavej strany prepadol za obranu hostí, loptu zachytil ERIK DANIEL, ktorý mal dostatok času a priestoru niečo vymyslieť, napokon šikovne oklamal obrancu hostí a strieľa svoj druhý gól v tomto zápase – 3:0!
     
    80
    Hostia sa ešte snažia niečo s výsledkom spraviť, avšak akonáhle sa dostanú ku lopte, nemajú žiadny priestor ako zaútočiť, pretože Myjava skvelo bráni svoje územie.
     
    79
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Peter Sládek, prichádza Luboš Kolár.
     
    77
    Už to vyzerá na ihrisku tak, že je o víťazovi tohto zápasu rozhodnuté, čo je vidieť aj na prevedenej hre. Do konca zápasu však predsa len ostáva ešte nejaký ten čas, takže Michalovce ešte majú šancu sa pokúsiť niečo s výsledkom spraviť.
     
    76
    Dnešné stretnutie sleduje 1147 divákov.
     
    75
    Domáci celok zahrával chvíľu na to rohový kop, po centri od Kóňu zakončoval Škutka, svoj druhý gól v tomto zápase však nepridal. Rozohrávať od svojej brány bude brankár hostí Kelemen.
     
    74
    Michalovce sa dostali do rýchleho brejku a po faule mali možnosť priameho kopu! Sedlák však poslal loptu priamo z priameho kopu len nad bránu domácich.
     
    73
    Musíme podotknúť, že domáci tím si tento druhý gól určite zaslúžil, pretože hrá v posledných chvíľach veľmi aktívne a hostia sa prakticky len bránili.
     
    72
    Myjava dala gól!

    Domáci celok strieľa svoj druhý gól! Skvelo zahratý rohový kop, lopta padla na hlavu DÁVID ŠKUTKA, ktorý napokon poslal loptu za chrbát brankára hostí, ktorý bol pri jeho hlavičke bezmocný – 2:0!
     
    71
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Maksim Votinov, prichádza Filip Serečin.
     
    70
    Je tu opäť rohový kop pre domácich futbalistov! Erik Daniel vyslal skvelý center do pokutového územia hostí, obrana Michaloviec však loptu poslala do bezpečia!
     
    69
    Domáci celok teraz poriadne pritlačil hostí, po centri do pokutového územia reklamovala Myjava ruku obrancu hostí, avšak rozhodca Horváth ich prianiu nevyhovel! Ku strele sa následne dostal Pekár a len tesne minul bránu hostí.
     
    68
    Rohovému kopu sa futbalisti hosťujúceho celku napokon ubránili a loptu poslali do bezpečia. Domáci tím však už zakladá ďalší útok.
     
    67
    Myjava však ešte ostala pri lopte a držala hostí pod tlakom, ku presnej strele na bránu hostí sa dostal Štefan Pekár, jeho pokus však brankár Kelemen vyrazil na rohový kop!
     
    65
    Napokon sa domácim aj podarilo prebojovať sa pred bránu hostí, ku strele sa dostal autor prvého gólu Erik Daniel, avšak jeho strelu zblokovala obrana hostí do bezpečia.
     
    64
    Až teraz sa Michalovce prebojovali dopredu, avšak bola z toho len nepresná strela, ktorá brankára Hrušku vôbec nezamestnala. Myjava má tak šancu sa po dlhšej dobre pozrieť s loptou dopredu.
     
    63
    Lopta je momentálne na kopačkách hostí, avšak aj naďalej sa im smerom dopredu moc nedarí. Uvidíme, či sa ešte hosťom do konca zápasu podarí s výsledkom niečo spraviť.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Erik Daniel (Spartak Myjava).
     
    61
    Domáci celok však rýchlo vybojoval loptu naspäť, z pravej strany prišiel výborný center do pokutového územia hostí, ku hlavičke sa dostal Škutka, avšak jeho pokus vynikajúco vyboxoval do bezpečia brankár Kelemen!
     
    60
    Myjava sa teraz prepracovala postupne dopredu, avšak tesne pred bránou hostí sa dopustila len faulu, konkrétne sa previnil Škutka. Michalovce tak získavajú loptu.
     
    59
    Žltú kartu dostáva Lukáš Beňo (Spartak Myjava).
     
    57
    Ku lopte sa postupne prepracovali futbalisti Michaloviec, avšak nedarí sa im vymyslieť nič zaujímavého. Myjava aj naďalej výborne bráni svoje územie a hostí ku ničomu nepúšťa.
     
    56
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Frederik Bílovský, prichádza Denis Duga.
     
    55
    Hosťom sa však nepodarilo nič prevratného vymyslieť, domáci celok ich zahnal späť na vlastnú polovičku. Úvod druhého polčasu bol veľmi aktívny, avšak opäť začíname sledovať nudnejšie stretnutie.
     
    54
    Netrvalo však dlho a Michalovce sa opäť ocitli pod tlakom, Kelemen však opäť výborne zasiahol aj pri tejto strele Sládeka. Michalovce vyrážajú do rýchleho brejku.
     
    53
    Rohový kop napokon nič zaujímavé nepriniesol, bude z toho len odkop od brány hostí, pretože obrana Michaloviec si so situáciou poradila na výbornú.
     
    52
    Aj teraz sa domácim podarilo preniknúť pred bránu hostí, ku lopte sa dostal Pekár, jeho strelu však zblokovala obrana hostí na rohový kop!
     
    51
    Myjavu však nepremenená penalta zrejme na kolená nepoložila, aj naďalej hrá o čosi aktívnejšie a tlačí sa do zakončenia.
     
    50
    Ku exekúcii penalty sa postavil sám faulovaní Peter Sládek, avšak penaltu nepremieňa! Kelemen v bráne hostí sa zaskvel skvelým zákrokom a loptu vyrazil do bezpečia!
     
    49
    Bola nariadená penalta pre domáci tím! Sládek padá po súboji s obrancom hostí na zem a tak hlavný rozhodca odpískal penaltu!
     
    48
    Myjava sa dostáva ku lopte a snaží sa čo najrýchlejšie preniknúť dopredu.
     
    47
    V úvode druhého polčasu sme mali možnosť vidieť niekoľko útokov na oboch stranách, avšak o nič vážne sa nejednalo.
     
    46
    Druhý polčas zápasu sa nám už naplno rozbehol, výkop mali hostia, ktorí musia doháňať jedno-gólové manko!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú spoločne s rozhodcami zápasu späť na trávniku, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Druhý polčas sa začne približne o 20:05!
     
    Skončil sa nám prvý polčas stretnutia medzi Spartak Myjava – MFK Zemplín Michalovce! Sledovali sme vyrovnaný, avšak miestami aj dosť nudný priebeh, ktorý ale na chvíľu oživila 18.minúta, keď skóroval za domácich Erik Daniel a domáci celok tak vyhráva po prvom polčase 1:0!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Pri lopte sú momentálne hostia, avšak nedarí sa im smerom dopredu nič vymyslieť. Myjava výborne bráni svoje územia a hostí do ničoho nepúšťa.
     
    45
    Hlavný rozhodca Kamil Horváth nadstavuje ešte dve minúty!
     
    44
    Nachádzame sa už v samotnom závere prvého polčasu, vyzerá to tak, že sa už ničoho zaujímavého nedočkáme. Čakáme aj na údaj o nastavenom čase.
     
    43
    Myjava to skúsila do pokutového územia dlhým autovým vhadzovaním, brankár Kelmen však loptu zobral do svojich rukavíc a dlhým výkopom posiela svoj tím dopredu.
     
    42
    Domáci celok teraz pritlačil na hostí pred ich bránou, Michalovce následne poslali loptu za postrannú čiaru a tak tlaku domácich ustáli.
     
    41
    Pri lopte je momentálne Myjava, ktorá sa postupne prebíja dopredu, hostia sa tak musia mať na veľkom pozore.
     
    40
    Ani ďalšia útočná akcia hostí ku ničomu zaujímavému neviedla, nevydarený center bez problémov zobral do svojich rukavíc brankár Hruška a už stihol aj rozohrať rýchlu akciu svojho tímu.
     
    39
    Po rýchlom brejku hostí sa ku strele dostal útočník hostí, avšak jeho veľmi nepresná strela napokon skončila len vysoko nad bránou domácich.
     
    37
    Momentálne však máme možnosť sledovať opäť iba také prekopávanie lopty z jednej strany na druhú. Uvidíme, či sa ešte niečoho zaujímavého v prvom polčase dočkáme.
     
    36
    Pekná akcia domácich po ľavej strane, Sládek si pekne vymenil loptu s Pekárom, druhý menovaný napokon aj skóroval, avšak bol odmávaný a následne aj odpískaný ofsajd domáceho futbalistu!
     
    35
    Hra sa začína opäť pomaličky vyrovnávať, blíži sa aj záver prvého polčasu. Domáci celok stále vyhráva 1:0 po góle Erika Daniela z 18.minúty.
     
    33
    Po rohovom kope zakončoval hlavou Sviarchinsky, trafil však len pravú tyč brány domácich! Rozhodca však odpískal faul Sviarchinsky pri hlavičke a tak bolo vzrušenie hostí zbytočné.
     
    32
    Michalovce sa čoraz viac tlačia dopredu, domáci tím však zatiaľ úspešne vzdoruje. Hostia si teraz vybojovali rohový kop.
     
    31
    Netrvalo dlho a pred domácou bránou bolo opäť rušno! Votinov sa dostal ku lopte, vyslal tvrdú strelu na bránu domácich, Hruška však úspešne zasiahol a nedovolil hosťom skórovať a vyrovnať tak stav stretnutia.
     
    29
    Obrovské zaváhanie domácich futbalistov! Hostia postupne prenikali dopredu, Banovič zvolil malú domov na svojho brankára, avšak pošmykol sa a vyslal len slabú prihrávku na brankára Hrušku, ten napokon musel na zemi loptu zasiahnuť hlavou a tak ju dostať do bezpečia!
     
    28
    Hostia teraz po faule zahrávali priamy kop, lopta napokon skončila len v dobre postavenom múre domácich a tak sme nič zaujímavé nevideli.
     
    27
    Lopta momentálne lieta zo strany na stranu, ani jeden z tímov si ju nedokáže dlhšie podržať a niečo zaujímavé tak vymyslieť. Už sme sa dostali za prvú polovicu prvého polčasu.
     
    25
    Aj napriek gólu domácich máme možnosť sledovať vyrovnané a miestami aj dosť nudné stretnutie. To však určite vyhovuje domácemu mužstvu, ktoré vyhráva 1:0!
     
    24
    Zaujímavá situácia však teraz bola na druhej strane, Machovec sa dostal ku lopte, vyslal center do pokutového územia hostí, ku hlavičke sa dostal Škutka, jeho zakončenie však brankár domácich napokon kryje.
     
    23
    Dopredu sa však napokon prebojoval celok hostí, Votinov s loptou prenikol pred pokutové územie, avšak jeho center nenašiel nikoho z jeho spoluhráčov.
     
    22
    V hre sa už pokračuje ďalej, do hry sa už stihol vrátiť aj Banovič, ktorý práve rozohráva útočnú akciu domáceho tímu.
     
    21
    Hra sa nám však teraz musela prerušiť, jeden z domácich hráčov, konkrétne Banovič ostáva ležať na trávniku a musia po neho prísť nosítka. Obaja aktéri tohto zápasu sa tak zatiaľ spoločne s rozhodcami môžu občerstviť.
     
    20
    Začíname sledovať čoraz viac aktívnejšie zápolenie, útoky sa nám striedajú zo strany na stranu. Verme tak, že uvidíme aj viacero zaujímavých situácii.
     
    19
    Dúfajme tak, že tento gól poriadne oživí hru a budeme svedkami viacerých zaujímavých situácii. Momentálne sú pri lopte domáci, ktorý zakladá pomalé útočné akcie.
     
    18
    Myjava dala gól!

    Z ničoho nič je tu prvý gól zápasu! Diváci už pomaly zaspávali od nudy na tribúnach, avšak prišla rýchla útočná akcia po ľavej strane, loptu na poslednú chvíľu dostal do pokutového územia Pekár, tú si efektne spracoval ERIK DANIEL, krásne sa otočil a jeho strela skončila až za chrbtom brankára hostí Kelemena – 1:0!
     
    17
    Hostia postupovali aj s loptou smerom dopredu, avšak dopustili sa faulu a tak o loptu prídu. Šancu pozrieť sa s loptou dopredu teraz majú domáci.
     
    16
    Domáci získali loptu a vyrazili aj do rýchleho brejku, avšak následný center z pravej strany bol nepresný a tak si hostia mohli vydýchnuť. Michalovce tak získavajú loptu naspäť.
     
    15
    Tak aj naďalej sa darí Michalovciam držať loptu na svojich kopačkách, avšak nič prevratného sa im vymyslieť nedarí. Domáce mužstvo ich pred svoju bránu nepúšťa.
     
    14
    Hostia získali výhodu priameho kopu, vyslali aj nebezpečne vyzerajúci center do pokutového územia, domáci celok však situáciu zvládol s prehľadom a loptu poslal do bezpečia.
     
    13
    Michalovce sa teraz postupnými krokmi posúvajú čoraz bližšie na dostrel domácej brány, zatiaľ sa však o nič vážne nejedná. Myjava má všetko pod kontrolou.
     
    12
    Momentálne dlhšie držia lopty hostia, ale ani im sa však nedarí nič nebezpečné vymyslieť. Diváci na štadióne sa tak zatiaľ nudia, čakáme na nejakú tú prvú zaujímavú situáciu.
     
    11
    Hosťom sa napokon podarilo aj vystreliť na bránu domácich, Sedlákovi však strela nevyšla a kvality brankára Hrušku, ktorý stojí v bráne domácich, nepreverila.
     
    10
    Myjava sa napokon nikam ďaleko nedostala a po chybnej prihrávke sa ku lopte dostávajú Michalovce. Domáce mužstvo sa tak vracia späť dozadu.
     
    9
    Domáce mužstvo teraz kombinuje na svojej polovičke a snaží sa preniknúť pred bránu hostia. Michalovce však výborne bránia stred ihriska.
     
    8
    Myjava to teraz skúšala dlhou loptou po pravej strane, avšak aj túto situáciu si Michalovce postrážili a domáci sa tak nedostali prakticky ku ničomu.
     
    7
    Tak predsa len sa teraz podarilo hosťom prebojovať sa s loptou na svoju útočnú polovičku, ale nič prevratného tam nevymysleli a pri lopte je tak opäť celok domácich.
     
    6
    Aj naďalej je lopta častejšie na kopačkách domáceho tímu, hostia sa prakticky ešte nedostali ani za polovičku ihriska. Stále však čakáme na nejaký poriadny vzruch.
     
    5
    Hosťom sa darí eliminovať všetky náznaky hostí smerom dopredu, moc futbalovej krásy tak v úvode zápasu nevidíme. Sme však ešte samozrejme len na začiatku tohto stretnutia.
     
    4
    Loptu získal domáci Machovec, snažil sa vysunúť dopredu Pekára, ten však nestihol loptu dobehnúť a tú napokon v pohode zobral do svojich rukavíc brankár a kapitán hostí Kelemen.
     
    3
    Zatiaľ je väčšia aktivita na strane domácich futbalistoch, avšak žiadnu zaujímavú príležitosť zatiaľ neregistrujeme.
     
    2
    Myjava zahrávala hneď v úvode zápasu rohový kop, Sládek ho rozohral nakrátko na Pekára, tomu však jeho strela vôbec nevyšla a lopta skončila len vysoko nad bránou Michaloviec.
     
    1
    Prvý polčas zápasu sa nám už po hvizde hlavného rozhodcu Kamila Horvátha naplno rozbehol! Úvodný výkop zápasu patril domácim futbalistom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy spoločne s rozhodcami zápasu práve prichádzajú na trávnik, zápas sa tak môže čoskoro začať!

    Prajeme Vám príjemný športový zážitok!
     
    Príjemný večer želám všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! Do začiatku stretnutia medzi Spartak Myjava – MFK Zemplín Michalovce už ostáva len málo času, zatiaľ si môžte prezrieť pozorne zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Kamil Horváth – Branislav Hancko, Marek Galo – Adam Somoláni.

    Tesne pred výkopom sa Vám opäť prihlásime!
     
    Úvodné zostavy:

    Spartak Myjava: Hruška – Ostojić, Machovec, Kóňa, Beňo – Pekár (C), Škutka, Bílovský, Daniel – Banovič, Sládek.
    Náhradníci: Solnička – Černáček, Chovanec, Kolár, Duga, Copko, Múdry.

    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Calero, Danko, Kunca, Morlacchi – Podhorin, Hamuľák, Koscelník, Sedlák – Sviarchinsky, Votinov.
    Náhradníci: Macej – Šimčák, Gallo, Grič, Bayón, Deligiannidis, Serečin.

    Rozhodca: Kamil Horváth – Branislav Hancko, Marek Galo – Adam Somoláni.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia jeho sledovaním! V tomto prenose sa tak zameriame na stretnutie medzi Spartak Myjava – MFK Zemplín Michalovce. Výkop zápasu a tak aj tento prenos je naplánovaný na 19:00!

    Týmto týždňom pokračuje Fortuna liga už svojim 27.kolom, kde sa proti sebe stretnú dva celky, ktoré sú jeden od druhého v úplne inej situácii.

    Domáci celok – Spartak Myjava sa momentálne nachádza na výbornom 3.mieste a je v boji o Európsku ligu! Pred štvrtou Žilinou má náskok 4 body na druhý Slovan však stráca až 13 bodov! Myjava sa v posledných zápasoch celkom darilo, avšak v poslednom kole prehrali na pôde lídra súťaže, ktorým je Trenčín 3:1!

    Hosťujúci celok – MFK Zemplín Michalovce je v opačnej situácii. Nováčik súťaže totižto bojuje o záchranu hneď s 3 tímami a nutne potrebuje z každého zápasu brať nejaké tie body! Michalovce sú momentálne na predposlednom 11.mieste a na 9-10 miesto strácajú tri body, pred poslednou Skalicou majú náskok 2 body. V poslednom kole Zemplín doma remizoval 1:1 so Zlatými Moravcami, ktoré sú jeho priamym konkurentom v boji o záchranu.

    Favorit zápasu je tak úplne jasný, je ním domáci celok. To však neznamená, že sa v tomto zápase nemáme na čo tešiť, určite to bude zaujímavý boj o dôležité body pre oba celky!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím Spartak Myjava. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 18. Daniel, 72. Škutka, 81. Daniel

    Karty:   59. Beňo (MYJ), 62. Daniel (MYJ), 90+1. Machovec (MYJ) – 90. Calero (MIC)

    Nepremenená penalta: 50. Sládek (MYJ), mimo


    Spartak Myjava: Hruška – Ostojić, Machovec, Kóňa, Beňo – Pekár (C), Škutka, Bílovský (56. Duga), Daniel (87. Copko) – Banovič, Sládek (79. Kolár).
    Náhradníci: Solnička – Černáček, Chovanec, Kolár, Duga, Copko, Múdry.

    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Calero, Danko, Kunca, Morlacchi – Podhorin, Hamuľák, Koscelník (82. Deligiannidis), Sedlák – Sviarchinsky, Votinov (71. Serečin).
    Náhradníci: Macej – Šimčák, Gallo, Grič, Bayón, Deligiannidis, Serečin.

    Rozhodca: Kamil Horváth – Branislav Hancko, Marek Galo – Adam Somoláni

    Diváci: 1147