Tatran – Bulldogs 6:7 (po pr.)
koniec po predl.
ESA logistika Tatran Střešovice
6:7 (4:2, 1:1, 1:3 - 0:1)
Bulldogs Brno
cz Pondelok 22.02.2016, 17:50 • Aréna Sparta • Livesport Superliga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    60:44
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    To byla rána! JAKUB MENDREK dostal míček k mantinelu a nekompromisní ránou kompletuje hattrick. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    54:13
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! V šesti hráčích hosté rozebrali obranu Tatranu, přičemž střeli Krajcigra do tyče dorazil JAKUB MENDREK. Asistence: Radek Krajcigr.
     
    52:44
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Buldoci dávají další kontaktní gól. Při přečíslení tři na dva to vzal na sebe JIŘÍ KOUTNÝ, který poslal míček pod horní tyčku.
     
    47:48
    Tatran právě vstřelil branku!
    To byla nádhera! Jiří Kolísko zadovkou posunul míček na Jana Kolíska, jenž ještě přihrál MARKU VÁVROVI, který skóruje. Asistence: Jan Kolísko.
    44:59 Jakub MENDREK - 5:4
     
    44:59
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A už je to jen o gól! Juhaňák naznačil střelu a našel u tyčky volného JAKUBA MENDREKA, který neměl problém zakončit do prázdné svatyně. Asistence: Jiří Juhaňák.
    22:36 Václav ČERNOCH - 5:3
     
    22:36
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    To je dnes tedy nadílka. Zpoza branky dostal míček před branku VÁCLAV ČERNOCH a zakončil na vzdálenější tyč. Asistence: Petr Kadlec.
    21:41 Mikuláš KOMÁREK - 5:2
     
    21:41
    Tatran právě vstřelil branku!
    Další nedůraznost Brna daruje gól Střešovicím. Dva domácí hráči zůstali sami před brankou, přičemž úspěšně zakončil MIKULÁŠ KOMÁREK. Asistence: Marek Deutsch.
    18:57 Martin KUBOVIČ - 4:2
     
    18:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic je zde čtvrtá trefa Pražanů. Od mantinelu vystřelil MARTIN KUBOVIČ a umístil míček do protější šibenice. Asistence: Jan Řehoř.
    13:19 Miroslav KLADIVO - 3:2
     
    13:19
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Takovýmto výsledkem nám skončil minulý souboj těchto dvou celků. Tentokrát chybovala obrana Tatranu, Sládeček našel MIROSLAVA KLADIVA, proti kterému už se Rebro nestihl přesunout. Asistence: David Sládeček.
    12:59 Petr BRAUTFERGER - 3:1
     
    12:59
    Tatran právě vstřelil branku!
    Pražané si však rychle berou dvoubrankové vedení zpět. Meliš při přečíslení našel na druhé straně PETRA BRAUTFERGERA, jenž neměl potíž dostat míček do odkryté klece. Asistence: Milan Meliš.
    10:56 Jiří KOUTNÝ - 2:1
     
    10:56
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Chyba brankáře Rebra znamená kontaktní gól. Domácí gólman chtěl jít pro míček za branku, kde jej však nezískal. Než se Rebro srovnal, dokázal JIŘÍ KOUTNÝ trefit ideálně horní růžek zařízení. Asistence: Marek Fuchs.
    04:37 Jan ŘEHOŘ - 2:0
     
    04:37
    Tatran právě vstřelil branku!
    Druhá šance a druhý gól. Nedůrazná obrana nechala před bránou volného JANA ŘEHOŘE, který z první prostřelil Kejíka. Asistence: Jiří Kolísko.
    00:37 Ondřej VÍTOVEC - 1:0
     
    00:37
    Tatran právě vstřelil branku!
    To je úvod! Domácí dlouho váhali s rozehrávkou, nakonec se ale pustili kupředu a Meliš posunul puk na ONDŘEJE VÍTOVCE, který si našel ideální pozici pro střelu a rozvlnil síťku. Asistence: Milan Meliš.

    Jakub Kudláč

    Góly a asistencie: 1. Vítovec (Meliš), 5. Řehoř (Jiří Kolísko), 13. Brautferger (Meliš), 19. Kubovič (Řehoř), 22. Komárek (Deutsch), 48. Vávra (Jan Kolísko) – 11. Koutný (Fuchs), 14. Kladivo (Sládeček), 23. Černoch (Kadlec), 45. Mendrek (Juhaňák), 53. Koutný, 55. Mendrek (Krajcigr), 61. Mendrek (Jakůbek)


    ESA logistika Tatran Střešovice: Rebro (Kafka) – Heřmanský, Deutsch, Fořt, Vašíček, Vítovec, Řehoř, Ullmann – Kubovič, Komárek, Jiří Kolísko, Jan Kolísko, Vávra, Gruber, Fridrich, Meliš, Němeček, Svoboda, Brautferger
    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Brom, Jalový, Jeski, Bauer, Jakůbek – Hauser, Kadlec, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Koutný, Černoch, Ondráček, Mendrek, Sládeček, Kladivo, Krajcigr, Žižka

    Rozhodca: Jiří Dolanský a Vojtěch Sýkora

    Diváci: 487