Anderlecht – Olympiakos 1:0 (kon.) | Midtjylland – Manchester United 2:1 (kon.) | Fiorentina – Tottenham 1:1 (kon.)
Dortmund – Porto 2:0 (kon.) | Villarreal – Neapol 1:0 (kon.) | Saint-Étienne – Bazilej 3:2 (kon.)
Sevilla – Molde 3:0 (kon.) | Valencia – Rapid Viedeň 6:0 (kon.) | Augsburg – Liverpool 0:0 (kon.)
Sparta Praha – FK Krasnodar 1:0 (kon.) | Galatasaray – Lazio 1:1 (kon.) | Sion – Braga 1:2 (kon.)
Doneck – Schalke 0:0 (kon.) | Marseille – Bilbao 0:1 (kon.) | Lisabon – Leverkusen 0:1 (kon.)
koniec
FC Sevilla
3:0 (1:0)
Molde FK
Štvrtok 18.02.2016, 19:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán • Európska liga • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase napokon domáci tím pridal ešte dva góly a zaslúžene tak po skvelom výkone vyhráva 3:0 a odveta vo Švédsku by už mala byť len formalita! Hviezdou tohto zápasu sa stáva domáci Llorente, ktorý dal dva góly, tretí presný zásah pridal striedajúci Gameiro, ktorý v hra nahradil práve Llorenteho!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého večera a príjemný zajtrajší posledný pracovný deň v tomto týždni! (20:52:41)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Napokon sa však predsa len domáci celok usadil pred 16-tku hostí a snaží sa ešte niečo nebezpečné vymyslieť. Uvidíme, či sa mu to v záverečných sekundách zápasu aj podarí.
     
    90+1
    Zápas sa už prakticky len dohráva, pri lopte je domáci celok, avšak na útočnú polovičku sa prebíja len pomaly.
     
    90
    K riadnej hracej dobe sa napokon ešte pridávajú 3 minúty.
     
    89
    Domáci tím však zatiaľ len kombinuje a hostia tak musia len čakať. My zatiaľ čakáme na údaj o nastavenom čase na svetelnej tabuli štvrtého rozhodcu.
     
    88
    Sevilla sa dostala ku lopte a z ich strany to vyzerá, že sa ešte do útoku budú tlačiť. Hostia sú tak nútení sa vrátiť dozadu a brániť sa.
     
    87
    Ten však napokon nič zaujímavé nepriniesol a hostia sa ubránili bez problémov. Molde je momentálne pri lopte, ale smerom dopredu sa im dnes vôbec nedarí.
     
    86
    Napokon sa domáci tím ešte odhodlal ku nebezpečnej strele, brankár hostí Horvath však skvelo zasiahol a loptu vyrazil na rohový kop!
     
    85
    Domáci tím si pohodlne posúva loptu medzi sebou, hostia sa tak aj naďalej len bránia. Zrejme už oba tímy len čakajú, kedy hlavný rozhodca odpíska koniec tohto zápasu.
     
    84
    Lopta je však teraz na kopačkách domácich futbalistov, ktorí sa pochopiteľne nikam neponáhľajú a pokojne čakajú na koniec zápasu.
     
    83
    Rohový kop napokon žiadnu zaujímavý situáciu nepriniesol, hostia sa ubránili bez problémov. Molde je tak pri lopte a môže ešte skúsiť niečo podniknúť smerom dopredu.
     
    82
    Sevilla po zisku lopty vyrazili do rýchleho brejku, napokon sa dostala až ku rohovému kopu! Z jeho rozohraním sa pochopiteľne domáci tím nikam neponáhľa.
     
    81
    Do konca tohto zápasu ostáva približne 10 minút plus nejaký ten nastavený čas. O osude je už dávno rozhodnuté, otázkou však je, či sa ešte niečoho zaujímavého do konca zápasu dočkáme.
    80. Steven N'Zonzi (SEV)
     
    80
    Striedanie v tíme Molde FK: z ihriska odchádza Fredrik Aursnes, prichádza Sander Svendsen.
     
    78
    Ďalšia šanca na strane domáceho tímu, Gamiero zachytil loptu a už postupoval sám na bránu hostí, obranca Molde sa však včas vrátil a dokázal mu v skórovaní zabrániť.
     
    77
    Pekná rýchla akcia domáceho tímu, ku lopte sa dostal N'Zonzi, loptu prepasíroval pomedzi nohy obrancu hostí, jeho pokus napokon skončil len tesne vedľa brány hostí!
     
    76
    Sevilla už ubrala zo svojho tempa a momentálne púšťa ku hre aj hostí, ktorím sa však v útočnej fazóne veľmi nedarí. Hostia sa už snažia tento zápas dohrať so cťou.

    Miroslav Revaj

    Góly: 35. F. Llorente, 49. F. Llorente, 72. Gameiro

    Karty:   11. Gulbrandsen (MLD), 13. Diouf (MLD)


    FC Sevilla: Soria – Coke (C), Carriço, Kolodziejczak, Escudero – N'Zonzi, Cristóforo (69. Iborra) – Vitolo, Banega, Krohn-Dehli (73. Konopljanka) – F. Llorente (57. Gameiro).
    Náhradníci: S. Rico – Rami, Iborra, Konopljanka, J. A. Reyes, Gameiro, Muñoz.

    Molde FK: Horvath – Toivio, Gabrielsen, Forren, Flo – Moström, Aursnes (80. Svendsen), D. Hestad (C), M. Elyounoussi (63. E. Hestad) – Diouf, Gulbrandsen.
    Náhradníci: Linde – E. Hestad, A. Diop, Strande, Agnaldo, Bakenga, Svendsen.

    Rozhodca: Mažeika – Šimkus, Kazlauskas
    Štvrtok 25.02.2016
    Molde - Sevilla 1:0

    Góly: 43. E. Hestad

    Karty:   66. Forren (MLD) – 80. Carriço (SEV)

    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 7:10.