Motor ČB – Šumperk 2:0 (kon.) | Ústí n/L – Přerov 2:3 (kon.) | Litoměřice – Kladno 3:1 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 1:2 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Prostějov 3:1 (kon.) | Most – Slavia 6:5 (2:1 po s.n.)
Třebíč – Kadaň 6:1 (kon.)
koniec
HC Slovan Ústí nad Labem
2:3 (1:0, 0:3, 1:0)
HC Zubr Přerov
cz Sobota 30.01.2016, 17:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance Liga (CZ) • 46. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:34
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už to ale DAVIDOVI TŮMOVI vyšlo. Po zcela identické akci, kdy Kloz posunul touš na opačnou stranu Tůmovi už podruhé za sebou nedělalo domácímu útočníkovi elitní formace problém zasunout puk za bezmocného Šimbocha. Asistence: Jan Kloz a Jaroslav Roubík.
     
    32:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí ledová sprcha. Zatímco byli v posledních chvílích aktivnější, udeřili naopak soupeř. LUKÁŠ VÁGNER se s pukem na modré čáře nikterak nemazal a poslal ho směrem na bránu. Soukup měl zakrytý výhled a jeho střelu pod horní tyč neviděl. Touš se navíc odrazil od horní tyče brány, aby následně zapadl do sítě. Asistence: Michal Popelka a Lubomír Kovařík.
     
    26:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští otáčí vývoj utkání! Kovařík zamotal hráčům Ústí za bránou hlavu, poslal puk na modrou čáru, kde se nacházel v nápřahu MARTIN NOVOTNÝ, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě, společně s brankářem domácích. Asistence: Lubomír Kovařík.
     
    25:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zatímco útočnáakce Slovanu nevyšla, udeřil soupeř na druhé straně. Sikora se natlačil před obránce, těsně před Soukupem procpal puk na FILIPA STOKLASU, který už měl lehkou úlohu, i když se snažil Soukup ještě po puku natáhnout. Asistence: Marek Sikora a Petr Hořava.
     
    10:21
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! JAN KLOZ se nejprve přes dva strážce natlačil před bránu, odkud našel ještě lépe postaveného Davida Tůmu, ten ale nedokázal zakončit do osamocené brány. Následně se ujal puku opět Kloz, který už dokázal rozvlnit síť za zády Šimbocha. Asistence: David Tůma.

    Josef Cestr

    Góly a asistencie: 11. Kloz (Tůma), 57. Tůma (Kloz, Roubík) – 26. Stoklasa (Sikora, Hořava), 27. Novotný (Kovařík), 33. Vágner (Popelka, Kovařík)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Brož, Chalupa, Bernad, Hes, Holomek, Skočovský, Zdvořáček – Tůma, Roubík, Kloz – Tenkrát, Merta, Kuchler – Čurda, Melka, Křivohlávek – Dalecký, Gengel, Navarra
    HC Zubr Přerov: Šimboch (Klimeš) – Grof, Chmelíř, Hořava, Pala, Ferenc, Novotný, Šnajnar, Vágner – Dostálek, Pšurný, Procházka – Stoklasa, Sýkora, Sikora – Kovařík, Popelka, Goiš – Blinka, Král, Kratochvíl

    Rozhodca: Bejček – Polák, Rampír

    Diváci: 1171