Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.) | Florida – Carolina 5:2 (kon.)
NJ Devils – Toronto 5:1 (kon.) | Columbus – Chicago 5:4 (po pr.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
Montreal – Tampa Bay 5:2 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (po pr.) | St. Louis – Washington 1:5 (kon.)
Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:3 (3:2 po s.n.) | LA Kings – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.)
San Jose – Arizona 1:0 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
Toronto Maple Leafs
cz Nedeľa 10.04.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:19
    Tyler Kennedy nahrával před bránu do obrovské šance Adamu Henriqueovi! Ten se ale prozatím hattricku nedočkal, jelikož zakončil nepříliš ideálně. Posléze byl faulován Miles Wood a Leo Komarov (TOR) dostává dvě trestné minuty za vražení na hrazení.
     
    38:36
    Adam Henrique odvedl neskutečnou práci v oslabení a vybojoval faul na svoji osobu! Morgan Rielly (TOR) ho totiž hákoval v moment, kdy se chystal do úniku. Po 53 sekund dlouhé hře čtyři na čtyři budou hrát přesilovku Devils.
     
    37:29
    Poměr sil na ledě se vyrovná, 38 sekund se bude hrát čtyři na čtyři a poté začne přesilovka Toronta. Devante Smith-Pelly (NJD) se provinil podražením.
     
    36:06
    Colin Greening (TOR) dnes podruhé míří na trestnou lavici, tentokráte zasáhl Adama Henriquea hokejkou do obličeje. Dvě minuty za vysokou hůl.
     
    32:16
    Český útočník Patrik Eliáš (NJD) se provinil podražením a usedá na trestnou lavici. Po komerční přestávce si Leafs zahrají přesilovou hru.
     
    18:37
    Třetí přesilovka pro New Jersey. Colin Greening (TOR) narazil na mantinel Santiniho a je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    14:53
    Neskutečná šance! Pavel Zacha před bránu přihrál Eliášovi, který byl při své kličce faulován, tudíž jeho zakončení postrádalo úspěch. Ďábly však čeká další početní výhoda. Morgan Rielly (TOR) dostává dvě minuty za hákování.
     
    07:09
    William Nylander (TOR) se provinil hákováním a Devils čeká taktéž první přesilová hra!
     
    05:06
    Debutant Steven Santini (NJD) zbytečně tvrdě fauloval Campbella a míří na trestnou lavici za hrubost, Leafs čeká první přesilová hra.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 10. Smith-Pelly (Zacha), 21. Henrique (Larsson, Eliáš), 31. Henrique (Ruutu, Moore), 58. Palmieri (Eliáš, Zacha), 60. Eliáš (Palmieri) – 3. Parenteau (Laich, Campbell)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Schlemko, Santini, Moore, Severson – Eliáš "A", Zacha, Smith-Pelly – Kalinin, Zajac "A", Palmieri – Wood, Henrique, Kennedy – Josefson, Gionta, Ruutu. Trenér: John Hynes.
    Toronto Maple Leafs: Sparks (Bernier) – Rielly, Marinčin, Gardiner, Corrado, Campbell, Brennan – Laich, Bozak "A", Parenteau – Greening, Nylander, Lindberg – Komarov "A", Gauthier, Grabner "A" – Carrick, Froese, Boyes. Trenér: Mike Babcock.

    Rozhodca: L'Ecuyer, Hebert – Gibbons, Cherrey

    Diváci: 16 514 (vyprodáno)