Třinec – Ústí n. L. 2:0 (kon.) | Vyšehrad – Olomouc B 2:0 (kon.) | Karviná – Sokolov 2:0 (kon.)
Opava – Táborsko 1:1 (kon.)
koniec
FK Třinec
2:0 (0:0)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
cz Sobota 16.04.2016, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Strkanici Martina Motyčky (TRI) s Michalem Leiblem (UNL) rozhodčí roztrhl a oběma hráčům udělil žlutou kartu.
     
    90+1
    Poslední střídání v týmu Třince. Za Jaroslava Málka nastupuje na poslední okamžiky junior Mario Latocha.
     
    90
    Petr Výborný (UNL) si po dvou minutách na hřišti vysloužil žlutou kartu, když fauloval Janoščína. Nastavují se dvě minuty.
     
    88
    Kouč Němec ještě posílá na hřiště Petra Výborného. Utkání skončilo pro Richarda Veverku. Třinec útočí postupným útokem po levé straně.
     
    87
    Ústí mohlo přeci jen snížit! Bourenane odcentroval zleva a jeden z domácích obránců si málem vstřelil vlastní gól! Paleček míč reflexivně vyrazil, Smola pak z otočky v obrovské šanci zakončoval jen do boční sítě!
     
    84
    A mohlo být ještě veseleji pro domácí fanoušky! Dedič sice proti Zachardovi neuspěl, ale aspoň mu míč ukopl a zakončovat mohl Motyčka. Místo odkryté branky však nastřelil bránícího Křapku.
     
    82
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec zvyšuje osm minut před koncem zápasu svůj náskok! Janoščín pronikl po levé straně a po zemi odcentroval. Ústecké obraně se nepodařilo odkopnout, MIROSLAV CEPLÁK si srovnal míč na levou nohu a zacílil k tyči – 2:0!
     
    80
    Zemanův centr z druhé vlny přelétl třineckou šestnáctku a zamířil do zámezí. Ústí střídá, Josefa Eliáše nahrazuje Faouzi Bourenane.
     
    77
    Oba hráči budou pokračovat ve hře. Ještě předtím Třinečtí podruhé střídají. Střelce jediného gólu Martina Janošíka střídá na hřišti Miroslav Ceplák.
     
    72
    Střídá také Třinec. Za Pavla Malcharka nastupuje Filip Tomovič. Bedecs rozehrává po faulu na vlastní osobu z poloviny hrací plochy.
     
    70
    Trenér Němec jako první sáhl ke změně. Jakuba Píchu nahrazuje na trávníku Daniel Procházka. Dedičovu nedůraznou střelu zkrotil Zacharda.
     
    65
    Lukáš Vaněk (UNL) překazil rozvíjející se třinecký protiútok žlutým faulem na Bedecse. Centr Dediče těsně nedoběhl Motyčka a Zacharda rozehrává od branky.
     
    55
    Gólovými šancemi se to nyní jen hemží! Salachna uvolnil na levém křídle Janošíka, jehož střelu vyrazil Zacharda nohou. Salachnova dorážka byla nepřesná.
     
    53
    Po centru Zemana se k míči na levé straně dostal Pícha, pronikl až do šestnáctky, ale vystřelil pouze do bránícího Čelůstky!
     
    49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zatímco byl Veverka ošetřován za postranní čarou, rozjeli domácí gólovou akci! Málek se uvolnil na pravé straně a odcentroval přesně na hlavu MARTINA JANOŠÍKA, který se hlavou trefil přesně k pravé tyči a zaznamenal svůj první gól ve Fotbalové národní lize – 1:0!
     
    48
    Vaněk rozehrál hodně nepřesně a nabídl míč Janoščínovi. Ten se levačkou zpoza šestnáctky pokusil vypálit a Zacharda měl dost práce, aby míč vyrazil na roh!
     
    39
    Janoščín s Janošíkem se už na levé straně dostali s míčem do zámezí a Ústí vhazovalo. Přihrávka Vaňka středem hřiště prošla až na Leibla, který si obhodil Palečka, ale zakončení do prázdné branky mu na poslední chvíli znemožnil Joukl!
     
    34
    Třinečtí pronikli do rychlého protiútoku a Janošík vyslal ke sprintu po pravé straně Málka. Ten ještě vylepšil pozici pro Salachnu, po jehož centru zakončoval ve skluzu mimo branku Malcharek!
     
    31
    První žlutou kartu zápasu si vysloužil Petr Joukl (TRI), jenž u postranní čáry na útočné polovině podkopl Leibla.
     
    12
    Křižný balon od Joukla odhlavičkoval Zukić jen k Málkovi, který vysunul do obrovské šance Malcharka! Ten se octl sám před Zachardou, ale ústecký gólman mu skvěle zúžil střelecký úhel a Malcharek poslal míč těsně vedle tyče!

    Ondřej Zoubek

    Góly: 49. Janošík, 82. Ceplák

    Karty:   31. Joukl (TRI), 90+2. Motyčka (TRI) – 65. L. Vaněk (UNL), 90. P. Výborný (UNL), 90+2. Leibl (UNL)


    FK Třinec: Paleček – Joukl, Čelůstka, Bedecs, Janošík (77. Ceplák) – Salachna, Motyčka (C) – Malcharek (72. Tomovič), Málek (90+1. Latocha), Janoščín – Dedič. Trenér: Karel Kula.
    Náhradníci: Rohel – Tomovič, Ceplák, Latocha, Szotkowski, Kučera, Reintam.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Zacharda – M. Zeman (C), Zukić, Křapka, Pícha (70. D. Procházka) – Eliáš (80. Bourenane), L. Vaněk, Miskovič, Leibl – Veverka (88. P. Výborný), Smola. Trenér: Petr Němec.
    Náhradníci: Tvrdoň – Bourenane, D. Procházka, P. Výborný, Šnirc.

    Rozhodca: Emanuel Marek – Zdeněk Arnošt, Marek Pilný

    Diváci: 503 (25 % celkové kapacity)