Boston – Colorado 2:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 2:5 (kon.) | Carolina – Minnesota 2:3 (po pr.)
NY Rangers – St. Louis 6:3 (kon.) | Ottawa – Vancouver 3:2 (kon.) | Tampa Bay – Calgary 3:1 (kon.)
Florida – Buffalo 2:3 (kon.) | Nashville – Toronto 1:2 (0:1 po s.n.) | Chicago – NJ Devils 2:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 6:3 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:1 (kon.) | LA Kings – NY Islanders 2:1 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
2:5 (1:1, 1:3, 0:1)
Washington Capitals
cz Piatok 13.11.2015, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:51 Nicklas BACKSTRÖM - 2:5
     
    53:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Tohle je asi definitivní rána pro Letce! Chyba domácí obrany v rozehrávce a je z toho pátý gól v síti Masona. Výborně napadající Tom Wilson poslal puk zpoza brány na Marcuse Johanssona, který zpětnou přihrávkou na pravou stranu našel NICKLASE BACKSTRÖMA a ten se do poloodkryté klece již nemýlil. Asistence: Marcus Johansson, Tom Wilson.
     
    53:02
    Snížení měl na hokejce Matt Read, ale gólman hostujícího týmu skvěle a včasně vyjel z brány, čímž zmenšil střelecký úhel a střelu kanadského útočníka chytá.
     
    48:54
    Důležitý zákrok Masona proti šanci Niskanena, kterého skvěle uvolnil Alexander Ovečkin. Obránce Washingtonu však z dobré pozice trefuje pouze rameno domácího gólmana.
     
    47:11
    Do přečíslení, tentokrát dva na jednoho, se hnali Voráček s Girouxem. Český hráč se rozhodl zakončovat sám, ale Holtby vytáhl výborný zákrok.
     
    40:57
    Přečíslení Letců 3 na 1! Claude Giroux přihrával na Jakuba Voráčka, který by střílel do prázdné brány, ale obránce Caps se vytasil s parádním obranným zákrokem.
     
    39:21
    Hosté už se radovali z branky, jenže domácí trenér se rozhodl pro challenge u videorozhodčího, který potvrdil podezření kouče Letců. Gólu Alexandera Ovečkina předcházel velice těsný ofsajd.
     
    38:42
    Michael Raffl jde na trestnou lavici za hákování.
    37:27 Jason CHIMERA - 2:4
     
    37:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington využívá další přesilovou hru! Střela Matta Niskanena od modré čáry, proletěla kolem klubka hráčů a JASON CHIMERA stačil puk tečovat za bezmocného Masona. Asistence: Matt Niskanen, Tom Wilson.
     
    36:45
    Mason předvedl parádní zákrok proti forehandové kličce Justina Williamse, který se před domácím brankářem zčistajasna zjevil.
     
    35:44
    Sean Couturier dostává dvě minuty za podražení.
     
    32:58
    Vyloučení jsou již zmiňovaní Michael Latt a Ryan White za vzájemnou potyčku.
     
    32:58
    Rukavice jsou dole! Máme tady pěstní souboj mezi Michaelem Lattem a Ryanem Whitem. Hostující útočník poslal hráče Letců kk zemi a oba kohouti půjdou na trestnou lavici.
    30:39 Justin WILLIAMS - 2:3
     
    30:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps velice rychle otáčejí skóre! Střelu Beagla od mantinelu brankář domácích vyrazil jen před sebe, kde si puk v následné skrumáži našel JUSTIN WILLIAMS a zasunul puk do prázdné brány. Asistence: Jay Beagle, Jason Chimera.
    29:54 Jason CHIMERA - 2:2
     
    29:54
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou početní převahu a podruhé srovnávají stav utkání! Jevgenij Kuzněcov obdržel přihrávku na modrou čáru a poté trochu se štěstím dostal puk na JASONA CHIMERU před bránu, který tvrdou střelou prostřeluje Masona. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Justin Williams.
     
    29:09
    Michael Raffl putuje odsedět 2 minuty za krosček.
     
    25:39
    Do přečíslení se hnal Claude Giroux a Ryan White. Prvně jmenovaný skvělou vymyslel skvělou žabičku na svého spoluhráče, která mu, k jejich smůle, přeskočila hokejku a ze šance tak sešlo.
    21:07 Claude GIROUX - 2:1
     
    21:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Už jsem chtěl napsat, že bez střelby početní výhodu nelže využít. Domácí dlouho kombinovali v pásmu, až se překvapivou střelou o vzdálenější tyč prosadil z pozice kruhů CLAUDE GIROUX. Skvělou práci odvedl i clonící Wayne Simmonds. Asistence: Wayne Simmonds, Mark Streit.
     
    19:46
    Tom Wilson si u mantinelu vyšlápl na Nicka Schultze půjde za to pykat. Rozhodčí ukazuje napadení.
     
    15:56
    Komplikace pro hosty, kteří budou hrát chvíli ve 3 lidech. Matt Niskanen jde odsedět trest za zdržování hry.
     
    14:04
    Druhá početní výhoda pro Philadelphii, menší trest si odpyká Justin Williams za sekání.
     
    11:02
    Uvidíme první přesilovou hru utkání. Na 2 minuty za faul kolenem si jde odpočinout André Burakovsky.
    10:35 T. J. OSHIE - 1:1
     
    10:35
    Washington právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Jevgenij Kuzněcov zavezl puk za bránu a poslal zpět na bližší tyč na T.J. OSHIEHO, který prostřelil trochu zmateného Masona, který už trochu počítal s tím, že ruský hráč objede bránu. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
    03:34 Scott LAUGHTON - 1:0
     
    03:34
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je tady úvodní branka utkání. Chybu washingtonské obrany využil SCOTT LAUGHTON, který zužitkoval dobrý forčeking a přihrávku svého spoluhráče Chrise VandeVeldeho. Letci se tak ujímají vedení 1:0. Asistence: Chris VandeVelde.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 4. Laughton (VandeVelde), 22. Giroux (Simmonds, Streit) – 11. Oshie, 30. Chimera (Kuzněcov, Williams), 31. Williams (Beagle, Chimera), 38. Chimera (Niskanen, Wilson), 54. Backström (Johansson, Wilson)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Streit (A), Medvěděv, Gudas, Del Zotto, Schenn L, Schultz – Voráček, Giroux (C), Raffl – Simmonds (A), Couturier, Read – Lecavalier, Schenn B., Gagner – White, Laughton, VandeVelde
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Schmidt, Niskanen, Alzner, Chorney, Orlov – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Burakovsky, Backström, Johansson – Williams, Beagle, Chimera – WIlson, Latta, Laich

    Rozhodca: Kowal, Romasko – Berg, Driscoll