Metallurg Magnitogorsk – Togliatti 3:2 (2:1 po s.n.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Záhreb 3:1 (kon.)
Čerepovec – HC Slovan 1:2 (kon.) | Jaroslavľ – Jugra Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Helsinki – Barys 2:0 (kon.)
Soči – Jekaterinburg 5:6 (po pr.) | S.Moskva – Omsk 3:1 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
cz Sobota 21.11.2015, 15:00 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:27 GALIMOV - 3:1
     
    59:27
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, EMIL GALIMOV opět ukázal svoji výbušnost a rychlost, vydal se za vyhozeným pukem a vyhrál závod s obránci! Dorazit kotouč do prázdné branky už poté byla lahůdka! Asistence: Novotný, Gavrikov.
     
    59:21
    Gelašvili na lavičce, hosté hrají v šesti!
     
    57:50
    Velká šance Ivanova, který střílel z mezikruží, ale vůbec netrefil zařízení!
     
    56:35
    To je nepříjemnost pro domácí. Ti teď měli hru pod kontrolou, ale v útočném pásmu zcela netakticky Poljunin fauloval a daroval soupeři přesilovou hru!
     
    55:23
    Jako tank se tlačil teď z pravé strany do branky rozjetý Galimov, který si vedl puk na bekhendu. Přesprintoval jednoho obránce a kolem druhého se tlačil do branky, Gelašvili však utěsnil všechny mezírky.
     
    50:40
    Tohle je nešikovný faul Koledova, který v nevhodnou chvíli oslabuje svůj tým. Lokomotiv byl teď v laufu a mohl přidat další gól, místo toho se bude bránit.
    49:15 APALKOV - 2:1
     
    49:15
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní souhra domácích! Kronwall se prosadil přes bránící hráče, místo střely ale vybídl Gorochova, jehož střelu za záda Gelašviliho usměrnil DANIL APALKOV! Asistence: Gorochov, Kronwall.
     
    38:11
    Obrovská šance domácích! Grigorjev obrkoužil branku a našel Kraskovského mezi kruhy. Jeho první střela byla zblokována, ale Kraskovskij dostal druhou šanci a puk poslal po ledě vedle levé tyčky!
     
    32:36
    Tak tohle byl hodně zbytečný faul, úplně mimo hru dohrál Lapenkov jednoho z protihráčů a oslabuje svůj tým.
     
    22:12
    Tohle je těžké pro domácí, budou se bránit jen ve třech!
     
    21:44
    Domácí Enlund oslabuje svůj tým na dvě minuty.
     
    19:01
    Do velké šance se se začátkem poslední minuty dostal Jevgenij Lapenkov, který se dostal mezi kruhy k puku a pohybem do strany se snažil vytvořit si lepší prostor pro střelbu, nakonec ale poslal puk vedle pravé tyče Kolesnikovy branky!
     
    15:17
    Nepříjemnost pro domácí tým, který se teď bude muset bránit přesile. Vyloučen byl Paljunin na 2+10 minut.
    13:32 VARFOLOMĚJEV - 1:1
     
    13:32
    Jugra právě branku!
    Jako blesk z čistého nebe hosté srovnávají! Ivanov nahodil od modré, puk se jen odrazil od zadního hrazení, ale VARFOLOMĚJEV jej ještě zpoza branky nahodil na gólmana Kolesnika, který si puk srazil za záda!
     
    09:59
    Je tu další vyloučení, potrestán byl za podražení Seleznjov.
    07:18 Petri KONTIOLA - 1:0
     
    07:18
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí první přesilovou hru zápasu využívají a trestají Lapenkův faul! PETRI KONTIOLA byl tím, kdo se nejrychleji zorientoval ve skrumáži před brankou poté, co Mosaljov svojí tečí trefil tyč Gelašviliho branky!
     
    06:08
    Lapenkov nebezpečně narazil jednoho z domácích hráčů na mantinel a bude pykat. Lokomotiv si zahraje první přesilovou hru zápasu.
    Góly a asistencie: 8. Kontiola (Kronwall, Mosaljov), 50. Apalkov (Gorochov, Kronwall), 60. Galimov (Novotný, Gavrikov) – 14. Varfolomějev (Ivanov)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Kolesnik (Murygin) – Koledov, Grigorjev, Kronwall, Pašnin, Gavrikov, Ljubuškin, Gorochov – Apalkov, Kontiola, Mosaljov – Novotný, Enlund, Loktjonov – Gorochov, Galimov, Kartajev – Krasovskij, Kapustin, Korškov – Poljunin
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Mamkin, Želdakov, Vasilčenko, Pogorišnij, Kalašnikov, Seleznjov, Antonov – Bortnikov, Rasskazov, Panov – Varfolomějev, Ivanov, Lapenkov – Buljanksij, Sitnikov, Jacenko – Jašin, Ankudinov, Medvěděv – Běljajev