K. Vary – Slavia 2:1 (2:1 po s.n.) | Litvínov – Jihlava 4:1 (kon.)
koniec
HC VERVA Litvínov
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
HC Dukla Jihlava
cz Nedeľa 10.04.2016, 15:30 • ZS Ivana Hlinky • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:49
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Kaláb – 2 min., podražení).
    52:41 Kamil PIROŠ - 4:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    52:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    KAMIL PIROŠ touto hozenou rukavicí nepohrdl a zvyšuje vedení svého týmu. Piroš se od červené čáry v poklidu rozjel, počkal na pohyb Škarka a poté zavěsil kotouč nad pravé rameno jihlavského gólmana! Bez asistence.
     
    52:41
    Kamil Piroš byl v úniku hákovaný jedním z hostujících hráčů, Štěbiha tak nabídl Pirošovi samostatný nájezd! Uvidíme, jak se s ním dokáže vypořádat.
     
    51:35
    Další vyloučení na obou stranách. Na trestné lavici si nyní posedí Karel Kubát za faul loktem a Pavel Mrňa za podražení. Hra bude pokračovat ve složení 4 na 4.
     
    50:44
    Vzájemné vyloučení na obou stranách. Na trestnou lavici usedá Radek Duda (hrubost) a Josef Skořepa (držení protihráče), oba za vzájemnou potyčku u jihlavské branky.
     
    48:53
    A zase to byl Duda s Lukešem, kteří jeli do přečíslení 2 na 1. Duda našel po levé straně volného domácího mohykána Františka Lukeše, který si ale tentokrát na Škareka nepřišel. Jihlavský gólman stačil do nepříliš povedené střely domácího útočníka vložit svoji hůl!
     
    48:01
    Verva je při chuti a stále okupuje jihlavskou branku! Škarek se musí ohlížet na všechny strany!
    47:02 František LUKEŠ - 3:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    47:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva se opět prosazuje a odskakuje Jihlavě na dvoubrankový rozdíl! Po pohledné kombinaci Chemiků Škarek opět kapituluje! FRANTIŠEK LUKEŠ ukázal, proč je neproduktivnějším hráčem svého týmu! Hanzl ho našel osamoceného na pravém kruhu a to pro Lukeše už vzhledem k přesnosti a razanci jeho střely nebyl žádný problém. Jihlavský gólman se jen musel sklonit před touto střelou, jelikož neměl žádný nárok na její zneškodnění. Asistence: Robin Hanzl, Radek Duda.
     
    46:40
    Dnešnímu utkání přihlíží 5389 diváků!
     
    45:38
    Obdivuhodné, co všechno dokáže jihlavský mladík Škarek zlikvidovat! Další nebezpečnou kombinaci druhé litvínovské formace vyřešil s chladnou hlavou a na samotném konci stála řada neuvěřitelných zákroků! Opravdu smekám pomyslný klobouček před jeho výkonem!
     
    45:29
    Prostor na mezikruží si vysloužil Radek Duda, který si chvilku počkal na střelu. Škarek ale kopíroval jeho pohyb a možnému gólu zarazil!
    42:36 Robin HANZL - 2:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    42:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva přešla útočné pásmo a ROBIN HANZL se ocitl sám na mezikruží. S ničím se nepáral a při dobré pozici na mezikruží nechytatelnou střelou div, že neprotrhl síť za zády Škarka. Tohle byla vážně nechytalná bomba a Škarek se musel jen sklonit před přesností a tvrdostí projektilu litvínovské šikuly! Hanzl tak posílá svůj tým do vedení a domácí fanoušci jsou ve varu! Asistence: František Lukeš.
     
    37:50
    Verva vyhrála buly před jihlavskou brankou a snažila se kombinovat, puk jí ale sebrali hosté. Malec se poté dostal do úniku, ale Janus se vyznamenal, když dokázal nechat betony přilepené na ledě!
     
    36:07
    Pšurný dostal přímo excelentní přihrávku přímo před branku, už se stačilo jen zeptat, kam to hostující gólman chce. Domácí útočník ovšem puk špatně zpracoval a střela mu vůbec nesedla!
     
    33:28
    Do úniku se dostával Kohout, ze zadu k němu ještě ale stihl dobruslit Jurčík, který mu těsně před Janusem vypíchl puk!
     
    32:18
    Sotva se Jihlava vrátila do plného počtu, obrovskou šanci promarnil Trávníček! Domácí kapitán byl sám před Škarkem, ale nedokázal puk zvednout nad jeho betony! Velká škoda!
     
    31:24
    Tlak Vervy gólem opět nekončí. Lukeš byl osamocený na levém kruhu, ale střela mu nesedla a trefil jen jihlavské obránce. Poté se k puku dostal Kubát, ale ten trefil jen připravenou lapačku Škarka!
     
    30:18
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Prokš – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:20
    Ani Lukeš neuspěl! Z mezikruží neměl vůbec špatnou pozici, jenže Škarek si tuto šanci pohlídal a puk vyrazil mimo nebezpečí! Hostující gólman má teď plno práce a počíná si bravůrně!
     
    24:45
    Zase obrovský závar před Škarkem! Gula od modré nahodil puk na jihlavskou branku, kde byla změť těl, přes kterou se puk do branky propasírovat nedalo! Jihlava vyhodil puk jen na zakázené uvolnění!
     
    24:08
    Tentokráte to byl Pavelka, který velmi nepříjemně dotíral, jihlavský mladík v brance ale dokázal statečně odolat a skvěle drží svůj tým nad vodou!
     
    23:07
    Lukeš s Doudou byli osamoceni před brankou! Lukeš si chtěl ještě udělat kličku a do střely mu stihl hokejku položit jeden z hostujících beků! To je obrovská škoda!
     
    22:14
    Kaláb vystřelil na Januse, ten se pohnul hodně doprava. Hostující hráč si našel odražený puk a už už mohl zakončovat do poloprázdné branky! Jenže bohužel pro hosty mířil hodně nepřesně!
    19:18 Martin KOHOUT - 1:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    19:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to byla opravdu pěkná souhra hostů! Verva nabídla Dukle přesilovku a ta s ní naložila nejlépe jak to šlo. Filip Seman viděl před brankou dobře postaveného a hlavně nikým nehlídaného MARTINA KOHOUTA, který si počkal na pohyb Januse. Janus se roztáhl na celé čáře brankoviště, ale tohle chytit nemohl. Kohout ukázal svůj přesný projektil a prostřelil domácího strážce svatyně ve spodní části branky. Jihlava tak po faulu Radka Dudy srovnává stav zápasu. Asistence: Filip Seman.
     
    18:47
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Duda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    16:38
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Bilčík – 2 min., podražení).
    15:53 Lukáš VÁLEK - 1:0
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    15:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A domácí tlaku přece jen využívají! Sklenička našel na levé straně nikým nehlídaného LUKÁŠE VÁLKA, který si počkal na správnou chvíli, aby nachytal Škarka na jablkách. A to se mu bravůrně povedlo, na tuto rychlou a povedenou střelu neměl hostující gólman nárok. Hostující gólman se jen diví, jak dokázal domácí útočník puk propasírovat mezi tyčí a jeho ramenem. Asistence: Zbyněk Sklenička, Ondřej Jurčík.
     
    13:25
    Diviš dokázal obkličkovat domácí obranu a jel sám na Januse, ten ale udržel betony u sebe a nenechal hostujícího hráče skórovat!
     
    12:37
    Další nebezepečná situace! Frolo vypálil od modré a před brankou byl pořádný závar! Škarek měl plné ruce a betony práce, nakonec za pomoci svých hráčů odolal! Dukla vyhodila kotouč jen na zakázané uvolnění a vhazovat se bude před její brankou.
     
    10:52
    Pavlíkovo střela od modré udělala Škarkovi pořádné starosti. Hostující gólman dlouho hledal neposedný puk, nakonec ho i se štěstím dokázal zkrotit a najít před dotírajícími Chemiky.
     
    09:50
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Anděl – 2 min., příliš mnoho hráčů).

    Sabina Šťástková

    Góly a asistencie: 16. Válek (Sklenička, Jurčík), 43. Hanzl (Lukeš), 48. Lukeš (Hanzl, Duda), 53. Piroš – 20. Kohout (Seman)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Kubát, Gula, Pavelka, Sklenička, Frolo, Pavlík, Sklenička – Lukeš, Hanzl, Duda – Trávníček (C), Gerhát, Martynek – Piroš, Pšurný, Hořava – Doležal, Válek, Jurčík
    Trenér: Radim Rulík

    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Dobrovolný (C), Kaláb, Zadražil, Štěbih, Grebenyuk, Bilčík, Šafář – Harkabus, Skořepa, Důras – Diviš, Seman, Kohout – Prokš, Jícha, Kolář – Malec, Anděl, Mrňa
    Trenér: Petr Vlk

    Rozhodca: Fraňo, Čech – Lhotský, Svoboda