Toronto – Detroit 1:2 (po pr.) | Carolina – Dallas 1:4 (kon.) | NJ Devils – Chicago 4:2 (kon.)
Colorado – NY Rangers 1:2 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 1:2 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Buffalo – Vancouver 3:2 (kon.) | LA Kings – Florida 4:1 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
Florida Panthers
cz Sobota 07.11.2015, 22:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:06
    Parádní zákrok v podání Roberta Luonga! Domácí kapitán Brown svou zcela přes obránce šikovně ukryl a brankář Panterů puk vyrazil jen před sebe, kde číhal neobsazený Anže Kopitar, ovšem Luongo se nyní opravdu vytáhl!
    Milan LUCIC - 4:1
     
    48:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tohle už pro domácí vypadá velice nadějně! U pravého mantinelu se k puku dostal Jeff Carter, který velice chytrou nabídkou na teč oslovil v předbrankovém prostoru bojujícího MILANA LUCICE, jenž kotouč usměrnil za Luongova záda! Asistence: Jeff Carter.
     
    41:09
    Obrovskou chybu předvedl Muzzin a do další příležitosti se dral opět Huberdeau! Ten se natlačil před Quicka, kterého si i položil, avšak puk za brankovou čáru propasírovat nedokázal!
     
    38:58
    Další šance domácích! Lucic svou přihrávkou naslepo zasáhl brusli Tylera Toffoliho, od níž se puk odrazil směrem do branky, ale Luongo se stihl přemístit a touš vyrazil pravým betonem!
    Anže KOPITAR - 3:1
     
    37:34
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Parádní pasáž hry v podání Králů, kteří vedou už 3:1! Pearson zavezl puk těsně před Luonga, kde se kus černé pryže s přispěním paní Štěstěny odrazil k ANŽEMU KOPITAROVI, jenž nadvakrát překonal ležícího brankáře Floridy! Asistence: Tanner Pearson, Dustin Brown.
    Drew DOUGHTY - 2:1
     
    36:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A hráči Los Angeles přesilovou hru využívají a zaslouženě se obrací vývoj utkání! Ihned po buly získal puk Toffoli, který jej přenesl na modrou čáru k Muzzinovi, jenž povedeným pasem nabil DREW DOUGHTYMU a ten svou bombou našel skulinku mezi betony přesouvajícího se Luonga! Asistence: Jake Muzzin, Tyler Toffoli.
     
    36:26
    Tohle je voda na mlýn Los Angeles! Erik Gudbranson zbytečně zahákoval Clifforda, a nabídl tak domácím přesilovku.
     
    36:13
    Kings teď svého soupeře mačkají jako citrón! Luongo si musí připadat jako na střelnici, poněvadž nejprve se musel přesunout po pokusu od Cartera a následně vytáhnout famózní zákrok lapačkou proti bombě v podání obránce Doughtyho!
     
    35:40
    Hostující obrana byla už velmi unavená a úplně zapomněla na Milana Lucice, jenž se řítil sám na Luonga, ten však předvedl další parádní zákrok a svůj tým hodně podržel!
     
    34:01
    Králové mohli ihned otočit vývoj utkání! Úplně sám před Luongem se zjevil Trevor Lewis, který zkusil bekhendovou kličku, ovšem trefil jen tyč! Puk se následně pohyboval okolo brankové čáry, sudí Walsh celou situaci ještě prodiskutuje s kolegy u videa!
    Jeff CARTER - 1:1
     
    33:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Tyler Toffoli vybojoval kotouč, najel s ním mezi kruhy, odkud parádním pasem našel volného JEFFA CARTERA, jemuž už stačilo jen trefit prázdnou branku! Asistence: Tyler Toffoli, Derek Forbort.
     
    28:42
    Tak pozor, Florida si zahraje přesilovou hru 5 proti 3! Drew Doughty vyhodil puk do hlediště, za což inkasuje dvě trestné minuty za zdržování hry.
     
    27:57
    Další přesilovka pro Pantery! Jeff Carter najel do brankáře Luonga, za což si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    26:58
    Drew Doughty to nyní vzal na sebe a po jeho další ráně se puk už už šoural za brankovou čáru, celou situaci ale pro Floridu nakonec zachránil Campbell, který touš rezolutním odpalem poslal do bezpečí!
     
    23:44
    Teď se musel Luongo zapotit! Doughty si parádně pokryl kotouč a těsně po vjezdu do útočné třetiny ho přenechal Nolanovi, jehož střela do protipohybu brankáře Panterů pořádně protáhla!
    Nick BJUGSTAD - 0:1
     
    19:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Los Angeles tvrdá rána před koncem první třetiny! Ve středním pásmu se puku ujal NICK BJUGSTAD, projel s ním až do útočné třetiny, kde velmi dobře umístěnou střelou k vzdálenější tyči překonal Quicka! Asistence: Jonathan Huberdeau.
     
    16:55
    Poprvé v tomto utkání se bude vylučovat. Za držení hole si na trestné lavici po dobu dvou minut odpočine Anže Kopitar.
     
    04:30
    Nahození od McNabba se prapodivně odrazilo a Florida měla šanci na protiakci. Huberdeau se rozjel po pravé straně a předložil puk Bjugstadovi, jenž však před poloodkrytou brankou promáchl!
     
    03:47
    Fantastický Luongo! Tanner Pearson nabral rychlost, obtočil se s pukem kolem branky, avšak brankář Panterů se famózně přemístil a podržel svůj tým!

    Vojtěch Tůma

    Góly a asistencie: 34. Carter (Toffoli, Forbort), 37. Doughty (Muzzin, Toffoli), 38. Kopitar (Pearson, Brown), 49. Lucic (Carter) – 20. Bjugstad (Huberdeau)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, McNabb, Muzzin, Martinez, Forbort, McBain – Pearson, Kopitar, Lewis – Lucic, Carter, Toffoli – Gáborík, Shore, Brown "C" – Clifford, Andreoff, Nolan
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Ekblad, Kulikov, Petrovic, Mitchell "C", Gudbranson – Huberdeau, Bjugstad, Jágr – Jokinen, Trocheck, Smith – Pirri, Howden, Grimaldi – Wilson, MacKenzie, Thornton

    Rozhodca: Tom Kowal, Ian Walsh – Pierre Racicot, Shane Heyer