Trenčín – Košice 2:3 (0:1 po s.n.) | Zvolen – Martin 4:2 (kon.) | Poprad – Piešťany 4:1 (kon.)
Skalica – Nitra 1:4 (kon.) | Žilina – B. Bystrica 2:6 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
Nedeľa 29.11.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej časti hry domáci pridali dva presné zásahy. V 50. minúte sa trafil Heizer a na 4:1 upravil v záverečnej minúte Branislav Rapáč.
    Poprad teda v treťom vzájomnom meraní síl túto sezónu bol úspešný a získava tri body.

    Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (19:15:14)
     
    Koniec zápasu.
    B. RAPÁČ - 4:1
     
    59:42
    Poprad dal gól!
    Domáci upravujú konečný stav výsledku! Po nepodarenej koncovke Piešťan sa do úniku vysunul BRANISLAV RAPÁČ. Pri kruhu však bol faulovaný a mieril vedľa. Hlavný rozhodca však uznal technický gól!
    Bez asistencie.
     
    59:05
    Puk získal Branislav Rapáč, prenechal ho Heizerovi, no ten bol nakoniec zastavený pri modrej čiare.
     
    58:56
    Brankár Košarišťan ostáva na striedačke. Piešťany to budú skúšať v šestici.
     
    58:56
    Po icingu domácich sa bude vhadzovať pred Kostúrom. Až však po oddychovom čase Piešťan!
     
    58:46
    Kotaška nahodil puk od modrej čiary na bránku. Kostúr bol pripravený a svojimi betónmi vyrazil puk.
     
    57:57
    Domáci si vypracovali ďalšiu dobrú príležitosť. Richard Rapáč naservíroval krížnou prihrávkou svojmu bratovi Branislavovi Rapáčovi, ktorý následne z tesnej blízkosti neusmernil puk do odkrytej bránky. Následne však Košarišťanovi praskli nervy a do Rapáča jednoducho sotil. Takisto bola aj posunutá brána.
     
    57:26
    Kroták potiahol puk po ľavom krídle, prekabátil Giptersa a z kruhu našiel v medzikruží Ondreja Rusnáka. Košarišťan puk iba neisto vyrazil pred seba!
     
    56:47
    Bartečko sa mohol dostať do úniku, no Brňák s Ručkayom mu v tom zabránili, keďže ho jednoducho zablokovali.
     
    56:00
    Ivo Kotaška sa najprv snažil obhodiť si hráčov po mantineli. Tento pokus mu nevyšiel, a tak potom okamžite pálil. Jeho strela minula bránu.
     
    54:56
    Kostúrove betóny preveril strelou Martins Gipters. Jeho zakončenie švihom z pravého kruhu popradský brankár s prehľadom eliminoval.
     
    54:14
    Popradčania si nerozumeli v rozohrávaní akcie a dopustili sa zakázaného uvoľnenia. Počas zápasu sme však videli iba naozaj pár icingov.
     
    53:35
    Heizer obkorčuľoval okolo brány a z medzikružia vystrelil. Košarišťan vyrazil puk pred seba, kde dorážal Lukáš Hvila, no netrafil priestor brány!
     
    53:01
    Lukáš Hvila si vypracoval streleckú pozíciu. Nadišiel si po pravom kruhu, naznačil strelu. Potom si však potiahol puk a vystrelil o niečo neskôr. Mieril vedľa brány.
     
    52:13
    Paločko si šikovne vymenil puk s Ťavodom. Prihral mu na ľavý kruh. Ťavoda následne vystrelil a Paločko ešte stihol vložiť do strely aj svoju hokejku. Nakoniec však bezpečne zakročil gólman Košarišťan.
     
    51:40
    Brňák sa pretlačil po pravej strane a pred bránu nahral do obrovskej šance Kristiánovi Kučerovi. Kučerovi však nesadol puk na hokejku, a tak mieril iba vedľa bránky!
     
    Dnešné stretnutie sleduje 726 divákov.
     
    50:30
    Jozef Tomčák získal rýchlosť po ľavom krídle a dostal sa do zakončenia spomedzi kruhov. Jeho strela skončila na Kostúrovom betóne.
     
    50:17
    Obojstranné vylúčenie. Richard Filip dostáva dve minúty za zovretie puku a Lukáš Paukovček za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
    HEIZER - 3:1
     
    49:48
    Poprad dal gól!
    Popradčania bleskurýchle využívajú presilovú hru! Heizer vyhral vhadzovanie a posunul puk Fabianovi. Ten nabil po modrej čiare Arnemu Krotákovi, ktorý pálil na bránu. Košarišťan bol neistý v zákroku, puk vybojoval Branislav Rapáč, posunul ho nakrátko RADOMÍROVI HEIZEROVI, ktorý už nemal problém zakončiť do odkrytej brány!
    Asistencie: Branislav Rapáč a Arne Kroták.
     
    49:36
    Hlavný rozhodca v tejto chvíli prerušil hru a bude sa aj vylučovať. Na trestnú lavicu odchádza Martin Belluš, ktorý do tváre zasiahol Richarda Rapáča. Belluš dostáva dve plus desať minút za úder do hlavy.
     
    48:44
    Poprad opäť obliehal obranného pásmo Piešťan. K puku sa v rohu klziska dostal Paločko a dostal sa s ním do medzikružia. Jeho následnú koncovku zblokoval Kotaška.
     
    47:44
    Holovič naskakuje na ľad. Kostúr si musel dať pozor na prichádzajúceho Ručkaya, no úlohu zvládol a Popradčania mohli rozohrať.
     
    47:02
    Prebieha už popradská presilovka, v ktorej Bartečko spoza bránky nabil na pravý kruh Lukášovi Hvilovi, no puk letel niekoľko centimetrov nad brvno.
     
    46:28
    Šimíček preveril Kostúrovu lapačku strelou z medzikružia. Brankár Popradu puk starostlivo zachytil a okamžite ho rozohral svojim spoluhráčom.
     
    46:03
    Branislav Rapáč posunul puk na modrú čiaru Brijákovi. Jeho strela skončila vo výstroji gólmana Košarišťana, ktorému sa ešte snažil zaclánať práve Rapáč.
     
    45:42
    Piešťanská presilovka sa v týchto chvíľach končí. Marcel Holovič dostáva menší trest za seknutie.
     
    44:52
    Richard Filip nahodil puk z modrej čiary na bránku. Presný však ani zďaleka nebol. Následne sa podarilo domácim hráčom oslobodiť sa vyhodením.
     
    44:15
    Piešťany si zahrajú presilovú hru. Za seknutie odchádza na trestnú lavicu Richard Rapáč.
     
    43:46
    Od modrej čiary nahodil puk na bránu Malina. O dorážku sa snažili Hvila s Heizerom, no obrancovia Piešťan si svojho brankára postrážili.
     
    42:46
    Dlhou prihrávkou z obranného pásma hľadal Filip Hrehorčáka na modrej čiare. Puk však piešťanskému útočníkovi ušiel.
     
    42:13
    Dinda vymasíroval v rohu klziska Pardavého a nakoniec sa mu pre svoj tím aj podarilo vybojovať puk.
     
    41:31
    Oba tímy už sú v tejto chvíli s piatimi hráčmi. Do hry sa teda môžu zapojiť vylúčení Paločko a Pardavý ešte z priebehu druhej tretiny.
     
    40:15
    Kostúr musel byť ihneď v pozore. Strelecky sa snažil predviesť Jakub Ručkay, no jeho pokus z medzikružia nakoniec skončil na hrudi popradského brankára.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná časť hry bola z hľadiska skóre vyrovnaná. V 35. minúte zvýšil vedenie Popradu Hvila, no v 39. minúte otvoril strelecký účet Piešťan Holovič.
    Tretia dvadsaťminútovka sa začne približne o 18:37.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:31
    Presilovka domáceho celku sa však rýchlo končí. Matúš Paločko dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    39:19
    Poprad získava presilovú hru. Piešťany sa previnili trestom za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
    HOLOVIČ - 2:1
     
    38:31
    Piešťany dali gól!
    Piešťany znižujú stav stretnutia! Z pravého kruhu sa ku strele dostal MARCEL HOLOVIČ, ktorý využil zakrytý Kostúrov výhľad a domáceho brankára prekvapil!
    Asistencia: Ivo Kotaška.
     
    38:07
    Do samostatného úniku sa dostal Richard Rapáč. Snažil sa Košarišťana vymiešať na bekhend, no nakoniec hráč Popradu namieril vedľa bránky.
     
    37:58
    Ohroziť brankára Kostúra sa snažil Tibenský a do istej miery sa mu to podarilo. Hráč Piešťan vykorčuľoval po pravom krídle a zakončoval bekhendom. Popradský gólman s istotou zakročil.
     
    37:37
    Briják nahadzoval z obranného pásma po mantineli. Na obrannej modrej čiare však Krotákovi uskočil puk a za týchto okolností to znamená zakázané uvoľnenie.
     
    37:09
    Hvila sa snažil prihrávkou pred bránu hľadať Arneho Krotáka. Bekhendový pas však skončil nakoniec iba na hokejke Martinsa Giptersa.
     
    36:08
    Piešťany sa stále pokúšajú byť nevyspytateľné. V rohu hracej plochy vybojoval puk Martin Belluš, dostal sa do lepšej streleckej pozície na kruh a zakončil. Kostúr zachytil strelu vo výstroji.
    HVILA - 2:0
     
    34:56
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti po dlhšej dobe strieľajú gól! Bartečko po nepremenenej tutovke získal puk za bránou a potiahol ho do rohu klziska. Ku bráne mu nabehol LUKÁŠ HVILA, ktorý pohotovou strelou z kruhu nedal Košarišťanovi šancu!
    Asistencia: Ľuboš Bartečko.
     
    34:48
    Ďalšia veľká možnosť pre Poprad a špeciálne pre Bartečka! Paločko mu nahodil puk pred bránku, no Bartečko nedokázal prekonať Košarišťana z tesnej blízkosti!
     
    34:00
    Nepríjenmný zákrok v tejto chvíli inkasoval Radovan Trefný a niekoľko desiatok sekúnd mu trvalo, kým sa dostal z ľadu na striedačku.
     
    33:52
    Košarišťana v týchto chvíľach ohrozil Patrik Števuliak. Útočník Popradu vykorčuľoval po pravom krídle a z kruhu napriahol. Gólman Piešťan zachytil strelu pod svojím ramenom.
     
    32:52
    Domáci hráči sú čoraz viac nebezpečnejší. Tentokrát od pravého kruhu našiel Kroták na modrej čiare Malinu. Malina strieľal švihom a puk skončil pekne skrytý v Košarišťanovej lapačke.
     
    31:43
    Obrovská šanca pre domácich! Rusnák mal puk na hokejke pri zadnom mantineli. Pred bránu mu nakorčuľoval Ľuboš Bartečko, ktorému poslal excelentnú prihrávku. Bartečko však tutovku premárnil, keďže z prvej mieril iba do Košarišťanovho betónu!
     
    31:09
    Paločko nahodil puk z pravého kruhu. Košarišťan predviedol pohotový a úspešný zákrok, vďaka ktorému vytlačil puk do rohu hracej plochy.
     
    30:35
    Bajaruns pravdepodobne nepočul avizo od čiarového rozhodcu, ktorý naznačoval ofsajd. Nakoniec sa popradský hráč dotkol puku, rozhodcovia hru prerušili a bude sa vhadzovať až pred Kostúrom.
     
    29:56
    Tibenský sa snažil vystreliť z vrchola na pravom kruhu. Puk však počas prípravy zabudol za sebou a naspäť si ho už prisunúť nedokázal.
     
    29:14
    Pravdupovediac, v týchto chvíľach sa toho na ihrisku veľa nedeje. Puk viackrát stratili oba tímy a museli teda začínať z vlastného obranného pásma.
     
    28:10
    Peknou strelou sa prezentoval aj Roman Tvrdoň. Spracoval si prihrávku na ľavom kruhu a napriahol. Kostúr mal svoju lapačku stopercentne pripravenú a puk do nej s istotou schoval.
     
    27:31
    Po dlhšom čase sme videli strelecký pokus od hráčov hostí. Predviedol ho Martin Belluš, ktorý potiahol puk do medzikružia. Mieril však vedľa bránky.
     
    26:34
    Presilová hra Popradu sa už skončila. Domáci ešte istý čas pokračovali vo svojej ofenzívnej aktivite v útočnej tretine, no puk sa posúval iba po mantineli, odkiaľ nehrozilo nebezpečenstvo.
     
    25:29
    Lukáš Paukovček si na ľavom krídle spracoval puk a napriahol na ľavom kruhu. Strela letela na Košarišťanove betóny.
     
    24:48
    Domáci si zle prihrali v okolí modrej čiary. Piešťany vyhodili puk a v tejto chvíli musia kamzíci pokračovať spoza Kostúra.
     
    24:19
    Fabian vypálil prudko od modrej čiary. Košarišťan veľa toho cez klbko hráčov nevidel, šiel do protipohybu, no našťastie v smere strely nechal svoj ľavý betón!
     
    23:44
    V tejto chvíli naskakuje na ľad Rapáč a začína sa mierne skrátená presilová hra popradského tímu.
     
    23:30
    Ostáva 14 sekúnd do konca Rapáčovho trestu, no v tejto chvíli je vylúčený hráč Piešťan. Tomáš Brňák odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    22:56
    Poprad sa v tejto chvíli úspešne bráni. Paločko získal puk v strednom pásme a posunul ho do obranného Brijákovi. Ten prihral na útočnú modrú čiaru Krotákovi, ktorý už ďalej príliš nepokračoval v akcii.
     
    22:27
    Piešťany naďalej pokračujú v aktivite v útočnom pásme. Samir Saliji našiel krížnou prihrávkou na mdorej čiare Jakuba Kaniu. Jeho projektil následne skončil v Kostúrovej lapačke.
     
    21:57
    Od modrej tvrdo vypálil Martin Belluš, no jeho delovka skončila na betóne brankára Matúša Kostúra!
     
    21:44
    Poprad bude hrať 48 sekúnd v trojici. Branislav Rapáč si odsedí dve minúty za podrazenie.
     
    21:02
    Giptersovi nevyšla strela od modrej čiary. Zachytil ju na svojom výstroji Branislav Rapáč a odstrelil puk cez celé klzisko.
     
    20:32
    Piešťany si zahrajú na úvod tretiny v početnej výhode. Matúš Paločko odchádza na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    20:13
    Hneď prvý ofenzívny výpad predviedol hosťujúci Ján Pardavý. Dostal sa k strele z pravého kruhu, ale Kostúr puk vyrazil do rohu klziska betónom.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej časti hry sme boli svedkami jedného gólu. V 3. minúte otvoril skóre Briják. Všeobecne mali navrch domáci, ktorí boli viackrát nebezpeční a častejšie zamestnávali gólmana.
    Druhá tretina sa začína približne o 17:46.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:42
    Paločko vykorčuľoval s pukom z rohu klziska a nahodil na bránku. Košarišťan si poradil s pukom a prikryl ho pod svoju lapačku.
     
    18:43
    Piešťany mali náznaky útoku v pásme. Nakoniec ich však kombinačná hra zradila. Puk vybojoval za bránou Ťavoda a nekompromisne ho poslal von.
     
    17:43
    Podtatranci sa bránia úspešne. Hosťom unikol puk v pásme, čo využil Hvila a vyhodil ho po mantineli až ku brankárovi ŠHK 37.
     
    17:05
    Poprad sa bude po prvýkrát v stretnutí brániť. Ondrej Briják dostáva dve minúty za krosček.
     
    16:26
    Šimíček sa snažil obhodiť si Fabiana pri modrej čiare, no skúsený popradský obranca sa nenechal nachytať a s prehľadom vypichol piešťanskému hráčovi puk.
     
    15:51
    Paukovček nahodil puk na bránu z pravého kruhu od mantinelu. Strelu tečoval Paločko. Následne ju dokázal Košarišťan prikryť pod svojím telom.
     
    14:44
    Lauris Bajaruns vybojoval puk v strednom pásme a pokračoval s ním sám na Košarišťana. Rozhodol sa pre strelu z pravého kruhu, no tesne minul opačnú žrď.
     
    14:16
    Hostia už v tejto chvíli hrajú v plnom počte. Teraz sme videli po jednej nepresnosti na oboch stranách. Puk sa pohyboval v strednom pásme a potom ho za Kostúra zatiahli kamzíci.
     
    13:35
    Kroták napriahol svoju hokejku na modrej čiare. Proti strele sa však postavil Brancis a stečoval ju na ochrannú sieť.
     
    13:06
    Popradčania sa ďalej snažili dobiť bránku. Hvila opäť pálil od modrej čiary, no Košarišťan eliminoval strelu na betónoch. Následne sa havranom podarilo vyhodiť puk.
     
    12:39
    Poprad sa musel dostať do pásma pomocou rozohrávky od Kostúra. Už sa rozostavil a Hvila pálil od modrej čiary. Jeho projektil bol zblokovaný do rohu klziska.
     
    11:45
    Piešťany budú hrať druhýkrát v oslabení. Jozef Tomčák dostáva menší trest za držanie hokejky.
     
    10:24
    Piešťany sa dostali do útočného pásma. Z pravého kruhu nahodil puk na bránku Richard Filip, no Kostúrovi iba vyprášil pripravené betóny.
     
    09:27
    Fabian nastrelil puk tvrdo od modrej čiary. Pred bránkoviskom pracoval Ťavoda s Bartečkom, ale doraziť puk do siete sa im nepodarilo.
     
    08:57
    Dinda sa snažil o rýchle nahodenie puku zo stredného pásma. Hosťujúci Pardavý však odrazil puk smerom mimo hracej plochy.
     
    08:10
    O útok sa pokúsil aj Roman Tvrdoň. Vystrelil z horného vrchola na pravom kruhu, no Kostúr iba jednoducho hokejkou usmernil puk na zadný mantinel.
     
    07:46
    Sympatický útok od havranov. Tomčák nahodil puk z ľavého kruhu na bránku. Kostúr ho iba vyrazil hokejkou pred seba, odkiaľ sa snažil dorážať Hrehorčák. Vystrelený puk do vzduchu nakoniec skončil v Kostúrovej lapačke.
     
    06:51
    Popradčanom to v presilovke vychádza. Od začiatku sa ešte hosťom nepodarilo vyhodiť. Kroták nahodil puk od modrej. Tečoval ho Heizer, čo Košarišťana zaskočilo, no nakoniec puk skončil na jeho výstroji.
     
    06:39
    Pekná akcia domácich zakončená ešte krajším zákrokom Košarišťana. Heizer posunul na modrú čiaru Krotákovi. Ten nabil na modrú čiaru Fabianovi. Jeho tvrdá delovka skončila zachytená v lapačke brankára Košarišťana, ktorý predviedol pekný semafor!
     
    05:24
    Popradčania si pekne prihrali puk a vznikla z toho strela od Paukovčeka. Jeho pokus z medzikružia vyrazil Košarišťan svojím ramenom!
     
    05:10
    Kasík sa odhodlal k strele z modrej čiary. Snažil sa ju tečovať Bartečko, ale bolo to pre neho ťažké. Nakoniec prudkú delovku bezpečne zachytil Andrej Košarišťan.
     
    05:04
    Poprad bude ako prvý hrať presilovú hru. Stanislav Hudec dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    04:28
    Teraz to už vyzeralo na prichádzajúcu chvíľu pre štvrtý piešťansky útok. Hrehorčák našiel krížnou prihrávkou Stanislava Hudeca, no jeho prízemná strela skončila iba na bočnej konštrukcii.
     
    03:45
    Pre Ondreja Brijáka je to premiérový zásah od jeho príchodu do Popradu. Naďalej domáci pokračujú v aktivite. Kostúr zatiaľ veľmi nenapotil.
    BRIJÁK - 1:0
     
    02:47
    Poprad dal gól!
    Podtatranci strieľajú otvárací gól dnešného stretnutia! Poprad získal buly v útočnom pásme. Kroták posunul puk na modrú čiaru. Odtiaľ vystrelil ONDREJ BRIJÁK a prekvapil Košarišťana strelou medzi nohy!
    Asistencia: Arne Kroták.
     
    02:37
    Paločko sa snažil presadiť individuálne. Jeho snaha o prienik po pravom krídle však nebola dokončená úplne. Puk sa odrazil ku brankárovi Piešťan, ktorý ho prikryl.
     
    02:09
    Popradčania pokračujú v aktivite v útočnom pásme. Kasík potiahol puk na os ihriska na modrej čiare a nahodil. Puk sa odrazil od zadného mantinelu ku lapačke gólmana Košarišťana.
     
    02:04
    Poprad získal útočné pásmo. Od modrej čiary nahodil Malina. Pred bránkou pracoval Heizer, ale jeho teč skončil v Košarišťanovej výstroji.
     
    01:29
    Tibenský potiahol útočnú akciu po ľavom krídle. Pri žrdi sa snažil dozadu prenechať na jedného zo svojich spoluhráčov. Domáci tento pokus vystihli.
     
    00:52
    Na ľad naskočili už aj druhé formácie. Popradský kapitán Kroták vzal puk v strednom pásme. Ďakeko sa však nedostal.
     
    00:09
    Na úvodnom vhadzovaní dnešného stretnutia boli úspešnejší domáci. Do útočnej tretiny sa im však nepodarilo dostať, a tak začínajú z obranného pásma.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy už máme na ľadovej ploche. Domáci hokejisti sa dnes predstavia v bielych dresoch, hráči Piešťan v tmavomodrých.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Kasík, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Briják, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Bajaruns, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Rusnák, Števuliak

    ŠHK 37 Piešťany: Košarišťan (Rybár) – S. Hudec, Kotaška, Brňák (A), Gipters, Filip (C), Kania, Trefný, Valo – Šimíček, Pardavý ml., Kučera – J. Ručkay, Holovič (A), Tibenský – Belluš, Brancis, S. Saliji – Hrehorčák, Tomčák, Tvrdoň

    Rozhodca: Lauff – Jobbágy, Smrek.
     
    Prajem vám príjemný nedeľný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 26. kola Tipsport ligy! HK Poprad sa dnes doma stretne s ŠHK 37 Piešťany. Zápas sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradských hokejistov čaká ôsmy domáci zápas v mesiaci november. Zdá sa, že domáce prostredie „kamzíkom“ až tak neprospelo. Výrazne stratili formu a momentálne sa nachádzajú na 7. mieste so ziskom 37 bodov a gólovým skóre 82:77. Poprad naposledy doma podľahol Košiciam 1:4 a Nitre 2:4. Predtým vyhral doma po nájazdoch 2:1 nad Banskou Bystricou, triumfoval nad Žilinou vysoko 8:3 a prehral v Skalici 3:2. Zápas so Skalicou bol aj zároveň jediným zápasom vonku v tomto kalendárnom mesiaci. Najproduktívnejším hráčom Popradu je Lukáš Hvila s 24 bodmi za 15 gólov a 9 asistencií. Hvila je zároveň druhým najlepším strelcom celej súťaže.

    Piešťany zase naopak naberajú na obrátkach. Lepšie výkony ich z ôsmej pozície posunuli na aktuálnu šiestu, kde majú 40 bodov a skóre 69:70. Piešťany naposledy doma nedali šancu Martinu, ktorý porazili 4:0. Vyhrali aj na ľade silného Zvolena 3:6. Prehrali v Košiciach 5:1, avšak predtým predviedli sympatický výsledok proti Nitre, ktorú zdolali 3:2. Piešťanskí hokejisti momentálne strácajú na piatu Banskú Bystricu šesť bodov. Začína sa teda pomaly tvoriť „dvojtabuľka“. Rozdiel medzi prvým a piatym celkom je 6 bodov, potom nasledujú Piešťany a posledná Skalica má na konte 30 bodov, čiže o desať menej ako šieste Piešťany. Najproduktívnejší „havrani“ sú aktuálne Marcel Holovič a Jakub Ručkay, ktorí majú obaja po 28 bodov.

    Vzájomné zápasy v tejto sezóne
    02.10.2015, Poprad – Piešťany 3:4 p.p.
    30.10.2015, Piešťany – Poprad 4:2

    Poprad teda túto sezónu zatiaľ nenašiel recept na Piešťany. Uvidíme, či sa mu ho podarí vyhľadať práve v treťom vzájomnom zápase tento ročník. Alebo naopak, či sa Piešťany budú držať porekadla: „Do tretice všetko dobré“ a pod Tatrami zvíťazia.
    Sledujte on-line prenos na webe Onlajny.eu. Želám vám pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 3. Briják (Kroták), 35. Hvila (Bartečko), 50. Heizer (B. Rapáč, Kroták), 60. B. Rapáč – 39. Holovič (Kotaška)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Kasík, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Briják, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Bajaruns, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Rusnák, Števuliak
    ŠHK 37 Piešťany: Košarišťan (Rybár) – S. Hudec, Kotaška, Brňák (A), Gipters, Filip (C), Kania, Trefný, Valo – Šimíček, Pardavý ml., Kučera – J. Ručkay, Holovič (A), Tibenský – Belluš, Brancis, S. Saliji – Hrehorčák, Tomčák, Tvrdoň

    Rozhodca: Lauff – Jobbágy, Smrek

    Diváci: 726