Everton – Arsenal 0:2 (kon.) | Crystal Palace – Leicester 0:1 (kon.) | West Bromwich – Norwich 0:1 (kon.)
Watford – Stoke City 1:2 (kon.) | Chelsea – West Ham 2:2 (kon.) | Swansea – Aston Villa 1:0 (kon.)
koniec
Crystal Palace FC
0:1 (0:1)
Leicester City
Sobota 19.03.2016, 16:00 • Selhurst Park, Londýn, Anglicko • Anglická Premier League • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Leicesteru, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia najtesnejším rozdielom 1:0. O jediný presný zásah sa v 34.minúte postaral Riyad Mahrez, ktorý rozhodol o zisku troch bodov pre svoje mužstvo. Orli sa po zápase nachádzajú na 15.mieste a Líšky na 1.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný deň. (17:51:10)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+3. Damien Delaney (CRP)
     
    90+3
    Obrovská šanca Crystalu Palace! Lopta po rohu našla hlavu Scotta Danna, ktorý ju vrátil pred bránu. Tam sa najlepšie zorientoval jeho spoluhráč Damien Delaney, ktorý si ju spracoval na prsia a následne z voleja vystrelil. Jeho pokus skončil na brvne hosťujúcej brány a bude z toho iba kop od brány! Tak teraz mali Líšky veľké šťastie!
     
    90+2
    Orli rozbiehajú jednu z posledných útočných akcií. O chvíľu prídu aj dlhé centre do pokutového územia a do zakončenia sa bude tlačiť oveľa viac hráčov.
     
    90+1
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Jamie Vardy, prichádza Daniel Amartey.
     
    90
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    89
    Stretnutie sa už blíži ku svojmu koncu. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
     
    87
    Jamie Vardy sa snažil využiť slabšiu chvíľku domácich, ale nakoniec sa nedostal k zakončeniu. Jeho akcia sa končí rohovým kopom pre jeho mužstvo.
     
    86
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Riyad Mahrez, prichádza Jeff Schlupp.
     
    85
    Dnešné stretnutie sleduje 25041 divákov!
     
    84
    Domáci Yohan Cabaye sa dostal k strele spoza vápna, ale jeho pokus tečoval Robert Huth a bude z toho ďalší rohový kop! Tlak Crystalu Palace vrcholí!
     
    83
    Tvrdá strela domácich! Bakary Sako vyslal jedovku na hosťujúcu bránu, ale brankár Kasper Schmeichel radšej vyboxoval na rohový kop!
     
    82
    Tak teraz sa možno mohla kopať penalta, pretože Robert Huth bol doslova vyzlečený Scottom Dannom, ktorý mu vyzliekol dres! Hosťujúci hráč sa právom hneval, ale hlavný rozhodca bol iného názoru.
     
    81
    Hosťujúci Riyad Mahrez sa predieral dopredu a vybojoval rohový kop pre svoje mužstvo. Leicester zbiera cenné sekundy.
     
    79
    Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza Joe Ledley, prichádza Dwight Gayle.
     
    78
    Líšky sa kúskovaním hry snažia, aby čas plynul rýchlejšie, a aby sa menej hralo. Hlavný rozhodca s tým má strpenie, pretože všetko sa to deje na primeranej hranici.
     
    77
    Líšky majú loptu na svojich kopačkách a snažia sa ju podržať čo najdlhšie. Pomaly, ale isto sa blíži záver stretnutia a na ťahu sú domáci hráči. Tí sa zo všetkých síl snažia o vyrovnanie, ale zatiaľ sa im to nedarí.
     
    76
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Šindži Okazaki, prichádza Leonardo Ulloa.
     
    75
    Wilfried Zaha sa predieral cez Christiana Fuchsa, a ten ho radšej poslal k zemi. Bude z toho zaujímavá štandardka.
     
    74
    Tentoraz aj Martin Kelly poslal prízemný center pred bránu hostí, ale tam výborne zakročil brankár Kasper Schmeichel, ktorý dobre čítal hru a loptu chytil.
     
    73
    Domáci Bakary Sako posiela do vápna hostí výborné centre, ale nedarí sa mu nájsť príjemcu. Sú to skutočne skvelé prudké prihrávky, ale jeho spoluhráčom chýba pár krokov k zakončeniu.
     
    72
    Jamie Vardy sa dostával do dobrej príležitosti na pravej strane, ale lopta mu bola vypichnutá, a tak diváci v Serhurst Parku uvidia rohový kop hostí.
     
    71
    Hosťujúci Šindži Okazaki sa predieral dopredu cez ľavú stranu, ale dobre zakročil Joel Ward, ktorý ho nepustil dopredu a rozohral.
     
    70
    Do konca riadneho hracieho času ostáva približne 20 minút. Podarí sa hosťom udržať priaznivý výsledok alebo domáci ešte vyrovnajú, či dokonca otočia stav stretnutia?
     
    68
    Ďalší rohový kop domácich rozohral Yohan Cabaye, lenže našiel iba rukavice brankára Kaspera Schmeichela, ktorý vo svojom pokutovom území kraľuje.
     
    67
    Hosťujúci manažér Claudio Ranieri ešte nevyužil žiadnu zmenu a zrejme si ich nechá až na záver stretnutia. Mal by to však urýchliť, lebo jeho zverenci sa čoraz viac dostávajú po väčší tlak.
     
    66
    Tak teraz sa hrá zo strany na stranu. Aj Líšky aj Orli sa niekoľkokrát po sebe rútili do rýchlych protiútokov, ale obrany oboch tímov mali navrch.
     
    65
    Crystal Palace opäť vybojoval rohový kop, ktorý už rozohral Yohan Cabaye. Ten však znova nikoho nenašiel v pokutovom území, ale domáci ostávajú pri lopte.
     
    64
    Hostia opäť vybojovali vhadzovanie v blízkosti pokutového územia Orlov. Dlhé vhadzovanie našla Roberta Hutha, od ktorého sa lopta odrazila k Jamiemu Vardymu, ale ten bol chrbtom k bráne. Skúsil to pätičkou, ale jeho pokus sa nedostal k brankárovi Waynemu Hennesseymu, pretože pred ním bolo hneď niekoľko hráčov.
     
    63
    DRŽANIE LOPTY V 2.POLČASE: 63% – 37%

    Štatistika dokazujúca dominanciu domácich v druhom dejstve.
     
    62
    Ani tentoraz sa však hráči Crystalu Palace nedostali k zakončeniu. Domáci však ostávajú pri lopte a môžu pokračovať v miernom tlaku.
     
    61
    Agilný Bakary Sako na ľavej strane zabojoval, následne chcel poslať loptu do ohňa, ale jeho prihrávka bola zrazená na rohový kop.
     
    60
    Už máme za sebou hodinu hry a Líšky stále vedú najtesnejším rozdielom. Druhý polčas sa nesie v duchu rýchlych protiútokov, ktoré sú v réžii domácich hráčov veľmi nebezpečné.
     
    58
    Čerstvý muž na hracej ploche Bakary Sako posielal prudký center pred bránu hostí, ale tam nenašiel spoluhráča Yohana Cabayeho, ktorému k zakončeniu chýbali približne dva metre.
     
    57
    Orli vybojovali rohový kop. Ten už bol aj rozohraný, ale ako prvý bol pre lopte Wes Morgan, ktorý ju hlavičkou poslal do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    56
    Veľká šanca Leicesteru City! Lopta priamo z vhadzovania našla až v päťke Šindžiho Okazakiho, ktorý si tam výborne nabehol, ale nečakal, že sa až k nemu lopta dostane. Prišla jeho hlavička, ale tá išla tesne ponad domácu bránu!
     
    55
    Leicester City zavrel svojho súpera na vlastnej polovici ihriska a oblieha jeho pokutové územie. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.
     
    54
    Yannick Bolasie to už ale preháňa. Dovolím si tvrdiť, že posledné tri zákroky poriadne prifilmoval a rozhodca mu to všetko zožral. Hráči Líšok neveriacky krútia hlavami a veľmi sa divia, čo Mike Jones proti nim píska.
     
    53
    Hosťujúci N'Golo Kanté teraz zabránil Yannickovi Bolasiemu dostať sa k lopte a hlavný rozhodca Mike Jones zapískal. Domáci budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.
     
    52
    Crystal Palace sa snaží o vyrovnanie hneď po zmene strán, ale Líšky veľmi pozorne bránia. Skutočne aj útočníci sa vracajú na vlastnú polovicu ihriska a vypomáhajú svojej obrane.
     
    51
    Domáci útočník Yannick Bolasie prešprintoval stopéra Roberta Hutha, ale predsa len ho mal pred sebou, keďže sa dostal k lopte v miernom uhli smerom k bráne. Prišla prekvapivá strela, ktorú stopér hostí zblokoval a následne sa k lopte dostal Kasper Schmeichel, ktorý ju bez problémov chytil.
     
    50
    Ďalší strelecký pokus hostí, o ktorý sa teraz postaral Riyad Mahrez. Jeho technická strela spoza pokutového územia nebola presná, a tak sa bude iba kopať od brány.
     
    49
    Pekná strela hostí! Šindži Okazaki sa veľmi dobre zorientoval v pokutovom území domácih, keď sa dostal k lopte, ale bol chrbtom k bráne. Prvým dotykom si ju posunul na strany a druhým pohotovo vystrelil smerom na bránu. Lopta mala veľmi dobrý smer, ale nakoniec minula ľavý horný roh domácej brány o pár centimetrov!
     
    48
    Domáci Joe Ledley sa prezentoval nedovoleným zákrokom v strede poľa. Voľný kop pre Leicester City.
     
    47
    Domáci Yannick Bolasie sa dostával do šance na ľavej stranu, ale loptu pred bránu nedostal. Nasledovať bude kop od Schmeichelovej svätyne.
     
    46
    Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza Pape Souaré, prichádza Martin Kelly.
     
    46
    Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza Emmanuel Adebayor, prichádza Bakary Sako.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 50% – 50%
    Strely (celkom): 6-3
    Strely (na bránu): 2-3
    Rohové kopy: 1-2
    Fauly: 7-5
    Žlté karty: 1-1
    Červené karty: 0-0
     
    Máme za sebou prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči Leicesteru, ktorí vedú najtesnejším rozdielom 1:0. O jediný presný zásah sa v 34.minúte postaral Riyad Mahrez, ktorý zužitkoval prihrávku od spoluhráča Jamieho Vardyho a upratal loptu do siete. Hostia boli nebezpečnejší, ale aj domáci občas pohrozili. Podarí sa Líškam udržať priaznivý výsledok alebo Orli ešte potrápia vedúci tím Premier League? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 17:02.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Ani jedno z mužstiev sa už dopredu veľmi nehrnie, a tak s najväčšou pravdepodobnosťou pôjdu tímy do šatne s týmto výsledkom.
     
    45
    Nadstavený čas v 1.polčase je 1 minúta!
     
    44
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    43
    Domáci Pape Souaré by si mal dávať pozor, pretože teraz poslal k zemi Šindžiho Okazakiho, ktorý si skvele telom pokryl loptu. Voľný kop pre Leicester.
     
    42
    Pape Souaré (Crystal Palace) zastavil Jamieho Vardyho, ktorý sa už rútil do dobrej príležitosti a zaslúžene videl žltú kartu.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva približne päť minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť klasický gól do šatne?
     
    39
    Šanca Leicestru City! Marc Albrighton sa dostal pred pokutové územie súpera, hodil si loptu na pravačku a krížnou strelou na zadnú žrď vyskúšal pozornosť brankára Waynea Hennesseyho. Ten sa poriadne natiahol a jeho pokus skvelým zákrokom vyrazil!
     
    38
    Domáci Mile Jedinak potrebuje ošetrenie, a tak opúšťa hraciu plochu. Orli budú musieť pokračovať bez neho.
     
    37
    Útočným faulom sa prezentoval Wilfried Zaha, ktorý si v súboji s Robertom Huthom počínal nedovolene. Loptu do hry pošle brankár hostí Kasper Schmeichel.
     
    36
    Veľká šanca Crystalu Palace! Do príležitosti sa na opačnej strane dostal Yannick Bolasie, ktorý vystrelil už z vnútra pokutového územia, ale jeho pokus bol tečovaný. Brankár hostí Kasper Schmeichel už bol pri ľavej tyči, ale stačil ešte jeho pravú ruku zdvihnúť, zareagovať na zmenu smeru strely a nakoniec ju vyrazil!
    34. Riyad Mahrez (LEC) - 0:1
     
    34
    Leicester City dáva gól!
    Tak predsa sme sa dočkali úvodného presného zásahu. Jamie Vardy dostal loptu do pokutového územia a mal pred sebou hneď dvoch protihráčov. Hodil si loptu na ľavačku a strieľanou prihrávkou hľadal pred bránou niekoho zo svojich spoluhráčov. Tam sa pohyboval RIYAD MAHREZ, ktorý predskočil svojho strážcu a upratal loptu do siete! Líšky sa dostávajú do jednogólového vedenia!
     
    33
    Tak teraz sa hrá veľmi dobrý futbal. Domáci sú oveľa aktívnejší a začínajú preberať iniciatívu.
     
    32
    Opäť aktívny Wilfried Zaha, ktorý prešiel dopredu cez pravú stranu, ale následným centrom nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov. Potom prišla ešte jedna prihrávka do ohňa, kde sa dostal k hlavičke Joe Ledley, ale jeho pokus nebol presný. Nasledovať bude kop od Schmeichelovej svätyne.
     
    30
    Kasper Schmeichel (Leicester) videl kartu žltej farby za protesty o údajnom faule, ale ten z žiadnom prípade nebol.
     
    29
    Už máme za sebou polhodinu hry. Stav skóre sa nemenil, pretože ani jedno z mužstiev nehrá výhradne útočne, ale snaží hrať zo zadu.
     
    28
    Veľká šanca Crystalu Palace! Yannick Bolasie sa predral dopredu cez ľavú stranu a dostal sa až do pokutového územia. Následne poslal jemný center na druhú stranu, kde mu nabehol jeho spoluhráča Wilfried Zaha, ale ten z prvej netrafil priestor troch žrdí hosťujúcej brány!
     
    26
    Opäť strelecký pokus Yannicka Bolasieho a znova s tým istým výsledkom. Tentoraz jeho pokus schytal Marc Albrington.
     
    25
    Domáci Yannick Bolasie sa dostal k strele zo strednej vzdialenosti, ale trafil iba dobre postaveného Wesa Morgana.
     
    24
    Hráči Crystal Palace sa po dlhšom čase dostali na útočnú polovicu ihriska, ale tam si obrana hostí dokáže s nimi poradiť.
     
    23
    Kuriózna situácia sa teraz odohrala v Serhurst Parku. Hosťujúci Riyad Mahrez podľa názoru rozhodcu vhodil loptu do hry nesprávnym spôsobom, a tak budú vhadzovať domáci.
     
    22
    Stopér Joel Ward bol pod tlakom Jamieho Vardyho, a tak loptu radšej odkopol do bezpečia. Tam sa jej zmocnili hostia, ktorí rozbiehajú ďalšiu útočnú akciu.
     
    21
    Domáci Wilfried Zaha si výborne pokryl loptu v strede poľa a hosťujúci Marc Albrighton ho nešetrne poslal k zemi. Toto Crystal Palace potreboval, aby sa prerušila hra a obrana si aspoň na chvíľu vydýchla.
     
    20
    Líšky v priebehu jednej minúty mali výhodu hneď dvoch rohových kopov, ale ani jeden z nich nenašiel hráča v bielom drese v pokutovom území. Hostia však ostávajú pri lopte.
     
    19
    Obrovská šanca Leicestru City! Riyad Mahrez si pohybom vypýtal prihrávku na pravú stranu, kde ju aj dostal a v rýchlosti predbehol všetkých svojich strážcov. Bol z toho teda samostatný nájazd, ale Alžírčan zaváhal, keď chcel loptu poslať popod padajúceho brankára Waynea Hennesseyho, ale ten dobre zakročil a stal sa hrdinom tohto okamihu!
    18. Riyad Mahrez (LEC)
     
    18
    Hosťujúci Danny Drinkwater sa predieral do vápna súpera po pravej strane, ale hodil si loptu ďaleko od nôh a ako prvý bol pri nej brankár Wayne Hennessey, ktorý ju bez problémov chyti.
     
    17
    STRELY CELKOM: 1-0
    STRELY NA BRÁNU: 1-0

    Dosiaľ sme videli iba jeden strelecký pokus, ktorý však bol skôr propagačný.
     
    15
    Ďalší nedovolený zákrok, keď Mike Jones videl "šlapák" Yohana Cabayeho v strede poľa. Hostia už rozohrali a rozbiehajú ďalšiu akciu.
     
    14
    DRŽANIE LOPTY: 43% – 57%

    Miernu územnú prevahu majú do týchto chvíľ hostia, ktorí však z tejto štatistiky nič extra nevyťažili.
     
    13
    Ani jedno z mužstiev zatiaľ nič extra nepredviedlo, pretože oba tímy hrajú veľmi dobre zozadu a majú skvelý návrat do defenzívy.
     
    12
    Faul aj na druhej strane. Tentoraz sa previnil Danny Drinkwater a zadarmo tak daroval loptu Orlom.
     
    11
    Domáci Yohan Cabaye sa prezentoval nedovoleným zákrokom na Marca Albringtona v strede poľa. Voľný kop pre Leicester City.
     
    10
    Crystal Palace sa snaží dostať do nejakej útočnej akcie, ale tá vždy končí na polovici ihriska, kde výborne pracuje stredová formácia Líšok.
     
    9
    Opäť aktívny Šindži Okazaki sa predral dopredu cez ľavú stranu, ktorý sa dostal dokonca až do pokutového územia. Následne oblúčikom hľadal pred bránou spoluhráča Riyada Mahreza, ale ten bol čisto odstavený od lopty a k zakončeniu sa nedostal.
     
    8
    Hosťujúci Šindži Okazaki bol hľadaný dlhým centrom, ale túto prihrávku nedobehol, a tak sa bude iba kopať od brány Waynea Hennesseyho.
     
    7
    Leicester City má loptu na svojich kopačkách a zatlačil svojho súpera na jeho vlastnej polovici ihriska. Tam domáci urobili hustý obranný blok, ktorý je veľmi pozorný a koncentrovaný.
     
    6
    Hosťujúci Robert Huth dnes vôbec nehrá v rukavičkách. Tentoraz si opäť vyšliapol na Yannicka Bolasieho, ktorého v hlavičkovom súboji jasne zasiahol lakťom do hlavy, ale hlavný rozhodca Mike Jones, ktorý stál tri metre od miesta priestupku, ani len neodpískal nedovolený zákrok.
     
    5
    Zatiaľ je to len také úvodné oťukávanie. Stále čakáme na prvú vážnejšiu šancu.
     
    4
    O úvodný strelecký pokus medzi tri žrde sa postarali domáci. Jej autorom bol Yannick Bolasie zo strednej vzdialenosti, ale jeho pokus šiel iba do stredu brány, kde stál pripravený brankár Kasper Schmeichel, ktorý nemal žiaden problém.
     
    3
    Hosťujúci Robert Huth sa pri postrannej čiare prezentoval veľmi tvrdým zákrokom na Yannicka Bolasieho, a ten sa len ťažko zdvíha z hracej plochy. Keby sa nehrala ešte len tretia minúta, zrejme by to za iných okolností asi už bola aj žltá karta.
     
    2
    V úvode majú loptu v moci domáci. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    O výkop sa v prvom polčase sa postarajú hosťujúci hráči. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v bordovo-modrých dresoch, hostia v bielych.
     
    -30
    Úvodné zostavy:

    Crystal Palace FC: Hennessey – J. Ward, Dann, Delaney, Souaré – Zaha, Cabaye, Jedinak (C), Ledley – Bolasie, Adebayor.
    Náhradníci: Speroni – Gayle, Sako, Puncheon, Mutch, Kelly, Campbell.

    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Huth, Fuchs – Mahrez, Kanté, Drinkwater, Albrighton – Okazaki, Vardy.
    Náhradníci: Schwarzer – Wasilewski, Amartey, Schlupp, Inler, Gray, Ulloa.

    Rozhodca: Mike Jones – Andy Halliday, Edward Smart – Nigel Miller.
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu 31.kola Premier League medzi Crystalom Palace FC a Leicesterom City. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
     
    CRYSTAL PALACE FC
    Zverenci Alana Pardewa sa momentálne nachádzajú osem bodov nad zónou zostupu, ale záchranu ešte nemajú vo vrecku. O udržanie sa medzi anglickou elitou ešte budú musieť bojovať, čo určite nebude jednoduché. Po 30 kolách (1 zápas k dobru) im patrí pätnásta priečka, keď získali 33 bodov za deväť víťazstiev, šesť remíz a štrnásť prehier. Minulý víkend Orli zavítali na druholigový Reading, kde zvíťazili 2:0 a vybojovali si účasť v semifinále FA Cupu, kde sa stretnú s Watfordom. Avšak naposledy sa v lige predstavili na domácej pôde, kde privítali slávnejší Liverpool, a veru mali na dosah aj na body. Výborný zápas vo vysokom tempe nepriniesol úvodný presný zásah v prvom polčase, ale diváci ho mohli vidieť hneď v úvode toho druhého. V 48.minúte otvoril skóre zápasu Ledley, ktorý poslal domácich do vedenia. Do kariet im zahralo aj vylúčenie Milnera v 62.minúte, ktorý odišiel pod sprchy po druhej žltej karte a oslabil svoje mužstvo. Lenže táto skutočnosť The Reds len naštartovala, keď o desať minút neskôr vyrovnal Firmino a v 96.minúte rozhodol o zisku troch bodov pre hostí Benteke, ktorý premenil pokutový kop.

    Posledné zápasy
    11.03.2016 Reading – Crystal Palace 0:2 (Pohár)
    06.03.2016 Crystal Palace – Liverpool 1:2
    01.03.2016 Sunderland – Crystal Palace 2.2
    27.02.2016 West Brom – Crystal Palace 3:2
    21.02.2016 Tottenham – Crystal Palace 0:1 (Pohár)

    Najlepší strelec: Wickham/Dann/Cabaye – 5 gólov
     
    LEICESTER CITY
    Rozprávka okolo tímu Claudia Ranieriho stále pokračuje a môže z toho byť absolútna senzácia. Ambiciózne Líšky po 30 odohraných zápasoch vedú Premier League so 63 bodmi za 18 víťazstiev, devät remíz a tri prehry. V ich poslednom ligovom stretnutí proti Newcastlu to bolo veľmi tesné, ale nakoniec to opäť stačilo. O úvodný presný zásah sa v 25.minúte postaral Okazaki, ktorý krásnymi nožničkami poslal domácich do vedenia. Ani jedno z mužstiev už neútočilo do plných, a to sa odrazilo aj na ďalšom priebehu zápasu. Keďže do konca zápasu už gól nepadol, tak si Líšky pripísali na svoje konto ďalšie tri body a môžu úspešne pokračovať za svojim snom.

    Posledné zápasy
    14.03.2016 Leicester – Newcastle 1:0
    05.03.2016 Watford – Leicester 0:1
    01.03.2016 Leicester – West Brom 2:2
    27.02.2016 Leicester – Norwich 1:0
    14.02.2016 Arsenal – Leicester 2:1

    Najlepší strelec: Jamie Vardy – 19 gólov
     
    VZÁJOMNÉ ZÁPASY
    24.10.2015 Leicester – Crystal Palace 1:0
    07.02.2015 Leicester – Crystal Palace 0:1
    27.09.2014 Crystal Palace – Leicester 2:0
    20.04.2013 Crystal Palace – Leicester 2:2
    27.10.2012 Leicester – Crystal Palace 1:2

    POSTAVENIE TÍMOV V TABUĽKE
    1. Leicester 18-9-3 53:31 63
    15. Crystal Palace 9-6-14 32:39 33

    ZHODNOTENIE
    Favoritom je hosťujúce mužstvo, ktoré ak chce naďalej pomýšľať na zisk titulu, tak musí dnes bezpodmienečne zvíťaziť. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 1:2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Marek Farkaš

    Góly: 34. Mahrez

    Karty:   42. Souaré (CRP) – 30. Schmeichel (LEC)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:12.
    Crystal Palace FC: Hennessey – J. Ward, Dann, Delaney, Souaré (46. Kelly) – Zaha, Cabaye, Jedinak (C), Ledley (79. Gayle) – Bolasie, Adebayor (46. Sako).
    Náhradníci: Speroni – Gayle, Sako, Puncheon, Mutch, Kelly, Campbell.

    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Huth, Fuchs – Mahrez (86. Schlupp), Kanté, Drinkwater, Albrighton – Okazaki (76. Ulloa), Vardy (90+1. Amartey).
    Náhradníci: Schwarzer – Wasilewski, Amartey, Schlupp, Inler, Gray, Ulloa.

    Rozhodca: Mike Jones – Andy Halliday, Edward Smart – Nigel Miller

    Diváci: 25041