Montreal – Minnesota 1:4 (kon.) | Florida – Philadelphia 5:4 (2:0 po s.n.) | Winnipeg – Colorado 3:2 (kon.)
Ottawa – Toronto 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 4:5 (po pr.) | Edmonton – Arizona 0:4 (kon.)
Vancouver – Nashville 4:2 (kon.) | San Jose – Washington 5:2 (kon.) | LA Kings – NJ Devils 1:2 (po pr.)
NY Rangers – Pittsburgh 3:5 (kon.) | Columbus – Tampa Bay 0:4 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
Minnesota Wild
cz Nedeľa 13.03.2016, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Erik HAULA - 1:4
     
    58:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ERIK HAULA posílá puk do prázdné brány a dává razítko na dnešní vítězství Wild v Bell Centre! Charlie Coyle na útočné modré čáře vystihl rozehrávku Canadiens, a přestože vzápětí ztratil stabilitu, volný puk poslal ze středního pásma do prázdné brány Erik Haula. Asistence: Charlie Coyle.
    31:49 Mikael GRANLUND - 1:3
     
    31:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKAEL GRANLUND využívá přesilovou hru a svým druhým gólem v utkání posílá Wild do dvoubrankového vedení!! Thomas Vanek tvrdě vypálil od modré čáry a před bránou se puk od pravé brusle clonícího Nina Niederreitera odrazil k pravé tyči, kde ho z blízkosti dorazil do prázdné brány Mikael Granlund. Asistence: Thomas Vanek, Marco Scandella.
    13:20 Mikael GRANLUND - 1:2
     
    13:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKAEL GRANLUND střílí nádherný gól a Minnesota na ledě Montrealu opět vede, tentokrát 2:1!! Matt Dumba krásnou diagonální přihrávkou zpoza brány našel v pravém kruhu pro vhazování Mikaela Granlunda, který z úhlu zamířil přesně do bližšího pravého horního rohu brány a puk se od tyče odrazil do sítě. Asistence: Matt Dumba, Jordan Schroeder.
    12:13 Mark BARBERIO - 1:1
     
    12:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    MARK BARBERIO skóruje a stav utkání v Bell Centre je rázem vyrovnaný 1:1!! Sven Andrighetto napřáhl z vrcholu pravého kruhu pro vhazovaní ke tvrdě střele, která mířila přesně do vzdálenějšího levého rohu brány, Devan Dubnyk ale vytáhl skvělý zákrok a vyrážečkou ji vyrazil mimo. Nicméně, vzápětí se dostal před bránou k dorážce Mark Barberio a nad levým ramenem brankáře Wild poslal puk do pravého horního rohu brány. Asistence: Sven Andrighetto, Max Pacioretty.
    10:52 Nino NIEDERREITER - 0:1
     
    10:52
    Minnesota právě vstřelila branku!
    NINO NIEDERREITER potrestal obrovskou chybu Montrealu a posílá Wild v polovině úvodní části zápasu do vedení!! Mike Condon vyjel mezi kruhy pro vhazování, kde zastavil puk a pokoušel se holí rozehrát, jenže kotouč namazal na hokejku forčekujícího Nina Niederreitera, který ho mezi nohama jednoho z obránců Montrealu poslal střelou po ledě do prázdné brány. Bez asistence.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 13. Barberio (Andrighetto, Pacioretty) – 11. Niederreiter, 14. Granlund (Dumba, Schroeder), 32. Granlund (Vanek, Scandella), 59. Haula (Coyle)


    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Markov, Barberio, Jemelin, Pateryn, Bartley, Dietz – Pacioretty (C), Galchenyuk, Andrighetto – Hudon, Plekanec (A), Byron – De La Rose, McCarron, Mitchell – Lessio, Danault, Brown. Hlavní trenér: Michel Therrien.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Prosser – Parise (A), Koivu (C), Coyle – Fontaine, Granlund, Vanek – Niederreiter, Haula, Schroeder – Carter, Stoll, Jones. Hlavní trenér: John Torchetti.

    Rozhodca: Wes McCauley, Chris Rooney – John Grandt, Brad Lazarowich

    Diváci: 21288