Teplice – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Plzeň 0:1 (kon.) | Jablonec – Ostrava 1:2 (kon.)
Třinec – Jihlava 0:3 (kon.) | Bohemians – Znojmo 4:1 (kon.)
koniec
FK Třinec
0:3 (0:1)
FC Vysočina Jihlava
cz Nedeľa 22.11.2015, 13:30 • Hřiště s umělým povrchem, sportovní areál na Lesní, Třinec • Juniorská liga (CZ) • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek už všechno a loučím se s vámi. Děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji vám pěkný zbytek neděle a někdy příště se u onlajnu těším, na počtenou! (15:41:07)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Třinec tak prohloubil výsledkovou krizi, neboť nevyhrál ani poosmé v řadě. Navíc, na vstřelení gólu už čekají Třinečtí neuvěřitelných 447 minut. V tabulce si pohoršili na jedenácté místo. Naproti tomu Jihlava neprohrála už osm zápasů po sobě a v pořadí Juniorské ligy zůstává osmá, nicméně stahuje soupeře před sebou.

    Vysočina 19. kolo předehrávala v říjnu, a proto pro ni podzimní část již skončila. To Třinec čeká ještě na výjezd do Brna, kde se v pondělí 30. listopadu ve 13:00 utká se Zbrojovkou.
     
    Utkání končí vítězstvím Jihlavy, která ke konci zápasu zvládla vstřelit ještě dva góly. Na začátku druhého poločasu byl aktivnější Třinec a vyrovnat po mohl po deseti minutách Latocha. Toho vyslal do samostatného úniku Minařík, ale Latocha Soukupa neprostřelil. Na opačné straně střílel o chvíli později těsně vedle Maruš a proti Spirkoskému se zaskvěl dobrým zákrokem Brych.

    Vysočina si v dalším průběhu hubené vedení kontrolovala a do větších příležitostí Slezany nepouštěla. O vítězství pak definitivně rozhodla v závěrečných minutách. Duba si z levé strany navedl míč na střed a z hranice šestnáctky prostřelil Brycha ranou do protipohybu. Minutu poté zase Třinečtí nechali po centru Fialy úplně volného Pěnkavu a střídající hráč přehodil hlavou Brycha. Jihlava v Třinci vyhrála 3:0.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Bujok z úhlu nastřelil Fialu a balon se odrazil na rohový kop. Ten rozehrál Melecký jen do náruče Soukupa.
     
    88
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Za další minutu přidává Vysočina třetí branku a už s naprostou definitivou rozhoduje o zisku tří bodů! Fiala dostal mnoho prostoru k přesnému centru na volného JAKUBA PĚNKAVU, jenž hlavou nádherně přehodil Brycha! Třinečtí při této akci úplně rezignovali na bránění – 0:3!
     
    87
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Jihlava přidává druhý gól a pojišťuje své vedení! Šenk s Foitzikem nedokázali nadobro skončit jihlavský útok v souboji s Pěnkavou. Míč se dostal k TOMÁŠI DUBOVI, jenž si jej navedl na střed a z hranice šestnáctky prostřelil Brycha střelou do protipohybu – 0:2!
     
    87
    K hlavičce se tlačil Minařík, Soukup se ale dostal výše a vyboxoval míč za šestnáctku. Kučera s Latochou faulovali Opluštila na půlícím kruhu.
     
    86
    Samiec obral o míč váhající jihlavské beky a Bujok mohl zaútočit po pravém křídle. V souboji s Fialou vybojoval roh, který rozehraje Melecký.
     
    85
    Do konce už toho moc nezbývá a Třinec toho zatím dopředu nedokáže moc vymyslet. Jihlava se v pohodě brání a sama je nebezpečná v útoku. Pěnkava střílel vedle.
     
    84
    Pěnkava unikl po levé straně Minaříkovi a přihrával do vápna na Šerého. Jeho střelu zablokoval Kalfas a rozehrávat bude Brych.
     
    83
    Slezané přečkali dva nebezpečné centry Vysočiny, teď se budou snažit o vyrovnání. Bujok ale míč pro Latochu nevybojoval.
     
    81
    Střídání na obou stranách. Třinečtí stáhli ze hry Jakuba Puczoka a nahradili ho Václavem Bujokem.
     
    80
    Na jihlavské straně je stažen Bojan Spirkoski a nastupuje Jan Novotný.
     
    80
    Lukáš Kryštůfek (JIH) zastavil třinecký útok nedovoleným způsobem a uviděl žlutou kartu. Meleckého přímý kop prodloužil Latocha hlavou je vedle.
     
    80
    Latocha fauloval Opluštila, čímž zhatil celý třinecký útok. Útok Vysočiny po pravé straně byl o poznání nebezpečnější, Demeter ale z první střílel jen do Brycha.
     
    79
    Duba v souboji proti Šenkovi nevybojoval roh, ale aspoň vhazování ze slibné pozice. Pěnkavovi se ale centr vůbec nepodařil, do útoku mohou domácí.
     
    78
    Demeterův centr zkrotil Brych a zahájil rychlý třinecký protiútok. Melecký však uprostřed hřiště přišel o balon a fauloval.
     
    76
    Šenk zastavil čistým způsobem unikajícího Dubu, na opačné straně zakončoval po příhře od Meleckého Samiec. Soukup byl na svém místě.
     
    75
    Jihlava střídá potřetí v zápase. Odpočinout si jde Štěpán Maruš, který přihrál na jediný gól. Místo něj nastupuje mladý Jakub Pěnkava.
     
    75
    Puczok bojoval u lajny dlouho proti Marušovi a získal pro Třinecké roh. Meleckého centr našel Minaříka, ale od jeho hlavy zamířil míč přímo na Soukupa.
     
    74
    Samiec táhl rychlý třinecký protiútok, ale svůj pohyb vpřed přibrzdil a Šenkovi nedokázal přihrát. Následný třinecký centr odhlavičkoval Maruš.
     
    73
    Šerý prostrčil míč do ulice nabíhajícímu Hronovi, který vybojoval rohový kop pro Jihlavu. Minařík odhlavičkoval, Kalfas odkopl.
     
    72
    Rohový kop Třince rozehrál tentokrát Foitzik. Soukup na balon nedosáhl, na zadní tyči ale nikdo z domácích nebyl. Puczok už nestihl míč na hrací ploše, rozehrává jihlavský gólman.
     
    71
    Fiala fauloval u postranní čáry Puczoka, Třinec rozehrál nakrátko a dozadu. Kučerův dlouhý pas na Kalfase zasáhl hlavou Hron.
     
    70
    Melecký poslal balon přímo do rukavic Soukupa. Žyla vybojoval uprostřed hřiště míč pro Foitzika, ale ten nepřihrál Meleckému přesně.
     
    69
    Samiec připravil o míč Opluštila a Žyla vedl třinecké přečíslení. Jeho přihrávka na Latochu neprošla, rohový kop rozehraje Melecký.
     
    68
    Jihlava obléhá třinecké pokutové území. Opluštil prostrčil míč na Hrona, který přihrál do vápna Dubovi. Ten ze slibné pozice branku minul.
     
    67
    Melecký se dostal do zajímavé pozice uprostřed jihlavské šestnáctky, ale nevystřelil. Na druhé straně zastavil Hronův centr Minařík.
     
    65
    Kučera malou domů postrašil Brycha, ale vše pro Třinec dobře dopadlo. Šerý volil na hranici vápna riskantní přihrávku, Latocha se ale do zakončení nedostal.
     
    63
    Poprvé v zápase vystřídali také domácí. Utkání skončilo pro Jiřího Pilcha, kterého na hřišti vystřídal Radovan Melecký. Šenk zahrál nákop Jihlavy hrudí zkušeně na Brycha.
     
    63
    Marek Opluštil (JIH) reklamoval šlapák třineckého hráče tak vehementně, až obdržel žlutou kartu. Kryštůfek je pouze napomínán.
     
    63
    Přihrávka do pokutového území byla na Šerého moc dlouhá a u míče byl dříve brankář Brych. Fiala vyhrál hlavičkový souboj proti Samiecovi.
     
    62
    Spirkoski pronikl po pravé straně a přihrál pod sebe Marušovi, jehož tečovaná rána skončila těsně mimo! Demeter rozehrál následný roh nakrátko, Spirkoski mířil na zadní tyč a Brych jeho střelu vyrazil!
     
    61
    Vysočina znovu drží balon na obranné polovině a v pohodě kombinuje. Kryštůfek přemýšlel o nákopu, ale nakonec přihrál Kriegsmannovi.
     
    60
    Šenk zakombinoval s Puczokem a přihrál Samiecovi. Jeho centr lehce přizvedl Šerý a pro míč už si pak s přehledem došel Soukup.
     
    59
    Pilch vybojoval proti Hronovi vhazování, ale Třinec se v útoku neudržel. Protiútok nevyšel ani Vysočině, její útok byl pohřben na pravém křídle.
     
    58
    Puczok nadvakrát vybojoval balon a prodral se mezi jihlavské obránce. Jeho práce pak vyšla vniveč, jelikož Samiecův centr zablokoval Fiala.
     
    57
    Pilchův odkop pustil Kriegsmann až za pomezní čáru a vhazoval. Nyní má balon na noze Spirkoski a kombinuje v prostředku hrací plochy.
     
    56
    Třinec je na začátku druhé půle aktivnější a sahá po vyrovnání. Demetera teď ale na půlícím kruhu fauloval Samiec a hrají hosté.
     
    55
    Minařík poslal skvělou přihrávku středem hřiště přímo na rozběhnutého Latochu. Ten utekl stoperům, ale v nelehké pozici pak trefil jen Soukupa!
     
    54
    Šenk se dostal z těžké situace a Samiec mohl unikat po pravé straně. Přihrál doprostřed, kde v kombinaci pokračuje Žyla a Foitzik.
     
    53
    Šenk nebyl po přihrávce zezadu v ofsajdu a dostal míč před bránu. Samiec přiklepl Latochovi, který se sice zbavil obránce, ale z úhlu střílel jen do boční sítě.
     
    52
    Jihlavská obrana zaváhala a Puczok se octl sám proti Soukupovi, který vyběhl až za šestnáctku. Chtěl lobovat, ale skákavý míč netrefil dobře.
     
    51
    Kriegsmann si poradil s Pilchem a nepustil ho k balonu. Od branky proto rozehrával Soukup. Hra byla přerušena uprostřed hřiště, vhazují domácí.
     
    50
    Kriegsmannův nákop odhlavičkoval Šenk jen k Fialovi, jenže ten si při zpracování pomohl rukou a nemohl ve hře pokračovat. Minařík kombinuje se Samiecem.
     
    49
    Hron přihrával mezi třinecké obránce na nabíhajícího Dubu, ale Kučera Dubu odstavil a balon putoval až k Brychovi.
     
    48
    Žyla byl uprostřed hrací plochy faulován, Kučera rozehrál nakrátko s Brychem. Balon zůstává u brankáře, který zvolí nákop vzduchem.
     
    47
    Demeter neměl uprostřed hřiště dostatek místa, a tak poslal přes Fialu míč až na Kryštůfka. Ten už volí nákop na útočníky.
     
    46
    Jihlava během přestávky jednou vystřídala. Ze hry byl stažen Chorvat Mateja Mlakić a nahradil ho Marek Šerý. Vysočina měla výkop a stále drží balon.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas duelu mezi juniory Třince a Jihlavy je minulostí. Nabídl zajímavý fotbal s řadou šancí a jedním gólem. V osmnácté minutě mohl otevřít skóre hostující Opluštil, avšak po přihrávce Maruše ve vyložené šanci přestřelil odkrytou branku. Za dalších pět minut chyboval na polovině hřiště Kalfas a před Demeterem hasil nebezpečí skluzem vyběhnuvší Brych. Záhy zahrozili také Třinečtí. Šenk se octl sám před Soukupem, ale recept na jeho překonání nenašel.

    Jediný gól vstřelila osm minut před koncem poločasu Vysočina. Ta byla v průběhu první půle mírně lepším celkem, a proto lze její vedení označit za zasloužené. Při gólové akci se prokombinovala až do šestnáctky, Marušův centr nalezl Fialu, a ten hlavou překonal Brycha. Třinec mohl dosáhnout gólu do šatny, kdyby Latocha po rohu Foitzika mířil přesněji. Jeho tečovaná střela skončila vedle, a tak bude muset Třinec ve druhé půli stahovat manko.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:34.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Maruš pronikl okolo Kalfase a odcentroval před Brycha. Třinecký gólman si však odražený balon našel a rychle vykopl dopředu na útočníky.
     
    44
    Přes Žylu a Puczoka se balon dostal k Šenkovi a následoval centr do vápna. Tam ovšem v souboji s Kriegsmannem zahrál Latocha rukou.
     
    43
    Po rohu Foitzika se míč odrazil k Latochovi, jehož střela skončila za přispění teče některého z hostí jen těsně vedle! Další Foitzikův roh už tak nebezpečný nebyl.
     
    42
    Kučera přiklepl Puczokovi, jehož vysoký centr před branku nakonec končí rohovým kopem. Od praporku bude rozehrávat Pilch nebo Foitzik.
     
    41
    Duba si nezpracoval Kriegsmannovu přihrávku a do protiútoku se vrhli domácí. Postupně ale všechno zabrzdili a Žyla přihrává dozadu na Foitzika.
     
    40
    Opluštil odhlavičkoval Brychův výkop k Minaříkovi, který na chvilku zaváhal, ale nakonec dokázal včas před napadajícím Dubou přihrát zpět Brychovi.
     
    39
    Kalfas přišlápl s balonem také nohy Maruše a Jihlava v poklidu rozehrával dozadu na obránce. Pilch má teď starosti s bráněním Hrona.
     
    38
    Slezané se snažili na inkasovaný gól rychle odpovědět, avšak Puczokův přízemní centr neprošel přes Kryštůfka. Mlakić se po jednom ze soubojů těžce zvedá.
     
    36
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Jihlava se prokombinovala až do zakončení a ujímá se vedení! Demeter si narazil s Dubou a poslal přihrávku do vápna na Maruše. Ten doběhl míč na čáře a stihl poslat přesný centr na zadní tyč, odkud PATRIK FIALA hlavou pokořil Brycha – 0:1!
     
    36
    Samiec nedovoleně zastavil Demetera a Vysočina rozehrála přímý kop nakrátko. Útok po levé straně ale Fialovi nevyšel podle představ.
     
    35
    Spirkoski se octl pod tlakem napadajícího Kučery, ale pro Jihlavu to dopadlo docela dobře. Hron bude vhazovat na polovině hřiště.
     
    34
    Mlakićovi nevyšel centr z levé strany a od brány rozehrával Brych. Opluštil si na polovině hřiště dvakrát po sobě poradil s Latochou.
     
    33
    Latocha byl o chvilku později polapen v ofsajdu. Minařík zezadu přejel Spirkoského a od rozhodčího Dreslera se doslechl, že příště bude takový zákrok za žlutou kartu.
     
    32
    Puczok přihrál okolo Fialy do běhu Samiecovi, kterého pak tvrdě, ale v mezích pravidel zastavil Kryštůfek. Třinec bude alespoň vhazovat.
     
    31
    Latocha potrápil rozehrávajícího Kryštůfka a donutil Jihlavské k přihrávce na Soukupa. Agresivní napadání Třince skončilo Pilchovým faulem na Hrona.
     
    30
    Puczok se Šenkem se na lajně dostali do úzkých a Vysočina je tak znovu na tahu. Hosté táhnou útok po levé straně.
     
    29
    Minaříkova rozehrávka na Latochu nevyšla a Žyla uklidnil hru velkou malou domů z půlícího kruhu. Brych rozehrává v klidu s Foitzikem.
     
    28
    Postupný jihlavský útok skončil chybnou přihrávkou Fialy, který zahnal Mlakiće až do zámezí. Teď už má balon znovu Kryštůfek a Jihlava vymýšlí nový atak.
     
    27
    Kryštůfek odhlavičkoval Brychův výkop jen k Samiecovi a v akci pokračoval Kalfas. Minařík už se pak octl pod tlakem a odkopl pouze za pomezní čáru.
     
    26
    Samiec si odstavil Dubu a balon utekl do zámezí. Jihlavský útočník ale vyzul Samiecovi jednu kopačku, a proto musí Brych s rozehrávkou chvilku počkat.
     
    25
    Kriegsmann se pustil na útočný výlet a předal míč Dubovi. Postupem času se balon dostal na Mlakiće, jehož jedovatý centr však třineckou šestnáctkou prolétl jen tak.
     
    24
    Obrovská příležitosti také na straně Třince! Domácí prostrčili míč do šestnáctky na nabíhajícího Šenka, proti kterému však vyběhl Soukup a vychytal ho!
     
    23
    Pilchův centr byl příliš krátký a Maruš nadvakrát odvrátil. Kalfas pak chyboval uprostřed hřiště a volnému Demeterovi musel zajet pod nohy skluzem Brych! Nebezpečí trvalo nadále, než Kučera čistě připravil o míč Spirkoského.
     
    22
    Latocha se Samiecem přetlačili v souboji o míč Kryštůfka a Žyla později na pravém křídle vybojoval faul od Mlakiće. Třinec rozehrává standardní situaci.
     
    21
    Opluštilův odvážný průnik po pravé straně zatrhl až Minařík a Jihlava vhazovala. Pilchovi se podařilo odrazit míč do zámezí o Hrona a rozehrávat bude Brych.
     
    20
    Demeter nedostal balon do vápna ani na dva pokusy. Vysočina se s míčem dostává až na polovinu hřiště, rozehrává Kriegsmann.
     
    19
    Mlakić obral o míč kličkujícího Puczoka a Jihlava zahrozila brejkem po levé straně. Fiala otřel míč o Kučeru a je z toho roh.
     
    18
    Samiecovi byla v dalším střetu s Kriegsmannem odpískána hra na zemi a z protiútoku měla Jihlava zatím největší šanci! Fiala pronikl po pravé straně a přihrával před bránu Dubovi. Brych vleže vyrazil balon jen k Marušovi, který přiklepl nabíhajícímu Opluštilovi. Zbývalo trefit odkrytou bránu, ale Opluštil trestuhodně přestřelil!
     
    17
    Samiec připravil o balon váhajícího Kriegsmanna a rezultovala z toho střelecká příležitost pro Foitzika. Ten si navedl míč na pravačku a přestřelil.
     
    16
    Spirkoski rozehrával od rohového praporku, Kučera odhlavičkoval. Únik po levé straně pak podnikl Pilch a Třinec je na útočné půlce.
     
    15
    Kriegsmann ve vzdušném souboji přetlačil Latochu, Demeterova přihrávka na Maruše ale neprošla. O chvilku později vybojoval Opluštil proti Minaříkovi roh.
     
    14
    Hru uklidňují pomalou rozehrávkou také domácí Slezané. Kalfas vrátil míč Kučerovi, totéž udělal také Pilch. Minaříkovi na druhé straně hřiště zpracování nevyšlo.
     
    13
    Šenk natlačil Fialu až k čáře a zakopl míč do zámezí. Vysočina po vhazování otáčí hru, na pravém křídle si zahraje Hron.
     
    12
    Po Brychově výkopu si Žyla uprostřed hřiště odstavil Demetera, Puczoka však k centru z pravé strany nepustil Mlakić.
     
    11
    Spirkoski se při rozehrávání dostal pod tlak třineckých záložníků a raději vrátil balon Kriegsmannovi. Jihlava rozjíždí útok hodně obezřetně.
     
    10
    Opluštilovu přihrávku zastavil Šenk, nicméně jeho týmu následný kontr nevyšel. Soukup rozehrává nakrátko s Demeterem a Kriegsmannem.
     
    9
    Pilchův roh zamířil přímo do rukavic gólmana Soukupa. Fiala rozjel protiútok, na jehož konci stál centr Spirkoského a obranná hlavička Kalfase.
     
    8
    Pilchův střílený centr Samiec hlavou jen tečoval a v akci pokračoval Puczok. Drze si to přes Mlakiće namířil do šestnáctky a vybojoval rohový kop.
     
    7
    Latocha připravil střeleckou pozici na hranici šestnáctky pro Žylu. Ten nastřelil bránícího Kriegsmanna a poté už se Jihlava osvobodila od tlaku odkopem.
     
    6
    Vysočina kombinovala na jeden dotek ve středu hřiště, finální přihrávka ale Opluštilovi nevyšla. Samiec pak pořádně zatopil Hronovi, který si nakonec s pomocí Soukupa poradil.
     
    5
    Duba se octl osamocen na levém křídle a o ofsajd se nejednalo. Minařík se rychle vrátil a donutil Dubu k nepřesnému centru, jehož adresátem měl být Maruš.
     
    4
    Marušův centr nadvakrát zastavil Minařík a Slezané šli do protiútoku. Šenkův centr skončil u Puczoka, ten však levačkou nastřelil jen spoluhráče Latochu.
     
    3
    Jihlava se tedy dostávala do první šance a nyní zůstává u míče. Od Pilcha se balon odrazil do zámezí, vhazování si vzal na starosti Hron.
     
    2
    Spirkoski unikl Třineckým po pravé straně a se štěstím se prodral také přes Kučeru. To už byl ve vápně, kde ho však o míč připravil Minařík a Kučera odkopl z ošemetné situace.
     
    1
    Výkop obstarali domácí, ale po nákopu Kučery se na útočné polovině dlouho neudrželi. Na druhé straně zachytil Demeterovu přihrávku Kalfas.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Mužstva se již rozcvičují na umělé trávě, utkání odstartuje zhruba za dvacet minut. Třinec obměnil sestavu oproti utkání v Praze a dnes se bude moci spolehnout na své zkušenější hráče, jakými jsou například Peter Kučera, Peter Šenk nebo Mario Latocha. Zmiňovaný Jan Lasota si však proti Jihlavě nezahraje, na soupisce chybí. Jihlavu oproti zápasu s Duklou posílil Chorvat Mateja Mlakić nebo Lukáš Kryštůfek.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Fotbal Třinec: Brych – Šenk, Kučera (C), Minařík, Kalfas – Foitzik – Puczok, Žyla, Pilch – Samiec, Latocha. Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Bocek – Melecký, Pieter, Lanc, Bujok.

    FC Vysočina Jihlava: Soukup – Hron (C), Kriegsmann, Kryštůfek, Mlakić – Opluštil – Maruš, Demeter, Spirkoski, Fiala – Duba. Trenér: Josef Vrzáček.
    Náhradníci: Kolář – Šerý, Novotný, Pěnkava.

    Rozhodčí: Radim Dresler – Pavel Peřina, Petr Vysloužil.
     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Třincem a Jihlavou, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat. Zároveň můžete připojit hashtagy #TRIvJIH a #juniorskaliga.
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ

    Neděle 2. srpna, 13:30, 2. kolo, Jihlava:
    FC Vysočina Jihlava – FK Fotbal Třinec 2:2 (2:2)
    Branky: 13. (pen.) a 31. Marcin – 35. Teplý (pen.), 36. Zimka.

    JAKUB TEPLÝ, JAN LASOTA

    Jakub Teplý je v Třinci na hostování právě z Jihlavy a v srpnu ve 2. kole Juniorské ligy nastoupil za třineckou juniorku. Do zápasu 18. kola ale zřejmě nenastoupí, jelikož odehrál celé utkání A-mužstva proti Pardubicím.

    Jan Lasota je sedmnáctiletý záložník, který byl v létě na zkoušce v Jihlavě a se starším dorostem odehrál několik zápasů, než se vrátil zpět do Třince. Lasota je věkem ještě dorostenec, ale v Juniorské lize už si připsal čtyři starty. Je tak dost možné, že naskočí do zápasu proti jihlavské juniorce.

    ABSENCE

    Třinci už dlouho kvůli zdravotním problémům schází útočník a jeden ze tří nejlepších střelců Slezanů Daniel Černý. V posledním utkání vyrukovali Třinečtí na pražskou Slavii s hodně mladou sestavou a v základu nastoupilo hned šest hráčů, kteří věkem spadají do dorostenecké kategorie. Z těch starších nehrál ani David Martynek.

    ROZHODČÍ

    Hlavním rozhodčím je pan Radim Dresler. Na čarách mu pomohou kolegové Pavel Peřina a Petr Vysloužil.
     
    FC VYSOČINA JIHLAVA
    8. místo, 23 bodů, skóre 31:26


    Jihlavě na rozdíl od Třince vůbec nevyšel vstup do soutěže. Po dvou úvodních remízách totiž šestkrát v řadě prohrála a byla v pořádné krizi. Od té doby ale přidala zase naopak šest vítězství, dvě remízy a už jen jedno klopýtnutí proti Jablonci. V posledních šesti zápasech Vysočina nenašla přemožitele a čtyřikrát zvítězila. Do Třince tedy přijede rozjetá mašina trenéra Josefa Vrzáčka a zřejmě bude v zápase mírným favoritem.

    Poslední zápas v Juniorské lize

    Neděle 15. listopadu, 11:00, 17. kolo, Jihlava:
    FC Vysočina Jihlava – FK Dukla Praha 2:2 (1:2)
    Branky: 34. Opluštil, 84. Duba – 21. Cvrček, 37. Havlíček.

    Sestava Jihlavy: Soukup – Kriegsmann, Fiala, Hron (C), Opluštil, Maruš, Duba (89. Šimončić), Spirkoski (85. Malár), Šerý (72. Novotný), Demeter, Klíma.
    Trenér: Josef Vrzáček
    Nejlepší střelec: Bojan Spirkoski (7 gólů)
    Nejlepší brankář: Jan Kotnour (1 nula)
     
    FK FOTBAL TŘINEC
    10. místo, 22 bodů, skóre 22:26


    Po zredukování počtu týmů v Juniorské lize mnozí očekávali, že se bude třinecké mužstvo pohybovat okolo chvostu tabulky. Avšak Slezané rozjeli soutěž docela dobře a v září doslova excelovali. Poté, co v srpnu doma skolili Brno a Mladou Boleslav, vyhráli v září čtyřikrát v řadě a v tabulce se nacházeli mezi nejlepšími týmy. Jenže od té doby přidalo mužstvo trenérů Lubomíra Vaška a Martinem Zbončáka jen tři body. Na vítězství čeká skoro dva měsíce, na vstřelený gól měsíc.

    Poslední zápas v Juniorské lize

    Neděle 15. listopadu, 14:15, 17. kolo, Praha:
    SK Slavia Praha – FK Fotbal Třinec 6:0 (3:0)
    Branky: 16. Veselý, 39. Zoubek, 45. Hrubý, 57. Doležal, 81. Holík, 90. Valenta.
    Diváci: 150.

    Sestava Třince: Brych – Minařík (C), Kalfas, Foitzik, Pilch, Stříž (65. Pieter), Zimka (20. Žyla), Melecký, Lasota, Lanc (71. Dulačka), Bujok.
    Trenér: Lubomír Vašek
    Nejlepší střelci: Daniel Černý, David Martynek, Peter Kučera (všichni 3 góly)
    Nejlepší brankář: Lukáš Brych (4 nuly)
     
    Příjemné odpoledne přeji z Třince všem fotbalovým fanynkám a fanouškům! Vítejte při sledování textového online přenosu z 18. kola Juniorské ligy. Soutěž fotbalistů do jednadvaceti let má dnes na programu pět zápasů, třemi zbývajícími duely bude kolo dohráno v pondělí. Jedná se o předposlední podzimní kolo. V našem přenosu se zaměříme na utkání mezi týmy FK Fotbal Třinec a FC Vysočina Jihlava.

    Třinec vstoupil do své třetí sezony v Juniorské lize nejlépe v historii a v září vyhrál čtyřikrát v řadě. V tom období dokonce pokukoval po příčkách na pomyslné bedně, od té doby však přidal jen tři další remízy a tři porážky. Jihlava to měla opačně. Začala doslova tragicky a ve druhé polovině podzimu nakopla motory. Můžeme se těšit na zajímavé utkání, které odstartuje na třinecké umělé trávě ve 13:30. Jste zváni ke sledování přenosu, kterým vás provede Ondřej Zoubek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Ondřej Zoubek

    Góly: 36. Fiala, 87. Duba, 88. Pěnkava

    Karty:   63. Opluštil (JIH), 80. Kryštůfek (JIH)


    FK Třinec: Brych – Šenk, Kučera (C), Minařík, Kalfas – Foitzik – Puczok (81. Bujok), Žyla, Pilch (63. Melecký) – Samiec, Latocha. Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Bocek – Melecký, Pieter, Lanc, Bujok.

    FC Vysočina Jihlava: Soukup – Hron (C), Kriegsmann, Kryštůfek, Mlakić (46. Šerý) – Opluštil – Maruš (75. Pěnkava), Demeter, Spirkoski (80. Novotný), Fiala – Duba. Trenér: Josef Vrzáček.
    Náhradníci: Kolář – Šerý, Novotný, Pěnkava.

    Rozhodca: Radim Dresler – Pavel Peřina, Petr Vysloužil

    Diváci: 42