Paríž – AS Rím 3:1 (kon.)
koniec
Paríž Saint-Germain
3:1 (2:0)
AS Rím
cz Streda 09.03.2016, 16:00 • Stade Municipal Georges Lefèvre (Saint-Germain-en-Laye) • UEFA Youth League • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
    90. Christopher NKUNKU - 3:1
     
    90
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Domácí celek si v samotném závěru nejspíš pojistil postup do semifinále! Po faulu na Edouarda byl v těsné blízkosti hranice pokutového území nařízen přímý volný kop, k jehož rozehrávce se postavil CHRISTOPHER NKUNKU. Ten dokázal obstřelit obrannou zeď a s přispěním horní konstrukce brány odeslal balon až do sítě. Crisanto se tak proletěl vzduchem zbytečně.
    75. Marco TUMMINELLO - 2:1
     
    75
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Čtvrthodiny před koncem řádné hrací doby vsítil hostující výběr kontaktní branku a je tak zaděláno na drama! Pellegrini chytrou přihrávkou oslovil MARCA TUMMINELLA, ten si na hranici vápna nejprve míč jedním dotekem zpracoval a poté ho poslal za záda vyběhnuvšího Descampse.
    39. Yakou MEÏTÉ - 2:0
     
    39
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Rozdíl ve skóre je krátce před koncem úvodního dějství dvougólový! Centr Demoncyho z levé strany dolétl až na hranici malého vápna, kde De Santis nedokázal uhlídat YAKOUA MEÏTÉHO, jenž balon bez přípravy z bezprostřední blízkosti dopravil až do sítě.
    26. Fodé TOURE - 1:0
     
    26
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Příznivci domácího týmu jásají, celek z hlavního města Francie se totiž ujímá vedení! Centr Nkunkua z rohového kopu hostující obrana odvrátila, ale míč se dostal na kopačku Demoncyho, který zpoza šestnáctky vrátil balon do předbrankového prostoru. Tam si míč zpracoval FODÉ TOURE a povedenou ranou překonal brankáře Cristanta, jenž poprvé v zápase kapituloval.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 26. Toure, 39. Meïté, 90. Nkunku – 75. Tumminello

    Karty:   17. Demoncy (PSG), 44. Edouard (PSG), 90+4. Callegari (PSG) – 43. De Santis (ASR), 44. Marchizza (ASR), 49. Umar (ASR), 76. Tumminello (ASR), 79. Spinozzi (ASR)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:15.
    Paríž Saint-Germain: Descamps – Georgen, Eboa, Doucoure (C), Toure – Demoncy – Callegari, Nkunku – Ikone (75. Kanga), Edouard, Meïté (83. Konaté)
    Náhradníci: Aggoune – Kanga, Konaté, Giacomini, Brydges, Ba, Voyer. Trenér: François Rodrigues

    AS Rím: Crisanto – Abdullahi (81. Tofanari), Grossi, Marchizza, De Santis – Spinozzi, Vasco (C), D'Urso – Di Livio (73. Pellegrini) – Soleri, Umar (65. Tumminello)
    Náhradníci: Pop – Paolelli, Tofanari, Pellegrini, Ciavattini, Capradossi, Tumminello. Trenér: Alberto De Rossi

    Rozhodca: Alejandro Hernandez – Teodoro Sobrino, José Naranjo (všichni Španělsko) – Romain Delpech (Francie)