Motor ČB – Šumperk 2:0 (kon.) | Ústí n/L – Přerov 2:3 (kon.) | Litoměřice – Kladno 3:1 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 1:2 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Prostějov 3:1 (kon.) | Most – Slavia 6:5 (2:1 po s.n.)
Třebíč – Kadaň 6:1 (kon.)
koniec
HC Stadion Litoměřice
3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
Rytíři Kladno
cz Sobota 30.01.2016, 17:00 • Kalich Arena • Chance Liga (CZ) • 46. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    37:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytířům se nakonec protiútok podařil. Vysoký tlak ze strany hostí vyústil ve vydařenou střelu MICHALA LUKÁČE z mezikruží, po které se Pavelka pokusil rychlý kotouč zachytit, ale ten už se jen od jeho lapačky odrazil do sítě. Asistence: Brendon Nash, Denis Kindl.
     
    35:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice si kotouč vybojovaly a ihned podnikly nájezd před Mensatora. Jan Berger si najel před Mensatora a poslal kus černé pryže za sebe, kde už byl připravený ONDŘEJ KOPTA. Ten na nic nečekal a kotouč poslal do levého horního rohu kladenské klece. Asistence: Jan Berger.
     
    33:01
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Zpoza brány přihrál Ondřej Kopta na mezikruží PETRU PŘEUČILOVI, který rychlou reakcí kotouč poslal do horního růžku Mensatorovy klece. Asistence: Ondřej Kopta.
     
    00:26
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci téměř ihned zaútočili. Kotouč se po kombinaci dostal až na modrou k Dominiku Bílkovi, který ihned střelil směrem na Mensatora a následně kotouč do brány doklepl s přesností ZDENĚK DOLEŽAL. Asistence: Dominik Bílek, Milan Toman.

    Daniel Chládek

    Góly a asistencie: 1. Doležal (D. Bílek, Toman), 34. Přeučil (Kopta), 36. Kopta (Berger) – 38. Lukáč (Nash, Kindl)


    HC Stadion Litoměřice: Pavelka (Michajlov) – D. Bílek, Toman, Pavlas, Mikliš, Piegl, Šulc, Chmel – Kalla, Doležal, Švagrovský – Horna, Nedvídek, Beránek – Kopta, Berger, Přeučil – Krátoška, Valášek, Brandejský. Trenér: Říha.
    Rytíři Kladno: Mensator (Cikánek) – Nash, Kehar, Těrnavskij, Růžička, Gutwald, Ptáček, Mrázek – Machač, Skuhravý, Rudovský – Dvořáček, Kindl, V. Bílek – Redlich, Pitule, Lukáč – Šilhavý. Trenér: Lidický.

    Rozhodca: Bejček – Polák, Rampír

    Diváci: 1710