Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Ottawa – Anaheim 3:4 (po pr.) | Tampa Bay – Florida 2:5 (kon.)
Washington – St. Louis 0:4 (kon.) | Carolina – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 1:3 (kon.)
Nashville – Columbus 5:1 (kon.) | Calgary – Chicago 1:4 (kon.) | Arizona – Philadelphia 2:1 (kon.)
LA Kings – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – NJ Devils 3:2 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Boston Bruins
cz Nedeľa 27.03.2016, 00:10 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Vyloučení jsou následující: Nazem Kadri za krosček proti Erikssonovi, Rielly za hrubost proti Millerovi, který se provinil stejným prohřeškem proti Riellymu. Přesilovka Bostonu.
    59:10 BELESKEY - 1:3
     
    59:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    Gölem do prázdné branky rozhoduje o vítězství Bostonu MATT BELESKEY! Asistence: Loui Eriksson, David Krejčí.
     
    58:36
    Toronto vybojovalo puk v útočné třetině, kam dostalo kotouč po vyhození a Bernier zamířil na střídačku!
     
    58:22
    Parenteau odchází na trestnou lavici za hákování Stempniaka.
     
    56:32
    Toronto hraje bez brankáře!
     
    55:30
    Obrovská šance Toronta byla zastavena obětavostí hráčů Bruins a také brankářem Raskem, který dokázal střelu Bozaka odrazit za branku.
     
    51:33
    Patrice Bergeron se dostal po přebruslení do útočné třetiny do střelecké pozice, dostal přes celé pásmo i přihrávku a Bernier se proti němu musel vytasit velmi pěkným, ale zároveň těžkým, zákrokem lapačkou!
     
    40:11
    Navíc se bude vylučovat. Přesilovku Bostonu způsobil krosčekem Martin Marinčin.
     
    33:22
    To se ještě Toronto pokusilo změnit, ale ani velká šance dorážejícího Bozaka se neujala a tak na trestnou lavici odchází McQuaid, který fauloval do pásma projíždějícího Browna.
    26:29 CHÁRA - 1:2
     
    26:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hra ve čtyřech otevřela pás skulin v obraně Toronta, kterých využili hosté, za něž dokonává obrat ve skóre ZDENO CHÁRA, který zachytil vyražený puk po střele Krejčího, vybruslil si více do křídla a bekhendovou střelou pokořil Berniera. Asistence: David Krejčí, Frank Vatrano.
     
    25:05
    A vylučuje se na obou stranách, hrát se tak bude ve čtyřech. Na straně domácích jde za hákování na Pastrňáka posedět Nylander, na druhé straně zase Pastrňák za filmování.
    22:52 BERGERON - 1:1
     
    22:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    Obrovský závar před Bernierem po krásné kombinaci Bostonu dokonává dorážkou PATRICE BERGERON, který pohotově vystřelil odražený puk, jenž se zamotal mezi nohama Beleskeyho před brankou. Asistence: Matt Beleskey, Torey Krug
     
    22:39
    Boston si zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavici jde za podražení Carrick.
    16:55 GREENING - 1:0
     
    16:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou za aktivitu odměněni úvodním gólem zápasu! Vysunutý forčeking slaví úspěch a po zisku kotouče za brankou Raska se po krátkých přetahováních na pravém křídle uvolnil COLIN GREENING, který prostřelil brankáře hostí. Asistence: Ben Smith, Brooks Laich.
     
    16:16
    Tohle měl být gól, kterému ale zabránil fantastickým zásahem Tuukka Rask! Napřed se na něho řítil osamocený Laich, který těsně před zakončením zpomalil a zkusil zamíchat pukem. Raska však neprostřelil a k dorážce se už hnal Greening, proti němuž Rask opět skvěle zasáhl! Následuje komerční přestávka.
     
    06:39
    Na trestnou lavici míří právě Beleskey za nesportovní chování, když zbytečně dojížděl na Berniera a zasypal ho sprškou ledu.
     
    00:57
    Obrovská šance Davida Krejčího, který se dostal do úniku po uvolnění od obránce a zakončoval kličkou do bekhendu, avšak nakonec mu puk lehce ujel a Bernier si střelu pohlídal.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 17. Greening (Smith, Laich) – 23. Bergeron (Krug, Krejčí), 27. Chára (Krejčí, Vatrano), 60. Beleskey (Eriksson, Krejčí)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Sparks) – Rielly, Marinčin, Carrick, Gardiner, Corrado, Valijev – Grabner, Kadri, Michálek – Parenteau, Nylander, Hyman – Brown, Bozak, Boyes – Smith, Laich, Greening.
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Miller, Chára, Seidenberg, Morrow, McQuaid, Krug – Stempniak, Bergeron, Marchand – Pastrňák, Krejčí, Beleskey – Vatrano, Spooner, Eriksson – Hayes, Acciari, Ferraro.

    Rozhodca: Jean Hebert, Tom Kowal – Mark Shewchyk, Steve Miller