Mladá Boleslav – Pardubice 3:4 (kon.) | Hradec Králové – Liberec 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
Mountfield HK
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Štvrtok 03.03.2016, 18:15 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 45. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, vítězem dnešního duelu se stávají Bílí Tygři! Do prakticky samostatného úniku vyslal Král SAMUELA SOLENSKÉHO, který se vyhnul holi Veselého, jenž se snažil kotouč vypíchnout, a poté zakončil do brány, v níž za hradeckého gólmana neúspěšně zaskakoval jeden z východočeských hráčů. Asistence: Zdeněk Král.
     
    43:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Početní výhoda využita, stav utkání srovnán! Na modré čáře se napřáhl JOZEF HUŇA a projektil jím vyslaný zapadl do pravé části Veselého svatyně, domácí brankář se za pukem pouze smutně otočil. Asistence: Vojtěch Havlas, Zdeněk Král.
     
    21:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka a další gól Mountfieldu! Hronek pálil od modré čáry a vyraženou střelu našel osamocený JAKUB ORSÁG, který svou druhou trefou posílá Hradecké znovu do vedení. Asistence: Filip Hronek, Štěpán Havránek.
     
    12:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři srovnávají skóre! SAMUEL SOLENSKÝ si mezi kruhy pohrál s pukem a poté ho forhendem poslal do levé horní části Veselého svatyně. Asistence: Dominik Hrníčko.
     
    04:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi otevírají skóre utkání a využívají přesilovku! Z prostředka modré čáry pálil Havránek, jehož střelu hostující brankář pouze vykopl a kotouč do brány dorazil JAKUB ORSÁG. Asistence: Štěpán Havránek, Filip Hronek.

    Klára Petrásková

    Góly a asistencie: 5. Orság (Havránek, Hronek), 22. Orság (Hronek, Havránek) – 13. Solenský (Hrníčko), 44. Huňa (Havlas, Král), 64. Solenský (Král)


    Mountfield HK: Veselý (Kouba) – Lier, Košař, Bureš, Havránek, Hronek, Piegl – Zahradník, Malík, Hnik, Miškář, Šimůnek, Drašnar, Krátoška, M. Matouš, Chalupa, Orság, Gančarčík, Pilař "C". Trenér: Aleš Krátoška.
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Petruželka) – Klinger, Kunst, Mečíř, Divila, Tržický, Starosta – Babec, Hrníčko, Kalfiřt "C", Huňa, Rubeš, Král, Gecko, Solenský, Svoboda, Zachar, Havlas, Chlum. Trenér: Petr Haken.

    Rozhodca: Doležal – Čížek, Křivohlavý