Slovan Bratislava U21 – Nové Mesto n/V 3:0 (kon.) | Košice – Bardejov 4:1 (kon.) | Teplička n. Váhom – Prešov 0:4 (kon.)
Dunajská Lužná – Nitra 0:1 (kon.) | Pohronie – Sereď 0:0 (odl.) | Dolný Kubín – MFK Zvolen 0:0 (zruš.)
koniec
FC Košice
4:1 (2:0)
Partizán Bardejov
Nedeľa 06.03.2016, 14:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:30.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri prvom jarnom kole našej druhej najvyššej futbalovej súťaže. V rámci neho je na programe aj duel košického VSS a bardejovského Partizánu, z ktorého vám vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Domáci Košičania vstúpia do duelu z líderskej priečky skupiny Východ. Hráči VSS majú na prvom mieste tabuľky na svojom konte 36 bodov, pričom pred priebežne druhým Prešovom majú šesťbodový náskok. Ich celkové skóre je 29:11. Hostia z Bardejova majú takisto vysoké ciele. Aktuálne sú na štvrtej priečke v tabuľke (so ziskom 27 bodov a dvojbodovou stratou na tretí Liptovský Mikuláš). Ich celkové skóre je 27:21.

    V aktuálnom ročníku pôjde už o druhý vzájomný súťažný zápas. Ten prvý sa odohral v 8. kole na bardejovskom trávniku, kde domáci zvíťazili Macejovým gólom z 20. minúty tesne 1:0.

    Favoritom duelu je domáci celok. Na triumf VSS Košice vypísali bookmakeri stávkových kancelárií kurz iba približne 1.45, zatiaľ čo na víťazstvo hostí sa výška kurzu pohybuje približne v okolí čísla 5.45. Remízu si môžete natipovať pri kurze 4.2.
     
    Úvodné zostavy:

    FC VSS Košice: Kello – Jonec, Morgan, Takáč, Šinglár (C), Tóth, Karaš, Mukendi, Hovančík, Jurčo, Janič
    Náhradníci: Ružínský – Vancák, Kubík, Konnsimbal, Gáll, Hirjak, Horodník

    Partizán Bardejov: Čikoš-Pavličko – Grohoľ, Pyda, Gagnon, Staš, Sipľak, Macej, Staško, Kuhajdík, Milunović (C), Šosták
    Náhradníci: Gmitter – Belunek, Verčimák, Makela, Ducár

    Rozhodca: Straka – Brendza, Špivak – Micheľ.
    Hostia počas rozcvičky
     
    Vážení čitatelia, zdravíme vás priamo zo štadióna v košickom Čermeli. V metropole východného Slovenska dnes od rána neustále prší a teplomer ukazuje iba 6 °C, takže počasie je skutočne nepríjemné. Ani to nám ale nezabráni, aby sme videli atraktívne doxxbetligové derby medzi domácim VSS a hosťujúcim Partizánom.
     
    Hráči oboch celkov už v sprievode rozhodcov prišli na trávnik a duel sa o malý moment začne. Domáci tím bude hrať v žlto-modrej kombinácii, hostia z Bardejova v červenej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
    Hráči sú už pripravení na úvodný výkop
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas sa začal výkopom domáceho celku. Košičania sa s loptou ihneď pokúsili dostať do útoku popri ľavej postrannej čiare, ale Bardejovčania si tento priestor postrážili.
     
    2
    Domáci futbalisti to napokon skúsili vzduchom. Dlhý nákop smeroval dopredu na Mukendiho, ale lopta bola príliš silná a dopadla ďaleko od spomínaného hráča. Odkopávať bude Čikoš-Pavličko.
     
    3
    Košičania pokračujú vo svojej ofenzívnej aktivite. Domáci hráči to teraz chceli zahrať prihrávkou zo stredu na ľavú stranu pre Morgana, ale pred ním loptu vynikajúco zastavil jeden z hostí.
     
    4
    Košičania to teraz skúsili centrom do šestnástky z pravej strany, lopta letela smerom na Mukendiho, ale pred ním ju za cenu rohového kopu výborne odstavil Šosták.
     
    4
    Domáci rozohrali rohový kop k bližšej žrdi, odtiaľ ale Bardejovčania loptu odvrátili. Košičania si roh zopakujú.
     
    5
    Po druhom rohovom kope v zápase mohli domáci hráči otvoriť skóre duelu! Lopta tentokrát preletela až k vzdialenejšej žrdi, kde ju chcel hlavou do siete dopraviť Karaš, ale napokon to nestihol a loptu tesne netrafil.
     
    6
    Žltú kartu dostáva Jean-Pierre Morgan (FC VSS Košice), ktorý sa dopustil faulu za rohom svojej šestnástky. Bardejov získa zaujímavý priamy kop.
     
    7
    Loptu si na miesto faulu postavil Kuhajdík a rozohral centrom do vápna. Nemyslel to zle, ale jeho pokus domáca defenzíva odvrátila na rohový kop.
     
    8
    Hostia rozohrali roh do stredu šestnástky priamo pred bránku, kde si situáciu postrážil Kello. Domáci gólman napokon ešte padol a lopta mu vypadla, ale stalo sa tak až po útočnom faule Bardejovčanov.
     
    9
    Domáci sa presunuli na opačnú polovicu a takmer sa im podarilo prekvapiť súpera. Mukendi dostal krížny center na ľavú stranu, ale nemal to na strelu, tak ešte pred bránku prihrával na Morgana. To ale Košičanom nevyšlo, druhý menovaný sa už k lopte nedostal.
     
    10
    Domáci futbalisti ostávajú v útoku a teraz to skúsili ďalekonosnou strelou, no tá iba zadunela na reklamných panecloch za bránkou. Košičania sú v úvode aktívnejší.
     
    11
    Domáci predviedli ďalší center, tentokrát z ľavej strany, ale Čikoš-Pavličko mal situáciu pred svojou svätyňou plne pod kontrolou. Bardejovský brankár nemal vo výskoku problém so zákrokom.
     
    12
    Košičania to skúsili rovnakým spôsobom ešte raz. Z ľavej strany posielal center pred bránku Morgan, no našiel iba pripraveného gólmana hostí. Čikoš-Pavličko je dnes zatiaľ veľmi pozorný.
     
    13
    Hostia predviedli bleskový prechod na opačnú polovicu trávnika, kde im domáci hráči loptu odkopli iba na rohový kop. Ten Bardejovčanom vôbec nevyšiel, lopta nenašla nikoho, kto by mohol zakončiť.
     
    14
    V Košiciach je skutočne nepríjemné počasie, aj hráči sa preto snažia ostať neustále v pohybe. Aktuálne za loptou behajú v okolí stredového kruhu, odkiaľ hostia zakladajú útočnú akciu.
     
    15
    Bardejovčanom ale snaha o prechod do útoku príliš nevyšla a museli sa stiahnuť do defenzívy. Domáci to skúsili centrom do šestnástky, kde bol však pripravený Kuhajdík a loptu odhlavičkoval na roh.
     
    16
    Košičania zahrali rohový kop priamo do stredu šestnástky medzi klbko hráčov, avšak vo veľkom zmätku sa tam lepšie zorientovali pozorní hostia, ktorí hroziace nebezpečenstvo odvrátili.
     
    17
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Domáci futbalisti napokon využili svoju vyššiu aktivitu a ujímajú sa vedenia. Postaral sa o to KAMIL KARAŠ, ktorý sa so závesom jedného obrancu dostal priamo pred gólmana hostí, ktorého si vytiahol dopredu a iba ho preloboval.
     
    18
    Hosťujúci hráči tak v metropole východu prehrávajú už po necelých dvoch desaťminútovkách. Musíme ale uznať, že Košičania sú od začiatku aktívnejší a vypracovali si neporovnateľne viac príležitostí ako ich súper.
     
    19
    Hostia chceli rýchlo odpovedať útočnou akciou, ale domáci tím im loptu vzal a aj za pomoci vlastného gólmana bude rozohrávať na opačnú polovicu.
     
    20
    Košičania skúsili loptu potiahnuť stredom. To sa podarilo Karašovi, ktorý v závere akcie volil prihrávku na ľavú stranu pre Morgana, no ten následne centroval iba na súpera v červenom drese.
     
    21
    Zo strany hostí to teraz vyzeralo na výborný brejk v trojici, ale Bardejovčania sa napokon zbrzdili a zbytočne vyprodukovali iba ofsajd.
     
    22
    Aj bardejovskí hráči teraz loptu posunuli na svojho brankára, ktorý bude môcť rozohrávať. Čikoš-Pavličko bude chcieť svojich spoluhráčov dostať čo najbližšie ku Kellovej svätyni.
     
    23
    Ďalši dobrá šanca Košíc na skórovanie. Loptu si na pravej strane na hranici šestnástky vypýtal Jurčo, trochu si ju potiahol a skúsil vypáliť, no napokon trafil iba vonkajšiu sieť pripevnenú o bližšiu žrď.
     
    24
    Jurčo sa teraz pokúšal o niečo podobné. Po loptu si opäť zbehol na svojej pravej strane, ale zastavil ho ofsajdový verdikt pozorného postranného arbitra. Zakončenie sme tak teraz nevideli.
     
    25
    Domáci Mukendi sa teraz sám pokúšal predrať pomedzi trojicu obrancov hostí, ale musíme uznať, že Bardejov sa teraz bráni naozaj veľmi dobre. Košičania sú pri lopte, no hostia ich k ničomu nepúšťajú.
     
    26
    Medzičasom sa nám začala už druhá polovica tohto polčasu. Výsledok zatiaľ zodpovedá dianiu na trávniku, domáci Košičania majú v nepríjemnom počasí herne navrch.
     
    27
    Čikoš-Pavličko sa musel mať na pozore aj teraz. Košičania na neho vyslali nenápadnú strelu spoza obrancov, lopta však mierila iba do stredu bránky a bardejovský gólman si s ňou poradil.
     
    28
    Košičania teraz o loptu bojovali pred šestnástkou svojho súpera, ale napokon došlo k odrazu, na ktorý volejom zareagoval Takáč, no svojím sympatickým pokusom svätyňu hostí minul a Čikoš-Pavličko mohol ostať pokojný.
    Aktuálny pohľad na hraciu plochu
     
    30
    Na zemi teraz ostal po jednom zo súbojov ležať domáci Morgan. Zdá sa, že bude potrebovať aj lekárske ošetrenie.
     
    31
    Žltú kartu za zákrok na Morgana dostáva Loic Gagnon (Partizán Bardejov).
     
    32
    Domáci hráč v sprievode lekárov odišiel za postrannú čiaru, ale po krátkom ošetrní sa už pýta späť na hraciu plochu. Všetko nasvedčuje tomu, že Morgan bude v poriadku a bude môcť pokračovať.
     
    33
    Je to tak, Morgan je už medzi svojimi spoluhráčmi a hra môže pokračovať. Bardejov medzičasom získal loptu a bude ju rozohrávať z vlastnej polovice.
     
    34
    Bardejovčania sa stále nevzdávajú. Zo stredu to prihrávkou skúšal Kuhajdík, pri ľavej čiare našiel spoluhráča Gagnona, ten následne zrýchlil, no jeho center pred bránku vystihla iba košická obrana.
     
    35
    Košičania sa ubránili, rozohrali a okamžite sa pokúšali preniknúť za polovicu trávnika. Tam ale boli zastavení faulom.
     
    37
    Košičania rozohrali a pokračujú v obliehaní bardejovskej bránky. Z ľavej strany to centrom skúsil Karaš, no lopta bola prisilná a na zadnej žrdi nikoho nenašla.
     
    38
    Hra je teraz často prerušovaná a začína sa nám kúskovať. Pred nami je ešte približne sedem minút riadnj hracej doby.
     
    39
    Bardejovčania pokračujú v ofenzívnej snahe, ale majú problém aj s prienikom do útoku. V strede trávnika teraz Pyda nedokázal rozohrať cez vysoko napádajúceho Košičana.
     
    40
    Musíme ale uznať, že s blížiacim sa záverom prvého polčasu hostia pridávajú na aktivite a ich snaha o vyrovnanie je zjavná. Žiaľ pre ich fanúšikov, zatiaľ sa im vôbec nedarí dostať do streleckej pozície a Kello môže byť pokojný.
     
    41
    Bardejov ostáva v útoku a pokračuje v obliehaní šestnástky. Na záver polčasu si hostia nechali dostatok síl a začínajú vyvíjať nepríjemný, avšak zatiaľ nie nebezpečný tlak.
     
    42
    Košičania loptu vysokým odkopom Kella dostalo na opačnú polovicu trávnika, avšak tam si ju prevzali iba hostia, ktorí to skúsia ďalším prechodom. Domáci sa musia pozorne brániť.
     
    43
    Košičanom sa loptu podarilo vykopnúť popri ľavej čiare, kde si ju chcel stiahnuť Mukenci, ale proti trojici hráčov súpera sa mu to nepodarilo.
     
    44
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Hostia si napokon pri snahe o vyrovnanie v defenzíve skutočne nedali veľký pozor a inkasujú aj druhýkrát. Do štatistík sa teraz zapisuje MULUMBA MUKENDI, ktorý bol pred vysunutým brnakárom hostí spolu s trojicou ďalších súperov, no v neprehľadnej situácii v páde loptu aj tak prestrčil až za čiaru.
     
    45
    Bardejovčania sa v záverečných minútach pokúšali o gólovú odpoveď, ale tá im nevyšla a sami inkasovali aj druhýkrát. Zdá sa, že domáci tím má pred prestávkou jasne nakročené smerom k víťazstvu.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas je minulosťou. Pri 6 °C a neustálom daždi sa v košickom Čermeli lepšie darilo domácim futbalistom, ktorí sa vedenia ujali v 17. minúte zásluhou Karašovho prelobovania gólmana a na 2:0 zvýšili v 44. minúte po veľkej bojovnosti Mukendiho. Pred prestávkou tak domáci tím vedie pomerne pohodlne 2:0.

    Druhý polčas sa začne približne o 15:30.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom hosťujúcich futbalistov. Tí majú pred sebou náročnú úlohu, ak chcú v Košiciach vybojovať aspoň bod, musia minimálne dvakrát skórovať.
     
    47
    Košičania sa však rozhodne nechcú iba brániť. Jurčo dostal loptu do útoku z pravej hranice šestnástky, následne si ju prevzal Takáč a skúsil to centrom, no na ten nik z jeho spoluhráčov nedosiahol.
     
    48
    Košičania ale ešte v šestnástke ostali a bola z toho poriadne nepríjemná strela. Jej autorom bol Morgan, no Čikoš-Pavličko si priestor pri pravej žrdi veľmi dobre postrážil a loptu za svoj chrbát nepustil.
     
    49
    Opäť výborná práca hosťujúceho brankára! Čikoš-Pavličko teraz čelil nepríjemnému centru Morgana z uhla, ale hosťujúci gólman sa do dráhy lopty hodil a rukami ju vytesnil.
     
    50
    Teraz sme videli ďalšiu zaujímavú šancu aktívnejších Košíc. Jurčo ťahal loptu, ktorú si dopredu pýtal Mukendi, no Jurčo napokon zvolil vysunutie Takáča na pravú stranu. Center posledného menovaného ale nikoho z hráčov v žlto-modrom drese nenašiel.
     
    51
    Ťažko teraz opísať situáciu, ktorú má za sebou hosťujúci Marek Staško. Ten ostal úplne osamotený pred brankárom Kellom, ktorý po zárkoku ležal na zemi, ale bardejovskému hráčovi sa ani z niekoľkých pokusov nepodarilo pretlačiť loptu za čiaru.
     
    52
    Domáce tribúny zatlieskali Staškovi i Kellovi, úsmev na tvári mal ale iba domáci gólman. Košičania následne rýchlo rozohrali, z pravej strany do vápna cetroval Jurčo, ale iba na súperov.
     
    53
    Bardejovčania hru rýchlo otočili na opačnú polovicu. Tam lopta skákala smerom k domácemu brankárovi a Hovančík ju Kellovi prenechal.
     
    55
    Prvá desaťminútovka po zmene strán je už minulosťou. Videli sme veľkú nevyužitú šancu hostí, ale celkovo majú viac z hry stále domáci futbalisti.
    Hrá sa v strede poľa
     
    56
    Domáci mohli tretíkrát v zápase skórovať! Z pravej strany zvnútra šestnástky pálil Takáč do ľavého vinkla, ale Čikoš-Pavličko vyskočil do vdzuchu a loptu vyboxoval do tyče, odkiaľ sa odrazila za bránku.
     
    57
    Hosťujúci futbalisti si po zneškodnenej šanci Košíc poriadne vydýchli. Z ich pohľadu ešte stále nie je nič stratené, aj keď dvojgólové manko ich stavia do veľmi ťažkej pozície.
     
    58
    Bardejovčania dostali loptu do útoku po ľavej strane a skúsili to aj zakončením spoza šestnástky, ale to nebolo z kategórie nebezpečných a Kello si s ním bez zaváhania poradil.
     
    59
    Bardejovčania sa teraz držia na útočnej polovici a zdá sa, že by radi dostali súpera pod tlak. Hostia vybojovali faul za šestnástkou pri postrannej čiare a budú zahrávať voľný kop.
     
    60
    Realizácie štandardky sa chopil Kuhajdík. Skúsil to centrom do vápna, avšak tam jeho pokus spoluhráči nespracovali a v súboji ho poslali iba mimo bránky Kella.
     
    61
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Marek Staško, prichádza Andrely Makela.
     
    63
    Bardejov dal gól!
    Hostia napokon svoju druhopolčasovú snahu využívajú a znižujú na rozdiel jediného gólu! Strelou z ľavej strany šestnástky sa o to postaral ich kapitán MARKO MILUNOVIČ.
     
    64
    Domáci sa ihneď po rozohrávke presunuli do šestnástky súpera a chceli reagovať. Tóth takmer od čiary prihrával do ohniska, ale tam boli iba pozorní Bardejovčania.
     
    65
    Duel tak razom dostal úplne nový náboj. Domáci futbalisti stratili pevnú pôdu pod nohami a hostia zase dostali poriadnu dávku psychických síl.
     
    66
    Bardejovčania prenikli k šestnástke súpera a takmer sa im podarilo vyrovnť! Gagnon dostal prihrávku na hranicu pokutového územia, odkiaľ pálil bez prípravy, ale mieril iba tesne vedľa pravej žrde Kellovej svätyne.
     
    67
    Košičania nechcú nič riskovať a pokúšajú sa podniknúť útočnú akciu. Domáci hráči sa nikam bezhlavo neponáhľajú a dávajú si pozor na otvorenú defenzívu.
     
    68
    Domáci Janič si teraz na pravej strane predkopol loptu a chcel centrovať do vápna, ale napokon vybojoval rohový kop.
     
    69
    Janič to so silou štandardky poriadne prehnal a loptu poslal až za vzdialenejšiu žrď, kde jeho spoluhráči nestiihli rýchlo reagovať.
     
    70
    Domáci tím bude zahrávať pokutový kop! Hosťujúc brankár Čikoš-Pavličko si totiž povybehol proti rútiacemu sa Morganovi a podrazil mu nohy.
     
    71
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    K realizácii penalty sa postavil PAVOL JURČO. Domáci hráč zvolil strelu po zemi smerujúcu k ľavej žrdi a bol úspešný.
     
    72
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Pavol Jurčo, prichádza Michal Horodník.
     
    73
    Takáč to dnes už niekoľkýkrát skúsil centrom z pravej strany, tentokrát na neho vyskakoval Mukendi, ale hostia odvrátili na rohový kop.
     
    74
    Po rohovom kope letela lopta na vzdialenejšiu žrď, kde si ju Čikoš-Pavličko postrážil vynikajúco a vyboxoval ju do bezpečia.
     
    75
    Bardejov sa ešte stále nevzdáva. Z ľavej strany do vápna centroval Kuhajdík, no domáca obrana to zvládla a žiadne zakončenie nepripustila.
     
    76
    Hostia opäť prenikali smerom k šestnástke, ale Hovančík sa pri obrannom zákroku obetavo hodil na zem. Sledujeme veľký boj a snahu zo strany hostí, avšak Košičania sa pozorne bránia.
     
    77
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Mulumba Mukendi, prichádza Jesus Konnsimbal.
     
    78
    Nováči na trávniku si ihneď vyslúžil potlesk domácich tribún! Loptu mu pred bránku posunul Horodník, Konnsimbal sa obtočil okolo súpera a ešte prihrával do ideálnej pozície, ale tam nikto z jeho spoluhráčov nezakončil.
     
    79
    Bardejovčania majú zrejme poslednú šancu na zdramatizovanie zápasu. Pokúšajú sa o prechod do útoku, popri ľavej postrannej čiare to však majú veľmi náročné.
     
    80
    Pred nami je záverečná desaťminútovka tohto duelu. Domáci futbalisti si teraz dávajú väčší pozor v defenzíve, hostia sa ešte pokúšajú o menší zázrak, V Čermeli sa rozhodn nenudíme.
     
    81
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Juraj Kuhajdík, prichádza Jakub Verčimák.
     
    82
    Domáci tím drží loptu na svojej útočnej polovici, čo mu plne vyhovuje. Košičania sa nemusia nikam ponáhľať, na ťahu sú teraz hostia z Bardejova.
     
    83
    Pred nami je posledná sedemminútovka riadnej hracej doby tohto duelu. Hostia budú rozohrávať zo svojej polovice, ešte stále majú šancu na menšie prekvapenie.
     
    84
    Domáci tím však súpera cez deliacu čiaru vôbec nechce pustiť. Košičania aj teraz pokračovali v útočení, no zastavil ich ofsajdový verdikt pozorného postranného arbitra.
    Košičania útočia pod sektorom svojich priaznivcov
     
    85
    Domáci tím si ešte vybojoval rohový kop, ale ten hostia výborne odvrátili už pri bližšej žrdi. Zdá sa, že Košičania si už svoj náskok ustrážia, pretože sa stále držia v ofenzíve.
     
    86
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Domáci futbalisti potvrdili svoju aktivitu aj štvrtým gólom. Kusisko práce pri ňom odviedol Karaš, ktorý si loptu potiahol do stredu na hranicu šestnástky, kde ju posunul DALIBOROVI TAKÁČOVI a ten sa už prudkou ranou k pravej žrdi nemýlil.
     
    87
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Ľubomír Ivanko Macej, prichádza Ján Ducár.
     
    88
    Striedajúci Konnsimbal chcel loptu potiahnuť do útoku, ale pri pravej postrannej čiare stroskotal. Bardejov bude rozohrávať z vlastnej polovice.
     
    89
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Dalibor Takáč, prichádza František Vancák.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby tohto zápasu. Hostia počas nej zahrávali rohový kop, ale center im vôbec nevyšiel a ani poriadne nedoletel k bližšej žrdi.
     
    90+1
    Nadstavovať sa bude jedna minúta.
     
    90+1
    Dnešné stretnutie sleduje 450 divákov.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Výchdniarske derby úvodného jarného kola Doxxbet ligy sa skončilo jasným víťazstvom líderských Košíc. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok víkendu. (16:20:14)

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím Partizán Bardejov. Viac informácií tu.

    Góly: 17. Karaš, 44. Mukendi, 71. Jurčo (pen.), 86. Takáč – 63. Milunovič

    Karty:   6. Morgan (VSS) – 31. Gagnon (BAR)


    FC Košice: Kello – Jonec, Morgan, Takáč, Šinglár (C), Tóth, Karaš, Mukendi, Hovančík, Jurčo, Janič
    Náhradníci: Ružínský – Vancák, Kubík, Konnsimbal, Gáll, Hirjak, Horodník

    Partizán Bardejov: Čikoš-Pavličko – Grohoľ, Pyda, Gagnon, Staš, Sipľak, Macej, Staško, Kuhajdík, Milunović (C), Šosták
    Náhradníci: Gmitter – Belunek, Verčimák, Makela, Ducár

    Rozhodca: Straka – Brendza, Špivak – Micheľ

    Diváci: 450