Saint-Étienne – Montpellier 3:0 (kon.) | Angers – Lorient 5:1 (kon.) | Lille – Toulouse 1:0 (kon.)
Caen – Troyes 2:1 (kon.) | Remeš – Guingamp 0:1 (kon.) | Lyon – Nantes 2:0 (kon.)
koniec
Angers SCO
5:1 (3:1)
FC Lorient
cz Sobota 19.03.2016, 20:00 • Stade Jean Bouin (Angers) • Ligue 1 Uber Eats • 31. kolo
Predzápasové kurzy
    90. Thomas MANGANI - 5:1
     
    90
    Angers právě vstřelilo branku!
    Na značku pokutového kopu si míč postavil THOMAS MANGANI, který se svou střelou nemýlil. Brankář hostí se sice míče dotkl svou nohou, ale inkasovanému gólu z penalty nezabránil.
    81. Cheikh N'DOYE - 4:1
     
    81
    Angers právě vstřelilo branku!
    Domácí dávají už čtvrtý gól a navyšují vedení na čtyřbrankový rozdíl. CHEIKH N´DOYE si naběhl těsně před branku Lorientu, kam poté usměrnil pravou nohou míč mezi tři tyče hostující branky. Tenhle náskok si už domácí vzít nenechají.Asistence: Mohamed Yattara.
    41. Majeed WARIS - 3:1
     
    41
    Lorient právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek. Po obrovské chybě brankáře domácích, kdy se snažil balón odkopnout dopředu, se k míči dostal jeden z hostujících hráčů a před úplně prázdnou brankou našel MAJEEDA WARISE, pro kterého nebyl vůbec žádný problém poslat míč mezi tři tyče. Asistence: Maxime Barthelme.
    39. Romain SAÏSS - 3:0
     
    39
    Angers právě vstřelilo branku!
    A ten zahráli domácí dokonale. Na centrovaný míč si naběhl Gilles Sunu, jeho pokus ale vyrazil brankář hostí pouze před sebe, ale na dorážku ROMAINA SAÏSSE byl už krátký. Domácí jdou do tříbrankového náskoku. Asistence: Cheikh N´Doye.
    34. Thomas MANGANI - 2:0
     
    34
    Angers právě vstřelilo branku!
    Tak se to přeci jenom podařilo. THOMAS MANGANI si převzal míč, dostal se až do těsné blízkosti branky hostí, kde vystřelil. Míč se však odrazil od brankáře Lorientu a stejný hráč ho poté hlavou usměrnil mezi tři tyče. Bylo to ale těsné, jeden z obránců totiž míč odhlavičkoval, ale sudí ukazoval jasně, že s ním byl už za brankovou čárou. Bez asistence.
    14. Billy KETKEOPHOMPHONE - 1:0
     
    14
    Angers právě vstřelilo branku!
    Překrásná akce na domácí straně. BILLY KETKEOPHOMPHONE předvedl sólo téměř z půlky hřiště a poté se střelou z levé strany nemýlil. Míč skončil v hostující brance a díky tomu se domácí ujímají vedení. Bez asistence.

    Vendula Zdražilová

    Góly: 14. Ketkeophomphone, 34. Mangani, 39. Saïss (N'Doye), 81. N'Doye (Yattara), 90. Mangani (pen.) – 41. Waris (Barthelme)

    Karty:   63. Andreu (AGR) – 4. Gassama (LOR), 38. N'Dong (LOR), 60. Waris (LOR), 73. Le Goff (LOR)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 11:4. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:17.
    Angers SCO: Letellier – Manceau, I. Traoré, Thomas, Andreu – N'Doye (C), Saïss (88. Auriac), Mangani – Sunu (75. Yattara), Ketkeophomphone, Capelle (80. Bouka Moutou).
    Náhradníci: Petrić – Angoula, Bouka Moutou, Auriac, Yattara, Diers, Karanovic.

    FC Lorient: Lecomte – Gassama, Bellugou (C) (46. Jeannot), Z. Touré, Le Goff – Rose – Barthelme (65. Jouffre), N'Dong, Mesloub, Philippoteaux (67. Cabot) – Waris.
    Náhradníci: Chaigneau – Musavu-King, Jouffre, Abdullah, Jeannot, Cabot, Abdou Paye.

    Rozhodca: Hamel – Zitouni, Benech