Česko – Gruzínsko 4:1 (kon.) | Slovensko – Poľsko 2:1 (kon.)
koniec
Česko
4:1 (2:1)
Gruzínsko
cz Utorok 12.04.2016, 17:00 • Městské sady, Opava • Kvalifikácia ME žien
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeji příjemné odpoledne z Opavy, kde se v rámci kvalifikace na Mistrovství Evropy žen 2017 utkají reprezentace České republiky a Gruzie. Zápasem, jehož úvodní výkop je na Městském stadionu naplánován na 17 hodin, vás prostřednictvím textové online reportáže provede Lukáš Jasoněk.
    Pozvánka na utkání Česká republika - Gruzie

    Ženy vs. Gruzie od 17:00 v Opavě, kvalifikace ME

    Zveřejnil(a) Oficiální stránky ženského fotbalu dne 12. duben 2016
     
    Česká republika


    České reprezentantky zahájily kvalifikační pouť 22. září v daleké Gruzii. Proti největšímu outsiderovi skupiny se našim hráčkám dlouho nedařilo střelecky prosadit, přestože po vyloučení Matvějevové v závěru úvodního poločasu hrály v početní výhodě. Gólový účet zápasu se Češkám podařilo otevřít až v 69. minutě, v dalším průběhu hry svěřenkyně trenéra Stanislava Krejčíka přidaly další dvě branky a z jihozápadní Asie se vrátily s plným bodovým ziskem.

    Zhruba o měsíc později se česká děvčata představila před svým publikem duelem s Itálií a bohužel si připsala první kvalifikační porážku. Utkání hrané v Chomutově totiž domácímu týmu nevyšlo, když favorizovaným soupeřkám nedokázal vstřelit gól a prohrál tříbrankovým rozdílem.

    Na začátku prosince Češky vycestovaly do Švýcarska a na půdě suveréna skupiny se jim nedařilo. Reprezentantky země helvétského kříže byly namlsané předchozím drtivým vítězstvím v Severním Irsku (8:1) a střelnici si otevřely také v Neuchâtelu, kde český národní celek porazily 5:1, a upevnily si tak vedoucí postavení.

    Přehled odehraných kvalifikačních zápasů:
    Gruzie vs. ČESKÁ REPUBLIKA 0:3 (0:0)
    ČESKÁ REPUBLIKA vs. Itálie 0:3 (0:2)
    Švýcarsko vs. ČESKÁ REPUBLIKA 5:1 (4:0)
     
    Gruzie


    Gruzie byla nasazena už do 1. fáze evropské kvalifikace, z níž postoupila s notnou dávkou štěstí. Ve čtyřčlenné skupině totiž byla jedním ze tří týmů, který měl po odehrání všech utkání na svém kontě šest bodů. Ve prospěch země z jihozápadní Asie tak rozhodla minitabulka.

    Do 2. kvalifikační části Gruzínky vstoupily soubojem s Itálií a na Apeninském poloostrově už po třech minutách překvapivě vedly. Jihoevropanky však velmi rychle zmobilizovaly síly a ještě do přestávky třemi brankami otočily nepříznivý vývoj ve svůj prospěch. Po změně stran Italky přidaly další tři trefy a jednoznačně tak zvítězily poměrem 6:1.

    Ve druhém zápase Gruzie hostila reprezentantky České republiky. Náš výběr se proti houževnatým soupeřkám dlouho nemohl prosadit, nakonec ale i díky hře v početní výhodě zvítězil 3:0.

    Také další utkání sehrály hráčky Gruzie ve své vlasti, kde přivítaly celek Severního Irska. Pro Severoirky se jednalo o vůbec první zápas této kvalifikace, avšak na jejich hře tento fakt nebyl znát. Stejně jako český tým vstřelily tři góly a hned na úvod si tedy připsaly vítězství. Gruzínky tak opět vyšly bodově naprázdno.

    A body svěřenkyně Tamaze Kostavy nevybojovaly ani ve svém doposud posledním odehraném duelu, který odehrály ve Švýcarsku. Reprezentantky země helvétského kříže totiž potvrdily roli papírových favoritek, když do sítě svých sokyň odeslaly celkem čtyři míče.

    Přehled odehraných kvalifikačních zápasů:
    Itálie vs. GRUZIE 6:1 (3:1)
    GRUZIE vs. Česká republika 0:3 (0:0)
    GRUZIE vs. Severní Irsko 0:3 (0:2)
    Švýcarsko vs. GRUZIE 4:0 (2:0)
    Reprezentantky České republiky v Opavě
     
    Nominace českého národního týmu

    Brankářky: Radka Bednaříková (1. FC Slovácko), Tereza Malíková (Bohemians Praha), Sára Vršatová (AC Sparta Praha).

    Obránkyně: Petra Bertholdová, Anna Dlasková, (obě AC Sparta Praha), Jana Sedláčková (USV Jena), Nikola Sedláčková (1. FC Slovácko).

    Záložnice: Klára Cahynová, Jitka Chlastáková, Kateřina Svitková (všechny SK Slavia Praha), Eva Bartoňová, Lucie Kladrubská, Markéta Ringelová (všechny AC Sparta Praha).

    Útočnice: Petra Ivaničová, Lucie Martínková, Gabriela Matoušková (všechny AC Sparta Praha), Simona Necidová (SK Slavia Praha), Lucie Voňková (USV Jena).

    Trenér: Stanislav Krejčík.
     
    Nominace gruzínského národního týmu

    Brankářky: Tamar Nadirašviliová, Teona Suchašviliová, Veronika Garojankinaová, Nino Čkuaseliová.

    Obránkyně: Tamar Kvelidzeová, Nino Čchartišviliová, Tamari Tatuašviliová, Ana Zakaidzeová, Natia Schirtladzeová, Nino Sutidzeová.

    Záložnice: Nino Pasikašviliová, Tamta Malidzeová, Nino Kočlamazašviliová, Teona Todadzeová, Tatia Dumbadseová, Ana Macharadzeová.

    Útočnice: Tatiana Matvějevová, Tamta Šengeliaová, Lela Čičinadzeová, Chatia Tčkoniaová, Ana Cheminavaová, Tamriko Kvaliašviliová, Mariam Daneliaová.

    Trenér: Tamaz Kostava.
    Rozhovory Lucie Voňkové a trenéra Stanislava Krejčíka

    Podívejte se na rozhovory s Lucií Voňkovou a trenérem Stanislavem Krejčíkek před úterním duelem žen s Gruzií

    Zveřejnil(a) Oficiální stránky ženského fotbalu dne 11. duben 2016
     
    Češky odletěly do Severního Irska zbytečně

    V pátek večer měly české reprezentantky odehrát kvalifikační zápas v Severním Irsku. Kvůli dlouhé koloně zaviněné automobilovou nehodou na dálnici se však rozhodčí ani domácí výběr k utkání nedostavili, a tak se svěřenkyně Stanislava Krejčíka vypravily zpět do České republiky. Náhradní termín nesehraného duelu zatím nebyl stanoven.
     
    Informace o stadionu

    Opavský Městský stadion se nachází v příjemném prostředí Městských sadů a do provozu byl uveden 9. května 1973. Stadion anglického typu bez běžecké dráhy je částečně zastřešený, krytá není pouze jedna z celkových čtyř tribun. Jeho kapacita činí 7 758 míst, z toho je 5 607 krytých a 2 117 nekrytých, všechna místa jsou určena k sezení. Hrací plocha má rozměry 105 x 68 metrů a jejím povrchem je přírodní trávník. Pro spokojenost diváků je po celém areálu stadionu k dispozici Wi-Fi síť zdarma.
    Dějištěm kvalifikačního utkání žen bude malebný opavský stadion v Městských sadech, jehož kapacita činí 7 724 míst
     
    Postupový klíč na EURO 2017

    Týmy jsou ve 2. fázi kvalifikace rozděleny do osmi skupin po pěti. Na Mistrovství Evropy, které se v příštím roce bude konat v Nizozemsku, přímo postoupí vítězové skupin, šest nejlepších celků z druhých míst a pořádající země. Poslední dva výběry v tabulce druhých týmů si o zbývající účastnické místo zahrají v baráži.
     
    Tabulka 6. kvalifikační skupiny

    1. Švýcarsko – 5 0 0 – skóre 22:3, počet bodů: 15
    2. Itálie – 2 0 2 – skóre 10:6, počet bodů: 6
    3. Česko – 1 0 2 – skóre 4:8, počet bodů: 3
    4. Sev. Irsko – 1 0 1 – skóre 4:8, počet bodů: 3
    5. Gruzie – 0 0 4 – skóre 1:16, počet bodů: 0
     
    Delegace rozhodčích

    Obsazovacím úsekem UEFA byla do funkce hlavní rozhodčí delegována Dánka Frida Nielsenová. Na pozicích asistentek se objeví její krajanky Mathilde Abildgaardová a Tinna Høj Christensenová. Opomenout rozhodně nesmíme ani čtvrtou sudí, kterou bude Jana Šauflová z České republiky.
     
    Své kvalifikační utkání sehrají také reprezentantky Slovenska, které se od 17:30 utkají s Polkami. Rovněž z tohoto duelu pro vás máme připraven on-line přenos.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Bednařiková – Sedláčková, Necidová, Bertholdová, Sedláčková – Ivanicová, Cahynová, Svitková, Chlastáková – Martínková(C), Voňková
    Náhradníci: Vršatová – Kladrubská, Dlasková, Bartoňová, Bužková, Juračková.
    Trenér: Stanislav Krejčík.

    Gruzie: Nadirašviliová – Zakaidzeová, Sutizdeová, Tatuašviliová, Schirtlazdeová – Daneliaová, Todadzeová – Čeminavaová, Matvějevová (C), Bakradzeová – Čičinadzeová
    Náhradníci: Suchašviliová – Tevdoradzeová, Čchartišviliová, Georgadzeová, Kvaliašviliová, Sturuaová, Basiladzeová.
    Trenér: Levan Bajelidze.

    Rozhodčí: Frida Nielsenová – Mathilde Abildgaardová, Tinna Høj Christensenová (všechny Dánsko).
     
    Fotbalistky obou celků právě přišly na hrací plochu. Dozněly také hymny obou zemí, takže začátku utkání nic nebrání.
     
    Reprezentantky České republiky zápas odehrají v bílých dresech, Gruzinky do Opavy přicestovaly v dresech červené barvy a provedou úvodní výkop duelu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    První útočný výpad vymyslely Češky. Podél levé postranní čáry postupovala vpřed Sedláčková, která přihrávkou oslovila Chlastákovou a od ní balon putoval do pokutového území, kde však střela kapitánky Martinkové byla sražena do zámezí.
     
    3
    Česko právě vstřelilo branku!
    Publikum v Opavě má důvod k radosti, český reprezentační celek se totiž už ve třetí minutě ujímá vedení! LUCIE MARTÍNKOVÁ obdržela perfektní přihrávku do velkého vápna, připravila si balon na střelu a Nadirašviliová byla bez nároku.
    3. Lucie MARTÍNKOVÁ - 1:0
     
    5
    Sedláčková držela míč na levé stran hřiště a chytrou kličkou se pokusila prodrat do vápna. V jejím záměru jí ale zabránila Zakaidzeová, která balon odkopla na první rohový kop. Ten byl proveden prostřednictvím centru do předbrankového prostoru, kde se balon od jedné z obránkyň odrazil do bezpečí.
     
    7
    Češky podle předpokladů disponují výraznou územní převahou a Gruzie je tak v pozici bránícího se týmu.
     
    8
    Zlava se nadýchaným centrem prezentovala Chlastáková, ovšem balon směřoval pouze na hlavu jedné z obránkyň.
     
    9
    Daneliaová zastavila útočící Martínkovou před hranicí pokutového území pouze za cenu nedovoleného zákroku. Faulovaná hráčka se pak sama ujala exekuce nařízeného přímého volného kopu, obstřelila bránící zeď a balon po její ráně proletěl jen těsně kolem pravé tyče.
     
    10
    Střeleckou pozici si při další útočné akci českého týmu vyhledala Svitková, její pokus však brankářka hostujícího celku lapila.
     
    13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Náskok českého týmu je po necelé čtvrthodině hry už dvoubrankový! Voňková přihrávkou na pravý kraj pokutového území oslovila jednu ze svých spoluhráček, které byl však balon ukopnut na roh. Z něj do pokutového území mířil prudký centr a ve skrumáži se balon od bránící ANY ZAKAIDZEOVÉ odrazil až do sítě.
    13. Ana ZAKAIDZEOVÁ - 2:0
     
    14
    V další gólové pozici se objevila Voňková, která z pozice penaltového puntíku těsně minula pravou tyč. V hledišti to jenom zahučelo...
     
    16
    Pozornost gólmany Nadirašviliové prověřila Sedláčková, gruzínská strážkyně tří tyčí ale obstála.
     
    18
    Češky oplývají útočnou aktivitou a zle zatápějí gruzínské defenzivě. Po přízemním centru z pravé strany se do zakončení dostala Chlastáková, která mířila k bližší tyči, kde však balon vyrazila jedna z hostujících hráček.
     
    19
    Česká republika pak zahrávala rohový kop a míč do hry uvedla Svitková. Na její centr si hráčky Gruzie počkaly a ubránily se.
     
    20
    Mohli jsme sledovat další rohový kop domácích. Míč znovu po centru Svitkové zamířil rovnou do náruče pozorné brankářky Nadirašviliové, která jej posléze rozdala svým spoluhráčkám v poli.
     
    22
    Hra je z důvodu ležící Nadirašviliové přerušena, brankářka Gruzie utrpěla zranění po střetu s českou hráčkou, která si nabíhala na centr. Po ošetření budou mít hostující fotbalisty výhodu rozehrávky přímého volného kopu z vlastní poloviny.
     
    24
    Ze střední vzdálenosti pokoušela střeleckou štěstěnu Svitková, ale neměla dostatečně přesně seřízena mířidla a cílené zařízení minula.
     
    25
    Češky podnikly útočný výpad po levé straně a po zblokovaném centru získaly další výhodu rohového kopu. Zkonsolidovaná obrana Gruzie se ale ubránila i tentokrát.
     
    26
    Ještě jeden rohový kop pro Česko. Jak dopadne?
     
    27
    Odpověď na předchozí otázku zní: prachbídně. Exekuce rohového kopu se ujala Svitková, ale balon přímo poslal za koncovou čáru. Hra tedy bude navázána odkopem, který s největší pravděpodobností provede gólmanka Nadirašviliová.
     
    29
    Cahynová byla na útočné polovině faulována Daneliaovou a proto následovala standardní situace. Míč si na střelu postavila Svitková, která jej ze střední vzdálenosti poslala zhruba metr nad horní konstrukci brány.
     
    31
    Svěřenkyně trenéra Bajelidzeho prakticky ještě nevylezly ze své poloviny, hráčky České republiky drží své soupeřky v sevření.
     
    33
    Martínková chtěla procpat balon do pokutového území, ale ten se odrazil od jedné z hráček mimo vápno. Na jeho hranici pak kulatý nesmysl převzala Sedláčková, která vyslyšela přání publika a vypálila. Její křižný projektil se ale minul účinkem, neboť střela mezi tři tyče nezamířila.
     
    35
    Jedna z gruzínských fotbalistek se po střetu uvnitř kruhu dlouho nezvedala ze hřiště a proto pro ni byla přivolána nosítka. Ta nakonec byla skutečně využita a nejspíš bude muset dojít ke střídání.
     
    37
    Ivanicová provedla individuální akci po pravém křídle a pouze za cenu faulu a následné žluté karty jí zastavila Natia Schirtladzeová (Gruzie).
     
    37
    Střídání v týmu Gruzie: zraněná Lela Čičinadzeová se už na hřiště nevrátí, její místo proto zaujme Nino Čchhartišviliová.
     
    38
    Svitková svým centrem z přímého volného kopu oslovila Cahynovou, která z bezprostřední blízkosti Nadirašviliovou nedokázala prostřelit, když mířila pouze do prostoru, ve kterém se gólmanka Gruzie nacházela.
     
    40
    Ve střelecké pozici se o chvíli později objevila také Ivanicová, jejíž pokus letící do horní části brány Nadirašviliová bez potíží zneškodnila.
     
    43
    Gruzínky se snad poprvé v zápase prokombinovaly k šestnáctce, kde kousek od jeho rohu došlo k faulu Bertholdové. Z mírného úhlu pak podle předpokladů vypálila Todadzeová a balon dopadl na horní síť brány.
     
    45
    Hra musela být přerušena z důvodu porušení pravidla o ofsajdu, v postavení mimo hru byla přistižena Svitková. Hosté tak budou mít výhodu rozehrávky nepřímého volného kopu ze své poloviny hřiště.
     
    45+1
    Gruzie právě vstřelila branku!
    V závěru úvodního poločase český celek bohužel inkasoval. Brankou skončila hned první střela Gruzie. Po přihrávce Matvějevové se uvnitř pokutového území dostala k míči NATIA SCHIRTLADZEOVÁ, po jejíž lehké střele se balon došoural až za brankovou čáru.
    45+1. Natia SCHIRTLADZEOVÁ - 2:1
     
    45+3
    Na útočné polovině Češek došlo k nedovolenému zákroku. K pořádně střele se napřáhla Voňková, jejíž pumelice ale přeletěla břevno.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    České reprezentantky v prvním poločase potvrdily roli favoritek a na hřišti naprosto dominovaly. Dojem z předvedené hry bohužel trošku kazí inkasovaná branka v samotném závěru úvodního dějství. Svěřenkyně trenéra Stanislava Krejčíka však mají osud utkání ve svých rukou. Doufejme tedy, že po změně stran Češky dokáží využít více šancí, protože v první půli se jich vytvořily nespočet.
     
    Reprezentantky obou celků jsou zpět na hrací ploše, druhá polovina utkání tak bude co nevidět zahájena. Držme našim děvčatům palce!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Gruzie: do druhé půle nenastoupila Ana Zakaidzeová, kterou vystřídala Lana Gorgadzeová.
     
    48
    K útoku českého celku v úvodu druhého poločasu zavelela Ivanicová, která však na pravé straně byla podražena.
     
    49
    V krátkém časovém sledu rozehrával domácí tým hned dva rohové kopy, nicméně ani po jednom z nich nedokázal udeřit.
     
    51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Svěřenkyně trenéra Stanislava Krejčíka se berou dvougólový náskok zpět! Nadýchaným centrem z levé strany se prezentovala Chlastáková, která balon posadila na hlavu LUCIE VOŇKOVÉ a ta poslala míč do brány nad hlavou vyběhnuvší Nadirašviliové.
    51. Lucie VOŇKOVÁ - 3:1
     
    53
    Uprostřed hřiště byla faulována Bertholdová, kterou nevybíravým způsobem srazila na zelený pažit Daneliaová.
     
    54
    Střídání v týmu Česko: z trávníku odchází Nikola Sedláčková, opačným směrem míří Anna Dlasková.
     
    57
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Tatiana Matvějevová, přichází Miriam Basiladzeová.
     
    57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se prosazují po rohovém kopu. Po centru Svitkové se úspěšnou střelkyní stala LUCIE MARTÍNKOVÁ a gólmanka Nadirašviliová tak lovila míč ze své sítě v tomto zápase už počtvrté. Naše děvčata tedy po necelé hodině hry směřují za jednoznačným vítězstvím.
    57. Lucie MARTÍNKOVÁ - 4:1
     
    59
    Náskok českého reprezentačního týmu se pokusila navýšit Cahynová, její přízemní rána z hranice velkého vápna se ale mezi tři tyče nevešla.
     
    60
    Po neúspěšném rohovém kopu domácích se do brejku dostaly hráčky Gruzie, přihrávka na Bakradzeovou ovšem mířila do ofsajdu.
     
    61
    Střídání v týmu Česko: po hodině hry z utkání odstupuje Jitka Chlastáková, její místo přichází zaujmout Eva Bartoňová.
     
    64
    Reprezentantky České republiky mají míč ve své moci a přihrávky si vyměňují na útočné polovině, kde hledají další skuliny v defenzivě svých soupeřek.
     
    66
    Za faul na Necidovou inkasovala žlutou kartu Teona Todadzeová (Gruzie).
     
    Na dnešní utkání si do Městských sadů v Opavě našlo cestu 789 diváků.
     
    69
    Dobíhající Ivanicová faulovala brankářku Nadirašviliovou, která se ze hřiště zvedá jen velmi těžce.
     
    71
    Do pokutového území vběhla Martínková a z mírného úhlu se pokusila zakončit. Do rány se jí však postavila jedna ze soupeřek a balon zblokovala.
     
    73
    Brankářka Nadirašviliová se opět ocitla na zemi a opavské publikum její zdržování doprovází hlasitým pískotem. Je více než zřejmé, že Gruzínky si z České republiky nechtějí odvézt nepopulárního "bůra", který jim při inkasování další branky hrozí.
     
    75
    Obrovský potlesk se ozval z hlediště po kombinační souhře Česka, která po zblokované ráně Martínkové byla zakončena jedovatou střelou Svitkové. Česká hráčka se objevila v ideální střelecké pozici, z níž ale gólmanku hostujícího celku překonat nedokázala.
     
    76
    Pátý gól domácí reprezentace měla na hlavě Necidová! Na její hlavu přilétl míč po skvělém centru zprava a Simona jen o několik decimetrů minula levý horní roh svatyně.
     
    78
    Česká republika střídá naposledy: ze hřiště odchází Klára Cahynová, místo které si zahraje Kateřina Bužková.
     
    79
    Po rohovém kopu Svitkové opět hlavou zakončovala Necidová, která však prostor mezi třemi tyčemi netrefila.
     
    80
    Ofenzivní výpad českých hráček byl zastaven odmávaným ofsajdem Dlaskové.
     
    81
    Kousek za půlící čárou Bartoňovou nedovoleným způsobem zastavila Mariam Daneliaová (Gruzie) a její zákrok byl ohodnocen žlutě zbarvenou kartou.
     
    83
    Mimořádnou střeleckou aktivitu Češek potvrdila Voňková, která se rovněž snažil ohrozit Nadirašviliovou. Střele domácí reprezentantky ale scházela potřebná přesnost.
     
    85
    Gruzínky se teď po dlouhé době vydaly na polovinu českého celku, kde ale nedokázaly nic vymyslet a po několika přihrávkách o balon přišly.
     
    86
    Lucie Martínková (Česko) se šikovně prodrala do pokutového území, ale po ztrátě míče zbytečně faulovala Tatuašviliovou a byla potrestána udělením žlutého kartónku.
     
    89
    Centr Dlaskové byl pozornou obranou Gruzie odvrácen mimo šestnáctku. Hostující hráčky za žádnou cenu nechtějí inkasovat pátou branku a brání srdnatě.
     
    90+1
    V době, kdy bylo ohlášeno pětiminutové nastavení, budou české hráčky rozehrávat rohový kop.
     
    90+2
    Míč od rohového praporku uvedla do hry Svitková a následné zakončení Bertholdové bylo uvnitř velkého vápna zblokováno.
     
    90+3
    Domácí tým vybojoval rohový kop, který krátkou přihrávkou rozehrála Sedláčková. Po uvedení míče do hry došlo k faulu, jenž byl odpískán hříšnici Gorgadzeové.
     
    90+5
    V poslední nastavené minutě ještě český výběr získal možnost rozehrávky dvou rohových kopů, ale pátou branku už nevstřelil.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Reprezentantky České republiky zvládly kvalifikační souboj s Gruzií, kterou na opavském Městském stadionu porazily přesvědčivě 4:1. Svěřenkyně trenéra Stanislava Krejčíka na hřišti jasně dominovaly a zvítězily zcela zaslouženě. (18:55:56)

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 3. Martínková, 13. Zakaidzeová (vla.), 51. Voňková, 57. Martínková – 45+1. Schirtladzeová

    Karty:   86. Martínková (CZE) – 37. Schirtladzeová (GRU), 66. Todadzeová (GRU), 81. Daneliaová (GRU)


    Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 13:1. Rohy: 17:0. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:18.
    Česko: Bednařiková – Sedláčková (54. Dlasková), Necidová, Bertholdová, Sedláčková – Ivanicová, Cahynová (78. Bužková), Svitková, Chlastáková (61. Bartoňová) – Martínková(C), Voňková
    Náhradníci: Vršatová – Kladrubská, Dlasková, Bartoňová, Bužková, Juračková.
    Trenér: Stanislav Krejčík.

    Gruzínsko: Nadirašviliová – Zakaidzeová (46. Gorgadzeová), Sutizdeová, Tatuašviliová, Schirtlazdeová – Daneliaová, Todadzeová – Čeminavaová, Matvějevová (C) (57. Basiladzeová), Bakradzeová – Čičinadzeová (37. Čchhartišviliová)
    Náhradníci: Suchašviliová – Tevdoradzeová, Čchartišviliová, Georgadzeová, Kvaliašviliová, Sturuaová, Basiladzeová.
    Trenér: Levan Bajelidze.

    Rozhodca: Frida Nielsenová – Mathilde Abildgaardová, Tinna Høj Christensenová (všechny Dánsko)

    Diváci: 786